Orijinalini görmek için tıklayınız : Spora Club??
B.Aktepe
11-02-2013, 12:59
İstanbul anadolu yakasında Kozyatağı'nda Spora club a giden arkadaşlar var mı forumda? Üyelik ücretlerinin çok çeşitli olduğunu, görmeye gittikten 2 gün sonra telefon ile arayıp %20 indirim verdiklerini vs okudum da.
Hem salon hakkında görüşleriniz nelerdir hem de senelik üyelik ücretlerini yazarsanız sevinirim. paylaşmak istemeyenler pm de atabilir.
SPORA CLUB (http://www.sporaclub.com/index.html)
ilk açıldığında çok pahalı olacağı vede güzel olacağı konuşuluyodu.hatta çalışma bölümleri bile insanların vücud sevıyelerıne gore olucaktı.ama hepsi gümledi diye duydum.sana yakınlık açısından gıdılebılirsin.aletler felan yenı hep. ama bana sorarsa o fıyatlar hala aynımı bılemıyorum ama. daha guzel salonlar var onlara bakman bilalcim..
Ora yeni açıldı bende iyi diye duydum, hoş mekan iyi kotu olma sansı yok :D
Üyelik sistemi çok karısık havuz u standart paketin dısında tutuyorlar yada sauna hamam vs vs
Salla orayı benim salona gel joker, ppr kaan var fişekliriz birbirimizi :D
B.Aktepe
11-02-2013, 13:05
ilk açıldığında çok pahalı olacağı vede güzel olacağı konuşuluyodu.hatta çalışma bölümleri bile insanların vücud sevıyelerıne gore olucaktı.ama hepsi gümledi diye duydum.sana yakınlık açısından gıdılebılirsin.aletler felan yenı hep. ama bana sorarsa o fıyatlar hala aynımı bılemıyoru mama. daha guzel salonlar var onlara bakman bilalcim..
Şuan ağaoğlu my club a üyeyim fakat, orası bile uzak geliyor ki 10 dakika da varıyorum otomobil ile. Ben yürüyerek gidebileceğim bir yer istiyorum evime çok yakın spora 900 metre uzaklıkta.
B.Aktepe
11-02-2013, 13:06
Ora yeni açıldı bende iyi diye duydum, hoş mekan iyi kotu olma sansı yok :D
Üyelik sistemi çok karısık havuz u standart paketin dısında tutuyorlar yada sauna hamam vs vs
Salla orayı benim salona gel joker, ppr kaan var fişekliriz birbirimizi :D
o kadro ile otomobil konuşulur spor yapamayız :)
Şuan ağaoğlu my club a üyeyim fakat, orası bile uzak geliyor ki 10 dakika da varıyorum otomobil ile. Ben yürüyerek gidebileceğim bir yer istiyorum evime çok yakın spora 900 metre uzaklıkta.
sallama bi kere 900 mt değil. 600 felan :D.şaka bır yana eğer yakınlık için diyorsan eğer oraya git tabi yeni salon sonuçta ama gökinin de dediği gibi bazı paketleri çok saçma oranın.ama fark etmez sadece spor dıyosan git tabıkıde
sallama bi kere 900 mt değil. 600 felan :D.şaka bır yana eğer yakınlık için diyorsan eğer oraya git tabi yeni salon sonuçta ama gökinin de dediği gibi bazı paketleri çok saçma oranın.ama fark etmez sadece spor dıyosan git tabıkıde
Spor bahane gaciler şahane :D
B.Aktepe
11-02-2013, 13:17
650 metreymiş baktım google dan :D
650 metreymiş baktım google dan :D
uyahahuuahhua :D sana demiştim. 25 senem geçti oralarda :D :D
B.Aktepe
11-02-2013, 17:07
Havuzsuz uyelik diger aktiviteler sinirsiz kickbox taebo vs. 13 ay uyelik 2070tl aylik 160tl geliyor. is cikisi gidecigim saatler yani aksam 5-6 arasi gittim pzrts gunu olmasina ragmen baya sakin bir yer.
Ben de Agaoglundayim seni nasil goremedim? Kesin kaytariyosun ya da spor ayagina platese girip kizlari kesiyosun :D
Kardesim Agaoglu dururken baska yere bakilmaz. Salla sen onlari.
B.Aktepe
11-02-2013, 17:43
Haftada bir ugruyorum yoklama alip geri donuyorum yeni uyeler dogru calisiyorlar mi diye kontrolunu yapiyorum :D
Verme boşuna para senden cacık olmaz
git parklarda oyna çakma hannibal
B.Aktepe
11-02-2013, 18:17
Verme boşuna para senden cacık olmaz
git parklarda oyna çakma hannibal
izledin face teki videoyu tabi "baba ben niye atlayıp zıplayamıyorum" diyorsun di mi :D
eve yakın buraya giderim gibi geliyor :D
The World's Best Parkour and Freerunning 2012 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NX7QNWEGcNI)
NX7QNWEGcNI