Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pro Koşucular Var Mı Forumda?

Muhittin_T
07-02-2013, 21:59
Arkadaşlar forumda koşu sporunu ikinci işi olarak gören, patika koşularına, yarı maraton-maraton-ultramaraton koşularına katılan arkadaşlar var mı? İstanbul a geldiğim şu son 4 ay içerisinde antrenman yapacak Caddebostan sahilde koşan kafa dengi koşucular bulamadığımdan bu konuyu açtım...

63owen63
07-02-2013, 22:09
Futbol hakemiyim hafta da 2 gün koşuyorum. 2800m 11.45 civarında koşuyorum.Antremanlarımda da uzun koşular yada kademeli hız koşuları yapıyorum 50*40
Anadolu yakasında olsaydım eşlik ederdim :)

Burhan felek spor salonu arkasındao kompleks içinde Milli takımlar antreman merkezi var. Oradaki saha da çok sayıda atlet antreman yapar. Oraya gidebilirsin aynı zamanda.

Muhittin_T
07-02-2013, 22:18
63owen63 çok sağol anadoluda olsaydın uzun koşular yapardık. Burhan Felekte iki kere 6bin koştum. Aynı yerde hamster gibi dönmeyi sevmiyorum ben. Bu aralar Validebağ korusunda yokuş antrenmalarımı yapıyorum, uzun koşular içinse ya Caddebostan Sahil ya da ayda bir gittiğim Begrad Ormanı kesiyor.

gökan
07-02-2013, 22:18
800 ve kros kosuyordum

63owen63
07-02-2013, 22:22
Bireysel olarak uğraşıyorsan bence feleğe takıl,orada çok başarılı sporcular ve hocalar var. Bende öğrencigilimde antremanlara oraya gelirdim,anadolu yakası hakemleri hala orda antreman yapar.
6k metre cok iyi mesafe tebrikler. Ben ancak o mesafeyi %30'la alabilirim yada de jog la:)

Muhittin_T
08-02-2013, 20:18
Bireysel olarak uğraşıyorsan bence feleğe takıl,orada çok başarılı sporcular ve hocalar var. Bende öğrencigilimde antremanlara oraya gelirdim,anadolu yakası hakemleri hala orda antreman yapar.
6k metre cok iyi mesafe tebrikler. Ben ancak o mesafeyi %30'la alabilirim yada de jog la:)

Evet bireysel olarak uğraşıyorum. Burhan Felek ortamı güzel evet ama aynı pistte devamlı dönmek inan sıkıntı yaratıyor bende. Haftada 4 gün düzenli antrenman yapma şansı buluyorum ve antrenman olarak en kısa mesafem 6k. Hedefte de patikalarda-dağlarda koşulan ultramaratonlar var.

XTuNeR
08-02-2013, 21:15
Bende babamla falan amator olarak kosuyordum fakat bu aralar derslerimin agirligindan dolayi ara vermek zorunda kaldim orta mesafe kosuyordum bu siralarsa sadece ayda bir duzenlenen belgradda adimadim klubunun duzenledigi 6kmye katiliyorum.Bu arada caddebostan taraflarinda nike run ekibi kosuyordu faceden takip edebilirsiniz

Muhittin_T
08-02-2013, 21:24
Bende babamla falan amator olarak kosuyordum fakat bu aralar derslerimin agirligindan dolayi ara vermek zorunda kaldim orta mesafe kosuyordum bu siralarsa sadece ayda bir duzenlenen belgradda adimadim klubunun duzenledigi 6kmye katiliyorum.Bu arada caddebostan taraflarinda nike run ekibi kosuyordu faceden takip edebilirsiniz

Nikecılarla saatlerim hiç uyuşmadı şansıma.
AdımAdım koşularına bende katılıyorum son üç aydır. Ormanda koşmak gerçekten harika:icon_tup: Çok üstdüzey koşucular var ve fikir alışverişi bakımından da harika bir ortam oluyor gerçekten.Mart ayında Runtalya olduğundan düzenlenmeyecek galiba Belgrad koşusu. Diğer koşularda görüşürüz mutlaka.

XTuNeR
08-02-2013, 22:04
Belgrad ormani 6km pist harika duzenlendi gercekten saga sola bakarken kosuyu bile unutuyo insan her ay babamla birlikte katiliyorum insallah gorusuruz bu arada sureniz nedir merak ettim

Muhittin_T
08-02-2013, 22:11
Belgrad ormani 6km pist harika duzenlendi gercekten saga sola bakarken kosuyu bile unutuyo insan her ay babamla birlikte katiliyorum insallah gorusuruz bu arada sureniz nedir merak ettim

Evet manzarası muhteşem. Sürem fazla kasmadan 27:25. Hedef 24 lere düşmek.:icon_tup:

gökan
08-02-2013, 22:26
Yukseklik antremani yapin...asagiya indiginizde farki goruceksiniz