Orijinalini görmek için tıklayınız : Coilover yay hakkında
beyler ***** sitede böyle bir ilan gördüm fiyat bu kadar uygun markayı sorguladım nette yabancı sitelerde falan pek iyi olduğu söylenmiyo bide sizden fikir alayım dedim sadece yay olarak satılıyomuş. alınır mı? alınmaz mı? nedir ne değildir...
ilan: http://www.sahibinden.com/112625529
ben kullanmadım ama kullananlar tavsiye etmiyor :)
pek tutulan bişey değil girme derim
sıkıntısı ne peki bilgisi olan var mı?
tuner faruk
07-02-2013, 17:28
Ben CRX imde kullanıyordum ve gayet memnundum :) Hatta 5cm yay olan arkadaşlar benim aracımın daha konforlu olduğunu söylüyordu :)
Ben CRX imde kullanıyordum ve gayet memnundum :) Hatta 5cm yay olan arkadaşlar benim aracımın daha konforlu olduğunu söylüyordu :)
kesik yay gibi zıplama yapar diyende oldu öyle bişey var mı?
sert olması nekadar basmana bağlı , yani basıyım diye yayı nekadar çok sıkıştırırsan okadar çok konforsuz olur araban
alihan_27
07-02-2013, 17:56
Spor yaylardan daha sertse bende alacağım. Ama kimisi daha konforlu oluyor diyor, moderatör cem abi kullanmış daha sert oldu diyor, aklım karışıyor. Mantıken daha sert olması gerek coil yayının ama bilmiyorum. Başka kullananlar da yorum yaparsa daha iyi olur.
yav bu tarz yayı takıcaksan sertlıgıne zıplamasına basmıcaksın bu sey gıbı oluyr konforlu olsun ozman 3 lıraya coıl alcan arkdsım al tak bıraz konfordan feragat etceksın yanı
bartubasot
07-02-2013, 18:07
Yanlış bilmiyorsam coilover spring die geciyordu ama genelde tavsiye etmiyorlar nedenini bilmiyorum
coilspring bu. konunu yeride bura değil. ayrıca bi normal yaya bakın bi coildeki yaya. ona göre beklentilerinizi düşünün. felaket tellaı gibi geldim ahaha :D
yayları değiştirip kullanılması daha iyi olur biz eg ye takmıştık ebaydan çok sert atıyordu arkasını ama 5cm eibach ile süper oldu
yanlış anlayan arkadaşlar olmuş ben sadece ne oldugunu öğrenmeye çalısıyorum araştırmadan atlamak yerine. zıplaması sıkıntı değil sadece yapıyomu diye soruyorum kullanan arkadaşlara bilgi alış verişi.
iyi diyende var kötü diyende insanın aklı karışıyo ama büyük ihtimal alıp deneyeceğim olmazsa dönüş yaparız. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
ya bi ara bunlar 200 300 lira deyilmiydi ne ara bin olmuş
edit: bende hiç iyi yorumlar duymadım bu ürünle ilgili
ya bi ara bunlar 200 300 lira deyilmiydi ne ara bin olmuş
edit: bende hiç iyi yorumlar duymadım bu ürünle ilgili
fiyat açıklamada yazıyo ordaki fiyatı baz almayın
tuner faruk
07-02-2013, 22:30
kesik yay gibi zıplama yapar diyende oldu öyle bişey var mı?
O amortisorunun sertligine ve ne kadar bastigina bagli.Benim amortisorlerim %25 sertti en dipte kullaniyodum ve gayet memnundum :) Amortisolerin sertse sekme yapmaz ama yumusaksa icin disina cikar
TanerErbay
07-02-2013, 22:34
O amortisorunun sertligine ve ne kadar bastigina bagli.Benim amortisorlerim %25 sertti en dipte kullaniyodum ve gayet memnundum :) Amortisolerin sertse sekme yapmaz ama yumusaksa icin disina cikar
yay amortisör uyumlu degilse sekme, ziplama, kötü yol tutusu, kötü konfor olur
bu kesinlikle coilover degildir
cakmasi, basit bir sekilde taklididir
coilover olabilmesi icin yayin yaninda amortisörleride olmali
asla ve asla bu tarz ürünleri veya sadece yayi orjinal amortisör ile kullanmamanizi tavsiye ederim
tuner faruk
07-02-2013, 22:42
yay amortisör uyumlu degilse sekme, ziplama, kötü yol tutusu, kötü konfor olur
bu kesinlikle coilover degildir
cakmasi, basit bir sekilde taklididir
coilover olabilmesi icin yayin yaninda amortisörleride olmali
asla ve asla bu tarz ürünleri veya sadece yayi orjinal amortisör ile kullanmamanizi tavsiye ederim
Bu konuda yeterince bilgiye sahibim uyariniz icin tesekkur ederim ama bana gore piyasada coilover diye satilan ama kutuk gibi sert amortisor uzerine takilmis sadece ayarlanabilen yaylari olup coilover adi altindaki sahte urunleden daha iyi. Sonucta amortisor yine oem amortisorler ve yaylar yuksek ayarda kullanildiginda konforda bir farklilik yok.
TanerErbay
07-02-2013, 23:06
Bu konuda yeterince bilgiye sahibim uyariniz icin tesekkur ederim ama bana gore piyasada coilover diye satilan ama kutuk gibi sert amortisor uzerine takilmis sadece ayarlanabilen yaylari olup coilover adi altindaki sahte urunleden daha iyi. Sonucta amortisor yine oem amortisorler ve yaylar yuksek ayarda kullanildiginda konforda bir farklilik yok.
Her bilinen bilgi ne kadar dogru ayri mesele. elbette bu benim icinde gecerli. zaten o yüzden böyle forumlar var. dikkat edilmesi gereken en önemli sey, bilgi kirliligi veya yanlis bilgilerin yayilmasi
ahmetesay
07-02-2013, 23:46
bizzat alıp kullandık si de hiç memnun degildim herzaman zıp zıp uyuz olmuştum