Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw e46 kullananlar
Oncelikle merhabalar su an tdi leon kullaniyorum 2011 model ama aklimda her zaman yatan bmw yuzunden su siralar aklim karmakarisik 40-50 bin lira arasinda bir suru e46 cabrio var coguda tuplu,aklimi kurcalayan soru lpg de yuksek km li olanlarda sikinti yasarmiyim yani yuksek derken nerdeyse hepsi 100 bin ustu ama turbosuz eski sistem motor olunca is degisiyormu yani ne gibi sikintilar yasarim? ***** modelsiz cabrio aracda su alma vesaire yasarmiyim ? Sizce modelli aractan inip bmw ye gecmek ne kadar mantikli? Simdiden sagolun
erhanarici18
06-02-2013, 15:34
bende de leon var
bende e46'nın aşığıyım
bide sen cabrio'dan bahsediyosun bence temiz bişey bulursan al gitsin içinde kalmasın
:) :) :)
ozgurluk
06-02-2013, 15:38
Cabriosunu bilmiyorum,kullanmadım ama coupe veya 4 kapılarını tavsiye ederim. (temizini bulmak şartıyla).
E46 kasanın çok farklı ve özel bir kasa olduğunu düşünüyorum.
MazdaSpeed
06-02-2013, 15:44
Yüksek model aracı satıp, 2001-2002 model araca binmek,mantıklı bir seçim olmaz.
Seviyosan gt konus bnce :D
Saka bi yana cok temiz cabrio olursa kesinlikle alınabilir onun dısında macera olur gibi gelio
yakıtı cok koyar dizelden sonra evdekilerin kullandıgı i20 dizel var ona bindikten snra 200sx'e binince dagılıorm :)
kımse yanlıs anlamasında bence ne olursa olsun herkez bırgun bmw sahıbı olup o tadı tatsın :) fakat en az 3.20 olmk kaydıyla yoksa zevkını yasayamazsınız ... :)
Oncelikle merhabalar su an tdi leon kullaniyorum 2011 model ama aklimda her zaman yatan bmw yuzunden su siralar aklim karmakarisik 40-50 bin lira arasinda bir suru e46 cabrio var coguda tuplu,aklimi kurcalayan soru lpg de yuksek km li olanlarda sikinti yasarmiyim yani yuksek derken nerdeyse hepsi 100 bin ustu ama turbosuz eski sistem motor olunca is degisiyormu yani ne gibi sikintilar yasarim? ***** modelsiz cabrio aracda su alma vesaire yasarmiyim ? Sizce modelli aractan inip bmw ye gecmek ne kadar mantikli? Simdiden sagolun
Bence hiç acele etme şahin kardesim. Temizi denk gelmezse O yaşta bmwyle uğraşmak seni çok yorar, üzer. Hem maddi hem manevi.
poseidon
06-02-2013, 16:15
Ben 2005 model 316i kullanıyorum. 2003-2005 arası makyajlı olduğunu belirteyim.
Bazıları makyajlı bazıları makyajsız seviyor.
Herkes sana 320 den aşağı BMW'ye binilmez diyecektir ama performansla bir alakan yoksa ve şehir içi keyif için bineceksen 1,6 ya da 1,8 e de binilir.
Hatta güzel göbekleri köşeleri de ıska geçmemeye çalışıyorum.
Başta aracın duruşu sonra araç içi malzeme kalitesi, sessiz iç kabin ve tabi aracın ağırlığı kendini hissettiriyor. 40,000 civarına km si çok yüksek olmayan dolu bir makyajlı E46 alabilirsin.
Ci kasalarda bu fiyat aracın durumuna göre artış gösteriyor.
Yanlız şunu söyleyeyim E46'ların çok kronik sorunu vardır. Ufak tefek şeyler ama birleşince can sıkıyor. En basiti % 70'inde direksiyon zembereği veya ağırlık algılayıcısından dolayı airbag ışığı yanar veya cam motorları zamanla kendini salar ve camlar çok ağır çalışmaya başlar.
