Orijinalini görmek için tıklayınız : Bostancı Oto Sanayi - Ahu Oto Yıkama
imprezaWRC
14-02-2013, 15:47
Kafayı alt yıkamaya taktım. Başlıkta yazdığım yere giden oldu mu, gittiyse memnun kaldı mı?
Önce ilaç sıkıyoruz (bu lafada hastayım :D ) sonra sıcak su ile yıkıyoruz dedi, fiyatı 60TL'miş. Mekan pek cafcaflı değil, ancak aracı lifte kaldırıp yıkıyorlar.
Lift sistemi de şöyle birşey;
http://images.ticiz.com/790151_w640_h640_rav_6352lp.jpg
Aynı işlemi belli aralıklarla e5 haremden bostancı yönüne doğru giderken sağda bp var orda 25-30 liraya yaptırıyorum
Koşuyolundamı yaptırıyorsun Emre?
imprezaWRC
14-02-2013, 16:10
Aynı işlemi belli aralıklarla e5 haremden bostancı yönüne doğru giderken sağda bp var orda 25-30 liraya yaptırıyorum
Emre, oradaki lift aynen böylemi, benim için biraz liftte önemli, arızalıyım işte yapacak birşey yok :D
KA®ANLIK
14-02-2013, 16:10
bilmukabele...
yıkayan dayı biraz aç gözlü ama olsun :D
KA®ANLIK
14-02-2013, 16:13
Emre, oradaki lift aynen böylemi, benim için biraz liftte önemli, arızalıyım işte yapacak birşey yok :D
Lift Bu şekilde değil...
dingile ahşap koyma yöntemiyle arabayı kaldırıyorlar,
marşpiyellerle ilgili sıkıntınız oluyorsa kafanız rahat olsun, altta uygun yerlere tahtahı yerleştirip sıkıntısız bir işlem oluyor...
hatta benim arabanın bir resmi olacaktı, bulursam koyayım
KA®ANLIK
14-02-2013, 16:16
http://b1202.hizliresim.com/u/m/2vkg5.jpg
imprezaWRC
14-02-2013, 16:17
Lift Bu şekilde değil...
dingile ahşap koyma yöntemiyle arabayı kaldırıyorlar,
marşpiyellerle ilgili sıkıntınız oluyorsa kafanız rahat olsun, altta uygun yerlere tahtahı yerleştirip sıkıntısız bir işlem oluyor...
hatta benim arabanın bir resmi olacaktı, bulursam koyayım
Haydeee, bende işte o şekil araç kaldırma sistemini hiç sevmiyorum :(
Gerçi fotoğraf varsa iyi olur :)
Aynen haremden gelirken koşuyolu sapağına gelmeden
Engin fotoğraf koymuş gerçi ama 4 çeker veya arkadan itiş aracımı bende bu tarzda kaldırmaya çekinirdim açıkçası, ilk posttaki gibi bir lift ile hem alt yıkama hem detailing hizmeti veren bi yer olucak inşallah :D
imprezaWRC
14-02-2013, 16:35
Aynen haremden gelirken koşuyolu sapağına gelmeden
Engin fotoğraf koymuş gerçi ama 4 çeker veya arkadan itiş aracımı bende bu tarzda kaldırmaya çekinirdim açıkçası, ilk posttaki gibi bir lift ile hem alt yıkama hem detailing hizmeti veren bi yer olucak inşallah :D
Emre, valla ben o sistemle aracı kaldırtırsam uykularım kaçar :D
Yoksa sen bir yer mi açacaksın, ne zaman, nerede, nasıl :)
Aynen harem-koşuyolu istikametinde
Emre, valla ben o sistemle aracı kaldırtırsam uykularım kaçar :D
Yoksa sen bir yer mi açacaksın, ne zaman, nerede, nasıl :)
Evet kesin kararımı verdim bir yer açacağım anadolu yakasında(kadıköy-bostancı arası) güzel bir dükkan bulabilirsem :)
Maslak Meguiars bmw passiona kampanya yapmış 100 tl ama arabanın altı ciddi anlamda sıfırdan daha iyi oluyo
imprezaWRC
14-02-2013, 16:42
Maslak Meguiars bmw passiona kampanya yapmış 100 tl ama arabanın altı ciddi anlamda sıfırdan daha iyi oluyo
Ben orada iç-dış+alt yıkama'yı 50TL'ye yaptırdım. O kampanya bu haftasonu bitecek, sonra bir daha ne zaman o kampanyayı yapar meçhul :( (bu haftasonu işim olmasa asıl oraya gidecektim :( )
imprezaWRC
14-02-2013, 16:43
Evet kesin kararımı verdim bir yer açacağım anadolu yakasında(kadıköy-bostancı arası) güzel bir dükkan bulabilirsem :)
Hadi hayırlısı, böyle liftli yıkama falan olursa müdavimin olurum :)
Hadi hayırlısı, böyle liftli yıkama falan olursa müdavimin olurum :)
Eyvallah, müdavimin olurum diyen çok ama inşallah açınca sinek avlamayız :D Sende özellikle nano konusunda oldukça bilgilisin varsa öneri ve tavsiyelerini dinlemek isterim :)
Ben orada iç-dış+alt yıkama'yı 50TL'ye yaptırdım. O kampanya bu haftasonu bitecek, sonra bir daha ne zaman o kampanyayı yapar meçhul :( (bu haftasonu işim olmasa asıl oraya gidecektim :( )
Hakan abi arabaları değişelim ben senin yerine yıkatayım hafta sonu maslakta sonra akşam tekrar değişiriz olmazmı?
imprezaWRC
14-02-2013, 16:49
Eyvallah, müdavimin olurum diyen çok ama inşallah açınca sinek avlamayız :D Sende özellikle nano konusunda oldukça bilgilisin varsa öneri ve tavsiyelerini dinlemek isterim :)
Sen yeterki dükkanı aç, yeterki lifti olsun, tekerlekleri söküp jantları, davlumbazları yıkayabilelim fiyatlarında uçuk olmasın başka birşey istemem.
Nano için de her zaman yardımcı olurum :)
imprezaWRC
14-02-2013, 16:52
Hakan abi arabaları değişelim ben senin yerine yıkatayım hafta sonu maslakta sonra akşam tekrar değişiriz olmazmı?
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor :D :D
Sen yeterki dükkanı aç, yeterki lifti olsun, tekerlekleri söküp jantları, davlumbazları yıkayabilelim fiyatlarında uçuk olmasın başka birşey istemem.
Nano için de her zaman yardımcı olurum :)
Bahsettiğin gibi bir yer olcak kısmetse :) Konuyu daha fazla dağıtmayalım nano için rahatsız edeceğim :)
imprezaWRC
14-02-2013, 16:56
Bahsettiğin gibi bir yer olcak kısmetse :) Konuyu daha fazla dağıtmayalım nano için rahatsız edeceğim :)
İnşallah kısa sürede ve istediğin yerde ve kesene göre bir yer açarsın :)
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor :D :D
:icon_wack
Semte aç mudavimin olayım 10 araba garantin var.Semt bizim :D
Hayırlısı olsun.
Kafayı alt yıkamaya taktım. Başlıkta yazdığım yere giden oldu mu, gittiyse memnun kaldı mı?
Önce ilaç sıkıyoruz (bu lafada hastayım :D ) sonra sıcak su ile yıkıyoruz dedi, fiyatı 60TL'miş. Mekan pek cafcaflı değil, ancak aracı lifte kaldırıp yıkıyorlar.
Lift sistemi de şöyle birşey;
Ben gittim Polo'm varken davlumbazlarima zift bulasmisti yolda onlari temizlettim. Araba basikti ama tahta mahta bi sekilde cikarttik artik :D
Ben memnun kalmistim. Altini yikadiktan sonra indirdik krikoya tek tek kaldirip lastikleri sokup davlumbazlara itinayla el isciligi yaptilar tertemiz oldu. 80 lira falan vermistim bu ise 1 sene once
Malzemelerine pek bakmadim nelerle yapti hatirlamiyorum, cok da sallamamistim ama sonuc iyiydi yani :)
imprezaWRC
14-02-2013, 20:08
Ben gittim Polo'm varken davlumbazlarima zift bulasmisti yolda onlari temizlettim. Araba basikti ama tahta mahta bi sekilde cikarttik artik :D
Ben memnun kalmistim. Altini yikadiktan sonra indirdik krikoya tek tek kaldirip lastikleri sokup davlumbazlara itinayla el isciligi yaptilar tertemiz oldu. 80 lira falan vermistim bu ise 1 sene once
Malzemelerine pek bakmadim nelerle yapti hatirlamiyorum, cok da sallamamistim ama sonuc iyiydi yani :)
Tarık, sende bir şeytanın yattığı yeri bilmiyorsun :D
Eyvallah sağolasın :)
gemsazr9
14-02-2013, 20:09
arkadaşlar istanbulda hidrolikl ahşap koyup kaldıran bir yer bulmuştum .adam gitti tahtaya viraj demirlerine koydu . aklım çıktı eğecek diye bir daha gitmem . bursada bir adamdakanal var hiç kaldırmıyor mis gibi . yolum düşerse orda yaptıracam beşevler sanayide.
EMG , Suadiye Goztepe arasinda acarsan dukkanini bende her hafta gelirim. Resmen yalap salap yikayan yerlerden artik tiksindigim icin arabami yikatmak icimden gelmiyor. Anadolu yakasinda gercekten ticari duygular gutmeden hakkini vererek yikama yapan yer yok. Yer cok ama yikayanlarin hepsi hanzo, janti arabanin govdesini , fari her yeri ayni eldivenle mi yikayan dersin, arabanin disini sildigi bezle torpidonun tozunu mu alan.
Kisacasi illalah ettim, Allah rizasi icin isten az biraz anlayan, adamina egitim verip egiticek su ise gonullu biri Anadolu yikasinda yikamaci acsin, gerekirse 35 liraya yikasin ama hakkiyla yapsin su isi.
Jeandan-R
14-02-2013, 22:27
Konu dışı ama, kendim yıkamadıkça kralı yıkasa hata buluyorum.
İnşallah kısa sürede ve istediğin yerde ve kesene göre bir yer açarsın :)
Eyvallah teşekkür ettim hayırlısı olur inşallah :)
Semte aç mudavimin olayım 10 araba garantin var.Semt bizim :D
Hayırlısı olsun.
acıbadem-koşuyolu-altunizade üçgeninde olması büyük ihtimal bakalım kısmet
EMG , Suadiye Goztepe arasinda acarsan dukkanini bende her hafta gelirim. Resmen yalap salap yikayan yerlerden artik tiksindigim icin arabami yikatmak icimden gelmiyor. Anadolu yakasinda gercekten ticari duygular gutmeden hakkini vererek yikama yapan yer yok. Yer cok ama yikayanlarin hepsi hanzo, janti arabanin govdesini , fari her yeri ayni eldivenle mi yikayan dersin, arabanin disini sildigi bezle torpidonun tozunu mu alan.
Kisacasi illalah ettim, Allah rizasi icin isten az biraz anlayan, adamina egitim verip egiticek su ise gonullu biri Anadolu yikasinda yikamaci acsin, gerekirse 35 liraya yikasin ama hakkiyla yapsin su isi.
Dediğin gibi bu işi hakkıyla yapan yer yok gibi bişey, kısmet olur da kafamızdaki projeyi hayata geçirebilirsek herkesi tatmin edicek bir mekan olucak inşallah.
kickboxer
15-02-2013, 01:07
ahu yıkamanın lifti çok güzel lastiklerin üstünde olması işi daha fazla riske atmıyor
titiz olduğunuzu belirtirseniz çok güzel ilgilenir hayır demez neden demez.
kullandığı ürünler hakkında bilgim yok ama iş görüyor aracın altında
imprezaWRC
15-02-2013, 08:57
ahu yıkamanın lifti çok güzel lastiklerin üstünde olması işi daha fazla riske atmıyor
titiz olduğunuzu belirtirseniz çok güzel ilgilenir hayır demez neden demez.
kullandığı ürünler hakkında bilgim yok ama iş görüyor aracın altında
Senden geçer notu aldıysa sorun yok demektir :)