Orijinalini görmek için tıklayınız : Tabela ve Reklam? (Ankara)
Çankaya Yıldız'da açacağımız yeni şubemiz için tabela yaptırmayı düşünüyorum. Işıklı, ışıksız, vinil germe, folyo yapıştırma işleri yapan birileri veya uygun fiyata yapabilecek tanıdığı olan var mıdır? Ostim fiyatlarını bilen ve ona göre iş yapacak birilerini arıyorum.
Önder Reklam için ne dersiniz mesela. Veya Set Reklam.
Skyhawk34
04-02-2013, 21:32
dijital baskı,bayrak,folyo,flama işlerinizde buradan yardımcı olabilirim dilerseniz
Bu arada konu sahibinin affına sığınarak benim de tabela ihtiyacım var, onu belirtmek istiyorum.
Hukuk bürosunun kapısına asılacak; muhtemelen sarı metal plakaya üzeri siyah yazılı(sticker ya da folyo değil, boya olacak) levha yapan birisi ya da tanıdığı olan var mı acaba İstanbul için?
Öyle büyük ölçüde olmayacak. Atıyorum 15" lik laptop ekranı boyu kadar olsa kâfi..
ghibli06
04-02-2013, 21:51
Kendi kulubumden islerimizi yapan bir uyemiz var yeri İvedikte, baya buyuk isler de yaptirdim kucucuk isler de... Dusunurseniz telefonunu PM leyebilirim, beni soylerseniz cok uygun yapar...
Simge Reklam, Ankara da madalya, plaket, kupa, display sistemler, yönlendirme levhaları, tabela, (http://simgereklam.com.tr/)
İsmail bey,
Kendi kulubumden islerimizi yapan bir uyemiz var yeri İvedikte, baya buyuk isler de yaptirdim kucucuk isler de... Dusunurseniz telefonunu PM leyebilirim, beni soylerseniz cok uygun yapar...
Sevinirim abi. Alayım telefonunu mümkünse. İnternet sitesi de olabilir.
Herkes internet sitesi veya telefon koysun hiç düşünmeden. Hepsi ile niteliğe göre fiyat soruşturması yapacağım çünkü.
Bu arada bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler. Ayrıca Demirdöküm kombilerin bakımını yapan varsa benim işleri de kendisine verebilirim.
Bu arada konu sahibinin affına sığınarak benim de tabela ihtiyacım var, onu belirtmek istiyorum.
Hukuk bürosunun kapısına asılacak; muhtemelen sarı metal plakaya üzeri siyah yazılı(sticker ya da folyo değil, boya olacak) levha yapan birisi ya da tanıdığı olan var mı acaba İstanbul için?
Öyle büyük ölçüde olmayacak. Atıyorum 15" lik laptop ekranı boyu kadar olsa kâfi..
Güncel diyeyim.:)
Bu işler için Genç Reklam Serkan abi Biçilmiş Kaftandır :) yıllardır eşe dosta ne gerektiyse burada yaptırdım.
Bu işler için Genç Reklam Serkan abi Biçilmiş Kaftandır :) yıllardır eşe dosta ne gerektiyse burada yaptırdım.
Genç Reklam Serkan abi mükemmeldir..hem işçilik hem kişilik olarak...fiyatlarıda piyasadan makuldur herkese yardımcı olur elinden geldiği kadar..
önder reklam ivedikte ki ise işleri nasıl bilmiyorum ama fiyatı biraz yüksek. ivedik 21. cad. pati sign var internetten aratıp numarasını bulabilirsin, oradanda bir fiyat al istersen piyasaya göre daha uygun, işleride güzel. benim için en önemlisi şu gün biter diyosa bitiyo.
bi tanışıklığım yok sadece iş yaptırıyorum..
keskinli_ali
05-02-2013, 07:20
reklam bizim işimiz :))
Dükkan tabelamı burada yaptırdım fiyatı cidden iyiydi araştırdıklarım içinde.
Aslı Reklam
Ostim Osb 1169. Sk D:36, Ostim/Ankara
(0312) 354 5288
by_BuRoCk
05-02-2013, 07:51
hazar reklam ı tavsiye ederim. bende baya araştırmıştım fiyatları piyasaya oranla gayet uygundu
:::...HAZAR REKLAM SANAYİ TİCARET LDT.ŞTİ...::: (http://hazarreklam.com/index_ic.html)
bende çankaya ayrancıdayım kamera alarm uydu ile alakalı ihtiyacınız olursa yardımcı olurum
teşekkürler bilgiler için. hepsini arayıp soracağım.
kanka bizim murat var alper ayber in karsi komsusu olur. onlarin reklam ajanslari var. cok fazla tanidiklari var. hatta kendileride tabela isi yapiyolar. ben bi soruyum onlara istersen. foruma uye zaten. muratburunce nick i. olculer ne olacak senin..
kanka bizim murat var alper ayber in karsi komsusu olur. onlarin reklam ajanslari var. cok fazla tanidiklari var. hatta kendileride tabela isi yapiyolar. ben bi soruyum onlara istersen. foruma uye zaten. muratburunce nick i. olculer ne olacak senin..
tamam canım benim. ölçüleri netleştirip arıyorum seni. bir kaç parça çünkü. bir de oradan fiyat alırız. özletme kendini görün arada.
onurunal
07-10-2013, 19:59
merhabalar hortlatayım konuyu..
büyük boyutlarda poster bastırmak istiyorum odam için
ankarada önerebileceğiniz uygun fiyat verebilecek nereler var
onurunal
16-10-2013, 15:26
hortlamadı ya konu :)