Orijinalini görmek için tıklayınız : Akhisar'dan Kim Var?
Cuma günü Galatasaray maçına Manisa'ya gelicez biletler ayın 12sinde satışa çıkıyor ve Akhisar'da satılacakmış... Bilet ayarlamam konusunda yardımcı olabilecek biri var mıdır?
günay vardı en son.
http://www.techturkey.com/forum/members/11233-by_hanniball.html
Günaya 2 bira ısmarlayın sizi drogba ile resim çektirmeye götürsün :D
Varsa yardimci olabilecek bende almak istiyorum:)
Varsa yardimci olabilecek bende almak istiyorum:)
bahsi geçen arkadaşa mesaj atiyim hiç olmadı yarın ben gidip gelicem... istersen ulaş bana aliyim sanada :D
By_HaNNibaLL
11-02-2013, 14:45
Mevzunun kahramani benim buyrun :D
Mevzunun kahramani benim buyrun :D
bilet konusunda yardımcı olma imkan ve ihtimalin var mıdır :D
_driver_
11-02-2013, 14:47
Günaya 2 bira ısmarlayın sizi drogba ile resim çektirmeye götürsün :D
:hahaha::hahaha:
By_HaNNibaLL
11-02-2013, 14:47
abartmiş olmayalim da akhisar bizim :D
Biletler ne kadarmıs :D
60 tl olarak çıkacak akhisar storeda satılcak...
By_HaNNibaLL
11-02-2013, 15:01
Nasıl yapabiliriz?
akhisardan satilacak bu biletler ve siz bilet mi istiyorsunuz kaç tane neresi olacak vs bilgileri verin aldirayim ben bursadayim ama halledecek arkadaş buluruz
JumboAli
11-02-2013, 15:04
ızmırlı kopekler ıstanbulu destekler hesaaabı.
By_HaNNibaLL
11-02-2013, 15:12
orasina karişmam ben :D akhisar şampiyon olsun diye destek verdik bizde maclara gittik sehirde turlar vs :D
abartmiş olmayalim da akhisar bizim :D
Akhisar için dip fiyat pm alabilir miyim.. Bir arkadaşa düşünüyoruz da..
izmirli değil istanbulluyum :D izmirli olup istanbul takımı destekleyen köpek midir hayır! Türk takımı sonuçta tutulan takımlar... il il arasında savaşçaksak çok işimiz var...
orasina karişmam ben :D akhisar şampiyon olsun diye destek verdik bizde maclara gittik sehirde turlar vs :D
akhisar store da satılcakmış yarından itibaren...
By_HaNNibaLL
11-02-2013, 15:30
Akhisar için dip fiyat pm alabilir miyim.. Bir arkadaşa düşünüyoruz da..
senin akhisarla ne işin var orda tuborg bayimiz var mis gibi gerisi seni ilgilendirmez :D
JumboAli
11-02-2013, 15:35
izmirli değil istanbulluyum :D izmirli olup istanbul takımı destekleyen köpek midir hayır! Türk takımı sonuçta tutulan takımlar... il il arasında savaşçaksak çok işimiz var....
Sosyal mesaj verme len Bucur.
bahsi geçen arkadaşa mesaj atiyim hiç olmadı yarın ben gidip gelicem... istersen ulaş bana aliyim sanada :D
Olur batucan eger gidicem diosan biz 2-3 arkadas gidicez onlarla konusuym haberleselim:)
Olur batucan eger gidicem diosan biz 2-3 arkadas gidicez onlarla konusuym haberleselim:)
özelden konuşalım yarın gidicem büyük ihtimal...
özelden konuşalım yarın gidicem büyük ihtimal...
küfür etceksen Ali beyciğimide götür :)
küfür etceksen Ali beyciğimide götür :)
Stadda küfrettiğimi nerde gördün kuzen ayıp ediyosun :)
cagri-35
11-02-2013, 21:51
La Akhisar şurası biraz tempolu gitsen 40 dk da ordasın :D
Adamın arabası benzin cok yakar :p
30 liraya cesme :D haha
cagri-35
11-02-2013, 21:59
toplasıp 5 er lıra atsın gıdenler :D
akarags1905
12-02-2013, 00:09
Tekirdağ'dan deplase yapmak gibi bir kaşıntı tuttu, benzinli polo classicle azıcık hesap yaptık, aşk maşk yalan oldu:D zaten bursa'nın ses kısıklığı 2 gün sürdü akü:D
hayırlı yolculuklar olsun şimdiden, allah boğazınıza zeval vermesin:)
no komınt :D
Cuma günü Galatasaray maçına Manisa'ya gelicez biletler ayın 12sinde satışa çıkıyor ve Akhisar'da satılacakmış... Bilet ayarlamam konusunda yardımcı olabilecek biri var mıdır?
ben mactaydım konuyu kacırmısım :)
ortam superdı.drogba superdı.
sadece tarzan tarafına kacak gırdıgımız ıcın , dayak yemekten son anda kurtulduk :hahaha:
hahah kumru yer döneriz :D
sadece tarzan tarafına kacak gırdıgımız ıcın , dayak yemekten son anda kurtulduk :hahaha:
spil kale arkasındaydım bizde sıkıntı yoktu :D
tarzan tarafı kameranın karşı tarafımı oluyor ? sonradan polisler bir kısmını ayırdı hatta :D
karsı taraf evet.komple tarzan ıste :D
gırerken benım kapıson gozukuomus,sakladım sanıyodum.ılk gırdım trıbune.bı tane fener atkılı elemanı dovuolardı.buca macında bucalılar daıgnıktı ,bu yuzden kendıme guvenım tamdı :D kapıson da gozukmuo dıye rahat rahat gıderkene ;
komple yesıl sıyah guruhun ıcınde kaldım 1 anda :D 1 de .bnenın bırı bagırdı "bak lan cımbomlu maca gelmıs!" dıye. :hahaha: hemen g.tun g.tun kacıp polıse sıgındım heaheuea sonra gordum kı bızımkıler trıbunun yarısını zaten ısgal etmıs.robocopları gecıp onlara katıldım.sonra bılındık manzara.analar avratlar pıller torpıller havada ucustu :p o macta cıkan patlama seslerı hep ıcımızde patladı maalesef,onumdekı cocugun kafasına pıl geldı felan :):) kafa goz dagılmadan 1.5*2 saat gec olsa da tek parca eve donduk :) bı daha .kseler bılmedıgım trıbune, bılmedıgım yerden gırmem :D yasadıgım .ot korkusunu bı ben bılırım heheha