PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper S Sport Tusu ?

enessk
11-02-2013, 23:44
Yeni aldigim aracin konsolunda sport tusu var cok kisiye sordum hic kimse tatmin edici cevap vermedi birde burada sorayim dedim?Bilgisi olan varsa yardimlarinizi beklerim:)

grkm
11-02-2013, 23:53
Yalnızca gaz ve direksiyon tepkilerini biraz daha net hale gelmesi için var olan bir sürüş modu diyelim. Aracı daha seri yada daha güçlü yapmıyor.

qatrio
12-02-2013, 02:20
Arkadasimin makyajlı r56sinda orta susturucu soktuk ama o makyajsiz kasadaki patlama ve sesi alamadik neden olabilir? Arac sadece sport tusunda iken patlama yapiyo egsozdan

berkay_aydin
12-02-2013, 02:34
Arkadasimin makyajlı r56sinda orta susturucu soktuk ama o makyajsiz kasadaki patlama ve sesi alamadik neden olabilir? Arac sadece sport tusunda iken patlama yapiyo egsozdan

demekki sport tuşuna basınca zengin çalışıyor ?

enessk
12-02-2013, 11:26
Yalnızca gaz ve direksiyon tepkilerini biraz daha net hale gelmesi için var olan bir sürüş modu diyelim. Aracı daha seri yada daha güçlü yapmıyor.
İnternetten okudugum bi kac yerde ise sacma seyler duydum egsoz kapakciklarini ve 2.turboyu acar falan diye bunlarla hic bir alakasi yok sanirim

Kekuti*
12-02-2013, 11:28
Sacmalamislar :)

Ancak afr farkli oluyor, gaz kelebegiyle ilgili mevzusu var sanirkm tam bilmiorm bde :)

qatrio
12-02-2013, 12:47
demekki sport tuşuna basınca zengin çalışıyor ?

öyle oldugunu farz edersek demekki makyajsızlar hep zengin çalışıyo olurdu diye düşünüyorum ?

Talh@
12-02-2013, 12:51
o tuş bende de var.Direksiyon sertleştirir ve gaz pedalını daha hassas hale getirir.

Bu arada sadece sport tuşu yetmez.Vitese elden müdahale etmenizi öneririm.Çoğu zaman saçma devirde aracı bırakıyor.Dip gaz yapıncada vites düşürüp vakit kaybettiriyor.

enessk
12-02-2013, 14:36

Sacmalamislar :)

Ancak afr farkli oluyor, gaz kelebegiyle ilgili mevzusu var sanirkm tam bilmiorm bde :)

o tuş bende de var.Direksiyon sertleştirir ve gaz pedalını daha hassas hale getirir.

Bu arada sadece sport tuşu yetmez.Vitese elden müdahale etmenizi öneririm.Çoğu zaman saçma devirde aracı bırakıyor.Dip gaz yapıncada vites düşürüp vakit kaybettiriyor.

Alıntı yapamadıgım ve yaptıgım Herkese tesekkür ederim çok yardımcı oldunuz :) Bi kac sey daha sorabilirimiyim?Arabaya zamanla egsoz filtre yazılım veya performans arttırmak için bir şeyler yaptırmayı düşünüyorum neleri önerirsiniz ne kadar mal olur Şimdiden teşekkürler

Talh@
12-02-2013, 15:14
Performansı artırmanın çeşitli yolları var fakat sen istersen önce biraz kullan arabanı tanı.Mini zaten çok hızlı araçtır.

enessk
12-02-2013, 22:37
Performansı artırmanın çeşitli yolları var fakat sen istersen önce biraz kullan arabanı tanı.Mini zaten çok hızlı araçtır.

Evet sanirim buna biraz alismam lazim Tesekkurler

FaBeRgE
12-02-2013, 22:46
bizim minişte de var spotr tuşu, direksiyon ve gaz tepkilerini keskinleştirdiği kesin, ama başka bir yararı var mı bilmiyorum :)

berkay_aydin
12-02-2013, 23:27
öyle oldugunu farz edersek demekki makyajsızlar hep zengin çalışıyo olurdu diye düşünüyorum ?

makyajlı kasa daha iyi hava alabiliyorsa ? avans afr hep etken değil mi ? ben benzinliden hiç anlamıyorum sadece fikir :)