Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 206cc yangi yay kullanmalıyım ?
merhaba arkadaşlar aracımızı yeni aldık orjinal bir şekilde 195.55.16lastik ebatı 5cm düşünüyoruz sürtme yaparmı ideli 5 cm midir
low&slow
06-02-2013, 16:28
Hiç yay falan uğraşma peugeot basabilmek için coilover gerekli. :)
fk 5 cm almayı düşünüyorum daha doğrusu aldım gibi :)
fk mı . yay kes daha iyi :D :D
peki hangi marka önerirsiniz coil ex nasıl
Bende 106 GTI var ondada FK var ses yapıyo bence başka markaları düşün kardeşim.
:icon_tup:
Aranel Ciryatan
06-02-2013, 16:53
dostum eibach tercih edersen daha iyi olacaktır.
kardeşim fk al kullanan herkes memnun yumuşak gayet güzel kullanmayanlar atıp tutar ;)
fk yay al 3.5 luk yada 5 lik hortumla sar sesi engellemek için gayet ideal yumuşaklıkta istediğin gibi olur param çok dersende eibach al, apexi falan salla gitsin taş gibi arkadaşım kullanıyor ki söktü 2 ayda ön takıma tecavüz etti
ykavcioglu
06-02-2013, 16:57
206 cc'yi basınca tavanda zamanla sorun oluşuyor diye biliyorum.
tavsiyem biraz araştırın
huseyinturk
06-02-2013, 16:57
fk al kullan. Ben 307de kullanııyorum 1 yıl oldu sııntı yok. 3.5luğu 5liği yok ama tek çeşit 45mm lik düşürüyor
Aranel Ciryatan
06-02-2013, 16:59
kardeşim fk al kullanan herkes memnun yumuşak gayet güzel kullanmayanlar atıp tutar ;)
fk yay al 3.5 luk yada 5 lik hortumla sar sesi engellemek için gayet ideal yumuşaklıkta istediğin gibi olur param çok dersende eibach al, apexi falan salla gitsin taş gibi arkadaşım kullanıyor ki söktü 2 ayda ön takıma tecavüz etti
dostum FK'nın orjinalini bulmak çok zor. Türkiye'de satılanlar genelde Bursa yapımı sahte FK ürünler. Apexi kesinlikle çok kötü çünkü oda sahte. Çünkü gerçek adı Apex dir fakat sahteleri Apexi adı altında piyasada dolanıyor. inşaat demirinden farkı sarı olması :hahaha:
MazdaSpeed
06-02-2013, 17:14
Fk nın orjinalini bulabiliyorsan al ama piyasadakilerin çoğu sahte.Ben eicbach öneriyorum.
arkadaşlar bu fk ya kininiz nedir ya :D Şaka bi yana ben fk kullanıyorum 1 bucuk senedir hiç bir sıkıntı vermedi ön takımım da bile bi sıkıntı tamam sert yay biraz sekiyo normal yaya göre güzelde düşürdü ben memnunum sekmesi dışında.
206 cc kullanıyorum... aracı orjinal de kullandım, coilover da yaptırdım, fk yayda kullandım. şuanda hala 5cm fk var üzerinde... ne çok rahat, ne de sert, orta halli... coilover yaptırma derim rot ayarı tutturamadık, aks ses ve titreme yaptı... şuanki aklım olsa orjinal binerdim çünkü aracın tavanı zaten 2 parçadan oluşuor ve araç esneyemeyince tavan kasılıyor, ses kaçınılmaz oluyor... tavan fitilleri her zaman bakım yapmak gerekiyor sesi kesmek için... :)) kolay gelsin
silwerhooks53
06-02-2013, 18:26
benım arkadasımın 206 t aracında coil ex var ıcınden hortummu bıselerde gecırdıler ses yapmasın dıye falan gayet memnun bıraz sekme yapıyo ama genede iyi düşünün derim ben
dostum FK'nın orjinalini bulmak çok zor. Türkiye'de satılanlar genelde Bursa yapımı sahte FK ürünler. Apexi kesinlikle çok kötü çünkü oda sahte. Çünkü gerçek adı Apex dir fakat sahteleri Apexi adı altında piyasada dolanıyor. inşaat demirinden farkı sarı olması :hahaha:
abim biliyorum orjinalinin olmadığını inşaat demiri falan da değil herkes birinden duymuş aynı lafı söyleyip duruyor :) kullandınız mı fk ? fk iyi fiyatına göre çok çok iyi :)
abim biliyorum orjinalinin olmadığını inşaat demiri falan da değil herkes birinden duymuş aynı lafı söyleyip duruyor :) kullandınız mı fk ? fk iyi fiyatına göre çok çok iyi :)
abiyi bilmiyorum ama biz kuzenımın hondasında fk kullandık acayip derecede sert konforsuzdu 5cm yay bile sektiriyordu
serhat306
06-02-2013, 20:13
206 cc ye yay takma tavan kapaliyken felaket ses yapiyor bu arada arac 1.6 mi 2.0 mi...
MazdaSpeed
06-02-2013, 21:07
Arkadaşın aracın da deneme fırsatım olmuştu,çok kötüydü.
demek ki peugeotlarda sonuç olumlu :D :D
doğru dedi FK 5 CM aldım araçta takılı suanda yayı kessem daha iyiydi.
FK kesinlikle önermiyorum ;)
FK ile basıklığı bu halde aracın 5 cm.
http://a1302.hizliresim.com/16/7/jv2p6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
arka torsiyonların anormal yüksek
E.Bozoglu
07-02-2013, 00:21
Benım 206 'ya FK kullanmıştım bi ara hiç sıkıntısız binmiştim ucuz yolllu idarelik alabilirsın, ama coil yaptırmaya bak en temizi yay işçilik vs derken gene maliyet çoğalıyor
MazdaSpeed
07-02-2013, 00:45
doğru dedi FK 5 CM aldım araçta takılı suanda yayı kessem daha iyiydi.
FK kesinlikle önermiyorum ;)
FK ile basıklığı bu halde aracın 5 cm.
http://a1302.hizliresim.com/16/7/jv2p6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Arkasına nolmuş onun :D
araç 1.6 tavanda sıkıntı yapıcaksa hiçbuşalmayalım yay işine ya:beuj::beuj::beuj: