Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 ocak 04.20 hırsızlık olayı

Mivec_4G63
05-02-2013, 05:06
Gün geçmiyorki istanbul beykozda hırsızlık olayı olmasın, 2 hafta önce karşı komşunun evine giren hırsızlar yine benim arabayı gözüne kestirdiler. Arabamın alarmını duyunca dışarı çıktım, sol arka camı patlatmış şerefsizler girmeye yeltenirken beni görüp kaçtı herhalde. Olay yerin incelemeye gittim biraz önce adamlar çay ikram ediyo beni tanıyolar artık bi bulamadılar şu hırsızı! Tipini , kaçtığı arabayı herşeyi söyledim yok arkadaş. Bu 1 sene içinde 5. hırsızlık olayı allah belasını versin bıkmıyorda... Tüm günüm rezil olacak, karakol camcı derken...

Günkut
05-02-2013, 05:14
Geçmiş olsun abi.

Garaj filan yok herhalde ?

Ben olsam böyle hissedersin ya o gece arabanın icinde yatarım dicem ama orasıda istanbul kimden ne cıkıcagı hiç belli degil.

Mivec_4G63
05-02-2013, 05:29
Sağolasın günkut,

Garaj yok maalesef, gerçekten garaj çok büyük nimet. Gece 3.30 4.30 arası bildiğin yataktan kalkıp hırsız gelecek mi diye camlarda bekliyorum bugünde gelmedi deyip yatağa girdim 5 dakika sonra alarm çaldı. Sağlık olsun ne diyelim.

tolga_55
05-02-2013, 05:55
Geçmiş olsun

bende parkettiğim yerin karşı duvarına bu tip sahte kamera koymayı düşünüyorum

Hareket Sensörlü Kayıt Işıklı Caydırıcı Sahte Güvenlik Kamerası - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/hareket-sensorlu-kayit-isikli-caydirici-sahte-guvenlik-kamerasi/productDetails.aspx?productId=evgokonsecurity&categoryId=161837)

Caydırıcı Kamera, Sahte Kamera, Hareket Sensörlü Kamera Firsatsitesi.com, sahibinden.com - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=esndViYK3lE)

ferhat-a
05-02-2013, 06:50
Çok geçmiş olsun.
Hırsızlığın cezası neredeyse yok adamın 50 sabıkası var ama 3 gün yatıp çıkıyor bu şekil yönetimin olduğu bir ülkede hırsızı bulamamaları normal.

01ASU
05-02-2013, 08:14
Çok şükür kapalı garajim var 2 tanede pitbullum var arabanın başında yatıyorlar sağolsunlar değil hırsız millet korkudan garajin önünden gecmiyor

ondertopcu
05-02-2013, 08:24
gecmis olsun, cezasi yokki ne olcak yakalansa 2 ay sonra cikicak zaten

b.ustaoglu
05-02-2013, 08:29
Geçmiş olsun

bende parkettiğim yerin karşı duvarına bu tip sahte kamera koymayı düşünüyorum

Hareket Sensörlü Kayıt Işıklı Caydırıcı Sahte Güvenlik Kamerası - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/hareket-sensorlu-kayit-isikli-caydirici-sahte-guvenlik-kamerasi/productDetails.aspx?productId=evgokonsecurity&categoryId=161837)

Caydırıcı Kamera, Sahte Kamera, Hareket Sensörlü Kamera Firsatsitesi.com, sahibinden.com - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=esndViYK3lE)

böyle şeyler çok mantıklı aslında :) baya caydırıcı olur diye düşünüyorum...

bu arada geçmiş olsun... neyse ki arabanın alarmı çalmış ve sadece bir cam ile kurtarmışsın. alarm olmasa belki zarar daha büyük olabilirdi...

Rawr
05-02-2013, 08:46
Geçmiş olsun.

Takmışken gerçek olanını takın ne diye caydırıcı olanı takıyosunuz. Ebay de 8 kameralı kitler var 100-150$ civarında.

Volkann
05-02-2013, 08:48
geçmiş olsun allah beterinden korusun.

GokhanRS
05-02-2013, 08:49
araç takip ve uzaktan yönetim cihazı taktırın. fiyatlarıda uygun. tabi teyp hırsızlarına karşı bi etkisi olmaz.

geçmiş olsun

multispace
05-02-2013, 08:54
Allah belalarını versin :( geçmiş olsun size de ucuz atlatmışsınız

lethaldoze
05-02-2013, 09:04
Geçmiş olsun. Haysiyetsiz şerefsizler. Bu işi meslek edinen lerin dağdaki itlerden hiçbir farkı yoktur bence. En ağır cezalar işlemeli. Ben ömür boyu şeref namus haysiyet diye yırtınıcam helalınden namusumla bi tarafımı yırtıp çalışıcam böyle serefsizler gelicek benim emekle kazandıklarımı çalıp götürecek. İnsanların art niyetleri olmasa bunlara direk vur emri çıksa keşke diyeceğim.

mehmetRS
05-02-2013, 09:16
araç takip ve uzaktan yönetim cihazı taktırın. fiyatlarıda uygun. tabi teyp hırsızlarına karşı bi etkisi olmaz.

geçmiş olsun

bu adamlar o cihazıda çalar, şerefsizler ya..

