Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes-Benz Clk 200 komp. Cabrio hakkında
denizalpakinci
09-02-2013, 16:49
Merhabalar,
E46 coupe ararken birden cabrio aşkım depreşti,biliyorum ikisi birbirinden tamamen farklı araçlar ama fiyat olarak clk 200 komp. Cabriolar daha uygun.
Aramızda kullanmış yada hala kullanmakta olan varmıdır?
Kronik arizaları,alırken dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir?
Böyle birşey alırsam BMW yi aratacağını hiç sanmiyorum :) Cabrio keyfi bambaşka.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-clk-200-komp-elegance-cabrio-hutoglu-auto-114047183/detay
Şimdiden fikir ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Keyifli forumlar..
kapalı garajınız yoksa hiç tavsiye etmem bez tenteyi, ayrıca ben sıfır olmadıkça artık bu sunroof, komple açılan tavan yada cabrio araçlardan korkar oldum, güvenemiyorum sağlamlığına(sızdırma, ses yapma, bozulma gibi).Coupesi çok daha karizmatik gelir gözüme clk'nın e2 paket sanırım dolu olanları.
Muharrem C.80
09-02-2013, 21:51
Hardtop olmayınca tadı tuzu pek olmaz görüşümce hardtop ile aynı sorunlara vakıftır softtop ancak bakımı düzgün düzenli yapılmıssa hiçbir sorun yaratmaz. Bakılmamışsa su sızdırma açılıp kapanma gibi problemleri vardır(normalinin açılıp kapanma ortalama süresi 15-20 sn 'dir).Şanzımanı hor kullanılmıssa baktırılması gereken noktalardandır. İlla istiyorum diyorsan bunun yerine tabi beklentin varsa hem performans hem kullanılabilrlik olarak slk 230 bakmanı öneririm bunlar performans olarak tatmin etmez.
ALPER-VNS
09-02-2013, 22:31
cabrio candır bence de ama bu kasa clk eski geliyo benim gözüme e46yla kıyaslayınca..
denizalpakinci
09-02-2013, 22:38
Kapalı garajım yok gözüm korktu valla bu su işinden.Yeterli param olsa hiç düşünmeden e46 cabriyo yapışırım ama piyasa ***** :)
Piyasası nasıldırki bu aletin?Alsam bi süre binsem satarken sıkıntı yaşarmıyız?
ben w209 kullanıyorum ilk sahibiyim,
ses ve su olayı kurcalanmış araclarda olur
yapısı diger tentelerden farklıdır clk'nın bakımlı temiz olanda ne su sızdırır nede ses yapar.
kapalı garaj şart,oto yıkama sırasında kendi şampuanını kullanırsan metal tavan gibi ömürlük olur.
w208 artısı olarak hardtop mevcut ama türkiyeye az geldi,ikinci elde bulman zor
bilgisayara baglatıp kontrol edip alman mantıklı.
e1 ve e2 paket olayını başka konuda acıklamıştım geçmiş mesajlardan bulabilirsin
denizalpakinci
09-02-2013, 22:45
Kapalı garaj güvenlik açısından mı söylüyorsunuz yoksa yağmur kar vs için mi?
Kapalı garaj güvenlik açısından mı söylüyorsunuz yoksa yağmur kar vs için mi?
güvenlik acısından :) cekemiyen o.. cocukları cok
denizalpakinci
09-02-2013, 22:52
O konuda sıkıntım olmaz sanmıyorum,kendine özel otoparkı kameralarla izlenen bi sitede oturuyorum.Güvenlik klübesinin önüne koyarım gerekirse :)
Ben hava şartlarıyla ilgili bi durum diye düşünmüştüm öyle olmaması sevindirici.Birde bu kasanın tentesi tam otomatik değil galiba?Yanlış mı biliyorum ?
denizalpakinci
09-02-2013, 22:53
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.