Orijinalini görmek için tıklayınız : subaru 2.0 gt gc8 mi - volvo 850 2.3t5 mi- calibra 4*4
volkan23
12-02-2013, 23:53
mrb arkadaslar wv marka aracım wardı sattım kendım ıcın 22 bin üst lımıt koydumm yururu saglam olan eli ayagı duzgn bı arac aradım baktıgım cok arac oldu rover 220 den tut opel gsı lere kadar aklınıza gelen bana onerebılecegınız ama kesınlıkle yuru stock halde yururu saglam olan arac warmı fıkırlernze acıgım ama bu ıkı arac kesınlıkle aklımdan cıkmıyo bıde calıbra turbo4*4 bunlara ek olarak atmosferık motorlardanda 190e 2.3 coswort bmw 325 e30 kasasından bu gıbı araclar aklıma geldı fıkırlerınıze acıgım ve sız olsanız bunlardan hangısını tercıh edersınız subarunun boxer olması korkutuyo benı volvonun youtub da bı vıdeosu war cok etkıledı calıbrada aynı sekıl bı vıdeoda 0-200 aralıgın 13 sn. tabı bunlar basıncları ıle oynanmıs temız bulunup saglam sorunsuz hangısı alınır :confused::confused:
ANCAMARO
13-02-2013, 00:18
Tertemiz stock bir 106 gti alp beyazı alır her pazar yıkayıp mutlu olurdum yerinizde olsam. Satma sıkıntınız olmaz en azıdan
Listeye gore subaruyu tercih ederim neden dersen her yonden.Net cevap.
Saydığın araçlardan hiç birini kullanmadım tecrübem yok ama çocukluk hayalım "c20let" 4x4 calibra :D
Emir_b16a
13-02-2013, 02:49
o kdr bütçem varsa araba yrütmeyide düşünüyosam ya volvo ya 3 25 seçerim
mercedesin mekanik enjeksiyonu uğraştırabilir
Bulabilirsen Manuel t5 c70 bak. S70le aynı araçtır. 850nin yenisidir. s70te bakabilirsin...
Bende şuan senin gibi araç arıyorum. Korkmam dersen Saab 9-5te var... Şunu düşünmelisin önce...
premium sınıf, donanımlı, ağırlığı olan ve aynı zamanda hızlı olan bir düz yol aracı mı (volvo-mercedes-bmw)
yoksa her türlü oynamaya gelen, premium kalitede olmayan bir araç mı (honda, subaru, pug vs vs)
Ben ilk seçeneği tercih ediyorum mesela... tabi bulabilirsem kafama göre bir şey...
turkerrr
13-02-2013, 08:04
calibraların çoğunun 4x4 ü çalışmıyor ve bakımsız araçlar ankarada birkaç tane alınır durumda calibra var .... kozmetik olarakta sorunlu araçlar ön tampon ayar tutmuyor genelde ...
calibra alacaksan tüm paranı yatırma 3-4 bin lira ayır kenara ama ben yinede calibra tercih ederim ...
calibra ve gc8 sahibi oldum her 2 sinede 3 sene kadar bindim. Çok ama çok farklılar. Calibra çok kullanıcı dostu değildir söyliyeyim. Fazlaca uzun ama yinede iyi yol tutar. Gc8 de şansıman problemi kırılma korkusu derken adamı hep acebalara boğar. Ben şimdi olsa 2 sinide direkt eler başka birşey alırdım. 850 olur mesela.
kelalper
13-02-2013, 22:08
850 düzde hızlı gidebilecek bir araba. 22 harcayacaksan da uçak olur. Ama son sahibi olursun ya da 22 harcadım 22 ye satarım diyemezsin. GC8 ya da Calibra alacaksan kenarda 22 dışında 3-4 daha olmalı ki problemlerini giderebilmelisin. Yol tutuş olarak ikiside Volvodan çok çok daha iyidir. Ama segment farkları var. Tamamen farklı arabalar.
kaan megi
13-02-2013, 22:13
2000 model arası s40t4 de tavsiye ederim biraz oynamayla aile sprc şaka makinası olur
ecz_murat
13-02-2013, 22:14
Yürürü sağlam yorgun araçlar masraflı olur, benim tercihim hangisi temiz az kilometre ile bütceme uygun denk gelirse onu alırdım. Tabiki aralarında kullanım keyfi hard olarak subaruyu tek geçerim. Çok amaçlı olarak volvo veya bmw de keyifli seçenekler olabilir.
gc8 bence haftasonu arabasi,günlük yorucu bir araç.Temizini bulmak da biraz sans :)
Gokturk01
13-02-2013, 22:19
Yerinde olsam birde 1.8t octavi'lara bakardım bütçene uygunları ver hemde 1.8t
21 Liraya alacagın gc ile cok ugrasırsın.. Bide alacaksan 99-00 al kesinlikle. bugun 96-97 aralıgının tum japonya parcaları ınanılmaz pahalı. maf ı 1300 tl mesela. 99-00 in 328 tl.. bu arada sanzuman kırma korkusu olmadan gc e binmek istiyosan 29 liraya dogbox ile beraber vereyim sana :)
1.8t bence de mantıklı seçim
22ye verir mi bilmiyorum ama üyelerden deniz var d3n1s rumuzlu,1.8t a3 var onda, cooper S alacağım diyordu belki verir o paralara.
