Orijinalini görmek için tıklayınız : Fd6 kasa civiclere neler yapılabilir???
Arkadaslar fd6 civicler hepimizin bildiği üzre makyajlandığında çok hoş oluyor ve bu tarz civicler günden güne artırıyor. Benim sorum bu arabalara neden performans adına birsey yapılmiyor veya yapilamiyor bu konuda bir fd6 sahibi olarak bu arabaya performans adına yapılabilecekler nelerdir (headers , chip uygulamasi , acik hava filtresi, performans tipi egzos vs) bilmek isterim varsa birseyler yapan videolarını da bekleriz ...
Tesekkürler:icon_tup:
Üyelerimizi tanıyalım kısmında kendinizi tanıtın
Arkadaslar fd6 civicler hepimizin bildiği üzre makyajlandığında çok hoş oluyor ve bu tarz civicler günden güne artırıyor. Benim sorum bu arabalara neden performans adına birsey yapılmiyor veya yapilamiyor bu konuda bir fd6 sahibi olarak bu arabaya performans adına yapılabilecekler nelerdir (headers , chip uygulamasi , acik hava filtresi, performans tipi egzos vs) bilmek isterim varsa birseyler yapan videolarını da bekleriz ...
Tesekkürler:icon_tup:
öncelikle hoşgeldin kendini tanıtırsan daha iyi olur
Fd6 lara .5 lik turbo kitinden baska güzel sekilde kullanılabilicek ve verdiğin paraya değebilicek bir modifikasyon malesef yok benim gözümde
ilkercom
12-02-2013, 21:38
öncelikle hoşgeldin kendini tanıtırsan daha iyi olur
Fd6 lara .5 lik turbo kitinden baska güzel sekilde kullanılabilicek ve verdiğin paraya değebilicek bir modifikasyon malesef yok benim gözümde
eBay da satılan ucuz kitler var bunlarla orjinal beyin ile araba yürür mü ? bazılarında halltech ecu ile beraber yazıyor.
Fd6 ya atmosferik olarak yaptığın masrafa değmez. komple eksoz yapsan 1ooo lira. headers yok zaten. onun yerine cat iptali ile beraber bir boru takıyorlar :P
filtrenin bir artısı yok zaten. flashpro r16 ya uymuyor sanırım. uysa bile dünya para zaten. ekzantirik filan yok. port polish yapsan ne olacak belli değil.
en temizi üstadın dediği gibi çıtır turbo kitleri var. adamlar şu kadar güç alırsın filan diye yazmışlar ebayda.
benim çılgın fikrim var birde. r20 stroker yapmak :D hurda bi accorddan parça sökeceksin :D krank filan :)
Yardımcı olduğunuz icin tesekkurler bi arada hoşbuldum :)
En guzeli satip yeni bir honda almak fd6 ya harcayacagim paraya aracin ustune ekleyip fn2 aldim tabsiye ederim.
ilkercom
20-02-2013, 23:37
k20 de swaplanabilir :P
Risendark
03-07-2013, 14:11
kardeşim fd6'nın sadece dış görünüşüyle oynayacaksın bence... motor içinde sadece açık hava filtresi ve eksoz başka bişeye gerek yok. chip falan maliyetli şeyler onu yapacağına git fn2 al daha iyi orjinal araba herzaman iyidir ;)
aynen haklısın kardeşim zaten fd6 larda chip biraz sıkıntıymış motor olarak cok verim alan da yok ya da ben görmedim ama dışını birkaç şey gerçekten yakışıklı oluyor ;)