PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : poliüretanla ilgili olanlar çalışanlar bir yardım lütfen

white light
13-02-2013, 22:11
Arkadaşlar bu forum herkese YArdım etti ve bana yardımcı olacağınıza inanıyorum konuya gelirsek bir müşterim yüklü miktarda 2 mt uzunluğunda 1 cmkalınlıgında balık sırtı dedıgımız modelde çubuklar istedı hallettim fakat esnek olmasını ve birazda yumuşak olmasını istedıburda tıkanmıp kaldım çünkü ne kadar forma varsa hepsını aradım ** ellerinde bu özelliğe uyan bor ürün yok şimdi sizden bu tarz ürün yapan olduysa bana veya bu tarz bor ürün kullanan varsa banayardımcı olurmusunuz caresız bir sekilde araştırıyorum Yardımlarınızı esırgemezseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

alihan_27
13-02-2013, 22:26
İstediğiniz şeyi biraz daha açabilirmisiniz. Dediğiniz şey kablo kabuğu olabilirmi?

dj_batukaan
13-02-2013, 22:32
bu poliüretan benim bildiğim ayakabı tabanında kullanılan sert yumuşak ama dayanıklı malzeme ise İkitelli de aymakop ayakabıcılar san. sitesi var orada istediğiniz kalınlık ve ölçüde bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum

ygtrn
13-02-2013, 22:34
''nekadar forma varsa aradım'' ve ''bu özeelliğe uygun olan bor ürün'' kısılarından hiçbirşey anlamadım bunların polüretanla alakası nedir????

birazdaha açarsanız konuyu ne ve ne imal edeceğinizi tam anlayabilirsem detaylı şekilde yardımcı olmaya çalışacam...

nemonomani
13-02-2013, 22:36
poliüretanla bor ne alakaki :S

dj_batukaan
13-02-2013, 22:49
bende bi yerde hata var ama nerede diyordum konu başlığına göre yorum yaptım :)

white light
13-02-2013, 22:52
Arkadaslar poliüretanlar cesitlidir eksik yazmışım mobilya sektörüne çalışıyorum ben kullandığım poliüretan ahşap görünümlü diye geçiyor ayakkabı tabanı yapılanlarından farklı benim aradığım ahşap üzerınde kullanılacak yuvarlak masa etrafını dönmek için es li dönüşlerde rahat donmesı acısından esnek olanını arıyorum su anda kullandığım cesıtı sert oldugundan dırek kırılıyor dönüşlerde ve bunu cuma gunüne kadar halletmem lazım

Arda K.
14-02-2013, 00:58
poliüretan yapımı kolay birşey değildir karışımı kendinizmi yapıcaksınız?

miniks
14-02-2013, 06:41
Karışımda kalsit kullanıyormusun ?

Poliüretan normalde yumuşak malzemedir polikarbon serttir

Makinan enjeksiyon mu ?

Pigment verdiğimiz firmalardan aradığın malzemeyi bulabilirsin belki

Aksoy plastik
İdeal plastik

Google da aratıp bir danış onlara

Masterbach uretiyorlar renkli alıp direk basıyorsun

otto24
14-02-2013, 07:33
nuhpol polimer gebze organize sanayide istediğin ürünü firma yetkilisi ömer beye bildirirsen sana yardımcı olur poliol üretimi yapıyor firma ( çalıştığım firmaya bağlı grup firması )

white light
14-02-2013, 11:52
Karışımda kalsit kullanıyormusun ?

Poliüretan normalde yumuşak malzemedir polikarbon serttir

Makinan enjeksiyon mu ?

Pigment verdiğimiz firmalardan aradığın malzemeyi bulabilirsin belki

Aksoy plastik
İdeal plastik

Google da aratıp bir danış onlara

Masterbach uretiyorlar renkli alıp direk basıyorsun
Karışımı kendim yapmıyorum hazır katılımlı olanlardan alıyorum

aegean76
14-02-2013, 14:31
istediğiniz şey kenar bandı ise ,
Roma plastik
portakal
kare band
tece
ligna dekor gibi firmalar tarafından üretiliyor...

Ancak üretimleri pvc ve ABS üzerine..
bunların dışında Roma aynı zamanda PMMA üretme teknolojisine sahip...

white light
14-02-2013, 22:26
Otto24 teşekkürler Nuhpolle görüştüm numunelerı yarın elımde olucak sımdılık çözdük galiba sorunu Hilmi sanada teşekkürler pigment işinide sayende hallettik gibi arkadaslar yardımlarınız için ve önerileriniz için teşekkürler

ruudvan
14-02-2013, 22:28
''nekadar forma varsa aradım'' ve ''bu özeelliğe uygun olan bor ürün'' kısılarından hiçbirşey anlamadım bunların polüretanla alakası nedir????

birazdaha açarsanız konuyu ne ve ne imal edeceğinizi tam anlayabilirsem detaylı şekilde yardımcı olmaya çalışacam...

ne kadar firma varsa aradım.
bu özelliğe uygun olan bir ürün

otto24
15-02-2013, 07:02
rica ederim kardeşim bugün ömerin yanına gidip tekrar hatırlatırım

white light
15-02-2013, 21:27
tesekkurler