Orijinalini görmek için tıklayınız : vti şanzımanından iyi anlayan usta arıyorum
orhan_guney
04-02-2013, 10:27
biraz sacma gelebilir ama sıkıntım şu iyi şanzımancı arıyorum usta yani şanzıman söküp takmakdan yoruldum, sıkıntım ise 3 -4 yüksek devırlerde girmiyor girsede çartlıyor ama şimdi alt devirlerde yapıyor normel cartlama değil normelde sekromeç biraz cartladımı vites girer benimki ise vitese girmiyor anca zorlarsam giriyor oda yaklaşık 1,5 2,0 sanıye fılan suruyor. sekromeçleri maşonu 2 defa değişdim baskı balata değişdim ama yok ginede olmuyor. böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu olduysa care bulubildimi. Bana iyi tansıye edebilceğiniz usta lazım.
Skyhawk34
04-02-2013, 10:30
abi belki sana uzak kalacak ama istersen birde star hondanın telefon numarasını vereyim görüş ?
delsolemrah
04-02-2013, 10:32
abi hiç debriyaj hidrolik yağını deyiştirdimi ?
ykavcioglu
04-02-2013, 10:34
Yıldızlar Peugeot Erhan..
güzel yapar:)
star honda candır. 1 kere yaptır başın ağrımasın orhan abi.
KA®ANLIK
04-02-2013, 10:37
ustadan çok parçayla da alakalı sanırım durumun...
Temiz dişli manşon ve sekromenç takımı ile çözülecek bir olay esasında...
yokmu VTI lar için sıfır yedek parçası şanzımanın ?
sıfır varsa sıfır al gerekli parçaları...
zamanı geldi abi ilk fırsatta giriş şu işe...
Servis orhanim servis
Oem parts:)
orhan_guney
04-02-2013, 10:39
inanın turbo araba sıkmadı benı bukadar deli ettı beni girmiyor girmiyor söktür söktür taktır artık size danışım dedim ne yapım.birde göztepede ferit diye birini duydum.
orhan_guney
04-02-2013, 10:40
değiştim söküldü takıldı motor yaptırırken.
abi hiç debriyaj hidrolik yağını deyiştirdimi ?
Göztepe Hankook lastiğin arkasında Honda Ferit bir ihtimal istersen İkiler honda fazla önermem genede.. Ferit daha iyi
orhan_guney
04-02-2013, 10:51
sen tanıyonmu len bu feriti ? bizim sr vtec ibrahimde önerdi o adamı.
Göztepe Hankook lastiğin arkasında Honda Ferit bir ihtimal istersen İkiler honda fazla önermem genede.. Ferit daha iyi
sen tanıyonmu len bu feriti ? bizim sr vtec ibrahimde önerdi o adamı.
Bir kaç kere bakıma ve ön takım için gitmiştim.. İyi ustadır tanımam zaten gerekeni söyler sana ve ne kadar para o kadar iş :D
delsolemrah
04-02-2013, 11:02
değiştim söküldü takıldı motor yaptırırken.
şanzumanı acılıcak o zaman :(
yaa sen şu aracını bir yere götürmeden adam gibi bir short shıft al bide vites topuzu al çanaklarına bakalım takalım öyle bir dene şanzumanın içinde genede bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
ykavcioglu
04-02-2013, 11:06
bun arada vites kolu orjinalmi?
Abi gözün kapalı stat Honda Murat abiye git Prof olmuş Vtec üstünde ben orda açtıracam yetkili servis referansından benim bütün bakımlarım orda yapılmış aracımin usta olarak son nokta
orhan_guney
04-02-2013, 11:13
değil. sanırsam short yok ama.
aracın kolu orjinal değil zaten büyük ihtimalde o ve çanaklardan sıkıntı yapıyor..
Şu adama orjinal kol veya Short shift verin.. :D :D
ykavcioglu
04-02-2013, 11:14
aracın kolu orjinal değil zaten büyük ihtimalde o ve çanaklardan sıkıntı yapıyor..
Şu adama orjinal kol veya Short shift verin.. :D :D
Orhan abi ben o sıkıntıyı 1 sene çektim ve 50 liralık orjinal kol yeterliymiş:D
Stad honda murat ustayı kesinlikle öneriririm eski vtecimin 3-4 ünü oem olarak orda değiştirmiştik hatta sorunsuz şekilde.
Herford Bosch Service oneririm bende. Arkadasimdir gitmek istersen irtibat saglarim.
Gel dedim sana gelmedin :)
orhan_guney
07-02-2013, 08:12
Dün çok şükür sıkıntımı hallettim izmitte yardımcı olanlara teşekkür ederim özelikle Hikmet kardeşimin esnaflıgına ve yardım severliğini taktir ettim. burdan teşekkür etmek istedim .
Dün çok şükür sıkıntımı hallettim izmitte yardımcı olanlara teşekkür ederim özelikle Hikmet kardeşimin esnaflıgına ve yardım severliğini taktir ettim. burdan teşekkür etmek istedim .
Hayirli olsun, keyifli surusler.