PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahadı-R S3 GTX35 PROJECT

Sayfa : 1 [2]

miniks
27-01-2014, 11:42
Cumartesi ustanın ordaydım senin turbona işedim :D

çok şekilli duruyordu dayanamadım

Maşallah

bahadı-R
27-01-2014, 22:06
Cumartesi ustanın ordaydım senin turbona işedim :D

çok şekilli duruyordu dayanamadım

Maşallah

Gitmişken arabaya da baksaydın bu havada oralarda üşüyor,içim cız ediyor..

miniks
27-01-2014, 22:07
Bir büyük bıraktım yanına ısınmasına yeter :)

bahadı-R
27-01-2014, 22:31
Ahahahhahahaa😄 babasının oğlu 😄

bahadı-R
11-03-2014, 08:53
ewet inşaat dewam ediyor tahminen nisan sonu mayıs başı herşeyiyle bitmiş olup rodaja başlarız artık :)

http://i.hizliresim.com/wLW40o.jpg (http://hizliresim.com/wLW40o)

resim yamuk cıkıo anırım düzeltebilen varsa iyi olur teşekkür ederim.

ardacngns
11-03-2014, 14:04
istediğin gibi olur inş cok emek var sanzumana bişe yaptın mı güçten kırabilir

bahadı-R
11-03-2014, 14:41
Dokunmadık daha ama büyük ihtimal kırılacak kırılınca çaresine bakıcaz.Bu güçlere dayanması imkansız gibi duruyor...

edemirbas
11-03-2014, 14:55
resim yamuk cıkıo anırım düzeltebilen varsa iyi olur teşekkür ederim.

Düzelttim :)

http://i.hizliresim.com/eWLkmN.jpg

bahadı-R
11-03-2014, 15:28
eywallah kardeşim

Burak Kasim
11-03-2014, 16:38
Selam Bahadir,

Masallah baya yol kat etmissiniz, onumuzdeki sezona hazir olur isallah aracin.

Savas ustaninda eline saglik bu arada.

Birkac nacizane tavsiyem olucak, isinize karismak gibi olmasin ama solemedende edemicem.

Herkes electronic'e gecer, sen kablo'dan devam ediyorsun, ilginc.

Throttle'in gercekten kotu, isallah sikinti yasamassin o throttle ile ;)

Oem falan kullansan neyse dicem ama o throttle olmamis.

Yol yakinken hem DBW'ye gec, hemde ayni zamanda kurtulmus olursun suankinden.

Throttle'i yolcu kabin tarafinda birakmissiniz, genelde bunu yapanlar intercooler borularini yapamadiklari icin orda birakiyorlar, stock borulari kullanmak icin.

Siz zaten komple yeniliceksiniz intercooler borularini ondan bence sofor tarafina gore cevirin manifoldu.

Sizin yaptiginiz gibi olursa, intake borusuyla compressor outlet'ten cikan boru bole yilan gibi birbirine sarilicak.

Belki usta daha kisa olucak diye dusunmustur emin degilim ama o kadar mesafe fark edicegini sanmiyorum.

Aftermarket emmelerin %99'u throttle'i sofor tarafina verir, bence sizde ole yapin.

Ben olsam throttle'dan sonra duz silikon hortum ve sonra aluminum boru ile donerdim, 90/45 vb. dereceli hortumlar, ezilip buzulebiliyor.

Bobin adapterleri FSI Bobinleri icin, normal bobinlerle takilmis suan, almadiysan kirmizi bobinleride siparis et en kisa zamanda, yoksa adapterlerin bir anlami yok.

Tekrardan kolay gelsin, isallah en kisa zamanda yollarda goruruz S3'u :)

alperkirman
11-03-2014, 16:46
kırmızı bobin şart bu aralar setuplarda ilk baktığım şey :D orj bobinler yetmio üstad
ayrıca burağın dediği gibi kırmızı bobinler daha uzun olduğundan bobinleri sabitleme için kullanılıyo yanlış bilmiyosam şuanda aracın üzerinde orj bobin olduğundan gerekmio
bu arada maaşallah araça sabırsızlıkla takip ediyorum inşallah emeklerin karşılığını sorunsuz alırsın :)

Burak Kasim
11-03-2014, 16:49
Sansliyiz kesinlikle, FSI Bobini kullanabildigimiz icin.

Hem ucuz hemde yeterli.

Okada almak zorunda kalsaydi herkes, o zaman maliyet acisindan cok kulfetli olurdu, cogu kiside almazdi zaten eminim :)

ahmetuzun
11-03-2014, 16:51
maasallah maasallah rabbım güzel günlerde gazlamak nasip etsin

artık iyice heycan sarmaya baslamıstır :)

Burak Kasim
11-03-2014, 16:56
maasallah maasallah rabbım güzel günlerde gazlamak nasip etsin

artık iyice heycan sarmaya baslamıstır :)

Ahmet sira sana geliyor farkindasin dime, cam car olmaya niyetin oldugunu sanmiyorum cunku :hahaha:

ahmetuzun
11-03-2014, 16:58
Ahmet sira sana geliyor farkindasin dime, cam car olmaya niyetin oldugunu sanmiyorum cunku :hahaha:

ama bak yine kötü abi, arkadaş oluyorsun :p

ben ne guzel kendı yagımda kavruluyorum :)

Burak Kasim
11-03-2014, 17:06
ama bak yine kötü abi, arkadaş oluyorsun :p

ben ne guzel kendı yagımda kavruluyorum :)

Suanlik kavruluyorsunda, yazdan sonra nolcak bana onu soyle :D

ahmetuzun
11-03-2014, 17:09
Suanlik kavruluyorsunda, yazdan sonra nolcak bana onu soyle :D

artık bahadır abi şampiyonlar liginde oynar bizde altta 30 35 li subaru evolarla sıkarız napalım abi :)

bahadı-R
11-03-2014, 18:16
Panik yok arkadaşlar bobinler idareten kondu oralara kırmızı bobinlerden 8 adet aldım nolur nolmaz diye... Burak dediklerinde tecrübenden ötürü haklısındır,sawas abi de kelebeği sağa almıştı s3 lerde zaten orjinalde solda duruyor ama bütün s3 ler sağa almış bir bildikleri wardır dedim bende.ELektronik kelebek dersen şimdilik beklicek ilerde geçebiliriz.bi yürütelimde daha çok eksik çıkar muhakkak al al bitmiyor 3 tane s3 parası harcadım artık duruyorum biraz... Daha şanzuman akslar lsd bitmezzz bitmezz �� kuma gibi bu arabalar ����

Burak Kasim
11-03-2014, 18:35
Sag sol neye gore, arabanin koltugunda oturkene gore mi konuyorsun yoksa motorun onunde dururken mi?

Sofor ve yolcu tarafi diye konusursan daha anlasilir olur Bahadir.

Savas abinin eski resimlerine baktim evet o yolcu tarafina almis throttle'i, cunku AGU Big Port tarzi emme kullandi zannedersem ondan dolayi yolcu tarafina almis.

Senin aldigin manifold iki tarafada dondugu icin, sende o tarafta yapmak zorunda degilsin.

En son halinin fotosunu bulamadim, bununla idare edelim, bu Savas abinin borulamasi.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/03/11/SVS_S3eKdwi.jpg

Buda bizimkisi gibi yane throttle'in sofor tarafina alinmasi.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/03/11/R41.jpg

Fark edersen, intake borusu ve compressor outlet borusu ic ice geciyor Savas abininkinde ama onun baska sansi yokmus manifold design'indan dolayi.

Senin ise sansin war, neden bosuna orada bir kargasa yasansin ki?

miniks
11-03-2014, 18:49
Selam Bahadir,

Masallah baya yol kat etmissiniz, onumuzdeki sezona hazir olur isallah aracin.

Savas ustaninda eline saglik bu arada.

Birkac nacizane tavsiyem olucak, isinize karismak gibi olmasin ama solemedende edemicem.

Herkes electronic'e gecer, sen kablo'dan devam ediyorsun, ilginc.

Throttle'in gercekten kotu, isallah sikinti yasamassin o throttle ile ;)

Oem falan kullansan neyse dicem ama o throttle olmamis.