Ben aracı aldığımda üstünde lpg vardı. Hiç sökmedim kullanmaya devam ettim ve 6 aydır herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Dediğim gibi 1,6 motorla çoğu sakin kullanımda şehir içi kışın Lpg ile 12-13 litreleri buluyor km de 31-32 kuruş diyelim bu değer yazın daha da düşüyor.
Eğer bakacaksan verdiğin fiyat aralığında 2003-2005 model 4 kapı
sunroof,
3 kol fonksiyonel direksiyon,
cruze kontol,
elektrikli ısıtmalı recaro koltuklar,
harman cardon ses sistemi
bi xenon farlar,
olmasına özen göster donanıma göre fiyatlar 10,000 tl ye kadar oynuyor.
denizalpakinci
06-02-2013, 16:16
Bencede bmw mutlaka tadılması yaşanması gereken bir duygu.İmkanınız varsa bence mutlaka deneyin.İçinizde kalmasın.Aracım pert olduktan sonra benim kafamıda leon,golf tarzı araçlar karıştırdı fakat vazgeçemiyorum bmw den.Hastalık :)
Aldığıma birgün pişmanlık duymadım.
Benim aracımda yüksek km li ve lpg li.
Eğer araç temizse bakımları düzgün yapılmışsa hiçbir sıkıntı sorun açmaz.
Turboğuz54
06-02-2013, 17:23
E46 candır can temizse al pişman olmazsın
o kadar araba aldım sattım gündelik kullanımda bmw gibisi yok malesef...
kullanımındanmıdır nedir anlamadım bmw olsunda her hangi bir modeli olabilir gerçekten..
markacı değilimdir olmamayada çalışıyorum her aldığım aracın markası modeli farklı ama ne zaman yeni bişiler alıyım dediğimde gözüm bmwlere gidiyor bende korkmayın alın diyenlerdenim...
ghibli06
06-02-2013, 18:39
e46 cabrio tasarım olarak en güzellerden biridir, makyajlısı cabrioda daha zarif durur, makyajsızlar daha erkeksi... araç çok ağırdır, 3,20 si 4 kapılı 3,18 ile aynı gider, 3.30 bulabilirsen çok keyifli olur... kronik sıkıntısı pek yoktur, soğutma sistemini alır almaz yenile, disk-balata ve de bütün sıvılarıyla yağlarını değiştir, şanzuman ve de beyin yazılımlarını güncelle uzun süre binersin...
m. ali öz
06-02-2013, 23:05
peki 2003-2005 arası 3.16 3.18 de manuel mi önerirsiniz otomatik mi ?
denizalpakinci
06-02-2013, 23:47
Bence manueli makbuldür.316 zaten kasaya ufak kalan bir motor otomatik sanzumanla çok hantallaşır ver çok daha fazla yakar düşüncesindeyim.
Hatta manuel 318 tercih edilmesi daha mantıklı olacaktır.Makyajlı yeni tip 143 bg lik motor oluyor onların üstünde.Performans olarak çok üzmez 316 ile aşşağı yukarı aynı yakar.
Emir_b16a
06-02-2013, 23:49
performans kaygınız yoksa temiz 318 cabrio otomatik gayet güzel araçtır
performans kaygınız varsa o paralara e36 m3 candır üstüne kalanda cabası :)
m. ali öz
06-02-2013, 23:59
Bence manueli makbuldür.316 zaten kasaya ufak kalan bir motor otomatik sanzumanla çok hantallaşır ver çok daha fazla yakar düşüncesindeyim.
Hatta manuel 318 tercih edilmesi daha mantıklı olacaktır.Makyajlı yeni tip 143 bg lik motor oluyor onların üstünde.Performans olarak çok üzmez 316 ile aşşağı yukarı aynı yakar.
