Orijinalini görmek için tıklayınız : çakma mıke tyson türkiyede......
emirarslan34
14-02-2013, 21:27
bugun haberlerde izledim , gözlerime inanamadım , aman arkadaslar ne olursa olsun sakin olun trafikte lütfen :(
inanılır gibi degil , ne insanlar var...
HABER: Otobs ofrn Evire evire Dvd haberi (http://www.haberler.com/otobus-soforunu-evire-cevire-dovdu-4333549-haberi/)
Otobüs Şoförüne Uçan Tekme Atmak - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/104711/otobus-soforune-ucan-tekme-atmak)
bende haberlerde gördüm peşpeşe yayınladılar , yok böyle bir olay şok oldum resmen.
böyle şerefsizlik böyle haysiyetsizlik olmaz
timucintt
14-02-2013, 21:33
Bizim milletimize yakışan hareketler tebrik ettim hepsini....
ya var ya acayip sinirlendim
Harbiden yuh diyorum. Yolcular linç edeymiş keşke şerefsizi.
BuRaK_eFe
14-02-2013, 21:36
böylesi adamlar çok memlekette dikkat etmek lazım
Low-Rider
14-02-2013, 21:37
Hayvan ya resmen ağzına sıçtı herifin.
Özel halk otobüsü şoförleri muavinleri varken daha cevvaldiler.
Kimseyle takışmamak lazım öküz dolu ortalık.
Ne olacak caydırıcı cezalar olmazsa, Eğitim olmazsa herşey olur ben sinirleyim deyip adamı öldürecek tamam bende sinirliyim kimse bana dokunmasın herkesi öldürüm bu mu ?
Adamı serbest bırakıyorlar ???? Otobüsde var en az 100 kişi şöför hakimiyeti kaybetse devirse Allah korusun 10 kişi ölse bir o kadar sakat kalsa yaralansa yine serbest kalacak mı ?
Yani illa şöförün kaza mı yapması gerekiyordu ?
131mirafiori
14-02-2013, 21:38
harbi iyi sopa yemiş adam...
onursumer
14-02-2013, 21:38
boyle şerefsizlik olmaz ama en çok sevindiğim nokta şu kameraların koyulması oldu şimdi bakalım o yumrukların hesabını yargı onunde nasıl vericek hiç şansı yok bu goruntuler karşısında
boyle şerefsizlik olmaz ama en çok sevindiğim nokta şu kameraların koyulması oldu şimdi bakalım o yumrukların hesabını yargı onunde nasıl vericek hiç şansı yok bu goruntuler karşısında
müebbet cezası alır inşallah şeref yoksunu mahlukat
Dolaylı olarak cınayete tesebbusten suclanabılırmı darp dan zıyade haysıyetsız ?
ufuk_AEB
14-02-2013, 21:43
ulan o kadar insanın canını tehlikeye atmış bi tane yağız yokmu orda şu allahsızın kafasını gözünü kıracak...fena gerildim!!!
Otobüs şoförüne de kabahat bulan çok kişi olmuş bazı paylaşım sitelerinde... Belki tahrik etmişte olabilir... Bazıları hakediyor gibi klişe laflara girmeyeceğim. ama bugün başıma gelen şey hoşuma gitti...
Uzun zamandır ilk defa halk otobüsüne bindim... Binerken çok dolu değilse, kolay gelsin falan der geçerim ama bu sefer şoför beni "hoşgeldiniz" diye karşılayınca şaşırdım... Hoşumada gitti... Şimdi gelde bu adama kız yaptığı bir hatada...
İlk karşılaşma çok önemlidir... zaten dolmuş bir milletiz... İnsanlarla ilk karşılaşmanızda gülümsemeyi unutmayalım...
Bu arada otobüs 400A idi, Gürpınar-Yenibosna arası çalışan...
İkinci videoda sonra herifi fena benzetiyorlar ama ilk video cidden facia.
Yazık günah valla üzüldüm hiç sevmesem de otobüs şoförlerini.
anthinka
14-02-2013, 21:47
O şişko yarmanın ağzının ortasına ayağında kundurayla sadece bir kez vurma isterdim.
manyak.sofor sanırım el frenını cektı. otobus kendılıgınden yavaslayıp durdu yoksa frenı o kadar kısa olan otobus tanımıyorum.
Otobüs şoförüne de kabahat bulan çok kişi olmuş bazı paylaşım sitelerinde... Belki tahrik etmişte olabilir... Bazıları hakediyor gibi klişe laflara girmeyeceğim. ama bugün başıma gelen şey hoşuma gitti...
Uzun zamandır ilk defa halk otobüsüne bindim... Binerken çok dolu değilse, kolay gelsin falan der geçerim ama bu sefer şoför beni "hoşgeldiniz" diye karşılayınca şaşırdım... Hoşumada gitti... Şimdi gelde bu adama kız yaptığı bir hatada...
İlk karşılaşma çok önemlidir... zaten dolmuş bir milletiz... İnsanlarla ilk karşılaşmanızda gülümsemeyi unutmayalım...
şöför adama çekil aynayı göremiyorum diyo adam çekilmiyorum nolcak diyo ? adam çekilsene kardeşim diyo sonra ben asabiyim benle uğraşma deyip geçiriyo... yani şöförün bi suçu yok
2. videodaki adam şanssızmış öteki adam giriyo kapı kapanıyo sonra dışardakiler giremiyor
Kapatacaksın kapıları, zaten insanlar o sıkışıklık içinde herkes gerilmiş 'aha bu herif yüzünden gidemiyoruz' diyeceksin. O içerideki tüm yolcular bir yumruk atsa kim vurduya gider, en temizi.
Herkes otobus sofrounu haklı bulmus ama trafıkte hangı otobus dolmus taksı mınıbu kurallara uyuyor ?
hepsı kasap gıbı araba kullanıyor
sınyal vermeden bır anda sol şerıde cıkıyor
bence otobus soforunde sıkıntı var bana oyle geldı
2.vıdeoda surucu haklı bence her sekılde
dragon07
14-02-2013, 21:54
mertcan tamm 1-2 tane vur sal adamı adam zaten yaşlı kaç dakka adamı dövdü bilader kalbi olsa adamın ölürdü yazık degilmi ne olursa olsun öyle dövülmez diyorum ben.
mertcan tamm 1-2 tane vur sal adamı adam zaten yaşlı kaç dakka adamı dövdü bilader kalbi olsa adamın ölürdü yazık degilmi ne olursa olsun öyle dövülmez diyorum ben.
orası oyle kanka cok abartmıs haklısın :(
valla kımseye çatma mak gereklı trafıkte
yada dırek bıber gazını sık bırak :)
2. linkteki videonun 14 Şubat 2013 - 18:35 saat ve tarihli yorumuna katılıyorum uzun uzun yazmıyım
Burak-Akın
14-02-2013, 21:58
Herkes otobus sofrounu haklı bulmus ama trafıkte hangı otobus dolmus taksı mınıbu kurallara uyuyor ?
abi söylediklerinde haklısında ilk videodaki resmen insan dışı varlık, insan babası yaşındaki adama vurmayı bırak resmen düşmana girer gibi girmiş ayıptır bu kadarı
İbrahim Erdem
14-02-2013, 22:01
Güzelim ülkemde yaşmaktan soğudum şunu görünce :(
gece gece daraldım amk bu nası konu yaa?
ulan hadi ilk video neyse gerçi onda da döveceğini bildiğin adama nie daha çok vurmak ister güçlü olan aklımın almadığı birşeydir! ama ikinci videoda o nasıl bir amk geri zekalısıdır giden otobüsün sürücüsüne vuruyor? zihniyetini zikim ben böylelerinin!
Abi doğru diyon yaşlı başlı ama videonun başında da küfür ediyor sonra önünde duracağını bile bile çarpıyor. Belli ki başında bi boklar yemiş ki adam peşini bırakmıyor. Dozunu kaçırmış biraz + olarak yaşlı olmasına da bakmamış o konuda katılıyorum ama dayağı hak etmiş gibi hava var ortada.
İkinci videodaki insanlar mal yemin ederim mal.
Otobüs giderken lavuğun biri tekme atıyor. Adamı linç edeceklerine kaçıyorlar.
Allah karşılaştırmasın ne diyeyim.
tdipower
14-02-2013, 22:23
ne olursa olsun yaşlı başlı adam yazık valla..
yaşlı adama öle yapmak bence o.ç luğunun ötesi.
AslanMustafa
14-02-2013, 22:28
Ne olacak caydırıcı cezalar olmazsa, Eğitim olmazsa herşey olur ben sinirleyim deyip adamı öldürecek tamam bende sinirliyim kimse bana dokunmasın herkesi öldürüm bu mu ?
Adamı serbest bırakıyorlar ???? Otobüsde var en az 100 kişi şöför hakimiyeti kaybetse devirse Allah korusun 10 kişi ölse bir o kadar sakat kalsa yaralansa yine serbest kalacak mı ?
Yani illa şöförün kaza mı yapması gerekiyordu ?
:icon_tup: aynen yazıcaktım tecüman oldunuz.
oradaki yolcuların ben ta... alsana elinin altına herifi ! amele gibi bakıyorlar hey allahım ya , 2008 senesinde babamla otobüsteyiz daha 15 yaşındayım bi sarhoş otobüste liseli kızı taciz edip duruyordu pederde görmüş kız ağlıyormuş gizli gizli olayı anlamış adamı tuttu sarstı biraz napıyorsun lan vs küfür kıyamet ( peder asker ) , adamda 190 boylarında peder 182 falan bende o zaman liseli heyecanı aradan fırsat buldum elemana kafa attım eleman yıkıldı yere peder bağırdı vurun diye :D bende bağırdım adamı linc edecek hale getirdik şöförde geldi kapıyı açtık attık dükkanların önüne şerefsizi adam sarhoş tipli şerefsiz bi tipti kızda normal bacımız ablamız gibi bi kızdı öyle yollu vs değildi bunlara böyle ders vereceksin ki bidaha kalkışmasınlar
Özgür Ozan
14-02-2013, 22:28
ilk videoki adam tam bi karaktersiz ulan bi iki tane vur bırak kaç yaşında lan adam yavşak herif bide hıh hıh diyo, ayrıca bakmayın cüssesine mahalle stili yumruk atıyo sağlam işi bilen birine denk gelir bigün yerde bulur kendini
darkmoon
14-02-2013, 22:29
neyse sildim yazmıycamm vazgeçdim...
abiler dikkat ettiyseniz videodaki amca ilk saniyelerde ana bacı ejdad giriyor el kol hareketi falan yapılan hareketi doğru bulmuyorum ama bir cogunuz bılıyosunuz ki özel otobüs soförleri dolmuşcuların cogu böyle ama gerçekden çok yazık keşke şöyle şeyler hiç olmasa
bu kadarda olmaz pes dogrusu adamda bütün öfkesini şöförden çıkarttı
63owen63
14-02-2013, 22:33
Nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan ahmakça..
herkes psikopat oldu memlekette,herkeste bi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyeti.sonumuz hayrola.
eskiden olsa o otobüste uçan tekme atan yaratığı linç ederlerdi şimdi herkes çekinir oldu.bir otobüs adamdan dayak yese o yaratık bir daha cesaret edemez böyle şeylere:mad::mad:
yaşlı sürücüyü döven ayıya söyleyecek bişe bulamadım:ofk:
otobüsün birinde neneye yer verirken sıkışık otobüste sürtüne sürtüne oturmak zorunda kaldı kadıncağız kocasınla takışmıştım evet vurmuştum bitane,hala içimde kalmıştır keşke vurmasaydım diye ama haketti ana avrat sövüyodu sanki tecavüz ettik iyi niyetle verdik yerimizi mk aklıma geldi yine, videolara gelirsek eğitim fln mesajı yazılmasın böyle videolarda,canım sıkılıyo.yıllardır anlatmadık bunlar eğitimle düzelecek şeyler değil
cgnozdmr
14-02-2013, 22:36
Yazıktır babası yaşındaki adama..iki videoda da sinirim hopladı gerildim gece gece!
Özgür Ozan
14-02-2013, 22:39
herkes psikopat oldu memlekette,herkeste bi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyeti.sonumuz hayrola.
eskiden olsa o otobüste uçan tekme atan yaratığı linç ederlerdi şimdi herkes çekinir oldu.bir otobüs adamdan dayak yese o yaratık bak bakalım bir daha cesaret ediyormu böyle şeylere:mad::mad:
yaşlı sürücüyü döven ayıya söyleyecek bişe bulamadım:ofk:
Peki şimdi ben o otobüsteyim o adam şöföre vurunca orda ben de adama girdim adamı da dövüyorum o arada adam çekti cebinden kelebeği benim kasığa taktı, kan kaybından gittim nolacak ?
Değer mi? İşte insanlar da bu yüzden kimseye dalaşmak istemiyor kimden ne çıkacağı hiç belli değil.
Benim arkadaşımın bi abisi kızılayın ortasında bacağından bıçaklanıp kan kaybından gitti. Hacettepeye 5 dk messafede oldu bu olay, hem de geceleyin yani ulaşım vs. çok kolayken. Ben bunu görüp şimdi kendimi neden tehlikeye atayım
İşte o yüzden burdaki asıl sıkıntılı durum ikinci videodaki. İlkinde bişey yok en fazla dayak yersin belli adam da bişey olmadığı ama ikincisinden ne çıkcağı hiç belli değil
Haberlerde bu iki olay icinde savcilik tarafindan serbest birakildigini soyledi.
ikiside yaş odunluk yeminle.. :mad:
iyi olmuş kötü olmuş diye konuşmak istemiyorum ama bazı otobüs ve dolmuş şöförleri gerçekten abuk subuk sürüyo hele duraktan cıkarken geldiğimi görüp önüme atlaması ayrı bi olay ama tabi bukadar da atraksyon olmazz
Uçan tekme atılan videoda olayı tetikleten şey , şoförün dürtmesi. dürtülmek acayip sinir bozucu bişey. heleki balık istifi şeklinde yolculuk ediyosan , bide böyle dürtülüp aşaa in aşaa diyen şekilsiz şoföre karşı sinirlenebilirsin.. ne olursa olsun hareket halindeki aracın şoförüne vurmak aptallıktır tabi.
@Özgür Ozan
tabi ki nerde ne olacağı belli değil öyle sazan gibi atlamıycan ama uçan tekme atan şerefsiz o otobüsteki herkesin hayatını tehlikeye attı.kendi hayatımızı tehlikeye atana da susup kalacak değiliz heralde:beuj: Bir otobüs adam var orda o şerefsiz iyi bir linci haketmişti.
Kutluhan
14-02-2013, 23:06
Kasap Otobüs şöförlerinden nefret ediyorum hele ki bide en sevdiğim ilk aracıma çarpıp sol tarafını hoşaf ettikten sonra zerre kadar acımıyorum adam vurdu durmadı sol şeritten en sağ şeride kadar sürükledi şıçtı sıvadı arabaya ve adam gayet coool hiç bişey olmamış tavırlar falan, ilk videodaki amcada dünya kadar küfür ettikten sonra o dayağı hak etmiş zaten. İkinci videodaki söför abime ayıp etmişler o otobüste olup o ser... dişlerini tek tek dökmek isterdim.
salih_560
14-02-2013, 23:06
Arkadaşlar ilk videoyu çok merak ettim 2 video kelime yetmiyor uyanık spor adam dalmış yoksa anasını bellicek adamın ilk videonun linkini rica edebilirmiyim acaba ..
Olcak is degil herkes dikkatli olmali trafikte kimin ne oldugu belli degil
Bazı otobüs şoforleri hayvan olabilir ama bu öküzün yaptığı şerefsizlik.
nolursa olsun yaşlı savunmasız adama öyle vurulmaz ordan oraya sürüklenmez.
Çok sinirlenirsin delirirsin , 3-4 tane vurursun bırakırsın tamam.
zaten delikanlı adam olsa o hareketleri yapmaz , korkak herifler buldumu böyle savunmasızları giderler üstlerine adam gibi yumruk atabilseydi o şofor ayakta bile duramazdı.
İçim acıdı izlerken.
Yaşlı şöförü dövene çok kıl oldum garibanı bulunca çok iyi değerlendiriyo şansını benim gibi 1.90 biri olsa inince abi çekmeye başlar böyle insanlara ayar oluyorum.
focus musty35
14-02-2013, 23:12
ordada bır tane delıkanlı cıkıpta yaslı adamı dovdu dıe gırmıyr ya adama nasıl tav oldum sınır oldum gece gecee
Özgür Ozan
14-02-2013, 23:15
@Özgür Ozan
tabi ki nerde ne olacağı belli değil öyle sazan gibi atlamıycan ama uçan tekme atan şerefsiz o otobüsteki herkesin hayatını tehlikeye attı.kendi hayatımızı tehlikeye atana da susup kalacak değiliz heralde:beuj: Bir otobüs adam var orda o şerefsiz iyi bir linci haketmişti.
haketti hekatmesine de dediğim gibi açıkcası ben böyle lüzumsuz adam için kendimi tehlikeye atmazdım hele ki yaşadığım olaylardan sonra :D zaten şöfor gördüğüm kadarıyla hakettiğini veriyor ona :D
rebeloghy
14-02-2013, 23:17
Şimdi bütün yorumlar iyi güzel hoş duyarlıyız falan, 2. video'ya söylencek bisey yok hareket halindeki aracın şoförüne vurulmaz.
ama gel gelelim birinci videoda başlarda net bir şekilde o şoför aracı sıkıştırmış, yol vermemiştir önüne kırmıştır yapmıştır bir şey belediye otobüsü bu!. Hangi insan hakkı yenmeden , canına malına kast edilmeden o otobüsün önünü keser de o sinirle vurur ?
şoför esas kendi yaşına başına bakmadan adamı sıkıştırmış, korna çalıp sellektör yapıyor diye bi güzel ana bacı küfrediyor, önünde duracağını bile bile devletin arabası diye vuruyor bi de.
Ne o sonra dayağı haketmemiş mi oluyor... Bu konu da makas videolarına döndü, bi makas videosu paylaşılır 1000000 kisi begenir. sonra bi konu açılır şu arac bana söyle makas attı böyle tehlikeli duruma soktu denilince adama toplu halde küfür türetme yarışına girilir. şimdi konu bu ya ayının biri cok ayıp etti şoförü durduk yere dövdü.. ah tüh tüh. e peki yarın biri sohbette konu açar da şu otobüs şöyle sinyal vermeden önüme kırdı yoldan cıktım takla attım diye ???????????? o zaman da hep beraber otobüscülere küfrederiz nolcak :) üzgünüm kızmayın ama durumun özeti budur abilerim kardeslerim..
S.Özeren
14-02-2013, 23:18
valla avukat kesilmek istememde 1. videoya pek yorum yapmak istemiyorum ama bana göre %70 otobüs şöföründe ibnelik var
yolu kesilmeden önce düm düz sövüyor yani kesin adamı çok sinirlendircek bişey yaptı adamda ağzını burnunu kırdı.
2. video benimde metrobüste başıma geldi , adam çekilirmisin geri göremiyorum dedi , 2 saniye bekle dedim yerleşsin herkes çekilcem ve çekildim
tipine soktuğum sinirliymiş, çekilmezmiş. o otobüste kaç kişi var oğlu , kızı , abisi annesi bacısı var. Klavyede yazmak istemezdimde ben orda olsam onun bi yerine sokardım tuttuğu demiri
hep aynı tipler felc gecırdım zor hareket edıyorum adam 30 sanıye bekledi dıye araban sılah cekiyor.. iyice piskoljimiz bozuldu toplum olarak.. tahammülsüz anlayıssız yitik bir organizma olduk yazık
..... önünde duracağını bile bile devletin arabası diye vuruyor bi de.
Yok daha neler. O otobüs vurmak istese emin ol o adamı kapıdan çıkana camdan çıkarırdı. Adam fren yapıyor ama duramıyor.
Gimifayf
14-02-2013, 23:42
Hayretler içinde kaldım :O
SULTANOGLU
14-02-2013, 23:47
2. Video tam bir Finish him !!!!!!!!!
spor salonunda denk geldim tv'de adam bodyci kollara bak filan muhabbetleri içinde hiç sevmediğim otobüs şöforune acıyan tek bendim galiba.
şahsi fikrim.. çoğu otobüs taksi minibüs şoförü güzel bi dayağı hakediyolar..
ama hiçbirisi bu kadar ağırını haketmiyo tabi o ayrı
dakikalarca adam dövülür mü lan oha
Gimifayf
14-02-2013, 23:50
oradaki yolcuların ben ta... alsana elinin altına herifi ! amele gibi bakıyorlar hey allahım ya , 2008 senesinde babamla otobüsteyiz daha 15 yaşındayım bi sarhoş otobüste liseli kızı taciz edip duruyordu pederde görmüş kız ağlıyormuş gizli gizli olayı anlamış adamı tuttu sarstı biraz napıyorsun lan vs küfür kıyamet ( peder asker ) , adamda 190 boylarında peder 182 falan bende o zaman liseli heyecanı aradan fırsat buldum elemana kafa attım eleman yıkıldı yere peder bağırdı vurun diye :D bende bağırdım adamı linc edecek hale getirdik şöförde geldi kapıyı açtık attık dükkanların önüne şerefsizi adam sarhoş tipli şerefsiz bi tipti kızda normal bacımız ablamız gibi bi kızdı öyle yollu vs değildi bunlara böyle ders vereceksin ki bidaha kalkışmasınlar
+1 Aynen yapılması gereken yapılmış abicim kafana sağlık. :D
Haberlerde bu iki olay icinde savcilik tarafindan serbest birakildigini soyledi.
Suç kimde şimdi, yapanda mı yoksa yaptıran savcılıkta mı ? Ölçüp tartmak gerek.
hangimiz bazen bu kadar sinirlenip aynılarını yapmayı aklımızdan geçirmiyoruzki
Yok daha neler. O otobüs vurmak istese emin ol o adamı kapıdan çıkana camdan çıkarırdı. Adam fren yapıyor ama duramıyor.
Adamın önüne geçtiğinde duracağını otobüs şoförü de kestirmiş olmalıdır bence. Kasıtlı vuruyor.
Bide kimsenin dikkatini çekmedi sanırım ama bıçak çekiyor yaşlı kurt 1. videoda.
emirarslan34
15-02-2013, 00:01
:icon_tup: aynen içimizdeki apaçiyi umarım birgun dışarı cıkarmayız :D hahahahh :D
allah korusun abi bu ne ya.
5 dk erkeklik yaparsın. ömürboyu karı gibi yaşarsın. aman abi allah yaşatmasın böyle şeyler.
gerci savcılık yol vermiş hepsine :D
ya aslında burda hepsi haklı ve haksız ya :D :D :D
Deepblue
15-02-2013, 00:02
Harbiden yuh diyorum. Yolcular linç edeymiş keşke şerefsizi.
Aynı fikirdeyim abi.. Keşke..
SULTANOGLU
15-02-2013, 00:03
Ilk videodaki sofor ne rahatlamistir 10 sise pasifloraicsen boyle rahatlayamazsin. Bir daha iLedimde iyi olmus amk. Sonra birde bicak cekmis oyuzden birakmiyor yeti adam.
emirarslan34
15-02-2013, 00:04
az önce yine izledik haberlerde koptuk resmen :D 2. videoda adam resmen hani TEKKEN de kıng varya bide eddy O harfi ve X harfine aynı anda bastıgın zaman direk o hareketi yapıyor :D ilk vuruşunu 2. videodaki :D
Özgür Ozan
15-02-2013, 00:04
aynen abi daha bu eylülde çok benzer bi olay yaşadım ama ben kapıyı kırmadım, kapıyı yumruklarken otobüşçü kapıyı açmadı ve direk kaçtı nerdeyse beni çiğniyodu .tne :D
Eray Yümsel
15-02-2013, 00:05
2. videoda çok güldüm ya :D
yeti adam.
Ahahah :D yeti adam :D
Pardonda, savunmuyorum yapilan davranis okuzluk medeniyetsizlik, fakat en medeniyet yoksunu, Trafikte magandalik yapan, uyaniklik edip trafigin icine eden, durak yerine yolun ortasinda indiren isguzar serefsizlik edenlerin cogu otobus soforu/dolmus/magiruscu falan minibuscu oluyo yada taksici, Hatta halk otobusu sana gelse vursa bile devlet malina zarardan yargilaniyosun, Cok sacma... Iyi olmus eger hakketiyse kasindiysa, eline saglik dovenin, Bidaha diklenmez dallama!!. Ha duzgun suren otobus soforu, toplu tasima araci soforu varmi? var, Ama trafik polisleri gibi, bir elin parmagini gecmez nerdeyse
emirarslan34
15-02-2013, 00:11
aynen abi daha bu eylülde çok benzer bi olay yaşadım ama ben kapıyı kırmadım, kapıyı yumruklarken otobüşçü kapıyı açmadı ve direk kaçtı nerdeyse beni çiğniyodu .tne :D
hahahaahahaahaha :D şehort vouwrhtşo cuhacrtcCART
bady e basla :D sende sorunsuzca kır :D sendende bi video bekliyoruz bak konulu :D
E.Bozoglu
15-02-2013, 00:12
Ben güleyimmi, üzüleyimmi söveyimmi anlamadım ilk video da be insanoğlu dağdakine vurur gibi vuruyorsun yaşlı başlı adam tamam yapıyorlar ediyorlar banada yaptılar kime yapmadılar benımde içimden bunları yapmak geçti en fazla sövdüm Allah'ından bul inşallah dedim geçtim, ama baya kızdırmış adamın camı kırarak girdiğine göre cok kötü bir ana denk gelmiş dayı
İkinci Video 'ya nedense izledikçe gülüyorum o nasıl bir psikolojiyle atılan tekmedir :D
-Murat Özcan-
15-02-2013, 00:12
Ay allahım ne insanlar var ya :S
Özgür Ozan
15-02-2013, 00:13
hahahaahahaahaha :D şehort vouwrhtşo cuhacrtcCART
bady e basla :D sende sorunsuzca kır :D sendende bi video bekliyoruz bak konulu :D
yok ben cam kırılsın diye vurmadım camdan bana küfreden adam heralde kapıyı açar diye kapının kenarına vurdum senin tavsiyeni uzun bi süredir yaptığım için arabadan inince dayım biraz korktu direk vınn :D
Adam serbest bırakıldı çoktan :) Bu tür şeylerde pek kayda değer cezalar verilmiyor ülkemizde , ikinci olursa şu şu olur diyip yollanılıyor.Yolcu abi sinirliyim bak vs diyor sinir hastası felanmı diye düşündüm ama böylede vuruş şekli yokki
Gunes G.
15-02-2013, 00:17
"Dayak" ve "hak etmek" kelimeleri ayni cumlede gectigi surece bu olaylarin devami kesilmez...
o tekmeyle dövüş sporlarında değerlendirilmeli bu arkadaş :)
emirarslan34
15-02-2013, 00:32
o tekmeyle dövüş sporlarında değerlendirilmeli bu arkadaş :)
adam kıng ya :D bence tekken 7 de bu arkadas olmalı :D
http://g1302.hizliresim.com/16/h/k3xjv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kim haklı kim haksız ayrı mesele de gece gece şiştim, 15dk 200+ gitsem geçmez, gel de uyu şimdi :D
ozkanfaruk
15-02-2013, 00:47
Abi ne olursa olsun o yaşlı adama öyle vurulmaz hiçbirşey buna o hakkı vermez yazık günah ya kalbi olsa bişey olsa öldü. Bence hapse tıkanmalı o kel
o.ç öldüresiye girmiş yaşlı başlı adama
Confvseed
15-02-2013, 00:55
katılıyorum.
sanki yol otobus dolmus taksi sürücülerinin.
rebeloghy
15-02-2013, 01:01
E iyi yaşlı şoförler trafiğe tecavüz etsin haktır... Biz kaza yapalım malımızdan hakkımızdan olalım haktır...
dayak atan mı ? o ç dir. var mı böyle bir mantık. Kendi canınız yanmış gibi değerlendirin boşuna sallamayın ellerine sağlık diyeceğiniz adama.
kavgadan dolayı sabıkası varsa 6 ay hapis cezası var dikkat etmek lazım
rebeloghy
15-02-2013, 01:13
Geçen sene kuzenin nişandan dönüyoruz, babamın arabayı kullanıyorum arkada annem ve ablam da var. Eve az kalmış istanbul plaka bir araç sinyal vermeden zart diye çıktı önüme milim kaldı çarpmama (ki 50 ile gidiyorum zaten).. Sinirlendim bir iki selektör yaptım yola devam ettim. İleride yavaşladı sağa yanaştı, babam camını açtı '' Yola çıkarken sinyal verilir, aynaya bakılır , akşam akşam kaza yaptırılmaz insanlara'' dedi. 24- 28 yaşlarında bir genç Öyle mi olurmuşşş diye cevap verince babam da Adam gibi kullanacaksın o zaman o arabayı dedi. Çocuk devam etti ben de normal bi şekilde yürüdüm, önümüzde zik zak çiziyor bir sağ bir sol boş yolda eğleniyor. Bu hareketi yapınca babama baktım, hadi bakalım kes sunun önünü dedi. Bir durak ileride kırdım önüne indi babam arkasından ben. Çocuk arabadan da inmiyor, kapıyı camı da acmıyor. arabasının önündeyim arabada 2 kız arkadası var. Bak dedim aileyiz, yanında kız var ne olur '''''''PARDON''''''' desen de yoluna devam etsen gerek var mı bu artistliğe??????? Çocuk üstüme sürdü arabayı devam etti. Bi daha bindik arabaya bir durak ilerde tekrar kestim önünü. Çocuk indi babam da.. Babam yakasından tutup park halinde araca dayadı bunu. Abartısız arabanın üstünden atlayarak çocugun suratına vurdum bi tane. Ama hızımı alamadım bir yandan küfredip bir pardon demek mi bu kadar zor diyerek vurmaya devam ettim bırakınca yerden kaldırım taşı aldı. Derken çevredekiler araya girdi. Çocuk arabaya binip uzaklastı biz hemen babamla annemleri eve bıraktık. Tekrar çıktık ne kadar arkadaşım varsa aradım çıkın 34 plaka skoda fabia şirket aracı arayın dedim. Bulsak istanbula kadar aralıksız döverdik.
DAYAK - HAK ETMEK ? Yine görsem yine döverim yine döverim yine döverim. Neden mi ? İnsan Dediğiniz Varlık hatalı ise pardon der. Biz de eşşek değiliz pardon desin üstümden atlasın yine bir kelime cevap vermem. Hatasının üstüne bunu yaptı bir kelime ile hatasını düzeltmedi ya. Yine kuruldum tekrar gelsin izmir'e allahını seviyorsa bunu olur da görürse bir kere daha döveyim ne olur. Dayağı hak eden HAYVANLAR vardır bu dünya üzerinde....
mert_leon
15-02-2013, 01:16
Hadımköy otobüslerinde hergün yaşanılan olaylar. Üniversiteye ilk başladığım yıllar ayırıyodum filan ama artık umrumda değil yolculara hayvan muamelesi yapan o özel halk otobüsü şöförlerini it gibi dövebilirler hiç sıkıntı yok. Tabi uçan tekmeyi araç giderken atmasaydı iyiydi.
Canselmo
15-02-2013, 01:22
Öğrenci olduğum için günüm hep otobüslerde geçiyo malesef ..Ağzına kadar dolduran şöförler olduğu zaman uyuz oluyorum
30 kişil otobüse 100 kişi biniyoruz .. İnsan bunalıyo daralıyo şöför iyi niyetli olursa birşey yok..
Atarlı giderli şöförler oluyo o zaman işte beynim alarm veriyo..O anlık sinirle herşey olabilir
Yarma, yaşlı amcanın ecelı oluyodu :)
Yemin ederim yaşamıyormuşum orada ya. Gece gece sinirlerim bozuldu.
Bugün otobüsle bir yere gittim, insanlar otobüsten inerken arka kapıdan teşekkür ediyorlar şöföre. Daha hiç bir şey demiyorum.
Yol vermeyip arabasına vurulan adam sonuna kadar haklı videoda dikkat ederseniz adamı sıkıştırıyor
Uçan tekme atan adamın hareket mortal kombat 4 den tanıdık :D
O cidden saykoymuş yinede o kadar yolcu alıp akbil bastırıp banada in dese inmem parasını alırım
Valla kel o kadar sinirlendiyse adam cami falan kirip girdiyse dayida git sabah sabagghh belagnii falan diye kendine guven saglamaya calisan kufurler ediyorsa bilinki buyuk oranda suclu sofor belli.Dayi dua etsin normalde en kotu bayilmasi lazim o cussede adam o sinirle vurdumu.Ama bu tekken spec takilan arkadas gercekten cok ilginc gece gece kahkahalar attim :D O sekilde vurmak icin bambaska bir ruh hali lazim.Hee tekme yiyen soforede helal o siddette tekmeye kendini kaybetmedi once otobusu durdurdu guvenli bir sekilde ardindan intikam nidalariyla daldi bide dikkat edin sofor mma ci beyler.alttan kucaklama teknigiyle daldi ayagini yerden kesti isi garantiye aldi.Arkadan biride kapali kadina laf soktu birakin adami isini yapsin lafa tuttunuz otobus kullanamadi falan diye,o otobusun havalandirmasindada bi sorun olabilir iceri bir gaz sizmis olabilir herkes ayri bir kafada o otobuste.
KGüneyli
15-02-2013, 02:25
Yemin ederim, bir arkdasım vardı Jumbo yıldırım. Elemanı o sandım. ALLAHtan o değilmiş aklım cıktı .
Otobus söförüde yapmıştır bişey. Bi insan okadar sinirlenemez kolay kolay.
yazdım yazdım sildim, yazdım yazdım sildim boşuna uzaklaştırılmak istemiyorum siteden.. Tekme atan arkadaşı benim elime vericeklerdi...
erdem325
15-02-2013, 06:05
hahahahahhahahaha ilk videoya cok guldum yaa :D
rahatladin mi? hi? rahatladin mi? derken ebedi saadete gidicekmis sofor :D
kufurunde bini bir para videoda masallah..
Yalan olmasın ilk video yu defalarca keyifle seyrettim.Altında otobus nası olsa vursam bişey olmaz diyip katil gibi giden otobus şöförlerine ders niteliğinde.Herifin önce üstüne kırmış sonrada gidip arkadan vurmuş.Hemende ellerinin altında bıcak ayıların.Böle yersin dayağı işte.
O adam otobüse girip koltuğun araya yatırıp yumruklamaya başladığında otobüs şöforü bıçak çekiyor. Adamın sağ elini yaralıyor heralde. O yüzden de abartmış olabilir. Videonun başına bakarsanız Hyundai'yi kaldırıma sıkıştırıyor. Bişey yapmamış olsa kimse iner inmez cam cerceve indirip arabaya dalmaz bence.
Kadınları sıkıştıran bunlar yayaların üstüne süren bunlar gevur malı gibi kullanan sürtse durmadan devam eden bunlar diye devam edeceğim ama bu olay için konusmak lazım genele değil.Herifi önce sıkıştırmış sonra gitmiş bilerek arkadan vurmuş.Üstüne bıcak cekmiş delikanlı ol azıcık o zamanda ye dayağını otur yok öle..
coolvtec
15-02-2013, 06:53
ilk videoda şöför haketmiş :)
diğerinde ise yolcular toplaşıp bi meydan dayağı çekmedilerse yuh olsun. arkaşta sinir falan kalmaz o zaman.
Ali Burak Şık
15-02-2013, 07:19
bizim 399C nin şoförlerindendir muhtemelen , adamı bulursam ayrıntılı bilgi alırım olay hakkında :)
rahatladınmı diye sürücüye soran otobüs şöförü dayağı yiyince rahatladımı acaba ??
Öyle bir durumda ya sopa yersen ya da sopa atarsın.
Adam sopa atmayı tercih etmiş. Biraz pısırık birisi olsa sopayla kovalardı otobüs şöförü. Sopa levye bıçak artık ne varsa...
Taksicilere, dolmuşculara, otobüs şöförlerine dikkat etmek lazım. İş mertlkiten çıktı çoktan.
Trafiğe çıkmadan bi kaşık pasiflora tamamdır..
Özel Halk Otobüsleri, muavinleri olduğu zaman adamlardı, muavinler yasaklanıncamı acizleştiler. Ya şu ana kadar bir tane düzgün otobüs şöförüne denk gelmedim ben.
Beylikdüzünde bundan 6-7 sene önce muavinle beraber bir adamı kovalamışlardı e-5 de. Adama araba çarpıp ölmüştü.
İlahi adalet der geçerim, minibüscü yada özel halk otobüscüsüne gram üzülmem.
bu videoda otobüs söförü haklı.
karaktersiz cezaevine girsinde bakalım oradaki abiler aynı şeyi ona yapınca hoşuna gidecekmi.
hem şuçlu hem güçlü...
low&slow
15-02-2013, 08:05
Kultur farkı bu egıtımle olucak ıs degıl bu. Adam cocuklugunda aılesınden cevresınden ne goruyorsa onu uyguluyor.
Ne yalan soylıyım adam akıllı bır kavgam olmamıstır. Tartısmaya bıle gelemıyorum :)
GokhanE.
15-02-2013, 08:31
Dürtme kısmına sinirlendi arkadaş heralde.. Hözler de kamerada töbe estagfurullah bir değişik çıkmış
ıkıncı vıdeodakı otobuste olsaydım heralde soforle serce parmakları bırlestırıp o şerefsizin ustunde halay cekerdım. acayıp sınır oldum şerefsıze. sinirliymiş alınır o sinirler.
Öyle bir durumda ya sopa yersen ya da sopa atarsın.
Adam sopa atmayı tercih etmiş. Biraz pısırık birisi olsa sopayla kovalardı otobüs şöförü. Sopa levye bıçak artık ne varsa...
Taksicilere, dolmuşculara, otobüs şöförlerine dikkat etmek lazım. İş mertlkiten çıktı çoktan.
Trafiğe çıkmadan bi kaşık pasiflora tamamdır..
Aynen trafikte it kopuk dolu, Sorsan delikanlinin kralidir, Ama anca 5 kisi bi kisiye dalarlar yada sayica cokken, Silahsiz adama silah ceker, Bilegine guvenmedigi icin kari kilikli anca elinde bicak/silah varken dayilanabilir zaten...Serefsiz dolu, Bunlar hem suclu hem guclu, dov dov bitmez, xanax alip cikcan trafige en guzeli... yada araban hizliysa trafikte aciksa el hareketi cek (tercihine gore, orta parmak veya nah isareti) vin... icinde kalir totosun.
huseyinturk
15-02-2013, 08:56
Mal sahibine denk gelmşsinizdir, arada çıkıyordur araca. Neden derseniz bizde 448de otobüs çalıştırıyoruz mimaroba-y.bosna. Babam binde bir çıkar arabaya inerken teşekkür etmeyen, allah razı olsun demeyen nadirdir. Güler yüz önemlii tabi ama sürekli o araçta şöförlük yapan birinden, hoşunuza giden bu güleryüzlülüğü göstermesini beklemek inanın stok 1.4hdi 206nın yüklü vtece 2 boy atmasını beklemek gibi... siz sabahtan akşama kadar o trafikte yolculuk yaptığınızı düşünün, ne kadar hoş görülü olabilirsiniz? Tabiki yapılan öküzlükleri savunmuyorum ama ilk başlarda durakta kavga bile etmişliğim bar yolcuya saygısızlık yapan araç muaviniyle şöförüyle.bir iiki haftada bir çıkmama rağmen, çalıştıkça arabada, cins insanların gereksiz stresleri yüzünden hak vermeye başlıyorum öküzlüklere..
huseyinturk
15-02-2013, 09:00
Özel Halk Otobüsleri, muavinleri olduğu zaman adamlardı, muavinler yasaklanıncamı acizleştiler. Ya şu ana kadar bir tane düzgün otobüs şöförüne denk gelmedim ben.
Beylikdüzünde bundan 6-7 sene önce muavinle beraber bir adamı kovalamışlardı e-5 de. Adama araba çarpıp ölmüştü.
İlahi adalet der geçerim, minibüscü yada özel halk otobüscüsüne gram üzülmem.
O kadar genellemeye gerek yok bence. Benim babamda bazen bende aynı işi yapıyoruz ölelimmi biz şimdi özel halk otobüsü işletiyoruz diye? Hırsızmıyız katilmiyiz? ALnımızın teriyle ekmek kazanıyoruz şimdiye kadar ne bir kavgamız olmuştur yolcuyla ne bir şikayet yemşizdir. günde 500 farklı insan görüyoruz, içlerinde cinsi çıkıyor, sapığı çıkıyor, hırsızı çıkıyor, insana insan muamelesi yapmayanı çıkıyor ya sabır diyip devam ediyoruz. Ama yinede suçluyuz biz haklısın...
Konuşurken lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşan insan boş konuşuyordur.. Yarın bir gün bir aksilik gelir başına, birileri ilahi adalet der geçer, üzülürsün..
ANCAMARO
15-02-2013, 09:07
Uçan tekme atanla,otobüs şöförünü döveni aynı araca koymak lazım.
Genellemeye kesinlikle katılmıyorum. Otobüs,minibüs şöförlerinede anlıyorum zaman zaman trafiğe çıktığımızda yarım saatte deliriyoruz adamlar 12 saat trafikteler.tabiki bu onları haklı göstermez o ayrı
ulasoztas1
15-02-2013, 09:10
kimse kusura bakmasın ama ilk videoda adamın yaşlı olması dışında hiçbir şeye üzülmedim. Belli ki adamı trafikte bezdirmiş oda inat etmiş kovalamış, yaşlı olduğunu görünce bırakıp belki biraz konuşup gitmesi lazımdı. Ama aynısını bazı otobüs ve minibüs şöförlerine yapmak istemiyormuyum? hemde nasıl :)
İkinci videoda yorum yapılıcak birşey yok zaten..
bartubasot
15-02-2013, 09:13
İlkini hic acımadım hatta iyi bile olmus ,ikincisi ise tam bir ruh hastası herif kesin vardır ondan yeşil reçeteli bişiler
Belliki otobüs şoförü dayımız arabadan inen ayının çok damarına basmış adamı baya doldurmuş yada kötü bir gününe denk gelmiş oda ona patlamış ne olursa olsun yaşlı başlı adama çok çok sinirden 1-2 tane vurursun ayı böylemi vurulur çekip kafasına sıkacaksın babası yaşında adamı telef etti çok üzüldüm sabah sabah.
Yaşlı adam diyosunuz adamın ne anası kaldı ne avradı ettiği küfürleri duymadınız olay öncesi sanırm. 2cisi. Araca vurma sahnesine gelince frene bile basmamış 3.su adama bıçak çekiyor pekde masum değil anlayacağınız benim gözümde.
2ci videoya gelince istisna olmuş piskopata denk gelmiş boştan yere dayak yemiş :)
2. video için konuşuyorum kim ne derse desin yaşını başını almış adam,amca. çok hırslandıysan in arabadan üslûbunla uyar bin yoluna devam et acıdım içim parçalandı.. ilk video'da adamın kafa kontak heralde normal değil bence
2.video hakkinda yorumum yok,bicok kisinin hayatini tehlikeye atmis.
sayet 1.video amca pekte masum gibi gorunmedi,kendi sonunu kendi hazirladi ztn,kapiyi kendi uzerine kapatti farkinda olmadan..yasli genci yok bu isin bana kalirsa.bigun yavuzla bizdede ayni durum oldu maslakta gerci biz yasli diyip bise demedik ama genede otobus soforleri katil gibi kullaniyolar.
ifadeleri alınıp salı verilmiş :)
dayı kaşınmış '' senin keyfini bekleyecek halim yok diyo sornada yapıştırıyo küfürü :D bide öncesinde mıke tyson nı koca otobusun önünde lap diye frene basıp durduracak kadar delirtmiş sanırım ama yıne de bukadar dövülürmü ? kararsız kaldım bide bıcak olayı var tabi
İlk videoda belliki otobüscü bişeler yapmış yoksa kolay kolay kimse sinirlenmez adam kapının açılmasını beklemeden camı kırıyor.Yaşlı adam eywallah ama insanın saçları beyazladıkça masumlaşmaz koltugun üstünde hepsi aslan krallar birisine çarptıkları karşı tarafa verdikleri zarar umurlarında değil
manyak.sofor sanırım el frenını cektı. otobus kendılıgınden yavaslayıp durdu yoksa frenı o kadar kısa olan otobus tanımıyorum.
Araca vuruyor zaten fren esnasinda.
Boyle insanlarla ayni ulkede yasamaktan utaniyorum.
Tamam otobus olsun, taksi olsun, minibus olsun sinirlendiriyorlar insani; ama hicbiri bu insafsizca dayagi haketmiyor, yasli basli adam, utanmasi lazim bu adamin.
Bu arada linkteki yorumlar ilginc.
SOMEONESPECIAL
15-02-2013, 10:14
Kimse görmüyo mu yaşlı amcanın elindeki bıçağı Allah Aşkına ya ?
Bu ne nefsi müdafa mı ? Belki araba şöforünün hastaneye acil gitmesi gerekiyor ?
BElki hastası var ? Amca kasten "senin keyfini mi bekleyeceğim diye yol vermiyor işte !
omerozdem
15-02-2013, 10:18
Adam patlama yapmış...
Bir insanın kendisine saygısı yoksa karşısındakinede saygısı yoktur.Eşşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşşektir.
Kimse görmüyo mu yaşlı amcanın elindeki bıçağı Allah Aşkına ya ?
Bu ne nefsi müdafa mı ? Belki araba şöforünün hastaneye acil gitmesi gerekiyor ?
BElki hastası var ? Amca kasten "senin keyfini mi bekleyeceğim diye yol vermiyor işte !
Abi aynen öyle şöforde hazırda tutuyomuş bıçağı,arabanın sürücüsü izbandut olmasa bıçakla ahkam kesicek.
omerozdem
15-02-2013, 10:25
O kadar genellemeye gerek yok bence. Benim babamda bazen bende aynı işi yapıyoruz ölelimmi biz şimdi özel halk otobüsü işletiyoruz diye? Hırsızmıyız katilmiyiz? ALnımızın teriyle ekmek kazanıyoruz şimdiye kadar ne bir kavgamız olmuştur yolcuyla ne bir şikayet yemşizdir. günde 500 farklı insan görüyoruz, içlerinde cinsi çıkıyor, sapığı çıkıyor, hırsızı çıkıyor, insana insan muamelesi yapmayanı çıkıyor ya sabır diyip devam ediyoruz. Ama yinede suçluyuz biz haklısın...
Konuşurken lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşan insan boş konuşuyordur.. Yarın bir gün bir aksilik gelir başına, birileri ilahi adalet der geçer, üzülürsün..
İst'da mı işletiyorsunuz otobüsü?
rebeloghy
15-02-2013, 10:30
Yok arkadas otobüstekiler biseyin kafasını yasıyorsa burada da ayrı bir kafa yaşanıyor.. Şu ülkede 1000000 taksi , dolmuş ve otobüs şoförü varsa toplayın hepsini. 200-300taneden fazla adam gibi kullanan çıksın benim adım da Ayşe olsun.
Allahın ayısı denilecek dayagı kafasına sıkılmayı yada söylediğiniz bilimum şeyi hak eden kişi HAYVAN otobüs şoförleridir. Diğer şehirleri bilmem ama İzmir'de otobüs şoförleri kendi araçlarını değil devlet malı kullanıyorlar. Bu yüzden alayı durağa 20 metre kalana kadar gaza bas bas bas, duraga gelince asıl frenee.
Anasını satayım kendi arabasını böyle kullanır mı insan ? Yok bakımı devlet yapıyor koy gitsin. Kaza yapacakmıs ne yol verir ne fren yapar, çarpar geçer. Bu koltukta kimse bisey diyemez bana kafasında kullanır.
Taksisi dolmuşu ayrı dert, kendi araçları değil ya her bulduğu deliğe girsin zıplaya zıplaya kullansın. Neymiş yaşlıymış , neymiş ekmek parasıymış...... Yaşını da kazanacağı parayı da öyle emeği de şekliyle devam ediyorum alayına devamı nettir sanırım ceza almayalım :)
Ha milyonda 1-2 iyi niyetlisi var mıdır ? Belki.. onlar meclisten dışarı diyelim. Kalanına kibrit suyu, kullandıkları aracların altında kalsın topu.
Şöför melek subaşına dönmüş bene yırmık atma :D
SOMEONESPECIAL
15-02-2013, 10:37
Yalnız bu Halk otobüsleri dolmuşlarda filan kamera sistemi iyi oldu...
Kaza anı kamerada | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/kaza-ani-kamerada/6859682)
Linkteki kazada yola dökülen kaygan madde nasıl 1 cana mal oluyor görebilirsiniz.
Yer: Pendik
eyup usta
15-02-2013, 10:42
oluyo tırafikte böle şeyler ama tabi sabırlı olmakta fayda var daha kötüsüde olabilirdi otobüs şöferine
huseyinturk
15-02-2013, 11:02
İst'da mı işletiyorsunuz otobüsü?
İstanbulda evet. Y.bosna güzelce hattı
Yenibosna - Silivri, Çatalca, Kıraç, Gürpınar, Mimaroba hattında çalışan otobüsler ile her gün aynı yolu paylaşıyoruz. Her gün nasıl durduklarını, yollarda nasıl gittiklerini biliyoruz ve görüyoruz. Ha siz düzgün gidiyorsunuz diyede diğer hat şöförlerini masum göremem.
Daha 1 ay önce Avcılar mezarlığın orda Silivri hattındaki büyük otobüslerden bir tanesi en soldan en sağa, orta ve sağ şerittekilerin önüne kıra kıra geçti.
1. Sol şeritte koca otobüsün ne işi var?
2. Durağa girmek için trafiği hiçe saymakmı gerekir?
3. Ya önüne kırdığı araçlardan birini acemi birisi kullanıyor olsaydı?
Daha sayısız örnek verebilirim. İnternet ortamındada araştırırsanız insanların ne derece şikayetçi olduğunu görürsünüz. Sizce bütün otobüs şöförleri melekmi?
Kalıbına yazık, o yaşta adama vurmaya utanır insan.
Yenibosna - Silivri, Çatalca, Kıraç, Gürpınar, Mimaroba hattında çalışan otobüsler ile her gün aynı yolu paylaşıyoruz. Her gün nasıl durduklarını, yollarda nasıl gittiklerini biliyoruz ve görüyoruz. Ha siz düzgün gidiyorsunuz diyede diğer hat şöförlerini masum göremem.
Daha 1 ay önce Avcılar mezarlığın orda Silivri hattındaki büyük otobüslerden bir tanesi en soldan en sağa, orta ve sağ şerittekilerin önüne kıra kıra geçti.
Daha sayısız örnek verebilirim. İnternet ortamındada araştırırsanız insanların ne derece şikayetçi olduğunu görürsünüz. Sizce bütün otobüs şöförleri melekmi?
Bunun otobüsle ilgisi yok Kullanan insanla ilgisi var . Normal arabaların içinde birçok öküz olduğu gibi ticarilerin içindede birçok öküz vardır . Ticarinin gözünü para hırsı bürüyorda trafiği katlediyor ama normal araçlar tamamen keyfe keder bunu yapıyor. Allah herkesi Kendi gibi insanlarla karşılaştırsın diyorum.
İriyari olanin yaninda oglu var sanirim, belli ki otobuscu delirtmis. Bi insan yumruk atip cam cerceve indirerek iceri giricek kadar oyle kolay kolay sinirlenmez.
Diger ucan tekme videosu da enteresan aslinda. Otobus soforu direk jiu jitsu teknigiyle elemani asagiya cekiyo
amma yaşlı amca sever varmiş sitede :D
belki adamın hayatina kast edecek bi haarakette bulundu.
yarma denilen kişi hem arabasına vurulmasını goze almiş.hemde yumrukla cam indirmiş.
adamda 70 yaşinda degil işine geldigi an coluk cocuk bayan demeden kafasi attigi an belki bir yolcusuna dalabilcek bir karakter, bilemeyiz malesef.
ya neyse diyip geciştirdigimiz durumlar hepimizi olabiliyor ama bu durumda bizim gormedigimiz farkli olaylar olmus olabilir.
dayını yaşına takilmayin yani çokta acınası bir yaşta degil bence egerki sucu varsa hiç degil.
Ertug_T.
15-02-2013, 11:47
Dolmus otobus taksi vs soforlerini sevmesemde bu kadari abarti olmus biraz..ikiside haklida haksizda olsa cahillik barbarlik ornegi baska hicbirsey degil..bir tanidigimizin oglu zamaninda trafikte kavgaya sopayla inip 30-40 yerinden bicaklanarak olumden zor kurtulmustu..senden bicak ciksa ondan silah cikcak bu isin sonu gelmez.
Onurkk06
15-02-2013, 12:12
ankaradaki dolmuşcuların %90 ının ilk videodaki gibi dövmek lazım belki akıllanırlar
fasterhan
15-02-2013, 12:15
yalnız o yarmaya acayip bilendim nasılda acımadan vurdu adama.... olay ankarada olsaydı o yarma otobüsün kapısından girene kadar yanına 3-4 otobüs daha durur ve yarmayı otobüs söförleri linç ederdi.... bizzat görmüşlüğüm vardır istanbul yolunda :D :D
omerozdem
15-02-2013, 12:28
Allah kolaylık versin
Mehmet Opc
15-02-2013, 12:33
otobüs dolmuş ve taksi şöförlerinden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim hayatım boyunca ilk videoda adamı nasıl cinnet geçirttiyse adamda inip dövmüş bişey diyemem ama 2. videoda yolcu tam bir ooooo çocugu o otobüste bende olsam bende dalardım o lavuga kaşınmış mecidiyeköy otobüs şöförlerinden nefret ettiğim kadar hiç bir otobüs şöförlerinden nefret etmiyorum şerefsizler 60la giden arabanın önüne tak diye kırıyor hep sıkıştırıyor el kol yapıyor küfür ediyor bir keresinde otobüs şöförüyle kavga ediyorum yolda giderken otobüsü bir kırdı üstüme dedim beni tost etti beni korkutmaya çalıştı bende arabadaki sopayı çıkarttım çek sağ dedim sonra efendi efendi yoluna devam etti amcam
otobüs dolmuş ve taksi şöförlerinden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim hayatım boyunca ilk videoda adamı nasıl cinnet geçirttiyse adamda inip dövmüş bişey diyemem ama 2. videoda yolcu tam bir ooooo çocugu o otobüste bende olsam bende dalardım o lavuga kaşınmış mecidiyeköy otobüs şöförlerinden nefret ettiğim kadar hiç bir otobüs şöförlerinden nefret etmiyorum şerefsizler 60la giden arabanın önüne tak diye kırıyor hep sıkıştırıyor el kol yapıyor küfür ediyor bir keresinde otobüs şöförüyle kavga ediyorum yolda giderken otobüsü bir kırdı üstüme dedim beni tost etti beni korkutmaya çalıştı bende arabadaki sopayı çıkarttım çek sağ dedim sonra efendi efendi yoluna devam etti amcam
ilk videoya bişe diyemezmsin ? bi gün babanıda yolda indirip döverse öle bi yarma o zamanda sessiz kal böle o zaman.
Tayfun-E30
15-02-2013, 14:26
Yarma doğru düzgün dövemiyo yaşına maşına hiç hürmet edemem öyle arabalara vuran milletle dadaşan bıçak taşıyan otobüs söförümü olurmuş?
Nesil bunlar 7sinde neyse 70sindede o, yolcu taşımayamı çıkmış şavaşamı.. neyine güveniyo sıkıştırıyo vuruyo..
milletin artık sabrı fln hiç birşey kalmadı en ufak bir olayda herkes kendi cezasını vermeye kalkıyor bu gidişle ülkenin yarısı hapiste kalan yarısı ya hastanede yada mezarlıkta olcak... kimseyle takışmamak en sağlıklısı..
ANCAMARO
15-02-2013, 14:39
Şöföre yaşlı deniliyor ama o yaşta bilinci yerinde o kadar can taşıdığına göre. Yanında cocugu varken arabasını otobusun onune atıp bu kadar aksiyona giriyorsa vardır elbette birşeyler
İstanbul trafiğinde terbiyesiz, saygısız, trafikteki diğer insanları/araçları eşşek yerine koyan araçlar:
1-Dolmuş ve Minibüsler
2-Personel sevis araçları (GS lı bir yöneticinin sahibi olduğu firma özellikle!)
3-Halk otobüsleri
4-Taksiler
Aynasını görmeyen şoför videosunda ben de herkes gibi düşünüyorum da, diğer cevval vatandaş videosunda niyeyse acımadım halk otobüsü şoförüne.. Belki adamın hayatına kastedecek bir öküzlükte bulundu.. Adam da sinirlendi daldı.. Kim ne biliyor ki..
Durduk yere bu kadar sinirleniyorsa bir kişi, öteki tarafın ne yaptığına da bakmak lazım.
Trafikte 3 kez bibergazı bitirdim 3ü de halkotobüslerine idi.. "Benim aracım büyük istediğimi yaparım" havalarında olursa bir kişi/araç, böyle şeyler gelir başına işte..
Trafikte saygı göstereceksin ki saygı göresin..
onursumer
15-02-2013, 15:02
güzelce hattında çok zamanım geçti ya eskiden yazlığımız ordaydı ordamı oturuyorsun normalde ?
rebeloghy
15-02-2013, 15:04
ilk videoya bişe diyemezmsin ? bi gün babanıda yolda indirip döverse öle bi yarma o zamanda sessiz kal böle o zaman.
nasıl yani ? o çocugu gibi araba kullanan adam dayagı hak eder.net ? babam birine böyle bir itlik yapmaz ki yaparsa da dayagını yer adam gibi. yaşlı insan yaşına göre davranır, 18 yaşında serseri gibi otobüs kullanmaz.
Ya da dayagını yer yaşını da *****ler basını da *****ler kullanacagı arabayı da tekerini de ona ehliyeti vereni de diye devam eder.
Savunup durmayın artık şu it oğlu it şoförü
Yiğit G.
15-02-2013, 15:04
Adam vurdukça içimin yağları eridi , o kadar çok şerefsiz otobüs şöförü varki dayağı hak eden.Hem küfür ediyor hem sıkıştırıyor birde bıçak çekiyor kavga ederken..
adam harbiden nasıl delirmişse cam'ı yumrukla kırıyor...
serhatayasli
15-02-2013, 15:10
ilk videodaki adamın ellerine sağlık hak edenin hakkını vereceksin.
adam otobüsü sürerken tekme atılan video hakkında yorum yapamayacağım ama dıger haberı tw de ızledım sanırım adam haklı dövmekte yorum sizin buyrun :)
7h82KbdLUVA
Halk Otobüsü Şoförüne Tekme Tokat Dayak Attılar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7h82KbdLUVA)
rebeloghy
15-02-2013, 15:16
az yapmıs azzzzzz. 2.00 daki pozisyondan sonra dizle kafasına agzına burnuna vura vura sersemletip kafasını o tutunulan direklere bam bam bam acımadan bak bu araba böyle mi kullanılır serefsiz soysuz köpek bu otobüs benim vergilerimle alınıyor, bana hizmet etmek için maaş alıyosun sen itin evladı adam gibi kullanacaksın o otobüsü diye bi posta not bırakıp tekrar dövmek lazim o şerefsizi !
yarma kel ile yaşlı otobüscünün kavgası burda bitmez bence.. yaşlı adamın oğulları, damadı vs varsa bu yarmagülün peşine düşerler.. :)
Yiğit G.
15-02-2013, 15:20
yarma kel ile yaşlı otobüscünün kavgası burda bitmez bence.. yaşlı adamın oğulları, damadı vs varsa bu yarmagülün peşine düşerler.. :)
trafiğe çıkmak için bilmelisin boks karate
yoksa yersin yarmagülden sağlı sollu derin bir darbe
bundan sonra olaylar artık nelere gebe bilinmez
bilip bilmeden arabadan kesinlikle inilmez
amcamıza geçmiş olsun ama iyi kaldırdı dayağı
diğeri desen sanki şehre inmiş devasa bir bozayı
adamın şalteri attı fırladı ne oku kaldı ne yayı
aman sende öyle herekese agalanma horoz dayı
halk ötobüsü olsun belediye otobüsü olsun hiçbirine acımam.%99 şeefsiz.geçen yaz boyle bi şöförüde ben dövmüştüm elime koluma sağlık
aşık yiğit mahsuni.. :D
bu sözlere güzel bir de türkü bestele.. :)
Calderon
15-02-2013, 15:23
Çok iyi yaa :D
rebeloghy
15-02-2013, 15:25
halk ötobüsü olsun belediye otobüsü olsun hiçbirine acımam.%99 şeefsiz.geçen yaz boyle bi şöförüde ben dövmüştüm elime koluma sağlık
eliniz dert görmesin :)
mertkaral
15-02-2013, 15:36
Allah teyzeye bir ses vermiş teyzede susmamıs
devil_berk22
15-02-2013, 15:55
taksiciler otobüsçüler minibüsçüler vs. alayı kasap arkadaş o şöförleri döven vatandaşlarada teşekkür ediyorum sırf şerefsizlik olsun diye insanların üzerine sürüyorlar veya yolcuların hayatlarını düşünmeden araç kullanıyorlar
huseyinturk
15-02-2013, 16:09
Kendinle çelişiyorsun arkadaşım. siz düzgün çalışıyorsunuz diye diğer hat şöförlerini masum göremem diyorsun ama onlar suçlu diye bizide suçlu yapıyorsun.. Normal araç kullananlarında hepsi kusursuz değil unutma. Kaldı ki iettnin arabacının başına sardığı zorunluluklar var. Mesela her durağa giriş dakikası bellidir her otobüsün uydu üzerinde takip ediliyor. Trafik vardı geç kaldın kimseye anlatamıyorsun derdini basıyor iett cezayı. Ben yapılan yanlışları savunmuyorum ama bak yanlış anlama. bütün otobüs şöförleri melek demiyorum ama hepsi şeytan diyemez kimse. Kaldı ki o şeytan dediklerin bütün gün trafikte nelerle uğraşıyor onuda düşün enpati kurmak gerek. Ha kalkıpta zor geliyorsa o işi yapmasın diyende çıkabilir ama o yapmasa bu yapmasa kim yapacak o işi......
silivri hattı en iyi hizmet veren hatlardan biridir istanbulda. Gece 12,30da bomboş kalkar yenibosnadan zararına gider koca yolu yolda kimse kalmasın dye. Gecenin 2sinde 3ünde araba kaldırır yine silivriden... Verilen hzmeti araştır br bakalım devletin hangi hattında var.
rebeloghy
15-02-2013, 16:12
Kendinle çelişiyorsun arkadaşım. siz düzgün çalışıyorsunuz diye diğer hat şöförlerini masum göremem diyorsun ama onlar suçlu diye bizide suçlu yapıyorsun.. Normal araç kullananlarında hepsi kusursuz değil unutma. Kaldı ki iettnin arabacının başına sardığı zorunluluklar var. Mesela her durağa giriş dakikası bellidir her otobüsün uydu üzerinde takip ediliyor. Trafik vardı geç kaldın kimseye anlatamıyorsun derdini basıyor iett cezayı. Ben yapılan yanlışları savunmuyorum ama bak yanlış anlama. bütün otobüs şöförleri melek demiyorum ama hepsi şeytan diyemez kimse. Kaldı ki o şeytan dediklerin bütün gün trafikte nelerle uğraşıyor onuda düşün enpati kurmak gerek. Ha kalkıpta zor geliyorsa o işi yapmasın diyende çıkabilir ama o yapmasa bu yapmasa kim yapacak o işi......
silivri hattı en iyi hizmet veren hatlardan biridir istanbulda. Gece 12,30da bomboş kalkar yenibosnadan zararına gider koca yolu yolda kimse kalmasın dye. Gecenin 2sinde 3ünde araba kaldırır yine silivriden... Verilen hzmeti araştır br bakalım devletin hangi hattında var.
hizmet veriyorsunuz da , devlet otobüs şoförüne maaşı bizim vergilerimiz ile ödüyor. O zaman o otobüs şoförü benim paramla kullandıgı hizmet aracını beni tehlikeye sokacak sekilde kullanamaz.. kullananın hakkı bu videodan daha fazlasıdır
MazdaSpeed
15-02-2013, 16:22
Bunlara ve bunun gibilere ne söylesek boş.Sadece toplu taşıma aracı şoförleri değil.Özel araç kullananlar arasında da bunun gibiler var.Sadece bir kesim değil kabahatli.Toplum olarak,böyleyiz.Bunun tek nedeni eğitimsizlik başka da bir açıklaması yok.
huseyinturk
15-02-2013, 16:23
hizmet veriyorsunuz da , devlet otobüs şoförüne maaşı bizim vergilerimiz ile ödüyor. O zaman o otobüs şoförü benim paramla kullandıgı hizmet aracını beni tehlikeye sokacak sekilde kullanamaz.. kullananın hakkı bu videodan daha fazlasıdır
Arkadaşım devlet oyobüsü için geçerli o dediğin. biz günde 450 lira mazot alıyoruz, aydan bir dünya vergi ödüyoruz , zorla bağış bile yapıyoruz sağa sola ıvıra zıvıra. Sende çok biz vergi veriyoruz yani bu devlete. Ben tehlikeye sokacaktır diye kullanır demiyorum zaten, vidyodaki haklı yada haksızda demiyorum. Yapılan genellemelere karşıyım sadece.. Arabacılığı öyle zorlaştırdılarki çocuklarının geleceğini dert etmeyen 5-10 çocuk sahibi insanlar harici kimse bu işi raht yapamaz oldu. haliyle kalitede düşüyor...
Zamanla ilgili sorununuz varsa bu kimseyi bağlamaz..
Bu bahane, trafikte saygısızlık yapmanızı gerektirmez.
Bu bahane, iki şerit şeklinde tali yola girmek üzere sıraya girmiş diğer araçların önünden bodoslama sıraya dalmanızı, o kadar milleti eşşek yerine koymanızı gerektirmez.
Bu bahane, içinde koyun taşır gibi deliler gibi hızlı gidilmesini gerektirmez.
Zamanla ilgili bir sorununuz varsa bunu bağlı olduğunuz odaya bildirirsiniz. (ya da bu kuralı kim koyduysa o merciye)
Ha kaile almadılar mı sizi.. O zaman eylem yaparsınız, yolu kapatırsınız ki eylem yapmışlığınız da var..
Niye nalıncı keseri modundasınız?
huseyinturk
15-02-2013, 16:35
Zamanla ilgili sorununuz varsa bu kimseyi bağlamaz..
Bu bahane, trafikte saygısızlık yapmanızı gerektirmez.
Bu bahane, iki şerit şeklinde tali yola girmek üzere sıraya girmiş diğer araçların önünden bodoslama sıraya dalmanızı, o kadar milleti eşşek yerine koymanızı gerektirmez.
Bu bahane, içinde koyun taşır gibi deliler gibi hızlı gidilmesini gerektirmez.
Zamanla ilgili bir sorununuz varsa bunu bağlı olduğunuz odaya bildirirsiniz. (ya da bu kuralı kim koyduysa o merciye)
Ha kaile almadılar mı sizi.. O zaman eylem yaparsınız, yolu kapatırsınız ki eylem yapmışlığınız da var..
Niye nalıncı keseri modundasınız?
Abi sen benim yazdığmın tamamını okumadın galiba. Ben yapılan yanlışı savunmuyorum. Ön yargıya karşıyım. Çoğu yanlış olabilir, hanzo olabilir ama kalkıpta hepsi denmesin. Hanzoluğu savunmuyorum ama o şartlarda normal insanların genelinin dayanamadığını söylüyorum.. Hiç bir şeysebepsiz olmaz sonuçta. İstanbuldaki bütün otobüsleri taksileri dolmuşları kaldıramayacağımıza göre sebep araştırılmalı. iett önlem alsın mesela, sadece para kazanmak için uygulamassın kurallar.
Yanlışları savunmuyorum bakın ben öyle cevaplar geliyor çünkü bana. Genelleme yapmayalım. yoksa elimde olsa bizim duraktaki 36 aracın 25şinin canına okurum adam olsunlar diye
Eylem çok gündeme geld bizde şimdiye kadar ama o yolu kullanan ambulanslar insanlar vs düşünülüp vazgeçildi hep. 1000e yakın aracız sadece bizim şirkete bğlı olan silivri,gürpınar,kıraç,hadımköy,çatalca arabaları olarak. Yol kesmeyede gerek yok bir gün hepsi birden arıza yapsa mesela çalışmasa çook büyük ses getirir emin olun. Ama verilen hizmete saygı var yendiğimiz ekmeğe saygımız var. O araçlardaki çoğu şöför yarın bir olay olunca ceketini alıp gidecek insanlar ama siz bütün arabaya hatta o meslek sahibi herkese maal edyorusunuz.
valla genel olarak hepsinden şikayetçiyim. tamam adam gibi adam hoşgeldin diyen sorularına adam gibi cevap veren yolunda giden şöförlerde yok değil onlara ne kadar teşekkür etsek az bu hanzoların yanında. adam kamerada çekiyor yol vermiyor üstüne dünyanın küfürünü ediyor sonra dayak yeyincede ağlanmaya başlıyor. adam gibi git saygılı ol kimse kimseye birşey demez. hak etmiş bence.
az yapmıs azzzzzz. 2.00 daki pozisyondan sonra dizle kafasına agzına burnuna vura vura sersemletip kafasını o tutunulan direklere bam bam bam acımadan bak bu araba böyle mi kullanılır serefsiz soysuz köpek bu otobüs benim vergilerimle alınıyor, bana hizmet etmek için maaş alıyosun sen itin evladı adam gibi kullanacaksın o otobüsü diye bi posta not bırakıp tekrar dövmek lazim o şerefsizi !
Halk otobüsü nasıl senin verginle alınıyor ben o kısmı anlayamadım?
Kanın fazla kaynıyor senin herhalde, ben videoyu izlerken içim cız ediyor adam haksız da olsa, sen mutlu mu oluyorsun birini böyle öldüresiye dayak yerken görünce?
Senin hesabına göre polisin maaşını da sen ödüyorsun, polis biber gazı sıkarken jopla döverken nasıl birşey hissediyorsun?
Shadow_Dancer
15-02-2013, 17:07
İkinci videodaki dayı, adamın feriştahıymış resmen.. Agzını yüzünü ..kseydi keşke az bile yapmış. Ellerine kollarına saglık.. Videonun başında nasıl sövüyor .ötveren.. Helal olsun dayıya.. Oglunun da amk buradan, senin baban orada kavga edecek sen adama dur diyeceksin.. Önce senin girmen lazım..
huseyinturk
15-02-2013, 17:27
Valla kardeş kusura bakmada sen gibi bir 100000 kişi falan daha lazım vergilerle o otobüsü almak için. O otobüsün hattı 1000000Tlnin üstünde zaten. Otobüsün en kötüsüsüyse ederi şu an 200.000TL.. Geçen yılın verg rekortmenmsn sen? :)
Bastığı 2 lira akbille bindiği aracı satın alan milletiz .. Gönlümüz zengin
rebeloghy
15-02-2013, 17:28
Halk otobüsü nasıl senin verginle alınıyor ben o kısmı anlayamadım?
Kanın fazla kaynıyor senin herhalde, ben videoyu izlerken içim cız ediyor adam haksız da olsa, sen mutlu mu oluyorsun birini böyle öldüresiye dayak yerken görünce?
Senin hesabına göre polisin maaşını da sen ödüyorsun, polis biber gazı sıkarken jopla döverken nasıl birşey hissediyorsun?
nasıl ya ne kanı ne kaynaması ? haksız olduğu için bir gram içim cız etmedi ne yapayım ayıp mı ? Hakettiğim yerde aynı dayağı yerim bunu öğrendim ben ne kadar genç olsam kanım kaynasa da ama kac yasında adam ögrenememiş.
Polisin maaşını da ben ödüyorum. Vatandaş ödüyor. Memur dediğin, maaşını devletten alan herkes vatandaşa karşı ekstra dikkatli ve özenli olmak zorundadır çünkü maaşını vatandaş sayesinde alıyor. Bana biber gazı sıkacak yada jopla vuracak polis ile tanışmak isterim gerçekten. Ben kimseye saygısızlık yapmıyorsam evimi çevremi düzeni korusun diye maaş alan polis artislik yapamaz !
İzmir'de eshot'a bağlıdır belediye otobüsleri. Araçları devlet alıyorsa para bizim cebimizden çıkıyor demektir, bakımı bize kaçıyor demektir dolaylı da olsa. Halk otobüsleri ne ile alınıyor devletin ekstra gelir kaynağı mı var otobüs almak için ? Para bizden çıksın, bizim paramızla memur bize gider yapmaya kalksın vatandaşım da bunu izlesin.. Neden böyle çünkü eğitimsiziz. Eğitim diyorum bakın üniversite bitirebilirsiniz bu öğrenimdir, eğitilmemiş insan haklarını bilmez. Maaşını ödediği polis'ten korkan nesiller yetişir.......
rebeloghy
15-02-2013, 17:29
Valla kardeş kusura bakmada sen gibi bir 100000 kişi falan daha lazım vergilerle o otobüsü almak için. O otobüsün hattı 1000000Tlnin üstünde zaten. Otobüsün en kötüsüsüyse ederi şu an 200.000TL.. Geçen yılın verg rekortmenmsn sen? :)
Bastığı 2 lira akbille bindiği aracı satın alan milletiz .. Gönlümüz zengin
Babam elinden gelse bi lira vergi vermicek şekilde çalışabilecekken dürüstçe davranıp geçen yıl yönettiği şirkete 1250000 lira vergi ödettiyse , bir kaç otobüste hakkımız var derim. 10000 de ödeseniz 1 lira da vergi verseniz hakkınız var o otobüste demektir..
Abi sen benim yazdığmın tamamını okumadın galiba. Ben yapılan yanlışı savunmuyorum. Ön yargıya karşıyım. Çoğu yanlış olabilir, hanzo olabilir ama kalkıpta hepsi denmesin. Hanzoluğu savunmuyorum ama o şartlarda normal insanların genelinin dayanamadığını söylüyorum.. Hiç bir şeysebepsiz olmaz sonuçta. İstanbuldaki bütün otobüsleri taksileri dolmuşları kaldıramayacağımıza göre sebep araştırılmalı. iett önlem alsın mesela, sadece para kazanmak için uygulamassın kurallar.
Yanlışları savunmuyorum bakın ben öyle cevaplar geliyor çünkü bana. Genelleme yapmayalım. yoksa elimde olsa bizim duraktaki 36 aracın 25şinin canına okurum adam olsunlar diye
Eylem çok gündeme geld bizde şimdiye kadar ama o yolu kullanan ambulanslar insanlar vs düşünülüp vazgeçildi hep. 1000e yakın aracız sadece bizim şirkete bğlı olan silivri,gürpınar,kıraç,hadımköy,çatalca arabaları olarak. Yol kesmeyede gerek yok bir gün hepsi birden arıza yapsa mesela çalışmasa çook büyük ses getirir emin olun. Ama verilen hizmete saygı var yendiğimiz ekmeğe saygımız var. O araçlardaki çoğu şöför yarın bir olay olunca ceketini alıp gidecek insanlar ama siz bütün arabaya hatta o meslek sahibi herkese maal edyorusunuz.
ha genelinin böyle olduğunu düşünüyorsan savunmaya geçme o halde..
"evet ben de bu sektördeyim, genel budur dediğiniz gibidir ama ben onlardan değilim, ben böyle böyle böyle birisiyim vs" de.. O zaman kim ne diyecek sana?
Ama sen yazılıp çizilenlerden gocunursan, direkt sana bu tip şeyler yazılır ve okursun sen de ne yazık ki.. Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarım minibüsve dolmuşlar hakkında konuşurken tabiiki genel konuşacaklar. Çünkü o kadar çok şerefsiz var ki içinizde.. Çok çok fazla.. Sen onlardan değilim diye düşünüyorsan kendin için, meslektaşlarının yaptıkları hakkında yazılanlarda kendini görmüyorsan azınlıktasın demektir. O zaman alınmana gerek yok.. Yanlış mı düşünüyorum?
Ekleme:
Eylem derken illa yol kapama olarak algılama.. İstanbulda 2 gün kontak açmasın minibüsler, en büyük eylem budur. Yapabiliyor musunuz?
Rebeloghy Halk otobüsünü devlet almaz, bakımını da devlet yapmaz. Yaparsa da parasıyla yapar.
Halk otobüsleri özel kişilere kurumlara aittir. Şoförü de devlet memuru değildir.
Rebeloghy Halk otobüsünü devlet almaz, bakımını da devlet yapmaz. Yaparsa da parasıyla yapar.
Halk otobüsleri özel kişilere kurumlara aittir. Şoförü de devlet memuru değildir.
Ben de böyle düşünüyorum. Minibüsler dolmuşlar taksiler neyse halk otobüsleri de odur.. Bu İzmir'de de böyle, Ağrı'da da böyle..
rebeloghy
15-02-2013, 17:48
Halk otobüsü dediğiniz şey ne anlamadım ben eshot'a baglı belediye otobüslerinden bahsediyorum ? Vergilerimizle alınıyor
rebeloghy
15-02-2013, 17:50
izmirde hayatımda halk otobüsü görmedim binmedim. Belediye otobüslerinden bahsediyorum. Sizin istanbulda akbil basıp bindiğiniz şey ne halk otobüsü mü belediye otobüsü mü ? İzmirde böyle bir şey yok. Benim ödediğim vergiyle alınıyor belediye otobüsleri, o serefsiz soförler de bizim sayemizde maaş alıyor. Polis teşkilatı da aynı sekilde. Ordu da aynı şekilde. Bizim vergilerimiz ceplerine maaş olarak giriyor. Bize Hizmet Edecekler...
