Orijinalini görmek için tıklayınız : WV Polo Kullanancıları Yardım..??
-Murat Özcan-
11-02-2013, 15:46
Arkadaşlar yakın bir arkadaşım 2011-2012 pololara bakıyor 1.2 TDI ile 1.6 TDI arasında karar vermek istiyor,araçlar benimde dikkatimi çekiyor ama DSG şanzıman istemiyoruz manuel olucak ancak araç hakkında pek bilgimiz yok sadece içinin biraz dar olduğu söylendi 1.2 TDI motorunda zayıf olduğu söyledi,Arkadaşın kafasında aracı ufaktan modlamak var jant coil falan,Bu araçların artıları eksileri nelerdir kullanan arkadaşlar tavsiye edermi şimdiden teşekkürler..
Kalitelidir ve oyle de hissettirir, az yakar, konforlu denilebilir, imaji da guzel, biraz minciklayinca cok guzel de gorunuyor, sorunsuz, hayvan gibi kullansan da tik demiyor araba :) Ve cok iyi gidiyor emsallerine gore.
1.6 TDi icin konusuyorum. Dizelde 1.5 hacimden asagisini da tecrube ettim, tovbe ettim, tavsiye de etmem.
1.6 TDi, tercihen kirmizi, alip guzel guzel binilir bence
-Murat Özcan-
11-02-2013, 16:09
Kalitelidir ve oyle de hissettirir, az yakar, konforlu denilebilir, imaji da guzel, biraz minciklayinca cok guzel de gorunuyor, sorunsuz, hayvan gibi kullansan da tik demiyor araba :) Ve cok iyi gidiyor emsallerine gore.
1.6 TDi icin konusuyorum. Dizelde 1.5 hacimden asagisini da tecrube ettim, tovbe ettim, tavsiye de etmem.
1.6 TDi, tercihen kirmizi, alip guzel guzel binilir bence
Evet arkadaşım senin aracın vardı hatırlıyorum,bizimde düşüncemiz kırmızı ve 1.6 olması bakalım artık hayırlısı ama içi biraz dar sanırım ne diyorsun buna ?
1.2tdi bluemotion al derım 3 lt ortalama ıle bol bol gezersın:)
-Murat Özcan-
11-02-2013, 16:12
1.2tdi bluemotion al derım 3 lt ortalama ıle bol bol gezersın:)
Normalleri ile bluemotionlar arasında ne fark var ?
valla az vergi az tüketim az bakım az masraf.Hepsi küçük farklar vergi dışında ama tahminen yılda 1500 lira fark eder.Ama performans olarak illaki 4 silindir 90 hp 230 torkun yerini tutmaz.İkiside düz vites olucak fiyatları bilmiyorum ama vergiden illaki 1.6 ciddi daha pahalı olucaktır. 1.2 bana mantıklı geliyor.Performans farkına yılda 1500 lira verirmi onu düşünmesi lazım bence.
jant ıvır zıvır takılcaksa 1.6 tdi en mantıklısı olur... ecufast yazılımla efsane oluyor denebilir...
Evet arkadaşım senin aracın vardı hatırlıyorum,bizimde düşüncemiz kırmızı ve 1.6 olması bakalım artık hayırlısı ama içi biraz dar sanırım ne diyorsun buna ?
ön taraf çok ferah sadece arkası dar.
-Murat Özcan-
11-02-2013, 16:16
valla az vergi az tüketim az bakım az masraf.Hepsi küçük farklar vergi dışında ama tahminen yılda 1500 lira fark eder.Ama performans olarak illaki 4 silindir 90 hp 230 torkun yerini tutmaz.İkiside düz vites olucak fiyatları bilmiyorum ama vergiden illaki 1.6 ciddi daha pahalı olucaktır. 1.2 bana mantıklı geliyor.Performans farkına yılda 1500 lira verirmi onu düşünmesi lazım bence.
jant ıvır zıvır takılcaksa 1.6 tdi en mantıklısı olur... ecufast yazılımla efsane oluyor denebilir...
ön taraf çok ferah sadece arkası dar.
Anladım arkadaşlar 1.6tdı mantıklı gelıyor bize,cevremızd ecok var bakalım gorup denıycez bır tanesın sürüşünü iç hacmını falan
BurakDmrkl
11-02-2013, 16:16
mod yapıcam demişsin arkadaşımda vardı 1.6 tdi tam canavar hız konusunda turbo motoru ve hafif kasasıyla cok iyi gidiyor içi biraz dar olabilir oda dikeni olsun ama konfor konusunda biraz sert içi . 1.2 araba stock haliyle 170 geçmiyo onuda denedik bide büyük jant falan koydummu at arabası oluyo kesinlikle 1.6 tdi almalısın 1 depoyla şehir içi 1000 km performans cabası
-Murat Özcan-
11-02-2013, 16:24
mod yapıcam demişsin arkadaşımda vardı 1.6 tdi tam canavar hız konusunda turbo motoru ve hafif kasasıyla cok iyi gidiyor içi biraz dar olabilir oda dikeni olsun ama konfor konusunda biraz sert içi . 1.2 araba stock haliyle 170 geçmiyo onuda denedik bide büyük jant falan koydummu at arabası oluyo kesinlikle 1.6 tdi almalısın 1 depoyla şehir içi 1000 km performans cabası
Evet sınıfının en iyisi 1.6 motor az yaktığıda söyleniyor kısmetse 1.6 istiyoruz bakalım artık..
BurakDmrkl
11-02-2013, 16:32
Evet sınıfının en iyisi 1.6 motor az yaktığıda söyleniyor kısmetse 1.6 istiyoruz bakalım artık..
allah gonlune gore versin :)
-Murat Özcan-
11-02-2013, 16:33
allah gonlune gore versin :)
Teşekkürler kardeşim neresindensin tekirdağın..
BurakDmrkl
11-02-2013, 16:39
Teşekkürler kardeşim neresindensin tekirdağın..
çorlu siz :)
-Murat Özcan-
11-02-2013, 16:47
çorlu siz :)
Merkez kardeşim..