Yol yakinken hem DBW'ye gec, hemde ayni zamanda kurtulmus olursun suankinden.

Throttle'i yolcu kabin tarafinda birakmissiniz, genelde bunu yapanlar intercooler borularini yapamadiklari icin orda birakiyorlar, stock borulari kullanmak icin.

Siz zaten komple yeniliceksiniz intercooler borularini ondan bence sofor tarafina gore cevirin manifoldu.

Sizin yaptiginiz gibi olursa, intake borusuyla compressor outlet'ten cikan boru bole yilan gibi birbirine sarilicak.

Belki usta daha kisa olucak diye dusunmustur emin degilim ama o kadar mesafe fark edicegini sanmiyorum.

Aftermarket emmelerin %99'u throttle'i sofor tarafina verir, bence sizde ole yapin.

Ben olsam throttle'dan sonra duz silikon hortum ve sonra aluminum boru ile donerdim, 90/45 vb. dereceli hortumlar, ezilip buzulebiliyor.

Bobin adapterleri FSI Bobinleri icin, normal bobinlerle takilmis suan, almadiysan kirmizi bobinleride siparis et en kisa zamanda, yoksa adapterlerin bir anlami yok.

Tekrardan kolay gelsin, isallah en kisa zamanda yollarda goruruz S3'u :)

electronıc gaz kelebegının nesı ıyı ?

gaz kelebegının yerının onemı ne ?

AHMET

Burak Kasim
11-03-2014, 19:05
electronıc gaz kelebegının nesı ıyı ?

gaz kelebegının yerının onemı ne ?

AHMET

Selam Ahmet :)

Elektronik gaz kelebegi eskiden kontrol edilemedigi icin tavsiye edilmiyordu malesef.

Artik ole bir sey kalmadigi icin ve Alman araclarda elektronik gaz kelebegi secenegi cok oldugu icin elektronik gaz kelebegi tercih ediliyor.

Kablolu kullanirsan oem olarak bulmak yok denicek kadar az ve ayriyetten yok kablo koptu etti vs derdin yok.

Ayriyetten bu setupta uygun gorulen kelebek 75mm kelebek ve onuda R32'den alabiliryorsun.

Bahadir suan 70mm kullaniyor.

2. soruna gelirsemde, daha kolay borulamayi yapmak varken neden zor yola gidilsin?

Bir arabayi yaparken sokmeyide dusunuceksin, daha rahati warken zora gidilmenin ben mantikli bir aciklamasini goremedim.

Eger sen gorduysen bana aciklar misin?

bahadı-R
11-03-2014, 21:01
Sawas abi intercooler borularını inşa ediyordu bu saatten sonra değiştirmemiz zor olur sanırım ama yarın bi konusurum eğer bu gece mesaiyeye kaldılarsa bitirmiş bile olabilirler...usta o çok fazla müdahele etmek taraftarı değilim,bunlar pek mühim şeyler değilde şanzuman konusu aklıma geldikçe yüzüm asılıyor ...

Burak Kasim
11-03-2014, 21:23
Yapmislarsa yapilicak birsey yok, ben onlar icin daha kolay olsun diye soledim zaten.

Sanziman icinde kirana kadar kullan, sonra birseyler dusunursun elbet.

Cozum yolu yok degil sonucta.

bahadı-R
11-03-2014, 21:27
Sadece 3-4 kuvvetli şekilde yapılmış bir dişli seti yok mudur ya

dragon07
11-03-2014, 21:36
Yapmislarsa yapilicak birsey yok, ben onlar icin daha kolay olsun diye soledim zaten.

Sanziman icinde kirana kadar kullan, sonra birseyler dusunursun elbet.

Cozum yolu yok degil sonucta.

baskan senin golf ne durumda en son motoda problem vardı galiba yürüyormu şuanda?

Burak Kasim
11-03-2014, 21:39
3-4 Kit olarak satilan yok bildigim.

Ya komple alicaksin yada isin tricklerini ogreniceksin.

Sekil A Savas abinin aracindaki gibi :)

Burak Kasim
11-03-2014, 21:43
baskan senin golf ne durumda en son motoda problem vardı galiba yürüyormu şuanda?

Dragon07,

Golf'un motoru coktan tekrar yapildi ve sikintilar giderildi, proje konusunda gerekli bilgiler ve aciklamalari paylasmistim.

USA'den tasindigimizdan dolayi, aractaki parcalar komple Turkiye'ye geldi ve bir S3'e monte ediliyor suan Peak Garage'da.

Yane Golf, S3 olarak daha iyi bir sekilde hayat bulucak isallah Turkiye'de. :)

miniks
11-03-2014, 23:11
Selam Ahmet :)

Elektronik gaz kelebegi eskiden kontrol edilemedigi icin tavsiye edilmiyordu malesef.

Artik ole bir sey kalmadigi icin ve Alman araclarda elektronik gaz kelebegi secenegi cok oldugu icin elektronik gaz kelebegi tercih ediliyor.

Kablolu kullanirsan oem olarak bulmak yok denicek kadar az ve ayriyetten yok kablo koptu etti vs derdin yok.

Ayriyetten bu setupta uygun gorulen kelebek 75mm kelebek ve onuda R32'den alabiliryorsun.

Bahadir suan 70mm kullaniyor.

2. soruna gelirsemde, daha kolay borulamayi yapmak varken neden zor yola gidilsin?

Bir arabayi yaparken sokmeyide dusunuceksin, daha rahati warken zora gidilmenin ben mantikli bir aciklamasini goremedim.

Eger sen gorduysen bana aciklar misin?

Selam Burak nasilsin ?

Yukardaki fotoyu yeni gordum gercekten piping daha temiz dedigin sekilde olursa.

Peki r32 kullanmis biri olarak ben gaz tepksini begenmeyenlerdenim. Standalone dan sonra tepkime degisiyor mu ? Benim kullandigim arac dsg idi. Bahadirim arac duz vites tepkime farkeder mi ? Son bir soru elektronik kelebek ile yuksek basinc basildiginda vites aralarinda lag yasanir mi ?

Ahmet

Burak Kasim
11-03-2014, 23:37
Selam Burak nasilsin ?

Yukardaki fotoyu yeni gordum gercekten piping daha temiz dedigin sekilde olursa.

Peki r32 kullanmis biri olarak ben gaz tepksini begenmeyenlerdenim. Standalone dan sonra tepkime degisiyor mu ? Benim kullandigim arac dsg idi. Bahadirim arac duz vites tepkime farkeder mi ? Son bir soru elektronik kelebek ile yuksek basinc basildiginda vites aralarinda lag yasanir mi ?

Ahmet

Iyiyim Ahmet sen nasilsin?

Evet daha temiz oluyor, onun icin butun firmalar sofor tarafina aliyor kelebegi manifold designlarinda, bir turlu kolaylik diyelim.

Benim Bahadir'a R32 kelebege gec dememdeki ilk amac 75mm kelebek kullanmasi icin.

Onun disinda dogru diyorsun stock olarak kelebek tepkimesi iyi degil ama kontrol edebilicegin bir Ecu warsa gercekten bu negatif yonu pozitife yone cevirebiliyorsun.

Ordada is birazcik Tuner'in elinde acikcasi.

En son Savas abi'de 80mm elektronik kelebek kullaniyordu ve bastigi basinclari hepimiz biliyoruz, oda mutluydu bildigim kadariyla.

zx-10rr
12-03-2014, 06:31
Sawas abi intercooler borularını inşa ediyordu bu saatten sonra değiştirmemiz zor olur sanırım ama yarın bi konusurum eğer bu gece mesaiyeye kaldılarsa bitirmiş bile olabilirler...usta o çok fazla müdahele etmek taraftarı değilim,bunlar pek mühim şeyler değilde şanzuman konusu aklıma geldikçe yüzüm asılıyor ...

Abi sanziman konusunda seninle konustuk konusuyoruz konusacagizda:)) boyle bir firsatimiz varken yapmaliyiz.sen once arabayi cikart rojaji yap planladigin maksimum basinctan once sanzimana giriselim.kaybedecek hicbirseyimiz yok....

miniks
12-03-2014, 07:57
Iyiyim Ahmet sen nasilsin?