Skyhawk34
05-02-2013, 09:23
Geçmiş olsun polisimiz artık bu işlerle ugrasmaktan gerçekten bıktı o nedenle o şekilde rahat yaklaşıyor olaya

ha böyle yapması dogru diye demiyorum sadece acıklıyorum aynı olay cevremdekılerınde basına geldi polise birlikte gittik adamlar araştırıoz diyo siz içerde bekleyin kapının içinden kahkaha sesleri geliyor ee şimdi işmi bu ?
tekrar geçmiş olsun hocam :(

EM-RE
05-02-2013, 09:23
Gecmis olsun,beykozun ne tarafinda oluyor bu olay?

SErhat.
05-02-2013, 09:26
Geçmiş olsun.

Polisin eline hırsızı elinle teslim etmediğin sürece hiçbirşey yapmıyorlar.

Geçen sene benim de başıma geldi; sol arka camı patlattılar. Aracın içindeki double dini sökmek için girmişler. Double daha sağlam olsun diye fazladan 2 tirfonla sıkmıştık kenarlardan; onun sayesine sökemediler.

Apartmanın güvenlik kamerasında yüzleri, eşgalleri vs. herşeyi belli. Polise götürdüm gittim kamera görüntülerini hemen; oradaki sanırım komiser; beni yetkili teknik ekibe yönlendirdi. Çıktım teknik ekibin yanına; açtı baktı. "Vayy şerefsiz, nasıl da kırıyor camı! Bunları asacaksın, edeceksin vs." diyerek izledi görüntüleri, sonra da bana döndü dedi ki; "kardeşim bu görüntüleri fotoğrafçıda büyüt, sonra bize getir, anca öyle belirleriz eşgalleri" dedi.

Ki, yüzler çok rahat görülüyordu görüntülerde.

Ben de döndüm; "hırsızı da ben yakalayım mı?" dedim, çıktım gittim.

İlgilenmiyorlar, ilgilenmiyorlar, ilgilenmiyorlar. Adı üstünde, komiser beni teknik ekibe yolladı. Zaten yüzler rahat görülürken; bana hâlâ görüntüleri büyüt öyle getir diyor. O senin işin, sonuçta sen yakalamayacaksın ki hırsızı?! Oturdu pc başına, izledi bir güzel, bir güzel de döktü içini hırsıza karşı, sonra koca bir fos..

Anca ya kodamanın birinin işi olacak ya da bir siyasinin. Başka türlü o hırsızı aramak için kıllarıını bile kıpırdatmıyorlar.

Vatandaşın birisi çalınan aracı için polis bulamayınca, en son çalınan aracının plakasını verip, şu plakalı araçta bomba vardır diye ihbarda bulunmuş. Arabayı akşamına bulmuşlar hemen. Sanırım Ankara'da mı ne gerçekleşmiş bu olay. İstediğinde bulunabileceğinin en güzel ve en trajikomik örneği. Çünkü asılsız ihbardan dolayı vatandaşa dava açılmış da vatandaş da ne yapayım, başka türlü bulunamazdı arabam demiş..

Hepsi de böyle demeyeyim de, ortalık karışmasın şimdi. İşini düzgün yapan vardır kesin aralarında..

setnogrom
05-02-2013, 09:45
Geçmiş olsun kanunların işlemediği yerde demirden kafes yapsakta bir yere kadar faydası var.Allah tekrarını göstermesin diyelim.
xx

Sheyhzade
05-02-2013, 12:06
bazen küçük olduğu için yaşadığım şehirden sıkılıyorum fakat bu tür olayları gördükçe de büyükşehirlerden soğuyorum. aracımı çoğu zaman kilitlemeden bırakabiliyorum bu şehirde ya...

size de çok geçmiş olsun, allahlarından bulsunlar.

driftboy
05-02-2013, 17:55
Geçmiş olsun..

Bu arada o sahte kameralar cok change duruyo azcık işin kurnazı biri sahte oldugunu anlar ve umursamaz. Basımıza geldi cünkü.

