Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm..
hahaha lan ben galiba bole bi konu acmadim hic :) slm ismim gursel, 7tepede mutercim tercumanlik okuyorum, istanbuldan katiliyorum araniza A dan B ye goturen araclarim var. Bilgi ve sevgi dolu bi site oldugunu duydum geldim, hepinize keyifli forumlar :)
Ferhat_V
30-04-2008, 13:22
geç oldu ama hıışgeldin :)
:):) Hosgeldin Gürsel
hosbuldukk :D
kim aldı len bunu buraya :)
kutlarım sitemizin ilk 750 mesaj yazdıktan sonra kendini tanıdan ilk insansınız bizden hediye 100 metre don lastiği kazandınız iyi günlerde kullanınız.
kutlarım sitemizin ilk 750 mesaj yazdıktan sonra kendini tanıdan ilk insansınız bizden hediye 100 metre don lastiği kazandınız iyi günlerde kullanınız.
Oleeyy çok teşekkür ederimmmm! sıcak insanlar olduğunuzu sölemişlerdiii :D
kim aldı len bunu buraya :)
ne var be özendim :o
neyse hadi hoşgeldin....
:D
Oleeyy çok teşekkür ederimmmm! sıcak insanlar olduğunuzu sölemişlerdiii :D
o kadar değil :p
Low-Rider
01-05-2008, 00:20
hoşgeldin gürsel
keyifli bol katkılı forumlar dilerim
:D
Benden önce hoşgelmişsin :)
750 msj dan sonra aklına geldi yani :D
Hoşgeldin BRO , İyi forumlar dilerim :) :)
dragon07
01-05-2008, 09:39
hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerizz.:D
hoşgeldinizz..forumu gezmeden önce tanıtsaydını keşke kendinizi...
:D:D:D
ahahhaehae hepinize çok teşekkür ederim brocanlar :D ayyy iyi kii gelmişimmm :D ne bilim daha dün mü ne fark ettim acmamısım konu buraya uhaehuae :D
dragon07
01-05-2008, 10:12
çok hızlı bi giriş yaptınız:Damma tanıdığınız varmış ya:D
egeturbo
01-05-2008, 11:31
Hoşgeldin gürsel abi keyifli forumlar:D aracınında resmlerini bekliyoruz ozman:D hihih
haftasonu bi ihtimal c6 yi koyucam :)
Hoşgelmişsin BIRO , keyifli forumlar dilerim.
önce adam ol gocum sonra konu acarsın
a dan z ye demişsin orda bir dur sınırı aşma
hasport hoş geldin
hoş geldin lan serseri :p
HASPORT muahuaehuaehuhueahuahuhuea
sanırım sen kepezüstünde dip gaz giderken yanımdan gecen ve beni crxden soğutan şahsiyetsin :D
auhauh bian noluyoruz dedim Grs91'bitane daha mi var dedim sitede zuhuhauhdasuhdaudas:D
hosgeldin:):D
sanırım sen kepezüstünde dip gaz giderken yanımdan gecen ve beni crxden soğutan şahsiyetsin :D
maeuhahuehuae kanka o crx beni kendisine hasta etmişti :D
auhauh bian noluyoruz dedim Grs91'bitane daha mi var dedim sitede zuhuhauhdasuhdaudas:D
hosgeldin:):D
kanka ben tekim bu forum ıkıncısını kaldıramaz :D
Hoşgeldin hoşgeldin de hangi arada bu kadar mesaj attın :D Ya benimde hiç tanışma topiğim yok bendemi açsam. Yada ben bir 1000 mesaj sonra açayım :D
Hoşgeldin hoşgeldin de hangi arada bu kadar mesaj attın :D Ya benimde hiç tanışma topiğim yok bendemi açsam. Yada ben bir 1000 mesaj sonra açayım :D
ahuehuaehu yaw es gectigim cok sey war az bilene attım :P
Maxiboost
06-05-2008, 23:14
aaa gürsel :D hoş geldin :D
gürsel seni daha önceden tanır gibiyim tt den olablr mi:)?
hoşgeldn buarada
HondatugraL
10-05-2008, 21:56
hahaha lan ben galiba bole bi konu acmadim hic :) slm ismim gursel, 7tepede mutercim tercumanlik okuyorum, istanbuldan katiliyorum araniza A dan B ye goturen araclarim var. Bilgi ve sevgi dolu bi site oldugunu duydum geldim, hepinize keyifli forumlar :)
senın araçlar eskımıs gursel abi bizimkiler A dan Z ye götürüo artık :D
hoşgeldiniz keyifli forumlar..:D