Orijinalini görmek için tıklayınız : Tasarım Sayfası ismi
Merhaba herkese iyi forumlar. Bir tasarım sayfası oluşturacağız arkadaşlarım ile birlikte eğer isim ile ilgili fikirleriniz var ise söylerseniz sevinirim ben çok düşündüm ama etkili olabilicek ve akılda kalınabilicek bir isim bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim :)
tasarım sayfasından kastınız ?
tasarım sayfasından kastınız ?
tasarım tabi ki.
Grafik tasarım, web tasarım vs vs bu tür bir şey
webmasterlara yönelik bi sayfamı yoksa webmaster olarak tasarım işlerine hitaben sayfamı ? kafam karıstı :D
Yok dostum şöyle facebook üzerinden sayfa kuracağız sonra belirli bir kitleye sahip olduktan sonra site açacağız.
+Kafam karıştı ya :D yok ya normal bildiğimiz sayfa tasarım yapıcaz satıcaz işte bu mevzu :D
Deepblue
14-02-2013, 00:40
Tasarımcınız olabilir :)
ANCAMARO
14-02-2013, 06:52
Sizinrenginiz veya keyiftasarım olabilir hondatasarım derseniz köşeyi dönersiniz o ayrı
Emir_b16a
14-02-2013, 07:02
iş olarak yapmayı düşünüyosanız kendinize önce bir isim bulun :) sonra işlerinizde isminizi kullanın size ulaşırlar :)
site adınıda isminiz yapın :)
3-4 arkadaş olacağımız için kendi ismimiz yapamıyoruz malesef yoksa tek başıma olsaydım kendi ismimde oluşturucaktım, evet ticari amaç olarak yapacağız. Yapıp satacağız falan o tür işler.
B.Battal
14-02-2013, 13:48
Bunlar cok siradan daha ozgun birseyler bulun bence turkce olmak zorunda degil hem anlami itibariyle isinizle alakasi yada bir esprisi olsun hem de kulaga hos gelsin ve akilda kalici olsun
nemonomani
14-02-2013, 13:50
tas_web (http://www.tasarlariz.biz)
SİTE İSMİNİ UYDURDUM AMA VARMIŞ :D:D
VEYA TASARIMCIYIZ .BİZ
ingilizce olması vallahi tercih doğru anlamlı hoş olmasıda iyi olur :D
tasarım tabi ki.
hahaaha kahkaha attım
m. ali öz
15-02-2013, 00:42
Art is this
:icon_tup: