Orijinalini görmek için tıklayınız : Filtre Sesi
bugün filtre aldım r 19 a. kutuyu çıkarıp tam oraya taktık filtreyi, fakat seste hiçbir değişim yoktu, borular falan orjinal boruları aracın. r19a filtre takanlar sesin ciddi değiştiğini söylüyorlar da bizde bi değişme olmadı.. borulardan vs mi kaynaklanır, filtre leader marka 40 liraya aldık idarelik şimdilik. Ne yapmamızı önerirsiniz
sesin ciddi şekilde değiştiği aracın motoru ile sizin aracın motoru aynı mı
sesin ciddi şekilde değiştiği aracın motoru ile sizin aracın motoru aynı mı
evet ikiside k7m. 1.6 8v r19 enjeksiyonlu. filtre küçük ondanmıdır acaba anlamayadım..
borularda kaçak olmadığına emin olun filtreyi soğuk havanın geleceği yere yönlendirin bir de her söylentiye takılmayın benim aracada hava filtre si sesi alamazsın diyorlardı taktığım zman 30 mt den sesi duyuluyordu
takanlar ses almış :) ama ben alamadım, filtrenin küçüklüğünden olabilir mi ? küçük biraz filtre. orjinali taktım ses yine aynı...
h.guroglu
08-02-2013, 16:37
8v motordan filitre sesi alamazsın mümkünatıyok doğaya aykırı :D
mannerboy
08-02-2013, 16:39
tipolar kaç v ? mpı motorlar hayvan gibi ötüyolar
filre sesi verecek olan araba üzerinde filtre olmadanda kendini belli eder ztn küçük büyükle alakalı bir durum degil. 8v 16v olayını bilmem ama megan 98 coupeden daha cok sesi çıkıyordu 1.4 civicin tecrübeyle sabit
hatta hundainin kıç kadar bir arabası varda 1.0 motormuydu neydi filtreyi söktük boştayken bile gaz verince ortalıgı yırtıyodu !! bence motorun emişi işe alakalı bir durum
o renolara en güzel orjinali bence ses belki alırsın belki alamazsın ama onlara hava filtresi belli bir bg katmaz diye düşünüyorum
ben gücünde değilim, forumda takan 1 2 kişi vardı bu motora filtre ve sesi gayet iyi diyorlardı.Ses hiç değişmedi.
İntake kit almadan iyi ses almak mümkün mü ?
Kutu içi filtreyle alınabilir mı dizel arabada ?
yanlış anlama da kesin konuşmak istemiyorum bizde reno broadway 1.4 rn vardı ondada ses yoktu ses alanların oynadıkları yerler var gibi geliyor bana
İntake kit almadan iyi ses almak mümkün mü ?
Kutu içi filtreyle alınabilir mı dizel arabada ?
dizelde ses alındığına hiç şahit olmadım ama bg alınacaksa takılabilir benzinli araç gibi ses vermiyorlar diye biliyorum
dizelde ses alındığına hiç şahit olmadım ama bg alınacaksa takılabilir benzinli araç gibi ses vermiyorlar diye biliyorum
Focus 2 benzinlide KN kutu içi filtreyle hiç bi ses almamıştık. Arabadan arabaya değişiyo herhalde
Focus 2 benzinlide KN kutu içi filtreyle hiç bi ses almamıştık. Arabadan arabaya değişiyo herhalde
kutu içi filtrede ses alınmıyor diye biliyorum
Bence kutu icinden cikartarak, adi ustunde acik filtre yaparsan ufak bir boruylan ses alirsin gibi.
Ne kadar 8 subap olsada emis sesi elbet olacaktir, guzel hava, soguk hava ceken bir yere koy ve en azindan taktigin filtre yed marka olsun :)
zaten kutu içi değil filtrem :) açık hava filtresi. farın arkasına daha yakın takıcaz boruyu uzatıp bakalım yarın.. :) yed bulamadım buralarda, sanayide işim vardı bi anda aldım öle :) LEADER marka filtre. normalde kutuyu komple söküp boru zaten tam oraya yetişiyordu direk taktım oraya ama bi değişiklik olmadı. 1 2 tur attım zaten ses aynı olunca söktüm yarın kurcalıycam
renoların filtresiz seslerini biliyorum gelmiyor ses klasik reno sesi var
filtrenin boyutuyla alakalı bi sıkıntı değildir dimi ? biraz küçük filtre benimki.
Filtrenin boyutu değil.Boğazdan krom boru ile farın arkasına kadar uzatın.Etrafınıda ısı yalıtımı bant ile sarın.ucunada filtre olursa ses alabilirsiniz.
Krom ile uğraşamam derseniz pvc filtre kiti yapabilirsiniz :D
Ama şunu unutmayın 8v araçtan fazla ses çıkmıyor :)
Filtrenin boyutu değil.Boğazdan krom boru ile farın arkasına kadar uzatın.Etrafınıda ısı yalıtımı bant ile sarın.ucunada filtre olursa ses alabilirsiniz.
Krom ile uğraşamam derseniz pvc filtre kiti yapabilirsiniz :D
Ama şunu unutmayın 8v araçtan fazla ses çıkmıyor :)
e abi öylede boruda ek var sanırım yağ soğutmak için hava çekiyor minik bi boru.. PVC ye nasıl yapıcaz onu :D fazla ses değil de takanlar varmış ve gayet güzel bi ses veriyormuş onu demek istiyorum :) yarın uzatıcaz farın arkaya kadar biz sadece kutuyu söküp tam oraya taktık filtreyi ve hiçbir değişiklik olmadı seste..
TolgaEsentepe
08-02-2013, 22:59
8v motordan filitre sesi alamazsın mümkünatıyok doğaya aykırı :D
öyle demeyin leon a taktım pimaş boruya üflermişcesine salak ve gürültülü ses veriyor :D
e abi öylede boruda ek var sanırım yağ soğutmak için hava çekiyor minik bi boru.. PVC ye nasıl yapıcaz onu :D fazla ses değil de takanlar varmış ve gayet güzel bi ses veriyormuş onu demek istiyorum :) yarın uzatıcaz farın arkaya kadar biz sadece kutuyu söküp tam oraya taktık filtreyi ve hiçbir değişiklik olmadı seste..
Aslında onunda bi çözümü var :D
O havalandırma içinde filtre var pek pahalı değil.Krank filtresi olarak geçer
öyle demeyin leon a taktım pimaş boruya üflermişcesine salak ve gürültülü ses veriyor :D
Cebeci'de duymuştum öyle bir ses, oralarda dolaşırmısınız ? :D
TolgaEsentepe
08-02-2013, 23:55
Cebeci'de duymuştum öyle bir ses, oralarda dolaşırmısınız ? :D
işyerim orada cadde üzerinde :)
rekord2000
09-02-2013, 13:50
filtreyi tamamen söküp denediniz mi ses var mı diye?
Filtreyi HKS mantar ile değiştirdik, yüksek devirlerde ses var artık :) ama şu anki yeri kötü çok sıcak hava geliyor filtre ısınıyor, 3 4 gün böyle kullanıcaz sonra bi boru bulup farın arkasına uzatıcaz :)