Evet daha temiz oluyor, onun icin butun firmalar sofor tarafina aliyor kelebegi manifold designlarinda, bir turlu kolaylik diyelim.

Benim Bahadir'a R32 kelebege gec dememdeki ilk amac 75mm kelebek kullanmasi icin.

Onun disinda dogru diyorsun stock olarak kelebek tepkimesi iyi degil ama kontrol edebilicegin bir Ecu warsa gercekten bu negatif yonu pozitife yone cevirebiliyorsun.

Ordada is birazcik Tuner'in elinde acikcasi.

En son Savas abi'de 80mm elektronik kelebek kullaniyordu ve bastigi basinclari hepimiz biliyoruz, oda mutluydu bildigim kadariyla.

tesekkur ederım sukurler olsun.
Savaş abi kullandıgı ıcın ıyı olucak dıye bırsey yok. ben tellı taraftarıyım. aftermarket (wılson) gıbı bır marka alınıp bence daha buyuk kelebek takılır. tellı daha ıyı olur dusuncesındeyım. sonucta ım aftermarket urun ara plate ıle her kelebek takılabılır. ama pıpıng konusunda kesınlıkle gordugum fotodan sonra sana hak verıyorum.
Bahadır kendısı de dedıgı gıbı daha yolun basında. Allahın ıznıyle bı cıksın aracına kavussun daha sonra bu ıslemler yapılır bence acelesı yok. hem 70mm kelebek ıle suan kı pıpıng olcum alınır daha sonra 75mm veya 80mm kelebek ve senın onerdıgın pıpıng yapılarak aynı basıncta tekrar olcum alınır. karsılastırma fırsatımız da olmus olur. emınım Bahadır da aracı ılerletır. sag salım cıksın bır an once ınsallah rodajı bı bıtsın hayırlısı ıle bunlar dert edılecek seyler degıl. ama ıyı oldu bende yenı seyler ogrendım.

Burak Kasim
12-03-2014, 12:01
tesekkur ederım sukurler olsun.
Savaş abi kullandıgı ıcın ıyı olucak dıye bırsey yok. ben tellı taraftarıyım. aftermarket (wılson) gıbı bır marka alınıp bence daha buyuk kelebek takılır. tellı daha ıyı olur dusuncesındeyım. sonucta ım aftermarket urun ara plate ıle her kelebek takılabılır. ama pıpıng konusunda kesınlıkle gordugum fotodan sonra sana hak verıyorum.
Bahadır kendısı de dedıgı gıbı daha yolun basında. Allahın ıznıyle bı cıksın aracına kavussun daha sonra bu ıslemler yapılır bence acelesı yok. hem 70mm kelebek ıle suan kı pıpıng olcum alınır daha sonra 75mm veya 80mm kelebek ve senın onerdıgın pıpıng yapılarak aynı basıncta tekrar olcum alınır. karsılastırma fırsatımız da olmus olur. emınım Bahadır da aracı ılerletır. sag salım cıksın bır an once ınsallah rodajı bı bıtsın hayırlısı ıle bunlar dert edılecek seyler degıl. ama ıyı oldu bende yenı seyler ogrendım.

Ahmet,

Savas abiyi ornek vermemdeki amac senin karsilastirma yapabilicegin bir ornek olmasi sadece.

Ben telli kesinlikle tuh kakadir demiyorum ama japon araclara gore alman araclarda daha cok yillardir tune edildiginden dolayi daha cok gelismistir kullanilirlik orani.

Ayriyetten eletronik kelebekler torka dayali bir prensiple calistigi icin ve hondalar torksuz oldugu icin elektronik kelebek hondalarda hic sevilmemistir, bende katiliyorum buna.

Kisacasi aracin karakterislik ozelliklerine uymasi lazim, bunlar icin bircok etken var.

Ayriyetten ben araci daha cok pist icin dusundugum icin elektronik kelebek bana daha mantikli geliyor, daha stabil olmasindan dolayi.

Roll ve drag icin dediklerin gecerli olabilir ama dedigim gibi iyi bir tunerin asamicagi seyler degil.

Bizim USA'deki tuner sokmeyin diye israr etmisti bize mesela, cunku kendisi elektronik kelebek konusunda uzmandi.

