PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evden Eve-İlden İle Nakliyat

metinmb407
05-02-2013, 18:44
Selam arkadaşlar Rize Ardeşen e eş tayini isteyeceğim. Ön başvuruyu yaptık sistem açıldı. Yavaştan eşyaları topluyorum.

Cuma günü sonuçlar açıklanacak ve inşallah olursa benim Edirne ile olan birlikteliğim sonlanacak.

Olur ya belki çevrenizde nakliye işi ile uğraşan tanıdıklarınız veya bir yerden başka yere göçedecek tanıdıklarınız vardır.

Edirne-Rize uzak mesafe o yüzden nakliye biraz sıkıntılı :)

Buradan veya yol üzerinden aynı istikamette eşya taşıyacak veya taşıtacak kişiler veya Rize-Trabzon-Artvin-Ordu vs taraflarından bu taraflara eşya taşıyacak veya taşıtacak kişiler varsa benimle iletişime geçsin. Önceden bazı şeyleri belirlersek olayımız netleştiği zaman üç taraf için de kolaylık sağlanır. Hem karşı tarafın hem benim hem de nakliyecinin işi görülür. Buraya gelecek araba buradan boş gitmez veya buradan gidecek araba iki eşya birden taşır. Varsa bu işle uğraşan veya ev-eşya taşıyacak olan iletişime geçerse memnun olurum.

İlgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.

fthdrn
05-02-2013, 19:29
Off turkiyenin bir kosesinden bir kosesine
Allah yardimciniz olsun :)

63owen63
05-02-2013, 19:31
Kardeşim hayırlı olsun,bahtın açık olsun :)

metinmb407
05-02-2013, 19:40
Off turkiyenin bir kosesinden bir kosesine
Allah yardimciniz olsun :)

1500 km :) Sağolun.

Kardeşim hayırlı olsun,bahtın açık olsun :)

Bu taraflara yaklaşmışken bir kere görüşseydik iyiydi. Kısmet belki o taraflara gelirsin :) Sağolasın düşüncelerin için. Seninde yolun bahtın açık olsun her daim.

_driver_
05-02-2013, 19:46
ambarla görüşürseniz sizin için nakliye şirketlerinden daha avantajlı olur

fthdrn
05-02-2013, 19:48
Benim yakinlarimda sehirler arasi nakliye yapiyor ben bi sorim belki o taraflara iş vardir

63owen63
05-02-2013, 19:52
Kardeşim buralardayım, yolları kesiştiremedik henüz ama beklerim bende :)

metinmb407
05-02-2013, 19:53
ambarla görüşürseniz sizin için nakliye şirketlerinden daha avantajlı olur

Haklısınız da ambalaj, hamallık, sigorta vs ambar bunu üstlenir mi ki?

Benim yakinlarimda sehirler arasi nakliye yapiyor ben bi sorim belki o taraflara iş vardir

Çok sağolun.

_driver_
05-02-2013, 19:54
Haklısınız da ambalaj, hamallık, sigorta vs ambar bunu üstlenir mi ki?

parça yük taşıyan kamyonlar olur genelde.onlarla görüşürsniz yardımcı olabilirler

metinmb407
05-02-2013, 19:56
Kardeşim buralardayım, yolları kesiştiremedik henüz ama beklerim bende :)

İnşallah diyelim dostum :)

metinmb407
05-02-2013, 20:01
parça yük taşıyan kamyonlar olur genelde.onlarla görüşürsniz yardımcı olabilirler

Olabilir sağolun görüşmek lazım o zaman.

akarags1905
05-02-2013, 21:38
Vay be.... Anladın sen onu:)

Hayırlısı olsun, allah kolaylık versin abi:) Buradan bir soruşturayım ama pek ümitli değilim haberin ola..

easy_rider
05-02-2013, 21:41
valla ben izmitten izmitte taşındım bir çok mobilyam taşındıktan 2-4 ay sonra parçalandı ilk kurduklarında anlamadım.
Kurulumlarına çok dikkat ediniz. başınız çok ağrıyabilir.

metinmb407
05-02-2013, 21:57
Vay be.... Anladın sen onu:)

Hayırlısı olsun, allah kolaylık versin abi:) Buradan bir soruşturayım ama pek ümitli değilim haberin ola..

Neyi anladım bea. Sıkıntılıyım 1 aydır uçuk çıkmadık bi kıçım kaldı :) Olacak mı olmayacak mı, o kadar ümitlendik kaldık sonra hayal kırıklığı. Şu an bunu da yaşamak istemiyorum Anıl. O yüzden çok karmaşık bir durumdayım.

valla ben izmitten izmitte taşındım bir çok mobilyam taşındıktan 2-4 ay sonra parçalandı ilk kurduklarında anlamadım.
Kurulumlarına çok dikkat ediniz. başınız çok ağrıyabilir.

O zaten iki iki dört. Eşya taşınırsa illaki kurulumda, taşınmada aksilik olacak. Başım ağrıyacak bundan şüphem yok :)

metinmb407
06-02-2013, 10:31
Güncel var mıdır :)