PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 Civic vuruntu

KGüneyli
07-02-2013, 14:54
- 2006 Model honda civic ES paket aracımızda bikaç zamandır farkettiğim bi sıkıntı var.

1500 2000 dervir arası, ayagını gazdan cektiiğinde ve gaza tekrar dokundugunda arac bş vuruntu yapıyor ileri geri bariz belli şekilde. Servise götürdük motor kulagından dediler, Değiştirdik yok yine fayda etmedi. Aynı sorun devam ediyor sadece 1500 2000 devir arasında. Kendi arabama bakıyorum 1500 2000 arası ES in yaptıgı gibi kafa sallama vurma yok.

Acaba bunu neden yapıyor olabilir motor kulagı yeni değişti. Aracın yayı amortisoru hiç sokulmedi. Bi usta amortsorler sokulduyse üst kafalardan yapar gevsektir felan dedi bana sacma geldi.

DENON
07-02-2013, 14:55
es7 nın kronık hastalıgı o genellıkle sıkışık trafikte yapar özellıkle baskı balata seti 100k km yi geçince

KGüneyli
07-02-2013, 14:57
Arac daha 60binde. cevremde bundan baska bir dünya civic var. Ama bunun kadar sert vuran yok. Acaba kronik dediğinizden haric baska bişey olablirmi hani yol yakınken yaptıralım ilerde daha büyük sıkıntı acmasın.

DENON
07-02-2013, 15:04
en buyuk hastalıkları şanzıman baglantı kulagının kopması + prizdirek rulmanlarının cok çabuk dagılması ve debrıyaj setı eskımeye başladıgında bu şekil vuruntu yapmasıdır bunları gözden geçirin başka sıkıntı yaratmaz

KGüneyli
07-02-2013, 15:12
- Teşekkür ederim abi, Bu dediklerine bi baktıralım bakalım neye nekadar zarar vermiş cünki bildiğin tık die ses gelio arabadan, Hani arabadan sogutucak sekilde insanın kullanası gelmiyor.

DENON
07-02-2013, 15:14
- Teşekkür ederim abi, Bu dediklerine bi baktıralım bakalım neye nekadar zarar vermiş cünki bildiğin tık die ses gelio arabadan, Hani arabadan sogutucak sekilde insanın kullanası gelmiyor.tık diye ses gelıosa akslarınıda bır kontrol ettir kardeşim sen , senın sıkıntı anladıgım kadarıyla motorda değil aktarma organlarında , usta a dan z ye kontrol etsın meydana cıkar sorun zaten

KGüneyli
07-02-2013, 21:06
şimdi geldik baktırdık arabaya komple yürürüne vs ne akstlarda sorun var ne rot başlarında. Adamda anlayamadı. Oda motor kulagı dedi. Sonra söyleyince değiştirdiğimizi. Oda ben bilemedim vallahi diyip braktı :) Ne iştir kime göstericez nasıl kesicez anlamadım vallahi.