AEM'in elektronik kelebekli araclarinin Ecu Board'larini ve programlarini gelistirdigi solemisti.

Hepimiz bunlari bir yerde deneyerek yanilarak ogreniyoruz, karsilastirmalar yapilir bilgiler paylasilir, gerekli degisimler yapilmasi gerekiliyorsa yapilir.

Kesinlikle dert edilicek seyler degil tabiki ama ben genede bildigimi gordugumu paylasmak istiyorum.

Benim amacim hep Vag'lar daha ileri gitsin, acikcasi Savas abinin araciyla kendi aracim gibi gurur duymustum.

Isallah Bahadir'in aracida en iyi sekilde biter ve onunkiylede gurur duyariz.

bahadı-R
12-03-2014, 13:37
Hepinizden Allah razı olsun...Ben hilmi sıkarken arkadan belli bir süre takip edebileyim yeter :)

Burak Kasim
12-03-2014, 13:57
Sikarsin neden sikmayasin.

Ne Hulk, nede SVS S3 buralara 3-5 ayda geldiler.

Ikiside yillarini verdiler sonuclarini aldilar.

Sabir gostermek lazim, onunde cok iyi bir ornek var, neden daha iyisi olmasin.

Ama SVS S3'un buraya gelmesinin en buyuk nedenide Ozgun, benim gordugum kadariyla en cok ayar vs yapip ugras verdigi araclardan biri oldu.

Baya zaman harcadi kendi araci gibi, ondan cok iyi yerlere geldigi gorusundeyim.

miniks
12-03-2014, 14:10
Hepinizden Allah razı olsun...Ben hilmi sıkarken arkadan belli bir süre takip edebileyim yeter :)

Allah ın ıznıyle belkı onune bıle gecersın bız senın vıdeonu cekerık kanka. el elden ustundur. Rabbım gonlune gore versın.

nofear
13-03-2014, 01:45
Hayırlı Olsun . Çok güzel yapılan maddi manevi çok emek verilen bir proje Allah utandırmasın .

İnşaAllah emeklerinizin karşılığını alacaksınız .

TRueMK
13-03-2014, 02:19
maşallah güzel gözüküyor

bahadı-R
13-03-2014, 09:12
Herkese iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ederim.Rabbim herkesin gönlünde olanı versin inşallah.

bahadı-R
04-04-2014, 10:41
Teşekkürler kardeşim :)))

Ne yaparsam yapayım resimleri düz çeviremedim gitti arkadaş...

Bayrampaşalı
04-04-2014, 10:47
masallah abi cok emek verdin cok iyi oluyo

buyur böle yardımcı olıyım abi :)

http://i.hizliresim.com/Vp5Y6n.jpg (http://hizliresim.com/Vp5Y6n)

http://i.hizliresim.com/nPVr20.jpg (http://hizliresim.com/nPVr20)

alp1903
04-04-2014, 11:00
Son konuşmalardan sonra Throttle sürücü tarafına geçmiş galiba daha temiz durmuş. Güzel günlerde kullanın. :) Merakla bekliyoruz.

bahadı-R
04-04-2014, 11:11
aynen aklın yolu birdir ....

Eyup Duygun
04-04-2014, 11:37
Bahadır abı cok guzel ılerlıyor.

Insallah hedefe ulasıcak masallah kocaman.

bahadı-R
04-04-2014, 11:51
Bahadır abı cok guzel ılerlıyor.

Insallah hedefe ulasıcak masallah kocaman.

Eywallah kardeşim bi bitse de gazlasak

şu raufun arabayı çaktırmadan kısta benim jettayla bi içinden geçeyim haahahaha

Eyup Duygun
04-04-2014, 11:56
Eywallah kardeşim bi bitse de gazlasak

şu raufun arabayı çaktırmadan kısta benim jettayla bi içinden geçeyim haahahaha

Gazına bastımı hersey unutulur :)

Ilerde draga gırmeyı dusunuyor musun Bahadır abı ?