Mivec_4G63
05-02-2013, 19:54
Sağolun, Allah beterinden korusun. Olay sabah 4.20 de meydana geldi olay yerinde 6 ya kadar inceleme falan sürdü, karakolda yoğunluk olduğundan öğlen gelmemi söylediler tutanak için. 6 dan 12 ye kadar kırık camın nöbetini tuttuk, 1 de karakol işlemleri bitti. 3 Camcı gezdikten sonra akşam 18.00 gibi camı taktırdık. O camı kıranın tez zamanda yakalanmasını temenni ediyorum. Hakkımı helal etmiyorum, utanmaz kansız bu 5. hırsızlık el insaf!

ANCAMARO
05-02-2013, 20:14
Geçmiş olsun öncelikle. Allahından bulsun demekten başka bişey olacağını sanmıyorum. Yaklaşık 3 hafta önce yakın akrabamızın 3 adet laptop ve televizyonları çalındı. Polis geçmiş olsuna geldi sanki uğradı sonra devam etti. Allah ıslah etsin ne diyelim

Mivec_4G63
05-02-2013, 20:22
Geçmiş olsun öncelikle. Allahından bulsun demekten başka bişey olacağını sanmıyorum. Yaklaşık 3 hafta önce yakın akrabamızın 3 adet laptop ve televizyonları çalındı. Polis geçmiş olsuna geldi sanki uğradı sonra devam etti. Allah ıslah etsin ne diyelim

Sağolasın kışın maalesef azıyorlar, korkuları da yok. İlk hırsızlığa geldiğinde üzerimde hiç bişey yoktu dışarı çıktım yürüye yürüye gidiyo koşmadı bile.

tayreep_john
05-02-2013, 20:58
abi çok geçmiş olsun ama neyazkki devletimiz hırsızlık konusunda çok zayıf ... sonucu ne olursa olsun elinize geçirin o hırsızı ... :(

dj_batukaan
05-02-2013, 21:13
bir insanın malına rızkına Alın Terine nasıl göz dikiyorlar nasıl bir vicdan var bu adamlarda anlamıyorum Yılarca çalış çabala birisi alsın götürsün :( yıllar önce benimde aracım çalınmıştı kasko falanda yok aracı 1 ay sonra paramparça bulduk :( Allah kimsenin başına vermesin
Sizede geçmiş olsun Allah beterinden korusun inş.

Mivec_4G63
06-02-2013, 03:02
bir insanın malına rızkına Alın Terine nasıl göz dikiyorlar nasıl bir vicdan var bu adamlarda anlamıyorum Yılarca çalış çabala birisi alsın götürsün :( yıllar önce benimde aracım çalınmıştı kasko falanda yok aracı 1 ay sonra paramparça bulduk :( Allah kimsenin başına vermesin
Sizede geçmiş olsun Allah beterinden korusun inş.

Sağolun, size de geçmiş olsun.

abi çok geçmiş olsun ama neyazkki devletimiz hırsızlık konusunda çok zayıf ... sonucu ne olursa olsun elinize geçirin o hırsızı ... :(

Eyvallah kardeşim, maalesef öyle caydırıcı ceza şart. Bakalım bugün nöbetteyim yine, bi ihtimal yarım bıraktığı işi tamamlamak için gelebilir diye bekliyorum.

Confvseed
06-02-2013, 03:06
Çok geçmiş olsun abi.
Bir daha olmaması dileğiyle..

Mivec_4G63
06-02-2013, 03:16
Sağolasın kardeşim Allah kimsenin başına vermesin.

K0213
06-02-2013, 03:38
anca trafik cezalarına, doğal gaza, şekere, benzine zam yapsınlar.

cezalara caydırıcı bir arttırım olmadığı gibi,
fazla yatanı af etsinler çıkınca yarım kalan işlerini halletsin!
dayakçı eş salınsın, öldüremediği eşini öldürsün!
hırsızı salıversinler, alınan bunca yüksek maaşlı polis koşturuversin!
hastaları tahliye etsinler, zaten ölücek çıkıp son görevinde canlı bomba olsun!
teröristleri tahliye etsinler, bir kaç asker öldürüp gündemi mesgul etsin!

ama asla kanunlara karşı gelmeyen vatandaşı düşünmesinler.
ztn cezaydı, vegiydi, pahallı yaşam şartlarydı, geçimin zor olduğu memleketimizde, tabi unutmadan bunca zamma karşılık hiç yükselmeyen kişi başına düşen gelir ortalamamız var ki açlık sınırı ters orantıda yükselmekte, üstüne üstlük birde toplum içindeki milletin emeğiyle geçinen asalakların verdiği zarara göz yummaktalar!

yani çıkan vatandaşın cebinden çıksın, ztn o çıkan para bir şekilde senin aracının kırılan camını yenilediğinde vergi olarak yine bizim cebimize girecek zihniyetiyle hareket eden bu ülkede bu tarz isyanları daha büyük ses getiren propagandalara döndürmediğimiz sürece o hırsızlar cirit atmaya devam edecek! :mad:

Unutmadan geçmiş olsun kardeşim :o