Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüzgarlı havada iniş
Buyuk ihtimal tahmin ettigim video ama link alabilirmiyim
Crosswind Landings during a storm at Düsseldorf B777,767,757 A330 Sturm Andrea, (watch in HD) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mMvLuUJFHYk) buyrun :)
Bunu izlememistim saol.yolcular 3.5 ama o heyecani yasamak isterdim
İpi kopan uçurtmalar misali allah korusun ...
kalkışlarda daha çok zorlanıyorlar sanki
Gimifayf
09-02-2013, 21:53
Pilotlara helal pilotlaraaaa!
Yanlız bir uçak iniş konusunda hepsinden çok daha başarılıydı. Gerek düz iniş olsun gerek iniş yumuşaklığı gerek iniş sonrası...
İçimden dedim ulan bu kesin türktür. Bizim pilotlar harbi taş çıkartır dünyaya...
Pegasus'un çıktı uçak:D
pilotlara helal valla, içinde olmak isterdim :D
arabasızadam
09-02-2013, 22:47
Güzel yanlıyolar ;)
thy da gördüm :D güzelmiş valla çok zordur heralde
bu havaalanına 7-8 kez inmişimdir..bende neden hiç bunları yaşamadım diyordum ki 3.38 de
cevabımı aldım hep pegasusla gidiyorum ondanmış..
ama hayret ettim air berlin bile drift yapıp indi..
Painkiller
10-02-2013, 01:05
Yanlız bir uçak iniş konusunda hepsinden çok daha başarılıydı. Gerek düz iniş olsun gerek iniş yumuşaklığı gerek iniş sonrası...
İçimden dedim ulan bu kesin türktür. Bizim pilotlar harbi taş çıkartır dünyaya...
Pegasus'un çıktı uçak:D
Aynen o uçak benimde dikkatimi çekti, pegasus'u görünce sevindim bizden biri olduğuna. Çok yumuşak indirdi uçağı gerçekten.
bmw nin kanat takmış hali :D
NakkaSss
10-02-2013, 07:01
turkish airlines daki amcam s2000 den inip, uçağa binmiş heralde :D Bildiğin bilinçli şekilde yanı verdi çıtırdan piste gelince vsa aktif düzeltti kıçı indi :D
vayy beee valla zormuş pilotların işi...
aviator35
10-02-2013, 10:46
rüzgar içine kanatçık açılıp rüzgar aksi yönüne rudder verilerek yapılan iniş şekli, teker koyunca uçağın burnunun pistin sonunu göstermesi gerekmez, önemli olan vektörün pist sonunu göstermesidir( crap iniş) sürat ve kütle etkisiyle tekerlekler oturuşla beraber hizaya kendiliğinden gelecektir.
pocket_rocket
10-02-2013, 10:59
Condor o havada palye yapmadan indirmiş ya tayyareyi helal olsun... Üç dikme aynı anda temas ediyor neredeyse :D
NakkaSss
10-02-2013, 11:09
rüzgar içine kanatçık açılıp rüzgar aksi yönüne rudder verilerek yapılan iniş şekli, teker koyunca uçağın burnunun pistin sonunu göstermesi gerekmez, önemli olan vektörün pist sonunu göstermesidir( crap iniş) sürat ve kütle etkisiyle tekerlekler oturuşla beraber hizaya kendiliğinden gelecektir.
Peki sizce burada en başarılı iniş yapan uçak hangisi :)
Peki sizce burada en başarılı iniş yapan uçak hangisi :)
sen onu bunu bırak 172. msjı hangi topice attın bakem :)