O ıs kolayya sen ıste gecelım jettayla heheh :)

bahadı-R
04-04-2014, 12:13
drag ve Rolling için hazırlıyorum , çok daha iddialı arabalar hazırlanıyor ama bizimkisi de kendi çapında birşey işte belki 10 sn yaparız :)

Burak Kasim
04-04-2014, 15:49
Hersey cok guzel gorunuyor Bahadir, throttle'ida sofor tarafina alman iyi olmus.

Yazin geldigimde gormek isterim araci canli sekilde :)

Seninkinden baska bir detayli S3 daha hazirlaniyor evet dorudur ama seninkinden hizli olamaz cunku 58mm Turbo kullaniliyor ve Nos yok.

Arac Time Attack icin hazirlaniyor, ondan kulvarlar farkli.

Ama ileride 62mm ver ustu bir turboya gecilirse, o zaman denk araclar olurlar.

58mm vs 62mm Turbonun 1.8T'lerde bizzat farkini canli sahidi oldum, arada gercekten baya fark oluyor :D

bahadı-R
07-04-2014, 08:21
rollcage montajı yapacak iyi bir usta arıyorum,İskender abinin vakti olmadığı için daha önce teslim edebilecek işçiliği iyi olan arabayı piç etmeyeck birisi lazım :)

miniks
07-04-2014, 14:45
orjinal bişi alıp taksana kanka niye uğraşıyorsun 48 lik boru al bük kaynat boyat falan mahvedicen arabayı

bahadı-R
07-04-2014, 16:35
yok ki abi bulamadık

getirdik oda çok uğraştıracak bizi ben de çok istiyorum rollcage olsun. bilemiyorum napıcaz

miniks
07-04-2014, 17:20
olmasın ozaman boşver çok gerekli bişi dğeil ralliyemi katılcan sanki :)

bahadı-R
07-04-2014, 20:02
Olsun be yaaaa

zx-10rr
08-04-2014, 08:05
Olsun be yaaaa

bahadır abi çok istiyorsun biliyorum ama hiç gerek yokki,rally yapmayacaksınki.zaten s3 taş gibi karosere sahip.çok uğraştıracaksa ve sağı solu delip,kesip takmak gerekecekse asla uğraşma:(zaten bu araç seni çok zorladı ve maddi manevi yıprattı:(bitir güzelce,marş yap,rodaj yap.sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir:icon_tup::icon_tup:yakından takipteyim:))

Schumi
08-04-2014, 20:51
Bence kesinlikle yapın. Neo Motorsport var onlarla bir konuşun derim.

asot
08-04-2014, 21:05
güzel sonuç çıkacak.. Maşallah.

oguzgkhn
08-04-2014, 23:58
Ingiltere'de Roll cage yapan bir firma var. 2000$ lara yakin fiyatlari x barli versiyonlari. Burak Kasim ile irtibata gecersen yardimci olur sana.

bahadı-R
09-04-2014, 09:45
Ingiltere'de Roll cage yapan bir firma var. 2000$ lara yakin fiyatlari x barli versiyonlari. Burak Kasim ile irtibata gecersen yardimci olur sana.

cage aldım abi montajı sıkıntı :)

brkay
10-04-2014, 15:17
büyük emek var.Güzel sonuc cıkacak insallah

Burak Kasim
29-04-2014, 09:36
Bahadir aracin zaten dukkanda, ordayken taksinlar, neyine usta ariyorsun ??

bahadı-R
23-05-2014, 08:46
Aracı takip edenler var fazla merakta bırakmayayım :) şu an rodaj yapıyoruz ufak tefek eksikler vardı onları tamamladık.Yaklaşık 450 km sonra rodajımız da bitecek.Muayenemiz geldiği için aracı yükselttik,kemerleri taktık,orjınal direksiyonu taktık,arka kemerleri taktık ıvır zıvır mümkün olduğunca standarta dönmeye çalıştık.Orjınal eksozu da taktık önümüzdeki hafta içi muayeneden geçerek rodajda biterse içini boşaltıp rollgace işini halletmeye çalışacağız.Ondan sonra egsoz,benzin deposu,benzin hattı,nos,ethanol,methanol,heldex controller,saatler,koltuklar falan takılacak ve Allah kısmet ederse hazır olacağız...

quattro_r
16-07-2014, 15:03
takipteyim.. son durum?