21 Liraya alacagın gc ile cok ugrasırsın.. Bide alacaksan 99-00 al kesinlikle. bugun 96-97 aralıgının tum japonya parcaları ınanılmaz pahalı. maf ı 1300 tl mesela. 99-00 in 328 tl.. bu arada sanzuman kırma korkusu olmadan gc e binmek istiyosan 29 liraya dogbox ile beraber vereyim sana :)
hacı sen şanzımanı satmamış mıydın ya ?? :D
volkan23
13-02-2013, 23:29
beyler bunlar benım aklımdakıler sızın onerdıgınız warmı saglam yururu olan pıyasadakı 50 60 mılyarlık aracları zorlanmadan gecen araclar bunlar war benım gördugum kadarı ıle tabı görmedıklerımıde sız soylersenız alırım neden almıyayım sorunsuzca bınecegım masraf amenna o olacak ıllakı bu modelde araclarda masraf olmaması cok zor ya bızım gıbı kaçıklardan almak lazım adam motoru yururu sıfırlayıp gazlamıs ya ondan alacagız kı sorunsuz olsun yada buyuk bı ıhtıyar amacadan alacaz kı sorusuız olsn gc8 göruntude war bırazda elı ayagı duzgn olan araclar önerılere acıgım hemen 1.8t ye bakıyorum gökturk
volkan23
13-02-2013, 23:36
850 düzde hızlı gidebilecek bir araba. 22 harcayacaksan da uçak olur. Ama son sahibi olursun ya da 22 harcadım 22 ye satarım diyemezsin. GC8 ya da Calibra alacaksan kenarda 22 dışında 3-4 daha olmalı ki problemlerini giderebilmelisin. Yol tutuş olarak ikiside Volvodan çok çok daha iyidir. Ama segment farkları var. Tamamen farklı arabalar.
abı bı forumda daha senın yorumlarını okumustum volvo hakkında bılgın war 850 sorgulamamıydı neydı o arac cok candan gelıyo bana saglam 1 barda 1 bucuk barda muthıs ıvmelenmelerı war banamısın demıyor s2000 lerden tut cobralara kadar yedıgı vıdeolar var youtubda bıraz acarmısın volvoyu
Volvolar donanımlı düz yol araçlarıdır. Rolling senin için olmazsa olmaz ise alabilirsin... mesela benim için viraj kabiliyeti çok önemli değildir çünkü makas atmam atanın arkasındanda gitmeyip küfretmeyi tercih ederim :)
Tek kapıda olur dersen c70te bakabilirsin, en azından şekil olarakta daha günceldir.
volkan23
13-02-2013, 23:47
c70 demı aynı motora sahıp ?
Sayılır. Bende 2.3t5 vardık manuel ama ondan başka bulma şansın pek yok... Şuan manuel olarak mantıklı bir araç yok. fikir versin diye şu ilanı ekliyorum. Bu araç 192hp ve t5 değil. Sahibine mesajda attım ama hala yalanında ısrar ediyor. Volvodan sorgulattık bunu şasiden...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2009-gumruk-cikisli-hatasiz-114796065/detay
2.0 t5ler 225hp
2.3t5ler 240 hp
2.0t olanlar ise 163 hp...
buda benim bir denemem. araçta downpipe ve egzoz vardı sadece. Yazılım standart...
https://www.youtube.com/watch?v=Z1pl5b3iViU
onursumer
14-02-2013, 00:04
c70 coupe çok güzel araçtır uzun sure kullandı arkadaşım
2.0t idi ama yazılım vardı uzerinde
uzun yolda inanılmaz keyifli hiç ama hiç yormayan bir araç
230-240 suratlerde saatlerce rahatsız etmeden yol gidebilirsniz viraj kabiliyetide çok vasat değil ama diğer araçlarla kesinlikle kıyaslayanamaz yakıtı ise o cüsseye gore normal gelmişti bana
bu fiyat aralıklarında bence donanımı ile alternatifi yok
volkan23
14-02-2013, 00:12
o ilana az once bakmıstım 850 hakkındakı fıkırlerınız ne pekı beyler cok saglm glıyo bana bu zamana kadar nasıl olmus mıllet bunları tunınglememıs hayret verıcı bırsey adam bı basıncla cobralara mustang lere camarolara kafa tutuyo cok sasırdım krnık problemlerımı war acep :?
Kim tuninglememiş :) Bir sürü tuning edileni var o araçların...RICA HEICO gibi bir çok firma üzerinde çalıştı. Ama Volvolar Türkiye'de pek bilinmeyen ve sahiplerinin tuning taraklarında bezi olmayan araçlar.... İşte bizim gibi sıfırını almaya imkanı olmayıp, iknci elde oynayacaklar için biçilmiş kaftan :) Yoksa nereden alacağız 225bin tl değerindeki c70i?
İlla 850 istersen çok temiz bir tane var bir abimizde. Onun gibisini bulma imkanın yok gibi... ölü fiyata vermez ama bakayım dersen bir sorarım...
volkan23
14-02-2013, 01:25
sor abı sana zahmet :) burda yok zaten hep dısarıda
oguzhan89
16-04-2013, 21:14
ölmeden binmek istediğim araçlardan biri calibra turbo 4x4 temizi bulunursa alınır çok mutlu eder :icon_tup: