Orijinalini görmek için tıklayınız : Ev güvenlik sistemi için tavsiye
Mivec_4G63
12-02-2013, 16:08
5. Defa arabama hırsız girmesi sonucu, arabanın bulunduğu noktaya güvenlik kamerası taktırmaya karar verdim. Ancak araştırma yaptığımda genelde 4 kameralı paketler gördüm, bu nedenle geri kalan kameraları da evin etrafına koymayı düşünüyorum. Şu aşağıdaki sistemin fiyatı uygun geldi bana referansları falan da sağlam gibi duruyor. Ne dersiniz tecrübeli arkadaşlar bu kameralar iş yapar mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-full-hd-4-kamera-pluskayit-cihazi-plusharddisk-plus5-yil-garanti-plus12-taksit-114097745/detay
BosphorusBoys
12-02-2013, 16:15
kardeşimin Adana'da firması mevcuttur.
4 Kayıt cihazı 4 kamera + hardisk le bir pc ye bağlayıp en az 1 ay kdr geriye dönük kayıt alırsın
ama ucuz malın yahnisi misali birçok bilgisayarcılar bu işe el attılar.
Gece görüşü çok önemli kameralarda.
bilhassa yaptıracan firmaya demo yaptırmanı öneririm
gündüz güzel gösterir ama gece karanlıkda biter çoğu kamera.
gönderdiğin linktekilerde aynen öyle.
4 kameralı 4 kanal kayıt cihazı + pc vs vs işçilik en az 1250 civarındadır.
düzgün bir sistem.
Mivec_4G63
12-02-2013, 16:20
4 Kayıt cihazı 4 kamera + hardisk le bir pc ye bağlayıp en az 1 ay kdr geriye dönük kayıt alırsın
düzgün bir sistem.
Sağolasın yorumun için söz konusu cihazların gece görüşlerini araştırayım internetten. İşçilik aşağı yukarı ne alıyolar bi fikrin var mı?
düzgün bir sistem.
motion detect ile saniyorum bahsettigin.. diger turlu cok zor geliyo surekli kayit ile bu bahsettigin durum :)
+olarak ne kadar bol led *infrared* o kdr temiz gece gorusu demektir bilgine..
BosphorusBoys
12-02-2013, 16:35
Sağolasın yorumun için söz konusu cihazların gece görüşlerini araştırayım internetten. İşçilik aşağı yukarı ne alıyolar bi fikrin var mı?
ßence sen sağlam bir firmayla toplu anlaş
Kamera cihaz kdrda işçilikde önemli.
Adanada servis ücreti sadece 35 40 tl kdr.
birde işçilik eklersen 100 ü geçer..
Mivec_4G63
12-02-2013, 16:37
eyvallah anladım, önereceğin bir kamera var mı? marka model olarak
5. Defa arabama hırsız girmesi sonucu, arabanın bulunduğu noktaya güvenlik kamerası taktırmaya karar verdim. Ancak araştırma yaptığımda genelde 4 kameralı paketler gördüm, bu nedenle geri kalan kameraları da evin etrafına koymayı düşünüyorum. Şu aşağıdaki sistemin fiyatı uygun geldi bana referansları falan da sağlam gibi duruyor. Ne dersiniz tecrübeli arkadaşlar bu kameralar iş yapar mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-full-hd-4-kamera-pluskayit-cihazi-plusharddisk-plus5-yil-garanti-plus12-taksit-114097745/detay
Safe Life Gvenlik Sistemleri (http://www.safelifeguvenlik.com/)
Satış ve Pazarlama Sorumlusu kardeşim diyebilirim. Ara konuş yardımcı olmaya çalışır.
Mivec_4G63
12-02-2013, 17:24
eyvallah aklımda bu firmada araştırıyorum.
by_BuRoCk
12-02-2013, 17:32
güvenlik sektöründe kendi firmam var
linkini verdiğin ilandaki kameralar orta kalitede kullanılan gece görüş mesafesi 3 mt yüksekten
10-15 mt mesafededir. çok kaliteli degillerdir ama kısa mesafeli alanlarda kullanılacaksa işini görür
ayrıca full hd bir sistemi bu fiyata alabileceginizi kesinlikle aklınızdan çıkarın bu kayıt cihazının
HD çıkışı vardır yani lcd monitör ve tv lere baglayabilirsiniz orda bir aldatmaca var.
biz bu sistemi işçilik dahil 1100 tl ye kuruyoruz.
sonuç olarak uzak mesafeli görüntü için çok bir işe yaramaz netlik kaybolur. hatta ben sana ordaki kameranın görüntüsünü upload edeyim kendin bak
by_BuRoCk
12-02-2013, 18:16
avenir av 448 kamera
görüntüde normalde titreme yok ama nedense upload ederken böle oldu
g6q2qtmoU3c
Mivec_4G63
12-02-2013, 23:51
5 metre gösterse yeter bana arabanın etrafında birileri var mı yok mu onu görmem lazım. Ayrıca ev kapısındaki kamerada ise yüz tamamen belli olacak şekilde olmasını istiyorum bunun için hangi sistemi önerirsiniz.
RottingChrist
13-02-2013, 01:21
komşumun aracı kapının önünde sürekli bilinçli şekilde çiziliyordu. gitti uygun bir kamera alıp balkona yerleştirip pc ye bağladı. kara düzen ve manuel bir uygulama ama iş görüyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-4lu-efsane-540tvl-sony-ccd-100mt-goruslu-profs-full-set-112035410/detay/
Fikir açısından
nereden ne kadar alırsın bilmiyorum ama kameraları CMOS değil CCD olsun,kayıt cihazıda REAL TİME olsun. he birde gece görüşlü kameraların çoğu çakma.gerçek gece görüşlü kaliteli kamera diğerlerinin 3 katı fıyatıdır haberın olsun..
Bir tanıdığa sordum, 1000-1100 lira arası bir fiyat aldım montaj hariç, ama bu kameralardan daha iyiymiş kullandığı kameralar, istersen yönlendirebilirim.
Mivec_4G63
14-02-2013, 13:31
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-4lu-efsane-540tvl-sony-ccd-100mt-goruslu-profs-full-set-112035410/detay/
Fikir açısından
Diğer kamera sistemiyle karşılaştırıyorum sağolasın
komşumun aracı kapının önünde sürekli bilinçli şekilde çiziliyordu. gitti uygun bir kamera alıp balkona yerleştirip pc ye bağladı. kara düzen ve manuel bir uygulama ama iş görüyor.
Aynı zamanda kayıt alması lazım cihazın çünkü devamlı uyuduğum saatte geliyor.
nereden ne kadar alırsın bilmiyorum ama kameraları CMOS değil CCD olsun,kayıt cihazıda REAL TİME olsun. he birde gece görüşlü kameraların çoğu çakma.gerçek gece görüşlü kaliteli kamera diğerlerinin 3 katı fıyatıdır haberın olsun..
Sağolasın çok yararlı oldu bu bilgi araştırmamı ona göre yapayım.
Bir tanıdığa sordum, 1000-1100 lira arası bir fiyat aldım montaj hariç, ama bu kameralardan daha iyiymiş kullandığı kameralar, istersen yönlendirebilirim.
Sen dediği sistemi bana yazabilir misin zahmet olmazsa, kafamda 2 tane sistem var bi karşılaştırma yapayım.
poseidon
14-02-2013, 13:39
Bir arkadaşım Kale Güvenlik sistemlerinde (Kale Kapıları ile aynı holding çatısı altında)
satış temsilcisi olarak çalışıyor. İstediğin kombinasyonda güvenlik sistemi kurulumu yapıyorlar.
öm'den gelirsen telefonunu verebilirim.
1 adet fujitron ds-7204 kayıt cihazı
4 adet avenir av4888 gece görüşlü 30m mesafeli 480 tvline dış cephe kamera
1 adet 10 amper adaptör
1 adet 500gb harddisk
100mt kablo pvc konnektörler vs herşey dahil, montaj hariç
1100tl rakam çıkardı, incele, düşünürsen öm ile ulaşırsın, yönlendiririm seni :)
PiscocuK
14-02-2013, 13:49
kuzenim yıllardır bu işin içinde numaranı verirsen ve istersen sana yönlendirebilirim
Mivec_4G63
14-02-2013, 19:03
Hepinize teşekkür ederim bugün bir firmayla görüştüm hem gece görüşünü test ettik montaj hariç 700 liraya hallettim. İnşallah bir faydasını görürüm
up olsun
aranızda xiaomi kullanan var mı? şu ürün
Xiaomi Mi Smart Home Akıllı Ev Guvenlik Sistemi - Global Versiyon - n11.com (https://urun.n11.com/sensorler/xiaomi-mi-smart-home-akilli-ev-guvenlik-sistemi-global-versiyon-P369390325)
https://www.youtube.com/watch?v=nqSACNtkmA8
pratik ve kullanışlı geldi taşıması ve kurulumu da kolay sizce iş görür mü?
caydırıcılığı olsun istiyorum
up olsun
aranızda xiaomi kullanan var mı? şu ürün
Xiaomi Mi Smart Home Akıllı Ev Guvenlik Sistemi - Global Versiyon - n11.com (https://urun.n11.com/sensorler/xiaomi-mi-smart-home-akilli-ev-guvenlik-sistemi-global-versiyon-P369390325)
https://www.youtube.com/watch?v=nqSACNtkmA8
pratik ve kullanışlı geldi taşıması ve kurulumu da kolay sizce iş görür mü?
caydırıcılığı olsun istiyorum
Yazlıkta kullanıyoruz gayet memnunuz.
Yazlıkta kullanıyoruz gayet memnunuz.
birisi youtubea alarmı çalışmıyor yazmış ama herhalde kendileri ile ilgili bir sorun
ses gücü nasıl kapı açıldığında? normal bir alarm sistemi kadar var mı?
birde yeeligth alıp onunla eşleştirmeyi düşünüyorum ; Xiaomi Yeelight E27 RGBW Akıllı LED Ampul Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor (https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/xiaomi-yeelight-e27-rgbw-akilli-led-ampul-486942773?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=231078563269&utm_term=47629045879&ga_prodid=486942773&ga_merchantid=114873947&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQjw0brtBRDOARIsANMDykY7tqdaBtVrsXyNx4uT 2fa5CV3nnvIvsLC4W1xe3nhtXXHFEr-jBkoaApeWEALw_wcB&gclsrc=aw.ds)
Strich Acht
22-10-2019, 15:42
2 hafta önce 2 adet xiaomi ip kamera kurdum eve çok memnunum. hareket algılama özelliği de var, telefona anında bildirim geliyor. güvenlik kamerası için yetersiz olduğu konu ise cloud storage yapmıyor sanırım.
birisi youtubea alarmı çalışmıyor yazmış ama herhalde kendileri ile ilgili bir sorun
ses gücü nasıl kapı açıldığında? normal bir alarm sistemi kadar var mı?
birde yeeligth alıp onunla eşleştirmeyi düşünüyorum ; Xiaomi Yeelight E27 RGBW Akıllı LED Ampul Fiyatı ve Ozellikleri - GittiGidiyor (https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/xiaomi-yeelight-e27-rgbw-akilli-led-ampul-486942773?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=231078563269&utm_term=47629045879&ga_prodid=486942773&ga_merchantid=114873947&scxid=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQjw0brtBRDOARIsANMDykY7tqdaBtVrsXyNx4uT 2fa5CV3nnvIvsLC4W1xe3nhtXXHFEr-jBkoaApeWEALw_wcB&gclsrc=aw.ds)
Valla baya baya ötüyor siren gibi değil tabi ama gayet caydırıcı.
Pronet den uzak dur
Allah belalarını versin
Pronet den uzak dur
Allah belalarını versin
Beni haczettiler 2 sene sonra 4 katını ödedim
Proneti hiç unutmam ztn onlar yüzünden o tarz bir sistem istemiyorum
EnesAksu
23-10-2019, 07:05
sahibinden.com Hata Sayfası (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-full-hd-4-kamera-pluskayit-cihazi-plusharddisk-plus5-yil-garanti-plus12-taksit-114097745/detay)
Perpadan 1 tb diskle 4 kamerayla birlikte 1300 aldım. oralar çok ucuz bilgin olsun.
hırsızı kamerayla çekseniz nolcak ki?
adamlar kamera gördümü el sallıyor umurlarında mı?
Kamerada caydırıcılık yok değil
Onun üstüne alarm mis gibi olur
Strich Acht
23-10-2019, 12:45
hırsızı kamerayla çekseniz nolcak ki?
adamlar kamera gördümü el sallıyor umurlarında mı?
xiomi'nin alarmı kameralarla entegre çalışabiliyor, hepsi 1 uygulama üzerinden kontrol ediliyor
ürünü aldım dün kurdum çok işimi görecek bir şeye benziyor
ben 460a almıştım 11.11den şimdi 420 lira hbde düşünen varsa bence alınabilir
kamera ile entegre etmedim ama etmeyi düşünüyorum en azından hareket algılayınca kayda geçsin
emresener
22-11-2019, 10:10
Beni haczettiler 2 sene sonra 4 katını ödedim
Proneti hiç unutmam ztn onlar yüzünden o tarz bir sistem istemiyorum
şuan benimde başımda böyle bir bela var. ofisi kapattım. 1 adet fazla pronetim var. ama iptal etmiyorlar. yav kuracağım yer yok başkasına devredin fln fln. 500$ cayma istediler. dedim tamam ulen onuda ödeyeceğim. bu sefer iptal için binbir türlü yalandolan. pronete yapılacak bir şey yok sanırım. dava mava adamlar dinlemiyor gibi okuyorum internette hep.
şuan benimde başımda böyle bir bela var. ofisi kapattım. 1 adet fazla pronetim var. ama iptal etmiyorlar. yav kuracağım yer yok başkasına devredin fln fln. 500$ cayma istediler. dedim tamam ulen onuda ödeyeceğim. bu sefer iptal için binbir türlü yalandolan. pronete yapılacak bir şey yok sanırım. dava mava adamlar dinlemiyor gibi okuyorum internette hep.
tüketici mahkemelerinden bir şey çıkartmaya çalışın yoksa adamlar mahkeme yoluyla alıyorlar
benim o ara param yoktu bi battım çıkmam zaman aldı daha sonra 4 katını ödedim koymadı ama bir daha pronetle işim olmaz kimseye de önermem birde teb ve avukatları :)
Konuyu tekrar hortlatayım.
Uzun zamandır açmayı planladığım garajımda bir noktaya geldim artık. Son aşama olarak güvenlik sistemleri kurulumu yapacağım iç kısma 2 kamera dışarıya da 1 adet su geçirmez kamera takmayı planlıyorum.
Alarm olarakta desi iot smartline seçtim. Kamera kurulumu ve f/p ürünlerin seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
8.000rpm
28-07-2022, 08:29
içeri xaomi'nin kameralarını kurabilirsin tavsiye ederim
dış mekan ürünlerinde tecrübem yok maalesef