çok teşekkürler ;) aracınızı takip ediyordum okuyunca çok üzüldüm, yeri dolmaz tabi ama umarım daha güzelleri karşınıza çıkar :)
denizalpakinci
07-02-2013, 00:11
çok teşekkürler ;) aracınızı takip ediyordum okuyunca çok üzüldüm, yeri dolmaz tabi ama umarım daha güzelleri karşınıza çıkar :)
Teşekkür ederim,inşallah :)
TolgaEsentepe
07-02-2013, 00:17
leon a sahip olup e46 cı lara benide ekleyin :D
aylardır bakıyorum coupe e46 temizleri çoook yüksek fiyatlar, leonu cupra yapıp 1 sene daha mı binsek acaba :o
denizalpakinci
07-02-2013, 00:26
Ben başka markadan tamamıyle vazgeçtim yemin ediyorum :D Bu hale düşmek istemiyorum :D Leon baktım Scirocco baktım yok olmayacak bu iş anladım ben :) Umarım hepimiz gönlümüzde yatan arabalara sahip oluruz.
+ benide ekleyin ilanda olan olmayan tüm e46 3.18ci leri araştırdım,bunak amcalara yalvardım,apaçilerden medet umdum,angaralılardan dost edindim ama kafama yatan arabayı bulamayıp bir hışımla tdi leon aldım.Ama içimde uhte kaldı kesinlikle iç kısımdaki malzeme kalitesi e90 larda yok o kaliteyi hissedemedim ben.
Eğer güzel kafana yatan bir araç bulursanız kaçırmayın.Benim bildiğim kronik sorunları kapı fitilleri,cam krikosu arızası,merkezi kilitte kapılardan birinin açılmaması.Bunlarda hallolmucak problemler değil
-Günalp-
07-02-2013, 01:07
Bende Manuel e46 3.25 ti kullanıyorum..aracın kullanımı, kalitesi, güven hissi bambaşka.. Headers ve filtre var extra olarak ses ve kemikli vitesler kullanım keyfini üst düzeye taşıyor.. Bende kesinlikle tavsiye ederim.. Ama iyi araştır temizini bulmak çok zor.. Ben çok arac baktım hepsi cacık..
makyaj+aksesuar+hard top+ indivudual
fiyat haricinde araç enfes bence :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tt-motors-dan-trde-tek-renk-112388914/detay
makyaj+aksesuar+hard top+ indivudual
fiyat haricinde araç enfes bence :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tt-motors-dan-trde-tek-renk-112388914/detay
Araba cok guzel ama yillardirda satilikta :)
devil_berk22
07-02-2013, 12:50
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2004-bmw-3.18ci-bayi-cikisli-ss-motors-114015464/detay# aşık oldum
pek doğru olacağını zannetmiyorum model düşürmek... ?
Fiyat cok iyi de ogrenmek lazim Royal'den nedir ne diildir diye.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-3.30ci-113311917/detay
46 candır hardtop olursa tadından yenmezz :)
e46 konusunda kafanda en ufak bir soru işareti olmasın, düzgün bir e46 denk geldiğinde 2013 model araba bile satılıp alınır
Modele hiç takılma çoğu sıfır araca 10 çeker e46. 1 aybin leonla geçen günlerine acıyacaksın.
Modele hiç takılma çoğu sıfır araca 10 çeker e46. 1 aybin leonla geçen günlerine acıyacaksın.
Ustunden 1 sene gecmis adam clk almis biniyo falan
osmankara
21-02-2014, 16:13
hıc dusunme al bmw olsun tastan olsun:) yeterkı temız olsun eger temız olmassa ıncır agacı olur eonla kyas yapmak bıle cok sacmalıkk...:) aldıgın arac orjınal fabrıkasyon //m olsun yeter
hıc dusunme al bmw olsun tastan olsun:) yeterkı temız olsun eger temız olmassa ıncır agacı olur eonla kyas yapmak bıle cok sacmalıkk...:) aldıgın arac orjınal fabrıkasyon //m olsun yeter
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Ustunden 1 sene gecmis adam clk almis biniyo falan
.................
pek doğru olacağını zannetmiyorum model düşürmek... ?
olay modelse 0 clio almak lazım ozaman her yılbaşında :hahaha: