Orijinalini görmek için tıklayınız : Bye bye... :'(
Bye Bye.... (http://www.youtube.com/watch?v=UPHhbsKNeYw)
hayırlısı be kardeşim daha iileri nasip olur.
bu işler böyle biri gider diğeri gelir ;)
Daha iyileri gelir Onur,sıkma canını:)
Allah daha güzellerine binmek nasip etsin sıkma canını
egeturbo
29-04-2008, 17:24
takma kafana onur abi
eğer aracı seni satma gibi bi şansın olursa düşünebiliriz
Aglamaklı oldum lan, nasıl alısmısız kutuya :(
Gelen mala gelsin yapacak birsey yok, sana birsey olmadı ya önemli olan bu...
Neyse direk bir GT alırız, cicek gibi yaparız :D
araba her turlu olur onur...önemli olan cana birşey gelmesin.. tekrar geçmiş olsun
Üzücü bir durum ama allah daha iyilerini versin cana geleceğine mala gelsin...gecmiş olsun tekrardan.
Bro boşver cana geleceğine mala gelsin , daha iyilerini alırsın inşallah ;)
kardesım gecmıs olsun cok. Allah bırdaha gostermesın.
ıstıosan tayfun u yollım senın araba ona ıkı gunde tamam gelır ole solım.
:D:D eyv.:D
tesekkurler herkese..muzigi pc'den buldum cok huzunlu:D ya aslinda guluyorum ama tabikide bi burukluk var icimde:) biyandanda iyi oldu diyorum goz čikti..vs..herneyse guzel anilarim gecti kutu'yla buraya kadarmis:) kismet..allah birdaha boyle kotu gunler gostermesin..hepinize kazasiz belasiz surusler..
NOT: EMNIYET KEMERINIZI TAKMAYI UNUTMAYIN!!!!!!!!(bir nevi benim bu sekilde saglam cikmami saglayan emniyet kemeri)
Sefa_vts
29-04-2008, 18:55
Kutu'dan sonra koli farz artık :D Hayırlısı ne ise olsun :) üzme tatlı canını ... :)
Ferhat_V
29-04-2008, 18:55
geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın..biri gider biri gelir üzülmeye değmez..
ALPER-VNS
29-04-2008, 19:23
olum ağlicaktım walla ne üzülmüşsün ee:(.. müziğe bak :)
arka fona koyduğun müzikle valla ağlayasım geldi. geçmiş olsun bro. cana geleceğine mala gelsin. daha yenisi daha iyisi olur inş.
overblack
29-04-2008, 19:40
kötü olmuş ama hala nefes alabiliyorsan daha yapacak çok şeyin var demektir hayatta.sıkma canını boşver ;)
kardeşim buyuk gecmiş olsun üzme kendini...arabada öle hiç yapılmıycak gibi deil yapıLır toplanır...
kötü olmuş ama hala nefes alabiliyorsan daha yapacak çok şeyin var demektir hayatta.sıkma canını boşver ;)
nefes aliyorumda zorlaniyorum:(acaba yapacak cok seyim degilde az seyim mi kaldi:soru:
:D herseye ragmen ayaktayim mutluyum guluyorum..vs..onemli degil gecti gitti..ne yapalim..kimset..alin yazisi...:)
kardeşim buyuk gecmiş olsun üzme kendini...arabada öle hiç yapılmıycak gibi deil yapıLır toplanır...
cok sagol(un) tesekkur ederim..
yok sulhi ben yaptirmicam daha 1senesi dolmadan 2.buyuk kazami yaptim bu arabayla..1.si hafifti bu 2.olan biraz agir gecirdim 3.olsun istemiyorum...
geçmiş olsun arkadaş...sende bişi yokmuş ALLAH'tan
Cidden insanın içini burkar ya bir nevi evlat acsısı gibi_? :(
nefes aliyorumda zorlaniyorum:(acaba yapacak cok seyim degilde az seyim mi kaldi:soru:
:D herseye ragmen ayaktayim mutluyum guluyorum..vs..onemli degil gecti gitti..ne yapalim..kimset..alin yazisi...:)
cok sagol(un) tesekkur ederim..
yok sulhi ben yaptirmicam daha 1senesi dolmadan 2.buyuk kazami yaptim bu arabayla..1.si hafifti bu 2.olan biraz agir gecirdim 3.olsun istemiyorum...
Seni çok iyi anlayabiliyorum. Aynı durumdayım. Ama inşallah sen kasko ile işini çabuk çözersinde sen beni anlamak zorunda kalmazsın :)
B.Battal
29-04-2008, 20:44
üstüne brandasını cekip onu orda yalnız başına bırakıp sıcak evine geldin sen :(:( mutlumusun :D:D:D daha iyileri olucak inşallah kardeşim .. sen sağol ;)
Tekrar geçimş olsun onurum hayırlara vesile olur inşallah daha iyileri olur umarım.
Büyük Geçmiş Olsun Kardeşim Allah Bi Daha Göstermesin Daha Iyilerini Alırsın Inşallah..
Müzik çok Güsel Ama Ağlamaklı Olmadım :D
not: yeni bi imza şart anladın sen onu :D:D:D
Büyük geçmiş olsun sana birşey olmamış ne güzel Allah daha iyilerini daha güzellerini nasip etsiin sana ve bizlerede.Kemer mutlaka kullanmalıyız benide ölümden almıştı seneler önce ihmal etmemk lazım....MüZik gerçekten çook dokunaklı:o
Yaparım valla, En güzelinden :)
Kardeşim sen iyisin ya arabanın tekerine . PAra ile geri gelecek hiçbirşey için üzme kendini.
Emeğine sağlık olsun varsın sen nefes aldıkça emek yine gelir.
Geçmiş olsun... Benimde başımdan geçtiği için eski aracımı hatırladım videoyu izlerken. Nese sağlık olsun daha iyileri nasip olur inş...
Büyük Geçmiş Olsun Kardeşim Allah Bi Daha Göstermesin Daha Iyilerini Alırsın Inşallah..
Müzik çok Güsel Ama Ağlamaklı Olmadım :D
not: yeni bi imza şart anladın sen onu :D:D:D
yeni imza geldi bilem:D
herkese tesekkurler..
@ schumi,bakalim abi valla insallah temiz bi sekilde halledicem kaskoyla isimi egerki halledemessem...babam girer devreye:) once kendim halletmeyi denicem sonra Levent_K'cim ugrasir:cool::D
bu arada tayfun eminimki yaparsin en guzel sekilde čiček gibi olur araba,gozum kapali teslimde ederim sana ama allah gostermesin 3.kazayida bu arabayla gecirmek istemediigim icin yapmicam..
Gecmiş olsun yaw yeni izledim walla üzüldüm. Bende arabamı sattıktan sonra kaybettim nası içim acımıstı :(
geçmiş olsun Allah daha güzellerini verir inşallah hayırılısı olsun.. sağlığında bişey yok ya gerisi gelir..imza yanlış anlaşılmasın :)
Yaw hiç canlı görmedim bile bu arabayı sadece burada resimlerini falan gördüm kutunun moralim bozuldu yaw.
Sheyhzade
30-04-2008, 12:08
Gelmiş geçmiş olsun Onur. Tek cana gelmesin , Allah yardımcı olur elbet , yine yeniden farklı bişeyler yaparsın gönlüne göre.
Sıma canını onurcm hüzünlü olmuş ama biri gider biri gelir ;)
Sen daha iyilerine layıksın dostum üzme kendini ;)
by_hayali
30-04-2008, 13:01
Büyük geçmiş olsun emek harcayıpta sonu böyle olunca tabi insan ister istemez biraz üzülüyo ama çok şükür sende bişey yok ona şükret Araba yerine gelir inş. Allah beterinden korusun
tesekkkurler herkese....:)
EvrenCan_RS
30-04-2008, 16:57
Geçmiş olsun onur kardes...Allah daha iyilerini nasip eder inşallah neyseki sana bişey olmamış..Arabanın yenisi gelirde seni kimse koyamaz yerine...