Orijinalini görmek için tıklayınız : crx-integra şanzuman !!
mrb arkadaşlar elimde crx şanzumanı var komple pedallarına kadar ve integra aracım var otomatik vites manuele çevirmeyi düşünüyorum crx şanzumanından integraya kullanabilecegim ne gibi yararlı parçalar olur bilgisi olan varmıdır? ...
bıraz zahmetlı olur sabır ısı yune senın bılecegın ıs bndede ıntegra vardı otomatık manuele cevırıcektım sattım ugrasması zor dıye...
Mikrop_Ali
07-02-2013, 20:57
crx pedal takımı uymaz integraya. şanzıman olabilir ama çok uğraştırır o kadar uğraşmaya gerek yok. sadece vites çubukları işine belki.
sana tavsiyem işi bilmeyen insanlara yaptırma rezil ederler insanı.
sana lazım olan parçalar:
ys1 veya q1 şanzıman
manual teg vites cubukları
manual motor kulakları
baskı balata
volan+volan civataları
debriyaj halatı
oem integra pedal takımı
manual kadran
parça konusunda yardımcı olurum elimde var işine yarayacak malzemeler
crx pedal takımı uymaz integraya. şanzıman olabilir ama çok uğraştırır o kadar uğraşmaya gerek yok. sadece vites çubukları işine belki.
sana tavsiyem işi bilmeyen insanlara yaptırma rezil ederler insanı.
sana lazım olan parçalar:
ys1 veya q1 şanzıman
manual teg vites cubukları
manual motor kulakları
baskı balata
volan+volan civataları
debriyaj halatı
oem integra pedal takımı
manual kadran
parça konusunda yardımcı olurum elimde var işine yarayacak malzemeler
eyw saol :) ya bu parçaların lazım oldugunu biliyorum fakat crx şanzumanda var elimde q1 şanzuman alıp ne bilim dişlileri kullanabilirmyim eger kullanılablrse son hızda düşüklük yaşarmıyım crx dişlilerini değerlendirmek istiyorum açıkcası
crx şanzumanını satmayı düşünürsen haberimiz olsun kardeşim
kolay gelsin
aliburma
08-02-2013, 09:50
crx şanzumanını satmayı düşünürsen haberimiz olsun kardeşim
kolay gelsin
bak alıcısı da çıktı. şanz.ı abiye sat. ys1 al. Ben Ahmet'in TEG'i aldım. hatta sen de manuel bi TEG bul olsun bitsin...
crx şanzımanı uyan dıyen arkadaş nasıl uydurcan b serısı bloklu araca d serısı şanzımanı merak ettım
mehmetRS
08-02-2013, 10:33
mrb arkadaşlar elimde crx şanzumanı var komple pedallarına kadar ve integra aracım var otomatik vites manuele çevirmeyi düşünüyorum crx şanzumanından integraya kullanabilecegim ne gibi yararlı parçalar olur bilgisi olan varmıdır? ...
otomatik şanzımanınız sağlammı? satmayı düşünüyormusunuz?
şanzumanın tek sorunu kalkış dişlisi bazen D de kalkmıor 2 ye alıorm 1 senedir o şekilde kullanıorum yaptırmasam dahada kullanırım almak istersen düşünürüm tabi :))
crx şanzumanı şuan satmayı düşünmüyorum dişlileri kullanma ihtimalim varmı q1 şanzumanda sadece onu merak ettim açıkcası :)
Mikrop_Ali
08-02-2013, 11:40
eyw saol :) ya bu parçaların lazım oldugunu biliyorum fakat crx şanzumanda var elimde q1 şanzuman alıp ne bilim dişlileri kullanabilirmyim eger kullanılablrse son hızda düşüklük yaşarmıyım crx dişlilerini değerlendirmek istiyorum açıkcası
dişlilerin belki bikaçtanesi uyar q1 in içine veya senkromeçler filan uyabilir sadece tam net bilmiyorum. 2-3 dişli için crx şanzımanını bozma elîndeti otomatikle crx i sat yerine saglam sorunsuz bi sanzıman al bence..
b motor d şanzıman olayını çok merak eden arkadaşlar varmış;
mavi crx vardı istanbulda b16a2+crx şanzıman. b to d adapter olayı çözüyor
b engine d transmission - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?q=b+engine+d+transmission&hl=tr&tbo=d&source=lnms&sa=X&ei=bNQUUdO3AunK0AWl04CYCA&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=320&bih=416)
dişlilerin belki bikaçtanesi uyar q1 in içine veya senkromeçler filan uyabilir sadece tam net bilmiyorum. 2-3 dişli için crx şanzımanını bozma elîndeti otomatikle crx i sat yerine saglam sorunsuz bi sanzıman al bence..
b motor d şanzıman olayını çok merak eden arkadaşlar varmış;
mavi crx vardı istanbulda b16a2+crx şanzıman. b to d adapter olayı çözüyor
b engine d transmission - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?q=b+engine+d+transmission&hl=tr&tbo=d&source=lnms&sa=X&ei=bNQUUdO3AunK0AWl04CYCA&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=320&bih=416)
anladım hiç skıntıya girmeye gerek yok ozmn ugraştrcaksa q1 i bi şekilde 1-2 kısa yapıcaz olmadı bakalm eyw saolun :)
plate ile d şanzımanı b ye takabilirsiniz.
Mikrop_Ali
08-02-2013, 15:59
+rap öğrenmenin yaşı yoktur..
crx şanzımanı uyan dıyen arkadaş nasıl uydurcan b serısı bloklu araca d serısı şanzımanı merak ettım
:icon_tup:
+rap öğrenmenin yaşı yoktur..
fazla atar batar ... anladın sen onu mıkrop şakır
http://www.youtube.com/watch?v=8_yyINI5pF8
yani takılması mümkün diyosunuz peki çok ugraştırıcı bşy mi bu plate ve maddi açıdan fazla masrafa sokarmı ??
ys1 şanzımanlar için 4.40 kısa var elimde cnc yapımı değil düşünürsen yardımcı olurum.
Mikrop_Ali
08-02-2013, 23:00
fazla atar batar ... anladın sen onu mıkrop şakır
mikrop şakır - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8_yyINI5pF8)
nediyosun hamza hayırdır? meraklarını giderdik bilmiyosan sen yapmıcaksın atar.