Orijinalini görmek için týklayýnýz : favori araç kokunuz ?
Baradiel46
25-01-2018, 20:16
küçük boþ bir kolonya kutusu+fýsfýs kombinasyonu içine istanbul kolonyasý koydurdum kumaþa gelmeyecek þekilde sýkýyorum etkisi birkaç gün kalýyor ve rahatsýz etmiyor kokusu
ahmetakbayir
25-01-2018, 21:49
LT amerikan vanilya hindistan cevizli bide LT'nin invisi ve clip diye deðiþik kokularýnýda aldým ama daha denemedim
Boldenon
25-01-2018, 22:01
Bargello - Odunsu
Chemical Guys - Honeydrew
Chemical Guys AIR 220 16 Honeydew ( Tatlı Kavun Kokusu ) 0.47 Lt (https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&product_id=117)
Glade plugins car... Çakmaklýga takýlýyor ordan 12v çekiyor , araba çalýþtýgý müddetçe koku yayýyor.. Böyle olunca uzun süre gidebiliyor 4 saat çalýþtýrmayla 60 gün diyor.. Benim en kýsýkta hafif ve hoþ bir koku veriyor arabayý çalýþtýrdýktan 3-5 dakka sonra.. Þimdilik new car takýlý diðer kokularda harika..
https://i.hizliresim.com/oO9yQo.jpg
https://i.hizliresim.com/lO94Yl.jpg
Bunu nereden temin edebiliriz?
Yiðit G.
26-01-2018, 01:17
Abi Türkiyede satýlýyor mu bunlar ?
turkiyede henüz yok amerikadan getirttim.Amazondan alabilirsiniz sanýyorum.
mayday
Tayfun-E30
26-01-2018, 05:03
gliptone tek geçerim,
tütün kolanyasý + vanilya esansý karýþýmýda öneririm..
Beyler ne kullandýysam fayda etmedi araba kokmuyor bir türlü kimin arabasýna bindiysem kendine has bi kokusu parfüm kokusu direk geliyor burnuma ama benim arabamda kullandýðým koku ilk bi kaç gün kalýyor sonra hafif tozumsu bi koku devam nedendir acaba?
Baþkalarý da söylediðinizi onaylýyor mu ? Belki sizin burnunuza alýþmýþtýr aracýn kokusu.
bu durum bende de var. Hatta binenler kötü koktuðunu bile söylüyor ki arabanýn içi de bagajý da bomboþ. Artýk elden bir þey gelmeyince býraktým bende koku kovalamayý.
AliGizda
26-01-2018, 09:11
LT amerikan vanilya hindistan cevizli bide LT'nin invisi ve clip diye deðiþik kokularýnýda aldým ama daha denemedim
Ýnvisi efsane. Bir paket invisi' yi 3 farklý araçta kullandým, 3 arabayada müthiþ koku verdi. Arabada polarým vardý, eve çýkardýðýmda üzerine sinmiþti :D
-Murat Özcan-
26-01-2018, 09:33
Bende farklý koku arayanlardaným
Emre Ýlbi
26-01-2018, 10:46
turkiyede henüz yok amerikadan getirttim.Amazondan alabilirsiniz sanýyorum.
mayday
Abi çoðu Türkiye'ye göndermiyoruz diyor, sen nereden aldýn, link paylaþabilir misin sana zahmet :)
Yiðit G.
26-01-2018, 11:52
Abi çoðu Türkiye'ye göndermiyoruz diyor, sen nereden aldýn, link paylaþabilir misin sana zahmet :)
ben aileme getirttim amazondan alýp orada kardeþimin ev adresine gönderdim , annem de dönerken getirdi bana.Bir araþtýr millet çatýr çatýr amazondan turkiyeye alýþveriþ yapýyor.
FreeCaptiv3
26-01-2018, 13:37
LT Ocean Mist idi sanýrým :)
Þu kokuyu amazondan biri çeksin parasýný peþin verelim :)
tuner faruk
26-01-2018, 14:18
LT Ýnvisi denedim ilk taktýðýmda 1 hafta çok yoðun hatta burun direðini sýzlatacak kadar kokuyordu yavaþ yavaþ etkisi gittikçe daha güzel kokmaya baþladý gayet güzel.
Þu kokuyu amazondan biri çeksin parasýný peþin verelim :)
Glade Plugins Car Air Freshener Starter Kit New & Adjustable Fragrance Settings | eBay (https://www.ebay.com/itm/Glade-Plugins-Car-Air-Freshener-Starter-Kit-New-Adjustable-Fragrance-Settings/173015986257?hash=item28488e7051:g:T28AAOSwA~VaJbu a)
mal 6 dolar shipping 21 dolar anasýný satym.
Glade Plugins Car Air Freshener Starter Kit New & Adjustable Fragrance Settings | eBay (https://www.ebay.com/itm/Glade-Plugins-Car-Air-Freshener-Starter-Kit-New-Adjustable-Fragrance-Settings/173015986257?hash=item28488e7051:g:T28AAOSwA~VaJbu a)
mal 6 dolar shipping 21 dolar anasýný satym.
100 lira yapar kabaca kalsýn amerikan bayraklý kokuya devam :D
Özgür Ozan
26-01-2018, 15:42
Daha önce baþka konularda da yazmýþtým, amerikan bayraklý koku kullanan arkadaþlar araçlarýna amerikan bayraðý asýp gezmekten rahatsýz olmuyorlar mý ?
Daha önce baþka konularda da yazmýþtým, amerikan bayraklý koku kullanan arkadaþlar araçlarýna amerikan bayraðý asýp gezmekten rahatsýz olmuyorlar mý ?
ben 2 tane sarý çam aðacýnýn arasýna amerikan bayraðýný koyuyorum sana da öneririm ;)
MatraX_07
26-01-2018, 16:35
bende parfüm takýntýsý olan bir insaným ne yapsam bostu ama þimdilik Nargile tütününden az bir sekilde araba koyuyorum uzun süre de gidiyr,denemenizi tavsiye ederim
Özgür Ozan
27-01-2018, 17:05
ben 2 tane sarý çam aðacýnýn arasýna amerikan bayraðýný koyuyorum sana da öneririm ;)
Bu acidan dusunmemistim mantikli:)
lt invisi hepsiburada da 186 lira bende denemek istiyodum da gerçek mi bu fiyat
Kadir Salim
27-01-2018, 17:48
Répertoire Oda Spreyi Marin & Boisé (Deniz & Doða) 500ml
https://productimages.hepsiburada.net/s/3/500/9584486350898.jpg
Üzerine bir koku yok benim için :)
lt invisi hepsiburada da 186 lira bende denemek istiyodum da gerçek mi bu fiyat
Hayýr Bauhausta 14-15 lira civarýydý en son hepsiburada kaldýrmýþ bekliyor anlaþýlan.
Hayýr Bauhausta 14-15 lira civarýydý en son hepsiburada kaldýrmýþ bekliyor anlaþýlan.
toplu satýþ falan olabilir. Öyle bir para cinsi yok çünkü :)
Yiðit G.
28-01-2018, 20:56
sen alman arabasý ile gezmekten rahatsýz olmuyormusun ? Veya amerikan telefonu kullanmaktan ? Bilgisayarý bulan amerikalý bir eþcinsel.Bilgisayar kullanmaktan rahatsýz olmuyormusun ? Facebook whatsapp ve instegram amerikalý bir yahudinin , bunlarý kullanmaktan rahatsýz olmuyormusunuz ? Mesela amerikan filmi izlemekten , amerikan muzikleri dinlemekten rahatsýz oluyormusun..
Bence birdaha düþün sordugun soruyu...
Güzel bir çilek kokusu aramaktayým. Chemical Guys Strawberry Margarita nasýl bir kokudur? Kullanan veya kullanmýþ olan varmýdýr?
Kendi aracýma çifter çifter asýyorum. Globalleþen dünyada böyle þeylere takýlmak gayet saçma.
Amerikan bayraklý kokudan rahatsýz olacak birinin iphone kullanmamasý, hatta bilgisayar bile kullanmamasý gerek. Ama gel de bunu bordo klavyelilere anlat.
Ben amerikan bayraklý koku asýp jant yay film yapýp piyasa yapanlardan gýcýk kaptýðým için görünmesini sevmiyorum :)
Amerikan bayraklý koku +hp kankaaaaa
Özgür Ozan
29-01-2018, 07:33
sen alman arabasý ile gezmekten rahatsýz olmuyormusun ? Veya amerikan telefonu kullanmaktan ? Bilgisayarý bulan amerikalý bir eþcinsel.Bilgisayar kullanmaktan rahatsýz olmuyormusun ? Facebook whatsapp ve instegram amerikalý bir yahudinin , bunlarý kullanmaktan rahatsýz olmuyormusunuz ? Mesela amerikan filmi izlemekten , amerikan muzikleri dinlemekten rahatsýz oluyormusun..
Olay kokuyu amerikanýn yapmýþ olmasý deðil ayný firmanýn çam aðacý þeklinde olaný da var ondan takýlabilir, sen müziklerini dinlemiyor musun tarzýnda bir çýkýþ açýkcasý çok komik. Eðer müzik amerikan milliyetçiliði yapýyorsa tabi ki dinlemiyorum lakin onun dýþýnda müzik evrensel bir olgudur neden dinlemeyeyim araç kokusundaki amerikan bayraðý ile ne alakasý var bu durumun? Ben size amerikan kokusu neden kullanýyorsunuz mu yazmýþým yoksa neden amerikan bayraðý taþýyorsunuz mu yazmýþým? Amerikan telefonu da kullanýrým arabasýna da binerim ama hiçbir zaman üzerimde amerikan bayraðý taþýmam bunun milliyetçilikle vs alakasý yok, ben amerikalýlarýn almanlarýn yaptýklarýný kullanmayýn demiyorum kullanýn ama en azýndan bayraðýný da arabanýza asmayýn üzerinize bayraðýný tiþört olarak giymeyin diyorum ki ikisinin ayný þey olmadýðýnýn siz de farkýndasýnýz. Globalleþen dünyada elbette farklý milletlerin ürettikleri çeþitli endüstriyel ürünü kullanmak zorundayýz. Ama bu alenen bayraklarýný taþýmamýzý meþru göstermez cevaplarýnýzý varsayýmlarýnýz üzerinden deðil benim bahsettiðim konu üzerinden yazarsanýz sevinirim
Özgür Ozan
29-01-2018, 07:35
Kendi aracýma çifter çifter asýyorum. Globalleþen dünyada böyle þeylere takýlmak gayet saçma.
Amerikan bayraklý kokudan rahatsýz olacak birinin iphone kullanmamasý, hatta bilgisayar bile kullanmamasý gerek. Ama gel de bunu bordo klavyelilere anlat.
Bordo klavyeli falan hoþ olmamýþ, hakkýnda hiçbir þey bilmediðiniz insanlar hakkýnda yaftalamalarda bulunamazsýnýz bu benim size gel de bu gavur izmirliye cevap yaz þimdi dememden öteye geçmez
Kimsenin o kokuyu asarken dur ben bi amerikan bayraðý asayým mantýðýyla taktýðýný düþünmüyorum hem kokusu güzel hem de olaya sadece görsellik açýsýndan bakýyorum. Sarý olandansa kýrmýzý-mavi-beyaz kombini daha gözüme hitap ediyor alýrken artýk bunun amerikan bayraðý olduðu aklýma bile gelmiyor. Görsel olarak rahatsýz olan da takmaz arabasýna olur biter.
Arkadaþ nezaket kurallarý içerisinde bence de güzel bir konuya deðinmiþ. Belki de bir kýsmýmýz için "evet ya, satýn aldýðýmýz bir çok ürün Amerikan ürünü ve bu sebeple o ülkeye katkýda bulunmuþ oluyoruz ama tutup da bayraðýnýn olduðu/bayraðýný çaðrýþtýran bir ürünü de asmayalým bari arabaya" gibi bir hissiyatý uyandýrmýþ, hatýrlatmýþ oldu. Muhtemelen ben de asmazdým zaten ama bu, fikrimi kuvvetleþtirecek bir gönderi oldu. Direkt bir veya bir kaç arkadaþa deðildi sanýyorum gönderisi.
Bu biraz his meselesi. Kimse de kimseyi suçlamamalý. Ama düþüncesini yazdýðýnda da saygý duyulmalý bence. "Rahatsýz olmuyorlar mý" demiþ kendisi. Ama olmayan da olmuyorum çünkü þu sebepten.. diyebilir..
Sosyal mesaj vermek için deðil, arkadaþýn hassasiyetine destek olmak için yazdým.
Altý üstü kýytýrýk bi koku. Neyin rahatsýzlýðý, neyin hassasiyeti bu. 4-5 hafta sonra koparýp çöpe attýðým bi zamazingo için niye rahatsýz olayým. Bunun imasý bile ayýptýr.
Ayný kokuya kontra olarak üretilen Türk bayraklý kokular var. Onlardan fena halde rahatsýzým mesela. Bayrak kanunu'na aykýrý o ürünler. Türk Bayraðý o kadar ucuz deðildir. Bu yüzden kanunla korunmaktadýr.
Amerikan mallarýna gelirsek; iphone, Little Trees'ten çok daha etkin bir simgedir. Birinin toptan satýþý 1 dolar bile deðil. Diðerinden hamuduyla para kazanýyorlar. Her kullanan da reklamýný yapýyor bir güzel. Þimdi bunlardan hangisinden rahatsýz olmalýsýnýz, bir daha düþünün.
Özgür Ozan
29-01-2018, 15:02
Benim kastettiðim durum þu deðil siz bu kokuyu alýp adamlara katma deðer kazandýrdýnýz. Böyle bir iddiam asla yok. Ýstediðiniz ülkenin istediðiniz malýný alýn bugün ordumuz dahi amerikan helikopterleri, alman tanklarý kullanýyor. Ama gidip de üstüne amerikan bayraðý yapýþtýrmýyor. Zaten her þeyin yerli olmasý beklenemez bir durum ki dediðiniz gibi kýytýrýk bir koku. Lakin olay ürünün ne olduðundan ziyade görselinin ne ifade ettiði. Yoksa kendim de iphone kullanýyorum ve bu durumdan en ufak rahatsýzlýðým yok çünkü bugün iphone kullanýyorum 10 yýl sonra daha iyisini tekrar frenkler yapar gider yine nokia kullanýrým mevzu bu deðil. Mevzu adamlarýn bayraðýný taþýyor olmasý. Benim görüþüme göre varsýn dediðiniz gibi standartlara uygun olmasýn ama Türk bayraðý asýn aracýnýzýn aynasýna. ''Bu benim görüþüm'' bana göre doðru olan size göre deðiþebilir bir þey diyemem.
Yiðit G.
29-01-2018, 15:30
Ýþte bizde diyoruz ki bu kadar amerikan yaþarken bayrak asmýþsýn asmamýþsýn ne fark eder ? Sen bunu anlamadýn.. Bunu söylemek saçma yani.. Ýlk sana cevap veren bendim ama ben asmýyorum o bayraklýyý ama asmamama ragmen rahatsýz oldum istediði herkes istediðini asar.. Ayrýca burada amerikan vatandaþý arkadaþlarýmýz da var.. Onlar evlerine de asýyor.. Bu lafýndan rencide olabilirler.Devletlerin hatalarý ile milyonlarý suçlamanýn anlamý yok.O zaman alman arabasýna hiç binme geçmiþi düþünürsek.. M logosunun mavi rengi almanyayý (Bevyera) kýrmýzý rengi amerikayý (teksas) temsil eder.. M logosuda koyma o zaman ?
(History: BMW ///M logo colors explained (http://www.bmwblog.com/2009/04/13/history-bmw-m-logo-colors-explained))
Böyle forumlar sadece böyle laflarýn yeri deðil bence.. Asmassan saygý gösteririm ne kadar saçma gelsede ben sana niye asmýyorsun demem sende niye asýyorsunuz deme.. Ha ayrý bir konu açýlýrdý eðer siyaset yasak olmasaydý orada tartýþýlýrdý.Ama araç parfümü kokusu bunun yeri deðil..
Tartýþan 2 taraf da kendi açýlarýndan haklý. Ýlk ben dediðim için çýktý bu konu ama ben o vanilya kokusunu amerikan bayraklý kokudan baþka bir þeyde alamadým. O yüzden iki tane sarý çam aðacýnýn arasýna koyuyorum. Ýnstagramdan takip edenler bilir :) Ben gençlerin popüler kültüre aþýrý baðlanmasýna anlam veremiyorum. Öyle arabalar görüyorum ki eskiden þahinlerin her tarafýnda peluþ ayýlar sallanýrdý ya aynen o þekilde amerikan bayraklý koku asýyorlar bütün kapý tutamaçlarýna :)
Ýþlevsellikten çok tarz olmanýn peþinde çoðu insan.
apple telefonlarýnýn arka kapaðýný deðiþtirilemeyecek þekilde amerikan bayraðý ile kaplasaydý satýn alacak insan sayýsýnda ciddi düþüþ yaþardý. Ülke samaný buðdayý nohutu ithal ettiði için telefonu arabayý üretmeyi zaten beklemiyorum bu yüzden dýþa baðýmlý yaþadýðýmýz için baþka milletlerin ürünlerini satýn almak zorunda kalýyoruz. Ayný kokunun Japon ýrkýnýn bayraðýna ait olsa sempati duyduðum için onu asardým ama :)
Özgür Ozan
29-01-2018, 15:50
Ýþte bizde diyoruz ki bu kadar amerikan yaþarken bayrak asmýþsýn asmamýþsýn ne fark eder ? Sen bunu anlamadýn.. Bunu söylemek saçma yani.. Ýlk sana cevap veren bendim ama ben asmýyorum o bayraklýyý ama asmamama ragmen rahatsýz oldum istediði herkes istediðini asar.. Ayrýca burada amerikan vatandaþý arkadaþlarýmýz da var.. Onlar evlerine de asýyor.. Bu lafýndan rencide olabilirler.Devletlerin hatalarý ile milyonlarý suçlamanýn anlamý yok.O zaman alman arabasýna hiç binme geçmiþi düþünürsek.. M logosunun mavi rengi almanyayý (Bevyera) kýrmýzý rengi amerikayý (teksas) temsil eder.. M logosuda koyma o zaman ?
(History: BMW ///M logo colors explained (http://www.bmwblog.com/2009/04/13/history-bmw-m-logo-colors-explained))
Böyle forumlar sadece böyle laflarýn yeri deðil bence.. Asmassan saygý gösteririm ne kadar saçma gelsede ben sana niye asmýyorsun demem sende niye asýyorsunuz deme.. Ha ayrý bir konu açýlýrdý eðer siyaset yasak olmasaydý orada tartýþýlýrdý.Ama araç parfümü kokusu bunun yeri deðil..
Bayraklar devletleri milletleri temsil ederler M logosunun manasýný ne yapayým ben :) m logosunun bmw nin spor araçlarýný temsil ettiði ortada yani bu bayrak mevzusunu diðer konularla baðdaþtýrmaya çalýþmanýz doðru deðil.Önce müzik dediniz þimdi m logosu diyorsunuz. Bayrak farklý bir kavram mý olgu mu artýk nasýl anlatsam olmadý bir türlü anlamamakta direniyorsunuz.
Ayrýca ortada bir amerikalýnýn rahatsýz olacaðý en ufak bir durum yok çünkü ben amerikan bayraðýna ve milletine herhangi itham da bulunmadým söz söylemedim tek dediðim þey arabama üstüme baþýma amerikan bayraðý takmam taþýmam güttükleri politikalardan tut da tarihlerine kadar hiç bir þeylerinden hoþlanmam. Peki benim hoþlanmamam amerikayý enterese mi ediyor? Hayýr. E amerikalý adam niye gocunsun o zaman. Size ilk mesajýmda da dedim ilk mesajda aynýsýný yaptýnýz ortalýðý lütfen bulandýrmayýn varsayýmlarýnýzdan deðil benim yazdýklarýmdan bahsedin mesajlarýnýzda konu çok daðýlýyor.
by_speedvw
29-01-2018, 16:13
Onu bunu bilmem de yýkamacý araca türk bayraklý koku asmýþ koku etkisini kaybetti çýkardým tam atýcam ulan dedim bayrak var atýlýrmý çöpe yere 2 yýldýr torpido da kokulu bayrakla dolaþýyorum :) :)
Rahatsýz oluyorsa gezmez. Araç onun aracý, kimse kafasýna silah dayamýyor koy diye..
Rahatsýz olmuyorsa da gezer, araç onun aracý. Kimseyi germiyordur herhalde elalemin aracý.
Bordo klavyeli falan hoþ olmamýþ, hakkýnda hiçbir þey bilmediðiniz insanlar hakkýnda yaftalamalarda bulunamazsýnýz bu benim size gel de bu gavur izmirliye cevap yaz þimdi dememden öteye geçmez
"Ýzmir'e ve Ýzmir'liye gavur demiyorum ama öyle olduklarýný düþünüyorum" dur bu mesajýn alt metni.
Senin gibilerin yeri yok burada. Git kendin gibi çomarlarla takýl nerede takýlýyorsan.
34btr1907
29-01-2018, 22:52
Rahatsýz oluyorsa gezmez. Araç onun aracý, kimse kafasýna silah dayamýyor koy diye..
Rahatsýz olmuyorsa da gezer, araç onun aracý. Kimseyi germiyordur herhalde elalemin aracý.
"Ýzmir'e ve Ýzmir'liye gavur demiyorum ama öyle olduklarýný düþünüyorum" dur bu mesajýn alt metni.
Senin gibilerin yeri yok burada. Git kendin gibi çomarlarla takýl nerede takýlýyorsan.
hahahah net olmuþ bam bam bam , izmir muhabbetine kadar herkesin kendi fikri maneviyatý falan dedim ama ,izmir benzetmesi direk babadan oðula nesil oldu.
Aliburakb
31-01-2018, 08:31
kusura bakmayýnda saçma bi düþünce olmuþ bu ya. arkadaþýn dediði ile sizin dediðiniz çok alakasýz. resmen laf olsun diye yazmýssýnýz. amerikan kaplama yapýn arabanýza gezin o zaman iphone kulanýyoruz onlarýn arabasýna biniyoruz diye
hahahah net olmuş bam bam bam , izmir muhabbetine kadar herkesin kendi fikri maneviyatı falan dedim ama ,izmir benzetmesi direk babadan oğula nesil oldu.
Normalde diğer yönetici şahsın yazdığını tolere edip cevap vermeden forumda 6 ay okuyucu olarak takılabilirdim zaten pek mesaj atmıyordum. Hem çomar diye BANA hitap ediyordu ve küfretmiyordu lakin seninki yenilir yutulur cinsten değil. Sen ne hakla benim babama dil uzatıyorsun. Sen benim veyahut babamın hakkında ne biliyorsun da bu rahatlıkla hakaretler ediyorsun(atıfta bulunduğun babadan oğula nesil bunlar videosunda edilen küfürlerin hepsini sana tek tek iade ediyorum). Hadi bunu geçtim daha o mesajdaki ironiyi anlayamayacak kapasitedeyken, kalkıp ne hakla ne seviyeyle bana ve babama dil uzatıyorsun. 2 gündür düşünüyorum seninle yüz yüze gelip bu lafı yüzüme söyletmeyi lakin senin için geleceğimi ve elimdekileri riske etmenin değmeyeceğine karar verdim. Seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.
Evrenoz
Hazır yeni üyelik açmışım sana da yazayım. Bana yaptığın haksızlığın aynısı umarım birgün sana da yapılır. Bir iddiada bulunuyorsan karşı tarafa da söz hakkı düştüğünün, bunun bir tartışma adabı olduğunun farkındasındır umarım. Benim hakkımda çeşitli, gerçeklikten uzak ithamlarda bulunmuşsun. Neymiş ben Gavur İzmir demek istiyormuşum da diyemiyormuşum, çomarların arasına dönmeliymişim. Sana orada yazılan gavur İzmir lafı ne kadar rahatsızlık verdiyse bu konuda attığım ilk mesajın üstüne bana denilen bordo klavyeli lafı da beni o kadar rahatsız etti. Onu yazan üye de benim hissettiğimi hissetsin istediğim için orada yapılan bir ''İRONİ'' vardı. Ne yazık ki bunu anlayamadın ve anlayamadığın gibi bir de yargısız infaz yaptın. İzmir ile ilgili en ufak bir sorunum yoktur, inan ki ne İzmir ne Atatürk ne cumhuriyet ne de Türklük sevgimi sen dahil senin o mesajını beğenen hiç kimse sorgulayamaz. Bunları sorgulamak için onları en az benim kadar sevip, değer verip, benimsemeniz gerekir. En başta da dediğim gibi beni tanımıyorsunuz dahi. Lütfen bu kadar rahat bir şekilde insanları karalamayı yaftalamayı bırakın, çünkü yanlış yapıyorsunuz.Umarım bu davranış şeklinizden vazgeçersiniz. Hepinizin yolu açık olsun. Şimdi bu üyeliği de banyalabilirsin, kolay gelsin.
34btr1907
Normalde diðer yönetici þahsýn yazdýðýný tolere edip cevap vermeden forumda 6 ay okuyucu olarak takýlabilirdim zaten pek mesaj atmýyordum. Hem çomar diye BANA hitap ediyordu ve küfretmiyordu lakin seninki yenilir yutulur cinsten deðil. Sen ne hakla benim babama dil uzatýyorsun. Sen benim veyahut babamýn hakkýnda ne biliyorsun da bu rahatlýkla hakaretler ediyorsun(atýfta bulunduðun babadan oðula nesil bunlar videosunda edilen küfürlerin hepsini sana tek tek iade ediyorum). Hadi bunu geçtim daha o mesajdaki ironiyi anlayamayacak kapasitedeyken, kalkýp ne hakla ne seviyeyle bana ve babama dil uzatýyorsun. 2 gündür düþünüyorum seninle yüz yüze gelip bu lafý yüzüme söyletmeyi lakin senin için geleceðimi ve elimdekileri riske etmenin deðmeyeceðine karar verdim. Seni vicdanýnla baþ baþa býrakýyorum.
Evrenoz
Hazýr yeni üyelik açmýþým sana da yazayým. Bana yaptýðýn haksýzlýðýn aynýsý umarým birgün sana da yapýlýr. Bir iddiada bulunuyorsan karþý tarafa da söz hakký düþtüðünün, bunun bir tartýþma adabý olduðunun farkýndasýndýr umarým. Benim hakkýmda çeþitli, gerçeklikten uzak ithamlarda bulunmuþsun. Neymiþ ben Gavur Ýzmir demek istiyormuþum da diyemiyormuþum, çomarlarýn arasýna dönmeliymiþim. Sana orada yazýlan gavur Ýzmir lafý ne kadar rahatsýzlýk verdiyse bu konuda attýðým ilk mesajýn üstüne bana denilen bordo klavyeli lafý da beni o kadar rahatsýz etti. Onu yazan üye de benim hissettiðimi hissetsin istediðim için orada yapýlan bir ''ÝRONÝ'' vardý. Ne yazýk ki bunu anlayamadýn ve anlayamadýðýn gibi bir de yargýsýz infaz yaptýn. Ýzmir ile ilgili en ufak bir sorunum yoktur, inan ki ne Ýzmir ne Atatürk ne cumhuriyet ne de Türklük sevgimi sen dahil senin o mesajýný beðenen hiç kimse sorgulayamaz. Bunlarý sorgulamak için onlarý en az benim kadar sevip, deðer verip, benimsemeniz gerekir. En baþta da dediðim gibi beni tanýmýyorsunuz dahi. Lütfen bu kadar rahat bir þekilde insanlarý karalamayý yaftalamayý býrakýn, çünkü yanlýþ yapýyorsunuz.Umarým bu davranýþ þeklinizden vazgeçersiniz. Hepinizin yolu açýk olsun. Þimdi bu üyeliði de banyalabilirsin, kolay gelsin.
Ýlk mesaj bi garip oldu yeniden atýyorum
ahmetakbayir
31-01-2018, 10:08
Kaç yýldýr amerikan bayraklý kokuyu kullanýrým kimsede bana bunu niye asýyorsun demedi, ben kokuyu alýrken ooo amerikan bayraðý þekil diye almýyorum ki kokusu güzel ve renkleri hoþuma gidiyor
kusura bakmayýnda saçma bi düþünce olmuþ bu ya. arkadaþýn dediði ile sizin dediðiniz çok alakasýz. resmen laf olsun diye yazmýssýnýz. amerikan kaplama yapýn arabanýza gezin o zaman iphone kulanýyoruz onlarýn arabasýna biniyoruz diye
Saçma olan, laf olsun diye yazýlan arkadaþýn gudik rahatsýzlýðý. Elinde bayrak gibi telefon taþýmaktan rahatsýz olmuyor da ufacýk koku asanlara ''Bayraktan rahatsýz olmuyor musunuz'' diye imalý imalý soru soruyor.
Ýster bayrak asarým, ister kaplar gezerim. Kimseyi ýrgalamaz. Kullan-at bir malzemeye bu kadar anlam yüklemek boþ iþ.
Elin adamý aðaçtan koku tasarlamýþ, patentini almýþ, tüm dünyaya satýyor. Biz hala bayrak var mý yok mu onu tartýþýyoruz. 100 yýl evvel ayný sebepten geri kalmýþtýk, 1000 yýl geçse akýllanmayýz.
34btr1907
Normalde diðer yönetici þahsýn yazdýðýný tolere edip cevap vermeden forumda 6 ay okuyucu olarak takýlabilirdim zaten pek mesaj atmýyordum. Hem çomar diye BANA hitap ediyordu ve küfretmiyordu lakin seninki yenilir yutulur cinsten deðil. Sen ne hakla benim babama dil uzatýyorsun. Sen benim veyahut babamýn hakkýnda ne biliyorsun da bu rahatlýkla hakaretler ediyorsun(atýfta bulunduðun babadan oðula nesil bunlar videosunda edilen küfürlerin hepsini sana tek tek iade ediyorum). Hadi bunu geçtim daha o mesajdaki ironiyi anlayamayacak kapasitedeyken, kalkýp ne hakla ne seviyeyle bana ve babama dil uzatýyorsun. 2 gündür düþünüyorum seninle yüz yüze gelip bu lafý yüzüme söyletmeyi lakin senin için geleceðimi ve elimdekileri riske etmenin deðmeyeceðine karar verdim. Seni vicdanýnla baþ baþa býrakýyorum.
Evrenoz
Hazýr yeni üyelik açmýþým sana da yazayým. Bana yaptýðýn haksýzlýðýn aynýsý umarým birgün sana da yapýlýr. Bir iddiada bulunuyorsan karþý tarafa da söz hakký düþtüðünün, bunun bir tartýþma adabý olduðunun farkýndasýndýr umarým. Benim hakkýmda çeþitli, gerçeklikten uzak ithamlarda bulunmuþsun. Neymiþ ben Gavur Ýzmir demek istiyormuþum da diyemiyormuþum, çomarlarýn arasýna dönmeliymiþim. Sana orada yazýlan gavur Ýzmir lafý ne kadar rahatsýzlýk verdiyse bu konuda attýðým ilk mesajýn üstüne bana denilen bordo klavyeli lafý da beni o kadar rahatsýz etti. Onu yazan üye de benim hissettiðimi hissetsin istediðim için orada yapýlan bir ''ÝRONÝ'' vardý. Ne yazýk ki bunu anlayamadýn ve anlayamadýðýn gibi bir de yargýsýz infaz yaptýn. Ýzmir ile ilgili en ufak bir sorunum yoktur, inan ki ne Ýzmir ne Atatürk ne cumhuriyet ne de Türklük sevgimi sen dahil senin o mesajýný beðenen hiç kimse sorgulayamaz. Bunlarý sorgulamak için onlarý en az benim kadar sevip, deðer verip, benimsemeniz gerekir. En baþta da dediðim gibi beni tanýmýyorsunuz dahi. Lütfen bu kadar rahat bir þekilde insanlarý karalamayý yaftalamayý býrakýn, çünkü yanlýþ yapýyorsunuz.Umarým bu davranýþ þeklinizden vazgeçersiniz. Hepinizin yolu açýk olsun. Þimdi bu üyeliði de banyalabilirsin, kolay gelsin.
Bir gün Türkiye'nin en güzide þehirlerinden biri ve orada yaþayan vatandaþlar için "gavur" benzetmesini ironi olsun diye de yaparsam, ayný haksýzlýk bana da yapýlabilir. Sorun etmem. Burasý tartýþma platformu deðil, canlý yayýn deðil. Bir þehre ironi için dahi gavur dersen söz hakký falan düþmez sana. Bordo klavyeli bir aþaðýlama deðildir, olsa olsa "dalga geçmedir". Lâkin "gavur izmir" bir þehrin vatandaþlarýnýn tamamýna edilen bir aþaðýlama cümlesidir. Bordo klavyeli'den rahatsýz oldu isen, "pembe mouse'lu" dersin olur biter. Bir Atatürk ve Cumhuriyet sevdalýsý ironi için bile olsa Ýzmir'e gavur benzetmesi yapmayý aklýndan geçirmez, geçiremez. Yok ben geçiririm diyorsan da, yersin baný gidersin.
34btr1907
31-01-2018, 19:46
34btr1907
Evrenoz
baban aklýmýn ucundan geçmedi senin,baba ironisi sizin reis olarak sarf ettiðiniz,götünün kýlýyýz diyenlerin,sokakta mollalarýn kadýnlarý yumruklayýp hastanelik etmesi ironisinden tutta,miting bitince o sk kadar abd bayragýna takýlan sizlerin parkta Türk bayragýný ayaklarýyla çiðneyenlereydý ama bende senden bu ironiyi bu kadar geniþ düþünüp anlayabilmeni beklemiyordum...
bana fark etmez buyur gel öm at tel vereyým yuzunede konuþurum yüüzmede konuþ beklerim,burdan gevezelik yapma allah aþkýna,ben tokum bunlara hergün uðrasýyorum gel beklerim.
Yiðit G.
09-05-2018, 22:46
Glade plugins car... Çakmaklýga takýlýyor ordan 12v çekiyor , araba çalýþtýgý müddetçe koku yayýyor.. Böyle olunca uzun süre gidebiliyor 4 saat çalýþtýrmayla 60 gün diyor.. Benim en kýsýkta hafif ve hoþ bir koku veriyor arabayý çalýþtýrdýktan 3-5 dakka sonra.. Þimdilik new car takýlý diðer kokularda harika..
https://i.hizliresim.com/oO9yQo.jpg
https://i.hizliresim.com/lO94Yl.jpg
neredeyse 4 ay oldu yarýya bile gelmedi likiti.. Artýk sýkýldým deðiþtirmek için çýkardým attým.Sadece araba çalýþtýgýnda koku verdiði için araba çalýþmayýnca harcamýyor likitini.. 4-5 ay daha giderdi ama sýkýyor ayný koku deðiþtirdim bende
https://i.hizliresim.com/Z98yrA.jpg
https://i.hizliresim.com/BLqBV9.jpg
https://i.hizliresim.com/oObML2.jpg
Yurtdýþýna çýkanlar varsa kesin getirsin gelirken harika birþey.
free-hifi
09-05-2018, 22:48
Areon moon
BesiktasCRX
10-05-2018, 02:00
Yav gercekten amma dikkatlisiniz; ben bunlarin bayrakli olanini gordugumu hic hatirlamiyorum desem.... :)
Ayný kokuya kontra olarak üretilen Türk bayraklý kokular var. Onlardan fena halde rahatsýzým mesela. Bayrak kanunu'na aykýrý o ürünler. Türk Bayraðý o kadar ucuz deðildir. Bu yüzden kanunla korunmaktadýr.
Amerikan mallarýna gelirsek; iphone, Little Trees'ten çok daha etkin bir simgedir. Birinin toptan satýþý 1 dolar bile deðil. Diðerinden hamuduyla para kazanýyorlar. Her kullanan da reklamýný yapýyor bir güzel. Þimdi bunlardan hangisinden rahatsýz olmalýsýnýz, bir daha düþünün.
Þunu düþünebilen insanlar olduðunu görünce içimde bir umut doðuyor.
usa bayraklı olanı yıllar önce daha kimse bilmezken kullanıyodum sadece kokusu icin cunku belli bi zaman sonra kokusu alışkanlık yapıyor dikiz aynası yerine silcek kolu, sinyal kolu, arkaya, bagaja yada aracın çeşitli yerlerine koyuyodum.
mango kokusuda guzel aslında ancak her aracta olan dandiklerden diyil bi marka vardı ismini unuttum o baya iyidi
bu arada siyah renk little treeste fena diyil black ice yazan.
usa bayraklý olaný yýllar önce daha kimse bilmezken kullanýyodum sadece kokusu icin cunku belli bi zaman sonra kokusu alýþkanlýk yapýyor dikiz aynasý yerine silcek kolu, sinyal kolu, arkaya, bagaja yada aracýn çeþitli yerlerine koyuyodum.
mango kokusuda guzel aslýnda ancak her aracta olan dandiklerden diyil bi marka vardý ismini unuttum o baya iyidi
bu arada siyah renk little treeste fena diyil black ice yazan.
MertSerhanÖ.
10-05-2018, 15:51
hiç bir yazýyý okumadým.Sadece amerikan bayraklý koku olayýnýn geçtiðini gördüm bi cümlede.
ýphone kullanýyosunuzu falan filan geçtim.Siyasi ve tarihi tek bi cevap vericem.
Amerikan bayraklý kokuyu aracýna asmayýp,yanýnda kýzla arabada veyahut mekanda,olmadý en kötü tekken evde vs,
son zamanlarda six days wars(6 gün savaþlarýný) deli gibi dinleyenler online'mýyýz?
:)
osmanaydo
10-05-2018, 16:00
Havalarýn ýsýnmasýyla, benim arabanýn kapýsýný açýnca mis gibi deri döþeme kokusu geliyor.
Çok az arabada bu kokuyu duyabildim.
Hastasýyým.
hiç bir yazýyý okumadým.Sadece amerikan bayraklý koku olayýnýn geçtiðini gördüm bi cümlede.
ýphone kullanýyosunuzu falan filan geçtim.Siyasi ve tarihi tek bi cevap vericem.
Amerikan bayraklý kokuyu aracýna asmayýp,yanýnda kýzla arabada veyahut mekanda,olmadý en kötü tekken evde vs,
son zamanlarda six days wars(6 gün savaþlarýný) deli gibi dinleyenler online'mýyýz?
Onu musluman yaptý bý kere... bkz. Mahmut :D
MertSerhanÖ.
10-05-2018, 16:12
Onu musluman yaptý bý kere... bkz. Mahmut :D
sþlflvlvþblzjhzhzhd.Sahi savaþ sonunda israilin topraklarý kaç katýna çýkmýþtý? :D
Özgür Ozan
30-07-2018, 14:49
Ben dinlemiyorum birader siz dinlemeye devam edin :)
Özgür Ozan
30-07-2018, 15:08
Þu konuyu 6 aylýk ban açýlýnca tekrar okudum tek kelime kötü söz söylemeden ekstra saygý çercevesinde yorumlar yazmýþým ne babadan oðula nesilliðimiz kalmýþ ne g.t kýllýðýmýz kalmýþ ne bordo klavyeliliðimiz kalmýþ bunlarý yazan adamlarýn ne iþ yaptýðýmla kim oldugumla alakalý en ufak bir bilgisi yok anladým ki insanlara düzgün cevap vermiceksin , ülkedeki temel problem saðcýsý solcusu akplisi chplisi herkes birbirini yaftalama öteleme aþaðýlama peþinde, o kadar yazýlmýþ adam akýllý yorum yapan bi sen olmuþsun birader helal olsun ayný kafada olduðum en azýndan bi kiþi var bu da biþeydir.
Özgür Ozan
30-07-2018, 15:13
Tartýþan 2 taraf da kendi açýlarýndan haklý. Ýlk ben dediðim için çýktý bu konu ama ben o vanilya kokusunu amerikan bayraklý kokudan baþka bir þeyde alamadým. O yüzden iki tane sarý çam aðacýnýn arasýna koyuyorum. Ýnstagramdan takip edenler bilir :) Ben gençlerin popüler kültüre aþýrý baðlanmasýna anlam veremiyorum. Öyle arabalar görüyorum ki eskiden þahinlerin her tarafýnda peluþ ayýlar sallanýrdý ya aynen o þekilde amerikan bayraklý koku asýyorlar bütün kapý tutamaçlarýna :)
Ýþlevsellikten çok tarz olmanýn peþinde çoðu insan.
apple telefonlarýnýn arka kapaðýný deðiþtirilemeyecek þekilde amerikan bayraðý ile kaplasaydý satýn alacak insan sayýsýnda ciddi düþüþ yaþardý. Ülke samaný buðdayý nohutu ithal ettiði için telefonu arabayý üretmeyi zaten beklemiyorum bu yüzden dýþa baðýmlý yaþadýðýmýz için baþka milletlerin ürünlerini satýn almak zorunda kalýyoruz. Ayný kokunun Japon ýrkýnýn bayraðýna ait olsa sempati duyduðum için onu asardým ama :)
Þu konuyu 6 aylýk ban açýlýnca tekrar okudum tek kelime kötü söz söylemeden ekstra saygý çercevesinde yorumlar yazmýþým ne babadan oðula nesilliðimiz kalmýþ ne g.t kýllýðýmýz kalmýþ ne bordo klavyeliliðimiz kalmýþ bunlarý yazan adamlarýn ne iþ yaptýðýmla kim oldugumla alakalý en ufak bir bilgisi yok anladým ki insanlara düzgün cevap vermiceksin , ülkedeki temel problem saðcýsý solcusu akplisi chplisi herkes birbirini yaftalama öteleme aþaðýlama peþinde, o kadar yazýlmýþ adam akýllý yorum yapan bi sen olmuþsun birader helal olsun ayný kafada olduðum en azýndan bi kiþi var bu da biþeydir.
Not: alýntýyý becerememiþim mecburen bi daha attým
Baþlýða gelip ''Amerikan bayraklý kokudan rahatsýz olmuyor musunuz'' diyerek insanlarý kýþkýrtan sendin. Þimdi laf kalabalýðý yaparak haklý olduðunu mu iddia ediyosun.
Little Trees üþenmemiþ, Türk bayraklý olanýný üretmiþ. Dileyenler onu asýp ithalata katký verebilir, hatta kokusu bitince gocunmadan koparýp çöpe atarlar; tam olur.
not: Birazdan þikayet edeceðim bu ürünleri. Bayrak kanununa aykýrý diye biliyorum. Araþtýracaðým.
ottoman32
30-07-2018, 17:50
Baþlýða gelip ''Amerikan bayraklý kokudan rahatsýz olmuyor musunuz'' diyerek insanlarý kýþkýrtan sendin. Þimdi laf kalabalýðý yaparak haklý olduðunu mu iddia ediyosun.
Little Trees üþenmemiþ, Türk bayraklý olanýný üretmiþ. Dileyenler onu asýp ithalata katký verebilir, hatta kokusu bitince gocunmadan koparýp çöpe atarlar; tam olur.
not: Birazdan þikayet edeceðim bu ürünleri. Bayrak kanununa aykýrý diye biliyorum. Araþtýracaðým.
söylemesen haberim yoktu abi harbiden üretmiþ adamlar amerikan bayraðýný atmak kolay da TÜRK bayraðýný nasýl atýcaklar merak konusu
Özgür Ozan
30-07-2018, 19:31
Birader benimle saygili konusamicaksan konusma cunku durduk yere geriliyorum, oyle 'laf kalabaligi yapma' vs gibi sokak agzina devam edeceksen 0506 6691574 u arayabilirsin
Little Trees sahtesi yok arkadaþlar. Ama ilk zamanlardaki kalicigi da yok. Kalitesi düþürüldü bunu açýkça anlayabiliyoruz.
Kokuyla milliyetçilik yapan saygýdeðer abilerim arkadaþlarým. Biz kokuyu kullanýp çöpe atanlardaniz. Bayrakmýþ simgeymiþ modelmiþ arabada guzel duruyormuþ kokunun dekoru olmaz BANA GÖRE.
Ayni kokuda turk Bayraklý desenli yapýlmaya çalýþýldý yapýlamadý olmadý ve ciddi yaptýrýmlarla karþýlaþýldý. Bizim bayraðýmýz özel ve kaliteli. Oyle aynaya asýlacak kadar küçük olmadý. Olamaz da. Bizim bayraðýmýz göklerde sanlý sekilde dalgalanmalýdýr.
28 Mart 2016'da yazmýþtým. Little Trees Türk Bayraklý kokuyu yaptý. yaklaþýk 4 koli kadar sattým. Kullananlar kullandýktan sonra atmaya baþladý. Milleyetçilik buysa eðer birþey demiyorum.
KOKUYU DA MÝLLÝYETÇÝLÝKLE BAGDAÞTIRANLARI ANLAYAMIYORUM.
Özgür Ozan
30-07-2018, 21:09
Sen diyince actim 2016 yorumlarini okudum benim gibi dusunen kardeslerim abilerim varmis hepsine bastim artiyi :)
Donumuza kadar amerikan olmaya mecbur býrakanlarýn a... ben iphone örneði verilmiþ daha iyisini siktir et ayný kalite ürünü üretsinler almayaný s.... ler ;)
Hocam Amerikan bayraðýnýn Türk bayraklýsý yapýldý alýp aracýnýza gururla taktýnýz mý?
Sen diyince actim 2016 yorumlarini okudum benim gibi dusunen kardeslerim abilerim varmis hepsine bastim artiyi :)
Bende tekrar bakýyorum yakaladýklarým var. :D
Özgür Ozan
30-07-2018, 21:21
Hocam Amerikan bayraðýnýn Türk bayraklýsý yapýldý alýp aracýnýza gururla taktýnýz mý?
2014 yilinda aracimi aldigimda ustunde Türk Bayraðý seklinde dikdortgen koku vardi 4 bucuk yildir yanindan sayisiz koku gecti hala durur o gunku gibi aynamda baktikca da gururlanirim :)
2014 yilinda aracimi aldigimda ustunde Türk Bayraðý seklinde dikdortgen koku vardi 4 bucuk yildir yanindan sayisiz koku gecti hala durur o gunku gibi aynamda baktikca da gururlanirim :)
Þanlý Bayraðýmýzý öyle ufacýk yere koyup dikiz aynasýnda gezdirmekten gurur duymak ayrý birþey tabikide. Her düþüncüye saygýmýz sonsuz :)
Özgür Ozan
30-07-2018, 21:26
Þanlý Bayraðýmýzý öyle ufacýk yere koyup dikiz aynasýnda gezdirmekten gurur duymak ayrý birþey tabikide. Her düþüncüye saygýmýz sonsuz :)
Farkli dusunuyoruz benim de senin dusuncene saygim sonsuz :)
Altý üstü bi koku ya, konuyu nerelere çekiyosunuz. Hiç mi iþiniz gücünüz yok bunlarý düþünüp tartýþma konusu yaratýyosunuz..
Hayýr takmadým çünkü aracýma artýk bu tür kokular alýp asmýyor, kendime parfüm alýyor gibi aracýma da parfüm alýyorum hem daha güzel kokuyor hemde daha kalýcý oluyor.
Fakat, biz mevzularý çok farklý yerlerden yakalamýþýz bu konuda seninle anlaþamayýz.Sen nasýl biliyorsan öyle yapmaya devam edebilirsin karar senin ama benim ne düþündüðüm ve ne yaptýðým seni ilgilendirmez.
Saygýlar güzel abim ;)
BarýþSever
30-07-2018, 22:56
6 ay bu konuyu beklemiþ :rolleyes:
açýk parfümlerden kullanýyorum en güzeli :)
ÜSTÜNERC
31-07-2018, 12:32
Little Trees Türk bayraklý kullanýyorum 1 hafta aynamda asýlýyor kokusu azalýnca bagaja asýyorum orda birikiyor böylelikle orasýda kokuyor.
serkanokan
31-07-2018, 12:55
Little Trees'in Türk bayraklýsýný alýnca verdiðiniz para Mehmetçik Vakfý'na gitmiyor. Yine Amerikalý zengin oluyor.
Basit milliyetçilik kasmayýn.
Birader benimle saygili konusamicaksan konusma cunku durduk yere geriliyorum, oyle 'laf kalabaligi yapma' vs gibi sokak agzina devam edeceksen 0506 6691574 u arayabilirsin
Ben senin biraderin falan deðilim. Saygý bekliyorsan kýytýrýk bi koku için imada bulunmayacaksýn kimseye.
Ýsteyen Amerikan bayraklý takar, isteyen baþka koku. Kimse de karýþamaz.
Özgür Ozan
31-07-2018, 14:43
Ben senin biraderin falan deðilim. Saygý bekliyorsan kýytýrýk bi koku için imada bulunmayacaksýn kimseye.
Ýsteyen Amerikan bayraklý takar, isteyen baþka koku. Kimse de karýþamaz.
Açtým o 2016 da bu konuya benimle benzer yorumlarý yapan kimselere yaptýðýn yorumlarý falan da okudum, sana ayný þekilde insan gibi yazanlara kendi kalibrende sokak aðzýyla cevap vermiþsin anladým ki sana laf anlatmak boþ bu sana yazdýðým son mesaj daha da yazmýcam, çok konuþmak istiyosan bi önceki mesajýmda numaram var BÝRADERÝM :)
Hayýr takmadým çünkü aracýma artýk bu tür kokular alýp asmýyor, kendime parfüm alýyor gibi aracýma da parfüm alýyorum hem daha güzel kokuyor hemde daha kalýcý oluyor.
Fakat, biz mevzularý çok farklý yerlerden yakalamýþýz bu konuda seninle anlaþamayýz.Sen nasýl biliyorsan öyle yapmaya devam edebilirsin karar senin ama benim ne düþündüðüm ve ne yaptýðým seni ilgilendirmez.
Saygýlar güzel abim ;)
Saygýlar güzel abim ;)
Areon bubble gum buldum bugün Tekzen'de kokusu çok hoş paketi de yarım açtım yormuyor insanı tavsiye ederim.
Ýbrahim33
31-07-2018, 18:49
öyle faþistlik derecesinde milliyetçi bir insan deðilim ama bende uyuz uluyorum o amerikan bayraðýna.
yusfgencc
15-08-2018, 09:42
cidden little trees bitmiþ, ya da biz orijinal bulamýyoruz. eskiden araba yarým saat kapalý kalsa kokudan giremezdin þimdi ilk taktýðým gün bile adam gibi koku gelmiyor.
-Murat Özcan-
15-08-2018, 09:50
Tekzen de güzel kokular var.
Bilmiyorum ne üretimi ama yerliyse bakmak lazým.
Octavia RS
15-08-2018, 10:46
cidden little trees bitmiþ, ya da biz orijinal bulamýyoruz. eskiden araba yarým saat kapalý kalsa kokudan giremezdin þimdi ilk taktýðým gün bile adam gibi koku gelmiyor.
Little trees çöp artýk, takýyorum ilk 1-2 gün hadi neyse ama sonrasýnda öyle iðrenç bir kokuya dönüþüyor ki arabanýn içine binmek istemiyorum hatta
free-hifi
15-08-2018, 13:15
Areon bubble gum buldum bugün Tekzen'de kokusu çok hoş paketi de yarım açtım yormuyor insanı tavsiye ederim.
Ben satýyorum :D
yusfgencc
15-08-2018, 13:32
amerikan bayraklý kokusu çok güzeldi, þimdi asla ayný koku gelmiyor. napsak benzer kokular var mýdýr?
Amerikan Malý Lidýl Tiriz kokularýný boycoth ediyoruz.
mustafaa_akca
16-08-2018, 11:16
Uzun sure farklý kokularý denedým..ama aýr wýck kokusu cok baska gercekten..ýc ferahlatýcý bý kokusu var..ýkýlýsý olmus 32 tl ama bana cok rahat 4 ay yetiyor..aracý sureklý kullanamdýgýmdan kokunun kapagýný acýp kapatýorum boylelýkle daha uzun sure kullanýorum ayrýca 2. sýseden sonra koku ýyýce arabaya sýnýyor..
Yeni konu açmak istemedim. Be in a good mood kokularýný bilen var mý? Araç kokusu alacaðým, aynaya asma kokularýn süreleri kýsa geliyor. Daha uzun süreli birþey arýyorum. Ama satýlan yerde süresiyle ya da kokusu alakalý yorum yapýlmamýþ. Varsa kullanan ivedilikle yorumlarýný bekliyorum. :)
Mert Alpay
29-07-2019, 11:46
Yeni konu açmak istemedim. Be in a good mood kokularýný bilen var mý? Araç kokusu alacaðým, aynaya asma kokularýn süreleri kýsa geliyor. Daha uzun süreli birþey arýyorum. Ama satýlan yerde süresiyle ya da kokusu alakalý yorum yapýlmamýþ. Varsa kullanan ivedilikle yorumlarýný bekliyorum. :)
Mystic kullanýyorum siyah olan yani çok memnunum ama diðer kokularý açýkcasý çok kalitesiz gibi geldi bana sadece siyahýndan memnun kaldým 1 ay + 10-15 gün kadar kokusu hissediliyor
tom ford vanilla kullanýyorum ben 6 7 ay gidiyo kalýcýlýðý efsane :D
Mystic kullanýyorum siyah olan yani çok memnunum ama diðer kokularý açýkcasý çok kalitesiz gibi geldi bana sadece siyahýndan memnun kaldým 1 ay + 10-15 gün kadar kokusu hissediliyor
arteon buble gum sipariþi geçtim, o bitince siyahýný denerim.
razzmatazz
29-07-2019, 13:54
Little trees vanilla invisi modelinden kullanýyorum þu ýzgaraya takýlandan çok memnunum 1 ay rahat gidiyor. Deðiþiklik olsun diye bugün black musk sipariþ verdim deneyimlerimi paylaþýrým.
Valla direk fix Amerikan Bayraklý Vanilyalý olaný kullanýyorum hoþuma gidiyor kokusu. Uzun ömürlü deðil pek fazla. Þimdi burada okuduklarýma göre Be İn A Good Mood Mystic - Black Musk Koku - n11.com (https://urun.n11.com/oto-kokulari/be-in-a-good-mood-mystic-black-musk-koku-P324815975?gclid=EAIaIQobChMIx6qB8L_a4wIVhOmaCh0IP QU0EAQYAyABEgIQbfD_BwE&gclsrc=aw.ds) þunu denerim büyük ihtimalle. Mudo da satýlýyor mu?
MertSerhanÖ.
30-07-2019, 00:58
yýllarr sonra california scents golden state&vanilla pride ikilisine döndüm.Bugün aracýmý detaylýdan aldýtan sonra koydum ikisinide.Nostalji yaþýyorum :D
Benimde farklý zamanlarda kullandýðým bir kaç koku var. Arabanýn temiz kokmasý benim için önemlidir her zaman için.
Görüntüsünü ve kokusunu çok sevdiðim, Little Trees Pina Colada
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61H8DduT0jL._SX425_PIbundle-24,TopRight,0,0_AA425SH20_.jpg
Bargello Odunsu, bunu bana Ufuk tavsiye etmiþti.
Birde son zamanlarda bulamadýðým California Scents golden State Delight ve Laguna Breeze
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51%2BPRL%2BL3JL._SX355_.jpg
https://i5.walmartimages.ca/images/Enlarge/002/114/999999-91400002114.jpg
BMW koku kitinin içine koyulan Balancing Amber
https://www.picclickimg.com/d/l400/pict/323755238571_/Bmw-Natural-Air-Starter-Kit-Balancing-Amber.jpg
ottoman32
30-07-2019, 12:20
benýmký bayatlamýs demekký o zaman 10 gün kaldý kalmadý sinir oldum atým
Areon Bao Bao vazgeçilmezim ama her yerde bulunmuyor artýk meret. Eskiden çoðu shellde 6.5 TL den bulunurdu.
SEvdim, yoðunluk ayarý da var üstten. Az kýsýkta açtým bakalým ne kadar süre gidecek göreceðiz. :)
Golden state in orijinalini bulabiliyo muyuz ? Çok güzel koku vti varken kullanmýþtým çokta uzun süre kalmýþtý varsa alalým :D
2006 yýlýndan bu zamana aralýksýz tüm araçlarýmda yumoþ lavanta devam :)
razzmatazz
31-07-2019, 09:18
Dün sabah itibariyle be in a good mood mystic black musk kullanmaya baþladým ilk izlenimlerimi aktarayým.
Bana göre koku efsane güzel kesinlikle aðýr deðil rahatsýz etmiyor belkide odunsu kokularý sevdiðimden çok hoþuma gitti. Arabaya binen kýzlar erkekler hepsinden araban çok güzel kokuyor diye tepki aldým.
Öncesinde kullandýðým little trees vanilla gibi aðýr ve yoðun bir koku deðil.
kalýcýlýkta 30 gün gitse birdaha baþka koku kullanmam herhalde :)
Audi Quattro beyaz Süleymancýk.
Little Trees Pina Colada ve be in a good mood mystic black musk þipariþ verdim akþam denicem bakalým amerikan bayraðýyla yollarý ayýrcakmýyýz :D
Little Trees Pina Colada ve be in a good mood mystic black musk þipariþ verdim akþam denicem bakalým amerikan bayraðýyla yollarý ayýrcakmýyýz :D
Amerikan Bayraðý Koku is too mainstream... :D
Amerikan Bayraðý Koku is too mainstream... :D
vanilya seviyoruz napalým :D farzet ki bu kokuyu koklamadýk hiç
Dün sabah itibariyle be in a good mood mystic black musk kullanmaya baþladým ilk izlenimlerimi aktarayým.
Bana göre koku efsane güzel kesinlikle aðýr deðil rahatsýz etmiyor belkide odunsu kokularý sevdiðimden çok hoþuma gitti. Arabaya binen kýzlar erkekler hepsinden araban çok güzel kokuyor diye tepki aldým.
Öncesinde kullandýðým little trees vanilla gibi aðýr ve yoðun bir koku deðil.
kalýcýlýkta 30 gün gitse birdaha baþka koku kullanmam herhalde :)
Bu kokuyu illa klimaya mý takmak gerekiyor. Audilerin klimalar ***** oval þekilde dizayn olduðu için telefon tutucu veya bu tarz kokularý takamýyorum :D Ona göre sipariþ verelim çok övdü herkes Ý:)
razzmatazz
31-07-2019, 10:30
Bu kokuyu illa klimaya mý takmak gerekiyor. Audilerin klimalar ***** oval þekilde dizayn olduðu için telefon tutucu veya bu tarz kokularý takamýyorum :D Ona göre sipariþ verelim çok övdü herkes Ý:)
kokusu hafif olduðu için klimaya takmayýnca hissettirmez bence arabanýn içine yayýlmasý gerek
kokusu hafif olduðu için klimaya takmayýnca hissettirmez bence arabanýn içine yayýlmasý gerek
Ozaman sipariþ iptal :)
Arka havalandýrmaya takýn :)
Arka havalandýrmaya takýn :)
Bana bu kadar gec oneride bulunmayin kardesim :( umudu kestim diye gittim little trees Pina Colado ve Black Ice aldim anasini satayim :D
-Murat Özcan-
01-08-2019, 09:03
Varmý baþka önerisi olan arkadaþlar..
Auto Finesse Classic Sweet Shop Oto Kokusu Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/auto-finesse-classic-sweet-shop-oto-kokusu-p-HBV00000HGWC8)
Alternatif arayanlara güzel bir seçenek kokusu da hoþ baya
razzmatazz
01-08-2019, 15:13
ds damat maðaza kokusunu bilen varmý ? yýllardýr araþtýrýyorum ama bir türlü bulamadým geçenlerde opet e girdim market bölümünde ayný koku geldi burnuma kasada duran arkadaþa sordum ama kokunun ismini markasýný falan bilmiyormuþ bulursam oto kokusu olarak kullanýcam :)
ds damat maðaza kokusunu bilen varmý ? yýllardýr araþtýrýyorum ama bir türlü bulamadým geçenlerde opet e girdim market bölümünde ayný koku geldi burnuma kasada duran arkadaþa sordum ama kokunun ismini markasýný falan bilmiyormuþ bulursam oto kokusu olarak kullanýcam :)
Benim çalýþtýðým site cafeteryasýndaki havalandýrmalara gelip yerleþtiriyorlar.geçen sene istedim kalaný vermediler.Damat maðazasýnada onlar veriyormuþ.
SCENTO - SCENTO ORTAM KOKULANDIRMA CİHAZI (https://www.scento.com.tr/)
Mert Safa
01-08-2019, 15:59
California isteyen arkadaslara yardýmcý olabilriim :)
Çeþitleri ve fiyatlarý pm olarak alabilir miyim ?
dieselpower
01-08-2019, 20:57
geçen sene istanbul parktaki etkinlikte Cem abinin standtan okadar almýþým ki hala bitmedi :D
razzmatazz
02-08-2019, 08:50
Benim çalýþtýðým site cafeteryasýndaki havalandýrmalara gelip yerleþtiriyorlar.geçen sene istedim kalaný vermediler.Damat maðazasýnada onlar veriyormuþ.
SCENTO - SCENTO ORTAM KOKULANDIRMA CÝHAZI (https://www.scento.com.tr/)
Tum Koku Makinelerine Uyumlu Koku Makinesi Koku Esansı Damat 250 Ml - GittiGidiyor (https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/tum-koku-makinelerine-uyumlu-koku-makinesi-koku-esansi-damat-250-ml-453297773#product-detail)
þöyle birþey buldum ama acaba bu olabilirmi :)
selamlar. Bu little trees 'in american bayraklý olan ve türk bayraklý olanlarý eskiden 1 ay giderdi. þimdi 3 güne bir taksam ayný etkiyi vermiyor. Ekonomik olmamaya baþladý. Vanilya kokusunu severim ne önerebilirsiniz ? teþekkürler
fuatozkan
02-08-2019, 09:26
selamlar. Bu little trees 'in american bayraklý olan ve türk bayraklý olanlarý eskiden 1 ay giderdi. þimdi 3 güne bir taksam ayný etkiyi vermiyor. Ekonomik olmamaya baþladý. Vanilya kokusunu severim ne önerebilirsiniz ? teþekkürler
sýcaklardan dolayý diye düþünüyorum 2 güne kup kuru oluyo
sýcaklardan dolayý diye düþünüyorum 2 güne kup kuru oluyo
Yaptýðýnýz tespit þu aylar için doðru. Ama kýþ aylarýnda da aynýsý oldu bu sene. kaliteyi çok düþürdüler.
PM'den fiyat ve alternatifleri paylasir misiniz?
Cesitler ve fiyat icin bende pm bekliyorum :)
Çeþitler ve fiyat için bende pm alabilirim.
ertantamer
02-08-2019, 11:03
Benide bilgilendirirseniz sevinirim
ÜSTÜNERC
02-08-2019, 19:51
little trees artýk dekor için durur aynada.Kaliteyi ciddi olarak düþürdüler.5-6 sene öncekiler 1 ay rahat giderdi kokusu.Þimdi maximum 1 hafta o da güneþ deðmeden falan yani:)Fiyat olarakta þuanda minimum 7 tl ye satýlýyor hatta çoðu petrolde 12-15 arasý.
immortalboss
03-08-2019, 15:14
Sprey olarak 3d kokularý öneririm. 2-3 gün üst üste sýktým araç içinde hafif nemli kokuyu yok etti. Tatlý bir kokusu var new car diye geçenin. Ama yeni araç kokusuyla alakasý yok tabi orasý ayrý.
Antalyalogy
03-08-2019, 17:06
Avva nýn maðazalarýndaki ortam kokusu mükemmel ya.
ÜSTÜNERC
03-08-2019, 17:58
Sprey olarak 3d kokularý öneririm. 2-3 gün üst üste sýktým araç içinde hafif nemli kokuyu yok etti. Tatlý bir kokusu var new car diye geçenin. Ama yeni araç kokusuyla alakasý yok tabi orasý ayrý.
spreyin ömrü ne kadar sürüyor acaba.Araç içerisinde hemen kaybolma durumu varmý?
Baktým, çoðu kiþi pm istiyor. Siz direk buradan yazabilirseniz iyi olur. Benim gibi merak eden arkadaþlar boþa uðraþtýrmaz sizi de. Alcak kiþi direk sipariþ için pm ataf.
Mert Safa
03-08-2019, 23:05
Baktým, çoðu kiþi pm istiyor. Siz direk buradan yazabilirseniz iyi olur. Benim gibi merak eden arkadaþlar boþa uðraþtýrmaz sizi de. Alcak kiþi direk sipariþ için pm ataf.
Satiliklarda konum vardi gerilerde kaldi sanirim :)
Bubble gum
Golden state
Verri berry (karisik meyve)
Coconut
Cinnamon apple
Strawberry elimde mevcut tane 25 tl
immortalboss
04-08-2019, 07:34
spreyin ömrü ne kadar sürüyor acaba.Araç içerisinde hemen kaybolma durumu varmý?
Çok kalýcý deðil. Ben genellikle kumaþ olan pandizot, paspas, koltuk altlarý vs. yerlere sýkýyorum daha kalýcý olduðunu düþünüyorum.
HardCore
04-08-2019, 10:11
Bu california scents'lerin sahtesi üretiliyor mu? Þöyle bir site buldum 13 liradan satýyorlar...
CAR SCENTS (https://www.csturkiye.com.tr/shop/index.php?route=product/category&path=380_384)
Bu california scents'lerin sahtesi üretiliyor mu? Þöyle bir site buldum 13 liradan satýyorlar...
CAR SCENTS (https://www.csturkiye.com.tr/shop/index.php?route=product/category&path=380_384)
Ýlgili firmayý araþtýrdýðýmda California scentslerin distribütörü, meguiars vs. bayilikleri var sanmýyorum ki sahte olsun.
Ayný þekilde n11 dede satýyorlar ama 18 TL - 15 TL olan da var ;
https://www.n11.com/magaza/horizon-as
HardCore
04-08-2019, 15:15
Ýlgili firmayý araþtýrdýðýmda California scentslerin distribütörü, meguiars vs. bayilikleri var sanmýyorum ki sahte olsun.
Cevap için teþekkür ederim, yukarýdaki yorumlarda bir arkadaþ tane fiyatýnýn 25 lira olduðunu belirtmiþ, o sebepten yarý fiyatýný görünce düþündürdü :)
Mert Safa
04-08-2019, 15:30
Bu konu deðil ama diðer konuda ben burayý bulup sormuþtum. ama ne Golden, ne Bubble ne de malibu melon gibi bilindik kokular yok. Firmayý arayýp konuþmuþtum. Ýlginçtirki dist. olduklarý halde getirmiyorlar. ben kendim almadan önce n11den deneyen arkadaslarým vardý 2 hafta gitti kokularý, daha sonra yurtdýsýndan ithal eden kendisi getiren birisiyle tanýsýp 2 koli aldým. çevreme de verdim 1.5 aydýr da arabamda bubble açýk Ýstanbulda olanlar için memnuniyetle denetebilirim :)
HardCore
04-08-2019, 16:04
Bu konu deðil ama diðer konuda ben burayý bulup sormuþtum. ama ne Golden, ne Bubble ne de malibu melon gibi bilindik kokular yok. Firmayý arayýp konuþmuþtum. Ýlginçtirki dist. olduklarý halde getirmiyorlar. ben kendim almadan önce n11den deneyen arkadaslarým vardý 2 hafta gitti kokularý, daha sonra yurtdýsýndan ithal eden kendisi getiren birisiyle tanýsýp 2 koli aldým. çevreme de verdim 1.5 aydýr da arabamda bubble açýk Ýstanbulda olanlar için memnuniyetle denetebilirim :)
Bahsettiðiniz çeþitlerin olmadýðýný bende fark ettim, yoksa fiyatýnýza dediðim bir þey yok yanlýþ anlaþýlmasýn.
Sizin gönderiminizde kargo ücreti ne kadar tutuyor?
34btr1907
05-08-2019, 18:47
instagramda denk geldým,oda,araç kokusu olarak yapmýslar kullanan oldumu hýc ?
https://i.hizliresim.com/RgO0rY.jpg
https://i.hizliresim.com/3Op769.jpg
MertSerhanÖ.
05-08-2019, 21:46
ýnstagramda hangi sayfa acaba?
34btr1907
05-08-2019, 22:42
@sevosmell • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/sevosmell/)
34btr1907
05-08-2019, 22:44
fýyat býlgýsý sormustum oda kokusu spreylý 49 tl kargo ve kapýda ödeme dahil yazmýstý
Yiðit G.
05-08-2019, 23:59
bu tarz þiþeleri araçta saklamak çok riskli , akarý kokarý çok oluyor , mahvolur bütün plastik aksam.
güncel yapýyorum. be in a good mood black musk kokusunu dayanamayýp çöpe attým. menfeze takýyorum yokuþta düþüyo :D kokusu var yok arasý hoþuma gitmedi. green tea olaný çok güzel o diðer arabada devam ediyor yaþamýna. little trees pina colada güzel ama kokusu 2 gün anca dayandý. bende yine petrolde amerikan bayraðýmý aldým üstüne bide invisi vanilya aldým ikiside ayný anda taktým. araba yanýnýzdan geçerken burnunuza vanilya kokusu gelebilir artýk :D
n11'den 29 liraya golden state sipariþ ettim, 1 haftadýr arabanýn 100metre uzaðýndan kokusu gelmeye baþlýyor :D arabada kalan bütün malzemelere koku sinmiþ durumda
gündüz güneþ altýnda durunca aðýr oluyor da kapalýda durduðu sürece sorun yok akþam serinliðinde de tatlý oluyor
ama tam kýþ mevsimi kokusu o ayrý :) 7-8 sene önce kullanýrdým koku epey gidiyordu
güncel yapýyorum. be in a good mood black musk kokusunu dayanamayýp çöpe attým. menfeze takýyorum yokuþta düþüyo :D kokusu var yok arasý hoþuma gitmedi. green tea olaný çok güzel o diðer arabada devam ediyor yaþamýna. little trees pina colada güzel ama kokusu 2 gün anca dayandý. bende yine petrolde amerikan bayraðýmý aldým üstüne bide invisi vanilya aldým ikiside ayný anda taktým. araba yanýnýzdan geçerken burnunuza vanilya kokusu gelebilir artýk :D
pina colada hakikaten çok ilginç. 2 güne ciddi ciddi gidiyor kokusu :D be in a good ürünleri Mudo Conceptlerde satýlýyormuþ, dün gördüm. Beyaz olanýn kokusu helvaya benziyor ondan alýp deneyeceðim :D :D
mr.korhan
06-08-2019, 16:50
þimdi þöyle güzel baþarýlý bir yeni araç kokusu tavsiyelerinizi alabilirmiyim arkadaþlar. :)
pina colada hakikaten çok ilginç. 2 güne ciddi ciddi gidiyor kokusu :D be in a good ürünleri Mudo Conceptlerde satýlýyormuþ, dün gördüm. Beyaz olanýn kokusu helvaya benziyor ondan alýp deneyeceðim :D :D
Cidden kötü :D amerikan bayraðýnýn kalite düþtü dedikte bunda kalite kalmamýþ. Þimdi araba mis gibi vanilya kokuyo :D
Areon bao bao kullanýyorum köpekli ama her yerde bulamýyorum artýk, toz vanilya tavsiye edenler oldu, aktarlardan alýp paspaslara falan dök kullan diyenler oldu, toz vanilya kullananlar var mý?
Areon bao bao kullanýyorum köpekli ama her yerde bulamýyorum artýk, toz vanilya tavsiye edenler oldu, aktarlardan alýp paspaslara falan dök kullan diyenler oldu, toz vanilya kullananlar var mý?
alýntýdýr ;
Gittim tütün kolonyasý aldým. Aktardanda saf vanilya aldým. Dedi adam koku için mi diye (demek ki hepsi biliyor) dedim he gardaþ goku için :) Ne kadar lazým dedi?
Valla bi kürek ver dedim þöle yarým kilo kadar :lol: Abi nabýyon Eryamaný kokutursun bunla dedi, ben sana 2 çay kaþýðý vereyim dedi. Ýyi la tamam dedim. 2 TL dedi.
Nabýyon la dedim bit kadar þeye iki lira? Dedi kilosu 100 lira :D Neyse geldim kolonyaya döktüm az karýþtýrýnca hemen çözüldü.
Kokuyu ben sevdim valla fena deðil. :D Daha þiþeyi hiç arabaya indirmedim ara sýra kendime sürüyom :++: Hacý yaðý gibi ohh mis :lol:
alýntýdýr ;
Gittim tütün kolonyasý aldým. Aktardanda saf vanilya aldým. Dedi adam koku için mi diye (demek ki hepsi biliyor) dedim he gardaþ goku için :) Ne kadar lazým dedi?
Valla bi kürek ver dedim þöle yarým kilo kadar :lol: Abi nabýyon Eryamaný kokutursun bunla dedi, ben sana 2 çay kaþýðý vereyim dedi. Ýyi la tamam dedim. 2 TL dedi.
Nabýyon la dedim bit kadar þeye iki lira? Dedi kilosu 100 lira :D Neyse geldim kolonyaya döktüm az karýþtýrýnca hemen çözüldü.
Kokuyu ben sevdim valla fena deðil. :D Daha þiþeyi hiç arabaya indirmedim ara sýra kendime sürüyom :++: Hacý yaðý gibi ohh mis :lol:
Hocam ikisi karýþýnca aðýr olmaz mý, þöyle aynaya astýðýmýz kokular kadar vanilya koksa yeter
Rockford
20-08-2019, 09:27
yorumlarý okuyup California Car Scents Golden State Delight aldým kesinlikle bana hitap etmiyomuþ aþýrý yoðun þeker kokusu var rahatsýz edici. 2. gün çýkarýp atýcam sanýrým :)
Be in a Good Mood black musk da almýþtým bide onu deneyeyim ondan daha ümitliyim.
Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey Oda Kokusu Okyanus Esintisi 300 ml #30062675 | CarrefourSA (https://www.carrefoursa.com/tr/febreze-hava-ferahlatici-sprey-oda-kokusu-okyanus-esintisi-300-ml-p-30062675)
Bundan aldým, inerken, binerken öne arkaya 1-2 fýs fýs sýkýyorum, yeterli oluyor.
Geçenler de amerikan bayraklý aldým 2-3 kiþi laf edince sinyal koluna astým :D ambalajýndan tamamen çýkartýnca 4-5 gün anca dayandý . Sonra gidip her zaman ki gibi vanilya aldým ambalajý üstten kestim o ilk günlerdeki aðýr koku olmadý ve dayanýmý arttý .
Ben ciddi memnun kaldým bubble gumdan. Bir süre sanýrým deðiþiklik yapmam. :) Aðýr bir kokusu yok, koltuk altýnda sabitledim, miss gibi. UZun sürelik olarak da göreceðiz. :)
ismailcavuus
21-08-2019, 12:22
Ben ciddi memnun kaldým bubble gumdan. Bir süre sanýrým deðiþiklik yapmam. :) Aðýr bir kokusu yok, koltuk altýnda sabitledim, miss gibi. UZun sürelik olarak da göreceðiz. :)
4 yýldýr her aldýgým arabada bubble gum kullanýyorum areonun , abartmadan söyleyebilirim 2-3 ay buram buram kokusunu alýyorum sonrasýnda sen almýyosun ama arabaya her binen bu ne güzel bi koku diyo kesinlikle cok güzel :icon_tup:
BORAGUNDOGDU
23-08-2019, 22:07
favori kokumu bulamadýmda würthün diamond sprey koku almayýn aldýrmayýn berbat ve hiç kalýcý deðil
Bu areon bubble gum dediðiniz california scents gibi olan mý :)
Areon'un Ken elma tarçýn olaný var içinde mantar gibi þey olandan. Ben onu çok beðeniyorum, arka koltuðun bardaklýðýnda var 2 tane. En az 2.5 ay falan gidiyor. Bubblegum çok þekerli geliyor bana.
ismailcavuus
24-08-2019, 08:24
Bu areon bubble gum dediðiniz california scents gibi olan mý :)
Aynen hacý
Aynen hacý
nerde var alýp deniyim bi :)
Yiðit G.
29-11-2019, 15:31
cs-x3 air refreshener aldým. Ýnternette okuduðum kadarý ile gelmiþ geçmiþ en iyi araç kokusu diye geçiyor. Japon markasý. Özellikle böyle jdm ve klasik araçlar için falan tercih ediliyor (jdm araç kokusu diye geçiyor). Mavi olan yedek koku en güzel kokanmýþ. Daha açmadým kutusundan ama çok orjinal bir þekli var. Umarým bir aygýt falan zannedip çalmaya kalmazlar
https://i.hizliresim.com/lQ6NEl.jpg
https://i.hizliresim.com/VQ1zEq.jpg
Bunlarda örnek fotolar
https://i.hizliresim.com/Rglp0G.jpg
https://i.hizliresim.com/p5pN0N.jpg
https://i.hizliresim.com/kMy8b7.jpg
https://i.hizliresim.com/NLR2pN.jpg
AliGizda
29-11-2019, 15:42
Geçen AVM' de yürürken Areon' un bazý kokularýnda 10 TL tek fiyat kampanyasý vardý çilekli olandan kaptým bir tane, araba þu an buram buram çilek kokuyor. Benim aþýrý hoþuma gitti tavsiye ederim.
Arabayý katlý bir otoparka býrakýyorum.
-2 de kalýyor, çokta sýk kullanýlmýyor, hali ile diðer araçlardan kalkan toz vs arabaya ve arabanýn içine sýzýyor.
Öncelikle bu kokuyu kesip, sonrasýnda güzel kokutacak bir koku önerebilir misiniz?
yýllardýr California scents buble gum / santa barbara ve little tree Very vanillia kullanýrým
MOVISTAR
01-12-2019, 16:18
Bence aracýn içinde koku kullanmak baþ aðrýsýna yol açabiliyor yoðun þekilde koku yayanlar için söylüyorum. En mantýklý þey araçtan inerken fýsfýs þeklinde kullanmak. Böylece araca bir sonraki biniþinizde hafif koku oluyor.
Ýnternette bakýndým ama bulamadým þu bildiðimiz enerji içeceði olan Red Bull'un kokusu yok mu aþýrý hoþuma gidiyor :D
bu aralar favorim areon ken vanilyalý. fakat araçtayken kapaðýný kapatmak gerekiyor yoksa baþ aðrýsý yapýyor.
By_Carizma
04-12-2019, 15:58
Auto finesse nin mavi kokusu çok güzeldi fakat tr de bulamýyorum. Nereden temin edebilirim
california coconut ve vanilya kullanýyorum fakat 2 haftada bitiyor hemen, kalýcýsý olsa biraz daha
turboman
20-06-2020, 16:19
California stencs koku satan varmý aramýzda þu konserve tipi olan. Golden veya buble kokusu lazým
cagataayk
21-06-2020, 20:46
California stencs koku satan varmý aramýzda þu konserve tipi olan. Golden veya buble kokusu lazým
Ayný kokudan bende arýyorum n11'de var ama yorumlarda orijinal olmadýðý vesaire belirtilmiþ güvenemedim. Varsa eðer bende alýrým bi bubblegum :)
Rituals'ýn havalandýrma ýzgarasýna takýlan ahþap kokularýndan arýyorum gören bilen varsa haber etsin :D
Þu little trees vanilia'dan vazgeçemiyorum :)
Mivec_4G63
22-06-2020, 12:21
Bana da sýfýr araç kokusu lazým vanilyalý :) Özellikle passatýn
MertSerhanÖ.
22-06-2020, 12:24
valla bende bi türlü little trees vanilyadan kopamýyorum.
Bu arada ben n11 den golden state aldým,baya güzel ve uzun gidiyor kokusu.
razzmatazz
26-06-2020, 14:00
little trees vanillanýn kalitesi ciddi derecede düþtü eskisi kadar kalýcýlýk yok ayný kokunun birebir olaný areon X serisinde var tavsiye ederim þuanda coconut olanýný kullanýyorum kalýcýlýk olsun yaydýðý koku yoðunluðu olsun little trees in ilk zamanlarýndaki gibi
benim favorimde little trees den :) BLACK ICE. hem rengi hem kokusu hoþuma gidiyor.
kalitesinin düþtüðüne katýlýyorum kalýcýlýðý çok azalmýþ
Ayný kokudan bende arýyorum n11'de var ama yorumlarda orijinal olmadýðý vesaire belirtilmiþ güvenemedim. Varsa eðer bende alýrým bi bubblegum :)
Hepsiburada da var tavsiye edilir.
Yiðit G.
30-06-2020, 15:47
beyler þu be in a good mod araç kokularýný sürekli görüyorum instagramda falan deneyen var mý, hangisi güzel 50 çeþit kokusu var..
https://n11scdn.akamaized.net/a1/450/otomotiv-motosiklet/oto-kokulari/be-in-a-good-mood-oto-kokusu-arac-parfumu-3-adet__1476860295037517.png
https://www.marka11.com/images/prod/9146.jpg
beyler þu be in a good mod araç kokularýný sürekli görüyorum instagramda falan deneyen var mý, hangisi güzel 50 çeþit kokusu var..
Siyahýný kullandým bir süre oldukça güzeldi. A3'ün havalandýrma kanallarý yüzünden kulanamadým ama düþüyor çünkü :)
https://n11scdn.akamaized.net/a1/450/otomotiv-motosiklet/oto-kokulari/be-in-a-good-mood-oto-kokusu-arac-parfumu-3-adet__1476860295037517.png
siyahý güzel yeþili böyle çim gibi aðaç gibi kokuyor, son paylaþýtýðýnýz deðilde biraz daha koyu rengi var tropikal bi koku ben beðendim babamýn arabasýna takmýþtým 2-3 ay koktu kýþýn mis gibi :)
ÜSTÜNERC
30-06-2020, 21:54
beyaz olan rengini kullanýyorum, vanilya diye geçiyor ama little trees vanilya gibi deðil. Klima açýkken aracý kokutuyor onun haricinde pek koku yaymýyor.
siyahýný kullandým güzeldi fakat klima açýkken kokuyor sadece onun haricinde koku yaymýyor.
razzmatazz
01-07-2020, 08:10
bende siyahýný kullandým kokusu çok hoþ fakat koku yoðunluðu aþýrý derecede az klimayý açmadan gelmiyor. çok hafif bir koku kalýcýlýðýda çok deðil bana göre
Tholl-ga
01-07-2020, 08:57
https://productimages.hepsiburada.net/s/26/375/10148296949810.jpg
3 yýldýr kullanýyorum kalýcýlýðý efsane
Tholl-ga abi, bunu araçtan inerken sýkýp mi iniyorsunuz?
Tholl-ga
01-07-2020, 09:06
Tholl-ga abi, bunu araçtan inerken sýkýp mi iniyorsunuz?
yýkamadan yýkamaya havalandýrma deliklerine ve paspasa sýkýyorum sadece
Beyazý bildiðin pamuk þeker gibi kokuyor çok güzeldi.
Siyah biraz daha yoðun bi kokuya sahip, þuan aracýmda takýlý gayet güzel.
Ancak koku sadece klima açýkken yayýlýyor. Durduðu yerde koku vermiyor, dolayýsýyla araca bindiðinizde sizi muhteþem bi koku karþýlamýyor. En son 22 TL gibi bi fiyatý vardý þimdi ne olmuþtur bilmem ama baþka güzel bir koku bulursam bir daha almam.
yýkamadan yýkamaya havalandýrma deliklerine ve paspasa sýkýyorum sadece
teþekkür ederim abi
Ýbrahim33
04-07-2020, 19:59
california neydi o adýný anýmsayan var mý lokum olan. alabileceðimiz bir yer var mý ?
Air Wick Oda Kokusu Decosphere Mango 2'li Paket Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/air-wick-oda-kokusu-decosphere-mango-2-li-paket-p-ZYBENC259484?magaza=En%20Uygun%20Fiyat&wt_gl=cpc.6818.shop.nelk.supermarket-ssc&gclid=Cj0KCQjw0YD4BRD2ARIsAHwmKVnr6xcXyqHYiSdQW_4-Q-pchdqEWy2EWvGs6ilZPtU08mvWOtOFHcAaAj06EALw_wcB)
ben þundan almýþtým karantina falan baþladýðýnda 1 tanesi bitti ben artýk koku almýyorum alýþtým da geçen lastikçideki çocuk camlar acýktý ne var abi arabada dýþarý geliyor kokusu demiþti
Air Wick Oda Kokusu Decosphere Mango 2'li Paket Fiyatý (https://www.hepsiburada.com/air-wick-oda-kokusu-decosphere-mango-2-li-paket-p-ZYBENC259484?magaza=En%20Uygun%20Fiyat&wt_gl=cpc.6818.shop.nelk.supermarket-ssc&gclid=Cj0KCQjw0YD4BRD2ARIsAHwmKVnr6xcXyqHYiSdQW_4-Q-pchdqEWy2EWvGs6ilZPtU08mvWOtOFHcAaAj06EALw_wcB)
ben þundan almýþtým karantina falan baþladýðýnda 1 tanesi bitti ben artýk koku almýyorum alýþtým da geçen lastikçideki çocuk camlar acýktý ne var abi arabada dýþarý geliyor kokusu demiþti
Önceki arabamda kullanýrdým ben de bunu. Çok severim kokusunu. Araca binen de çok seviyor.
Þuan da bubble gum kullanýyorum areon( o da güzel ama, güneþli havalarda aromasý çok farklýlaþýyor gibi geliyor) O bitince yine dönebilirim mangoya.
skaratas2
06-07-2020, 21:50
Ken Cristal inanilmaz iyi...
LUXOR Kimyadan daha öncede parlatýcý ve hýzlý cila almýþtým.2 Sindende memnun kaldým.Bu sefer aþaðýdaki mango kavun kokusunu aldým.1 Saat önce kargo geldi.Açýp deneme için ofise sýktým.Kapýdan giren bu ney markasý ney sorup duruyor.Arabada daha iyi kokacaktýr sanýrým.
Luxor Kimya Mango Kavun 1 Lt Oto Kokusu Fiyatı - Taksit Secenekleri (https://www.hepsiburada.com/luxor-kimya-mango-kavun-1-lt-oto-kokusu-p-HBV00000KQSAK?magaza=LUXOREND)
Yiðit G.
08-07-2020, 14:45
Air Wick Oda Kokusu Decosphere Mango 2'li Paket Fiyatý (https://www.hepsiburada.com/air-wick-oda-kokusu-decosphere-mango-2-li-paket-p-ZYBENC259484?magaza=En%20Uygun%20Fiyat&wt_gl=cpc.6818.shop.nelk.supermarket-ssc&gclid=Cj0KCQjw0YD4BRD2ARIsAHwmKVnr6xcXyqHYiSdQW_4-Q-pchdqEWy2EWvGs6ilZPtU08mvWOtOFHcAaAj06EALw_wcB)
bende kullandým ama araç için çok fazla bu çok yoðun... zarar verir ciðerlere küçücük araçta bunu soluyacaksýn.. Ev için ideal bu.
KaradumanBerke
08-07-2020, 15:27
Car Freshner Little Trees Vanilya Kokusu 3 adet 55004 10411097 | Trendyol (https://www.trendyol.com/car-freshner/little-trees-vanilya-kokusu-3-adet-55004-10411097-p-32385224?boutiqueId=512243&merchantId=105326&gads=true&gclid=Cj0KCQjw3ZX4BRDmARIsAFYh7ZJ15xQ1AaGMr7-D834n0K4TDeVwkPNMI_uRyaSTE3OteJNRgS9putUaAv-KEALw_wcB)
Ben bundan kullanýyorum. Çam aðacý þeklinde olan vanilyalýsýndan kokuyu çok seviyorum ama çok alýþtýðým için bana kokusu hiç gelmiyor. Ama arabanýn kapýsýný açan daha binmeden farkediyor. 5-6 tane asýlý genellikle ama kokusu bana gelmediði için deðiþtirmek istiyorum etkisini kaybetmeyecek arabaya bindiðimde benimde farkedebileceðim bir marka var mýdýr ?
Octavia RS
08-07-2020, 15:57
Yýllarca little trees vanilya kullandým ama 1-2 senedir bozdu son zamanlarda bargello odunsu kullanýyorum gayet iyi vanilyalýsýnýda denedim ama beðenmedim attým, odunsu olanýnýn kokusu ve kalýcýlýgýndan memnunum.
bende kullandým ama araç için çok fazla bu çok yoðun... zarar verir ciðerlere küçücük araçta bunu soluyacaksýn.. Ev için ideal bu.
aynen abi fark ettim ama arabaya binmediðim zamanda koyduðum için rahatsýz etmedi iyice sindi kokusu hatta bitti atmadým o bile kokuyor hala :)
Yýllarca little trees vanilya kullandým ama 1-2 senedir bozdu son zamanlarda bargello odunsu kullanýyorum gayet iyi vanilyalýsýnýda denedim ama beðenmedim attým, odunsu olanýnýn kokusu ve kalýcýlýgýndan memnunum.
kokunun bir kodu vs. var mý? internetten sipariþ verebileceðimiz bir yer önerebilir miisin?
Octavia RS
09-07-2020, 00:35
kokunun bir kodu vs. var mý? internetten sipariþ verebileceðimiz bir yer önerebilir miisin?
Ben benzincilerden alýyorum internete yazýnca ilk bu çýktý karþýma kendi siteleri BARGELLO ODUNSU 8 ml DEKORATiF ARAC KOKUSU I Arac Parfumleri I Bargello I (https://www.e-bargello.com/bargello-odunsu-8-ml-dekoratif-arac-kokusu-467?gclid=Cj0KCQjw3ZX4BRDmARIsAFYh7ZK1UXVpoCySlun6 YtalxYM8RVYyJESSn9EF6E4yUKrpMx5P9BGCN6MaApcYEALw_w cB)
onurgoyunc
09-07-2020, 05:28
Zara home’un araç parfümlerini kullanýyorum. Fiyatý pahalý (80tl) ama kalýcýlýðý yüksek, 6 ay gibi gidiyor. Klima kanalýna takýlýyor
Ben benzincilerden alýyorum internete yazýnca ilk bu çýktý karþýma kendi siteleri BARGELLO ODUNSU 8 ml DEKORATiF ARAC KOKUSU I Arac Parfumleri I Bargello I (https://www.e-bargello.com/bargello-odunsu-8-ml-dekoratif-arac-kokusu-467?gclid=Cj0KCQjw3ZX4BRDmARIsAFYh7ZK1UXVpoCySlun6 YtalxYM8RVYyJESSn9EF6E4yUKrpMx5P9BGCN6MaApcYEALw_w cB)
teþekkür ederim
Yiðit G.
09-07-2020, 12:32
Car Freshner Little Trees Vanilya Kokusu 3 adet 55004 10411097 | Trendyol (https://www.trendyol.com/car-freshner/little-trees-vanilya-kokusu-3-adet-55004-10411097-p-32385224?boutiqueId=512243&merchantId=105326&gads=true&gclid=Cj0KCQjw3ZX4BRDmARIsAFYh7ZJ15xQ1AaGMr7-D834n0K4TDeVwkPNMI_uRyaSTE3OteJNRgS9putUaAv-KEALw_wcB)
Ben bundan kullanýyorum. Çam aðacý þeklinde olan vanilyalýsýndan kokuyu çok seviyorum ama çok alýþtýðým için bana kokusu hiç gelmiyor. Ama arabanýn kapýsýný açan daha binmeden farkediyor. 5-6 tane asýlý genellikle ama kokusu bana gelmediði için deðiþtirmek istiyorum etkisini kaybetmeyecek arabaya bindiðimde benimde farkedebileceðim bir marka var mýdýr ?
Geçen hafta sonu arkadaþýn evindeydik. Müstakil evi var bahçede barbecu yapýyoruz, 15-20 mt ilerde de araçlar dizili arka arkaya... Masa da bahçede, bütün gece herkes ya acaip güzel bir koku geliyor alla alla nedir bu diye birbirimize sorduk durduk. Sonra fark ettik ki benim hatun gelirken yoldan little trees vanilla almýþ arabasýna asmýþ... Cam da açýk bütün gece taa oradan bize kadar geldi kokusu :)
Little trees vanilya kullanýyorum. Hatta kokusu azalaný bagajda boþ bi yere koyuyorum, yenisini tekrar asýyorum öne. Her binen araba çok güzel kokuyor diyor.
KaradumanBerke
09-07-2020, 19:08
Geçen hafta sonu arkadaþýn evindeydik. Müstakil evi var bahçede barbecu yapýyoruz, 15-20 mt ilerde de araçlar dizili arka arkaya... Masa da bahçede, bütün gece herkes ya acaip güzel bir koku geliyor alla alla nedir bu diye birbirimize sorduk durduk. Sonra fark ettik ki benim hatun gelirken yoldan little trees vanilla almýþ arabasýna asmýþ... Cam da açýk bütün gece taa oradan bize kadar geldi kokusu :)
Bende çok güzel tepkiler alýyorum ama ben alamayýnca kokuyu moralim bozuluyor resmen :D artýk 2 þer tane alýcam napalým baþka çaresi yok gibi :D
BarýþSever
04-05-2021, 17:20
https://i.hizliresim.com/ntf3iz.JPG (https://hizliresim.com/Sp0pcQ)
yýllarca little trees vanilya kullandým ama geçen gün yeni tesadüfen keþfettiðim yöntem þu ; normal çamaþýr yumaþatýcý yumoþ vaniliya ve ballý olaný koltuklarý temizlerken kullandým kokusu bayagý hoþuma gitti sanýrým bundan sonra bu þekilde devam edeceðim, tüm koltuk ve taban halýsýný temizledikten sonra yumuþatýcý kullandým þuan aracýn için çok hoþ kokuyor ne çok yogun ne çok az tam kararýnda
ahmetakbayir
05-05-2021, 01:01
Çýktýðý günden beri Amerikan Little trees ve diðer çeþitleri bitenleri koleksiyon yapýyorum bakalým kaç tane birikecek :)
bir arkadaþýn arabasýnda koklamýþ beðenmiþtim hediye etmiþti. little trees midnight chic
bir denemenizi öneririm.
yýllardýr vanilyadan býkmýþtým :)
little trees vanilya benim de favorim, sürekli asýlýdýr araçlarýmda
By CrAzY
05-05-2021, 12:47
Chemical Guys Stripper
emrecanklc
05-05-2021, 12:52
https://i.hizliresim.com/ntf3iz.JPG (https://hizliresim.com/Sp0pcQ)
Bunu ilk defa gördüm, Normal Little trees vanilyadan bir farký var mý:soru: Merak ettim:D
Little trees ler kokmuyor artýk gevurlar ya :) 3-5 gün anca kokuyor bitiyor. Nerde o eski amerikan bayraklýya sövüldüðü zamanlar :D Bi asýyodun 15 gün kokuyodu cýkartsanda arabanýn içine siniyordu.
gespenster
05-05-2021, 14:55
Bunu ilk defa gördüm, Normal Little trees vanilyadan bir farký var mý:soru: Merak ettim:D
digerlerine gore bir týk daha yogun ama kalýcýgýlý eskisi gibi degil artýk Little trees lerin.
MertSerhanÖ.
05-05-2021, 15:21
little treesler gerçek manada bitti artýk.Kokularýndan hala vazgeçemiyorum ama 3 günlük koku içinde 15 lira çok fazla.Areonun bu emoji þeklinde olan kokularý baya kalýcý.Birde her ne kadar kokularýný çok beðenmesemde air wickin falan kalorifere konan kokularý uzun gidiyor.Ahh amerikan ahh o bile deðiþti..:(
Little trees bende uzun yýllar kullandým yukarýda da söylendiði gibi kalýcýlýðý ciddi ölçüde azaldý. Birkaç ay önce otomobil kokularýnda neden eðlenceli ve bize göre içerikler olmadýðý konusunda kafa yordum sonucunda ortaya Dynamo çýktý. Instagram linkini buraya býrakýyorum belki ilgilenen olur benim gibi düþünen. Reklama giriyorsa kusura bakmayýn post silinebilir. Login • Instagram (https://www.instagram.com/dynamocarscents/)
Little trees ler kokmuyor artýk gevurlar ya :) 3-5 gün anca kokuyor bitiyor. Nerde o eski amerikan bayraklýya sövüldüðü zamanlar :D Bi asýyodun 15 gün kokuyodu cýkartsanda arabanýn içine siniyordu.
kesinlikle katýlýyorum, 3 4 yýl önce aldýðým little trees ile þimdiki arasýnda daðlar kadar fark var. 1 hafta olmadan bitiyor artýk. Alternatif kokulara bende açýðým :D
Tarzanjumbo
05-05-2021, 19:26
Air Wick mango turunç kullanýyorum. Bardaklýk kýsmýna tam sýðýyor. Kalýcýlýðý güzel. Little trees kaliteyi düþürdü malesef
Amerikan bayraðýný asardýk cam açýk dýþardan yaklaþan kokusunu alýrdý be ey gidi. Þimdi ben bile zor duyuyorum :D güzel yeni bi koku bulmak lazým 2-3 hafta gitçek
BarýþSever
05-05-2021, 22:16
Normal vanilyadan daha yoðun kokuyor,kalýcýlýðýnýn da daha fazla olduðuna kanaat getirdim.
paketten tamamen çýkartmayýp çentikli yerlerden kesip öyle kullanýnca rahat bir ay kullanýyorum.
Be in good mood angelic ve mystic favori kokularim.oda kokularini dahil kullaniyorum siddetle tavsiye ederim.
phoenixs
05-05-2021, 23:53
Bende þu kokularý kullanýyorum
5 Adet Arac Araba Oto Kokusu Parfumu Parfum İpli Asmalı Araba Ara Fiyatları ve Ozellikleri (https://urun.n11.com/oto-kokulari/5-adet-arac-araba-oto-kokusu-parfumu-parfum-ipli-asmali-araba-ara-P427542640)
gayet güzel tavsiye ederim.
Bende Little Trees Very Vanilla kullanýyorum sigara kullanmadýðým için çok cam açmýyorum ve kokusu aracýn içine siniyo haliyle 1 ay rahatlýkla yoðun yoðun geçiriyor,
Ayrýca Be in a Good Mood kokularýndan mavi olaný kullandým hoþuma gitmedi çabuk bitti kokusu sanýrým þimdi beyaz olaný alýcam vanilya kokulu olaný ama içini söküp maviye takacaðým aracýn iç ýþýklandýrmasý full mavi aðýrlýklý olunca bütünlük saðlasýn istiyorum :)
California Scents Golden State Delight
En kötü 70-80 gün gidiyor, tabiri caizse buram buram kokuyor :)
Amerikan bayraðýný asardýk cam açýk dýþardan yaklaþan kokusunu alýrdý be ey gidi. Þimdi ben bile zor duyuyorum :D güzel yeni bi koku bulmak lazým 2-3 hafta gitçek
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/areon-ken-bubble-gum-3-adet-p-HBV00000PJSCA)
Þundan kullanýyorum ben dediðin sürede gidiyor bro. Ýlk açtýðýnda az boðucu ama çok kýsa süre sonra miss gibi oluyor. Ben sürekli bundan alýyorum, daha binip kokuyu eleþtirene denk gelmedim. Bildiðim þekerli sakýz kokusu iþte. :D
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/areon-ken-bubble-gum-3-adet-p-HBV00000PJSCA)
Þundan kullanýyorum ben dediðin sürede gidiyor bro. Ýlk açtýðýnda az boðucu ama çok kýsa süre sonra miss gibi oluyor. Ben sürekli bundan alýyorum, daha binip kokuyu eleþtirene denk gelmedim. Bildiðim þekerli sakýz kokusu iþte. :D
toptan amerikan aldým, 3 tane atarým ayný anda mis :D
Ýstanbul'dayken þu ***** markanýn keçeli kokusunu kullanýrdým. Aylarca mis gibi kokardý. Antalya'ya yerleþtikten sonra da ayný þeyi yapayým dedim. Bir akþam gittim ayný marka, ayný kokuyu aldým. Ertesi sabah 09:00 gibi arabaya geldiðimde koku moku yoktu, kurumuþ meret. Sabahýn 6'ýnda baþlayan 35-40 derece sýcaðý görünce 9'a kadar dayanamamýþ garibim. Buralarda keçe meçe hikaye, sprey sýkýyorum mecbur :D :D
Yiðit G.
06-05-2021, 18:38
havalar ýsýnýyor artýk, kapalý otoparký olmayanlar için araç kokusu hikaye... aksam koyuyorsun diðer güne bitiyor kokusu kuruyor sýcaktan.
https://www.hizliresim.com/a3xwxn9
Aroen ken bubble gum ve ayni sekilde bubble gum asma koku cesitlerini kullaniyorum. Cok memnunum. Kokusu ve kaliciligi guzel.
Hakan Burak
09-05-2021, 19:02
3D HD Mango Favorimdir. Spray halinde gayet mantýklý.
Bu arada uzun bir süre sonra selamlar :)
bir arkadaþýn arabasýnda koklamýþ beðenmiþtim hediye etmiþti. little trees midnight chic
bir denemenizi öneririm.
yýllardýr vanilyadan býkmýþtým :)
Bu yorum sonrasý 3'lü sipariþ geçtim. Vanilyalý olanlar kadar bile etkili deðil sanki. Anca havalandýrma açýk olduðunda kokusu geliyor ama arabanýn içine sinmedi.
ÜSTÜNERC
09-05-2021, 21:52
little trees eskiden çok güzeldi artýk eski kalitesi yok. 2 güne koku gidiyor. Areon vanilya kokularýndan kullanýyorum. little trees vanilya gibi kokusu yok, daha þekerli yapay bi vanilya kokusu var. Fakat kalýcýlýk 1 ay diyebilirim.
Bu yorum sonrasý 3'lü sipariþ geçtim. Vanilyalý olanlar kadar bile etkili deðil sanki. Anca havalandýrma açýk olduðunda kokusu geliyor ama arabanýn içine sinmedi.
çok etkili keskin hissettirmiyor olabilir evet ben sadece kokusunu beðenmiþtim vanilyadan sonra
birde kapalý otoparkta kalýnca 1-2 gün sonra arabada güzel bir koku oluyor sanki bekledikçe güzelleþiyor gibi.
ben aldýrmýþ gibi hissettim :D inþ kullandýkça daha çok beðenirsiniz
bizim patronun cooperýnda vardý bir koku mavi renkli glade eski sporttu sanýrým onu unutamýyorum çok iyiydi gerçekten ama üretilmiyor sanýrým
çok etkili keskin hissettirmiyor olabilir evet ben sadece kokusunu beðenmiþtim vanilyadan sonra
birde kapalý otoparkta kalýnca 1-2 gün sonra arabada güzel bir koku oluyor sanki bekledikçe güzelleþiyor gibi.
Yok sadece sizden deðil. :) :icon_tup: Ortaya karýþýk koku sepeti yapýp sipariþ verdim. Yeni denk gelen ne varsa..
ben sizden dolayý aldým beðendim :D teþekkür ediyorum
eyv çok saolasýn omuzlarýmdaki sorumluluk yüklü az da olsa hafifledi :D berkaym
beðenmenize sevindim :)
BarýþSever
07-11-2023, 17:26
2 yýl sonra güncelleme,bunlar baðýmlýlýk gibi bir þey yapýyor kurtulamýyorum:)
https://i.hizliresim.com/stms3d0.jpeg (https://hizliresim.com/stms3d0)
Ýnstagramda sayfasindan oto_kokucum 3 lu set olan american vanilya olani bu hafta satin alip denedim kokudan ben memnun kaldim kalýcýlýðý fena degil
Koku olarak þu ikili favorim, uzun zamandýr dönüþümlü kullanýyorum. Lakin bu formdaki kokularda þöyle bir sýkýntý mevcut; ayna ve benzeri, otomobilin içerisinde herhangi bir yere temas etmeyecek þekilde havada asýlý durduklarý durumda problem yok ancak poþetinden tamamen çýkartýp bir trim parçasý üzerine sürtecek þekilde bir yerlere asarsanýz zaman içerisinde üzerinde bulunan doku ve kimyasaldan mýdýr bilmiyorum ancak sürtündüðü trimlerin boyasýný kabartýp sökebiliyor. Bununla ilgili web üzerinde araþtýrma yaparken çeþitli ülkelerden kullanýcýlardan da benzer negatif deneyimlere rastladým.
https://i.hizliresim.com/nqk5aj3.jpg (https://hizliresim.com/nqk5aj3)
M U R A T
08-11-2023, 09:00
Koku olarak þu ikili favorim, uzun zamandýr dönüþümlü kullanýyorum. Lakin bu formdaki kokularda þöyle bir sýkýntý mevcut; ayna ve benzeri, otomobilin içerisinde herhangi bir yere temas etmeyecek þekilde havada asýlý durduklarý durumda problem yok ancak poþetinden tamamen çýkartýp bir trim parçasý üzerine sürtecek þekilde bir yerlere asarsanýz zaman içerisinde üzerinde bulunan doku ve kimyasaldan mýdýr bilmiyorum ancak sürtündüðü trimlerin boyasýný kabartýp sökebiliyor. Bununla ilgili web üzerinde araþtýrma yaparken çeþitli ülkelerden kullanýcýlardan da benzer negatif deneyimlere rastladým.
https://i.hizliresim.com/nqk5aj3.jpg (https://hizliresim.com/nqk5aj3)
evet genellikle oto kokularý yazdýðýnýz sorunlarý yaratýyor zaten üreticide ambalajýný kademeli olarak açmayý öneriyor ayrýca sprey kokularýda plastiklere temas ettirmemekte fayda var
dp parfümde vanilyalý oda kokusu var çok güzel
Koku fiyatlarý ne olmuþ öyle ya. :) Arabamýn iç hacmi küçük olduðu için bitmiþ kokuyu atmýyorum, ama yenisini de almýyorum, bu fiyatlarda elim gitmiyor. :D
jimikeys
08-11-2023, 12:29
Littre trees vanilla pride (amarika bayraklý)
https://www.trendyol.com/pd/little-trees/amerikan-bayrakli-vanilla-pride-asma-oto-kokusu-p-38899943?boutiqueId=61&merchantId=119761
Daha önce yazdým mý hatýrlamýyorum ama Areon Ken Buble gum bardaklýk kokusu.Hem aðýr deðil hem de asma kokuyo göre 3-4 kat uzun gidiyor.Çok memnunum ben
tuner faruk
08-11-2023, 12:53
Çok uzun zaman Little Trees Vanilia Pride kullandýktan sonra Areon Ken Bubble gum kullanmaya baþladým gayet güzel ilk 1-2 gün çok yoðun koktuðu için rahatsýz ediyor ama sonrasýnda 60 gün çok rahat gidiyor.