Yorum yaptığın videodaki otobüs halk otobüsü...
Soförü de memur falan değil, sen maaşını falan da ödemiyorsun.
Otobüs de özel kurumun malı, adam da özel kurumun personeli.
lethaldoze
15-02-2013, 17:57
Ne cahil bir milletiz ya. Adam giden otobüsün şöförüne çift tekme atıyor gavura vurur gibi. Millet yav bırakın gitsin işimiz gücümüz var diyor. Tamam ben olsam linç girişiminde bulunurdum ama kimseyede niye dövmediniz deme hakkım yok ama be gerizekalı mahlukat polis çağırın diyene niye engel oluyorsun. Başlarım senin işine gücüne. O o. çocuğu o ototbüsden inecek gidecek başka otobüse binecek onun şöförüne vuracak yine ve o otobusun şöförü kontrolu kaybedip onlarca insanın yaralanmasına yada hayatına mal olursa ne olacak. Bunu düşünen yok bırakın gitsin diyor ya...
otobüste o kadar adam var, niye bunu linç etmemişler şaşırdım
Konuyla alâkasız da; Silivri hattının nesi iyi?
303'leri birkaç kez kullanmak zorunda kaldım; Akbil makinası olan otobüste ben sanki dolmuşa binmişim gibi muavine para veriyorum.
Bunun mantığı nedir?
Akbil cihazı olduğu hâlde akbilini basamıyor insanlar. Basanları da bi dövmedikleri kalıyor(!)
Gece yarımda otobüs kalkıyor diye iyi oluyorsa İETT en iyisi o zaman 24 saat metrobüs çalıştırdığı için..
Mutlu KOÇER
15-02-2013, 19:59
rebeloghy laflarina dikkat et. Oyle serefsizler kopekler demekle olmuyor bu isler. Bir belediye calisani olarak senin gibi bir zihniyetin vergini verseler elime suratina atarim. Bende İzmir Buyuksehir belediyesi calisaniyim, sen gel bakalim eshot garajlarina, fen islerinin atolyelerine, izsunun kanal santiyelerine bak bakalim oradaki isciler memurlar nasil canini disine takip calisiyor. Sen gotunun ustunde oturup yazmasini biliyosun yok vergimle yapiliyormus. Senin vergin devletin kasasina girer belediyenin degil. Belediye sen adam gibi su ic diye turkiyenin en temiz suyunu muslugundan geciriyor, sen rahat ulasim sagla diye turkiyenin hic bir yerinde olmayan 90 dakika serbest binisi sagliyor, senin benim hepimizin kardesleri olan yetimlere ucretsiz bakim ve egitim veriyor. Anayasal hakkin olan Bu hizmetleri devletin hukumetin vermrsi gerekirken belediyen veriyor.
denizalpakinci
15-02-2013, 20:03
Malesef ülkemizde şiddet bir numaralı çözüm yolu.İnsanları bu duruma getiren,insanımızda sabır sebat bırakmayanlara selam olsun.Dikkat etmek lazim.
huseyinturk
15-02-2013, 21:41
Konuyla alâkasız da; Silivri hattının nesi iyi?
303'leri birkaç kez kullanmak zorunda kaldım; Akbil makinası olan otobüste ben sanki dolmuşa binmişim gibi muavine para veriyorum.
Bunun mantığı nedir?
Akbil cihazı olduğu hâlde akbilini basamıyor insanlar. Basanları da bi dövmedikleri kalıyor(!)
Gece yarımda otobüs kalkıyor diye iyi oluyorsa İETT en iyisi o zaman 24 saat metrobüs çalıştırdığı için..
Şöförü muavini iyidir demiyorum ben. O akbil basana kötü davrananlardan bizde çok çekiyoruz. Akbili hasılattan çalan muavin sevmez. Ne kadar az akbil olursa o kadar çok atar cebine hasılattan.. Bazı mal sahiplerimizde iyi niyetli saf insanlar olduğundan ve düzgün adamların bu işlere dayanamadığından bizde göz göre göre mecbur kalıyoruz bazen öyle adamları çalıştırmaya...
Yolcunun arabacıya bakışı öyle bir hale gelmişki, dürüst insanlar sürekli çalışıyorsa kaldıramıyor bu bakışı. Kaldırabilenlerde başka seçeneği olmadığından kaldırıyorlar..
Sırf bu tutumlar yüzünden, biz bulaşmayalım diye 10 kazanacağımız yerde 7 sene kiraya verdi babam bizim hattı. Ben üniye girene kadar. Ekiden saygı vardı şimdi elin 3 kuruşluk adamının gözünde 1 kuruş ederi kalmamış şöförün der babam. Hal böyle olunca rebeloghy arkadaşımız gibi vergisini ben veriyorum diyip, para veriyorum diyip satın almış mantığıyla muamele edince , haliyle işi yapan insan seviyeside ona göre oluyor.
Kimse kusura bakmasın ama sebepsiz hiç bir şey olmaz. O işi yapan insanlar özel olarak kötü insanlardan seçilmiyor dimi sonuç olarak.. Acaba o bol keseden eleştirenler olsa çokmu sabırlı insanlar olurlar..
Ben çok sabırlıyım diyen varsa iki üç gün buyursun takılsın bizim arabada görelim bakalım sabrını :)
meLaNchoLic
15-02-2013, 21:51
rebeloghy laflarina dikkat et. Oyle serefsizler kopekler demekle olmuyor bu isler. Bir belediye calisani olarak senin gibi bir zihniyetin vergini verseler elime suratina atarim. Bende İzmir Buyuksehir belediyesi calisaniyim, sen gel bakalim eshot garajlarina, fen islerinin atolyelerine, izsunun kanal santiyelerine bak bakalim oradaki isciler memurlar nasil canini disine takip calisiyor. Sen gotunun ustunde oturup yazmasini biliyosun yok vergimle yapiliyormus. Senin vergin devletin kasasina girer belediyenin degil. Belediye sen adam gibi su ic diye turkiyenin en temiz suyunu muslugundan geciriyor, sen rahat ulasim sagla diye turkiyenin hic bir yerinde olmayan 90 dakika serbest binisi sagliyor, senin benim hepimizin kardesleri olan yetimlere ucretsiz bakim ve egitim veriyor. Anayasal hakkin olan Bu hizmetleri devletin hukumetin vermrsi gerekirken belediyen veriyor.
antalyada yaşamama rağmen izmire çok sık gelip giderim.. yeminle izmir belediyesini vs. çok kıskanırım.. o 90dk ücretsiz kısmı muhteşem bişey.. bir iki parça bişey almam gerekiyo bazen k.yakaya gidicek oluyom.. bornovadan otobüs-metro-vapur yapıyom gidiyom sonrada vapur-metro-otobüs yapıp eve dönüyom 1 kere para ödüyom.. başka yerdede bu kadar güzel işleyen sistem görmedim henüz.. :icon_tup:
ızmırın beledıyesı 1o numaradır eshotcusuda ızbancısıda soforlerıde hepsı cok ıyı ınsanlar parası olmasın parasız alıyor adam:)
huseyinturk
15-02-2013, 21:56
ha genelinin böyle olduğunu düşünüyorsan savunmaya geçme o halde..
"evet ben de bu sektördeyim, genel budur dediğiniz gibidir ama ben onlardan değilim, ben böyle böyle böyle birisiyim vs" de.. O zaman kim ne diyecek sana?
Ama sen yazılıp çizilenlerden gocunursan, direkt sana bu tip şeyler yazılır ve okursun sen de ne yazık ki.. Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarım minibüsve dolmuşlar hakkında konuşurken tabiiki genel konuşacaklar. Çünkü o kadar çok şerefsiz var ki içinizde.. Çok çok fazla.. Sen onlardan değilim diye düşünüyorsan kendin için, meslektaşlarının yaptıkları hakkında yazılanlarda kendini görmüyorsan azınlıktasın demektir. O zaman alınmana gerek yok.. Yanlış mı düşünüyorum?
Ekleme:
Eylem derken illa yol kapama olarak algılama.. İstanbulda 2 gün kontak açmasın minibüsler, en büyük eylem budur. Yapabiliyor musunuz?
2 gün kontak açmayınca olan kime olacak? Vatandaşa olacak binlerce çalışan günlük maaşından olacak, mal sahipleri hasılattan olacak, iett alayına cezayı basacak. Bak karlı olan yine devlet oldu zarar vatandaşın oldu. Böyle bir eylem bu yüzden yapılmıyor işte, bunların hepsi düşünülüyor sözü geçen kişilerce sizden önce. Komünist mantığıyla hareket etsek zaten fazlasıyla alırız istediğimizi.
Ya yazıyoruz çiziyoruzda gerçekten bu muhabbetlerin hepisini çözümü çok çok basit. Devletin elinde ama çözerse ceza gelirleri vs kesilecek büyük oranlar.. Geçen ekim ayında bizim bölge otobüslerinden kesilen toplam ceza, bizim bölge ile ilgili iett personelinin (amir , denetçi vs) maaş toplamının 150 katı kadardı nerdeyse. siz olsanız böyle bir geliri bozmak istermiydiniz?
-özel otobüsler, dolmuşlar kapışıyor, yolcu almak için tehlike yaratıyor.. Getir kardeşim havuz sistemini bütün para ortak havuzda toplansın ordan her araca eşit dağıtılsın..
-muavinler yüksek ücret alıyor, personel kaba davranıyor vs
sertifika uygulamasını adam gibi yap. sivil ekip bindir araçlara denetim amaçlı işini adam gibi yapmayanın sertifikasına el koy geçici yada kalıcı, bak her kes nasıl kibarlaşıyor sonra..
-ulaşım ücretleri bazı hatlarda yüksek
Hattına göre mazotta destek ol arabacıya tek fiyat olsun istanbulun en ucundan en ucu..
O kadar çok madde varki ama bu sıkıntılara kadar çok daha önemli sıkıntılarda var ülkemizde..
SErhat.
Dip not: Metrobüs devletin değil abi. Ayrıca ulaştırma yasalarına uygunda değil. Durdurulması yönünde çıkmış bir mahkeme kararıda var ama ne hikmetse devletin kolluk kuvvetleri mudahalede bulunamıyormuş. Albayraklar diye bir firma var onlara çalışıyor metrobüs. Batmanın eşiğinden zirvelere çıkan firmanın. Metrobüsler hollandadan alıp Türkiyeye satanda kendileri... yoksa metrobüsünde vatandaşı düşündükleri içinmi getririldiğini sanıyodunz?
huseyinturk
15-02-2013, 21:59
Babam elinden gelse bi lira vergi vermicek şekilde çalışabilecekken dürüstçe davranıp geçen yıl yönettiği şirkete 1250000 lira vergi ödettiyse , bir kaç otobüste hakkımız var derim. 10000 de ödeseniz 1 lira da vergi verseniz hakkınız var o otobüste demektir..
devletin değilmiş izmirdeki otobüsler izhot diye aracı bir firma ihale ile almış 10 yıllığına. Baban almamış yani.
O lavuk yolcuların canına kastediyor ve hiç bir yolcu bir şey yapmıyor nereye gidiyoruz ben anlamıyorum resmen ot gibi yaşayan toplum haline gelmişiz...
O şöför arkadaş aynayı göremeyecek kadar yolcu neden alıyor ?
Aldığı yolcu sayısına bak,insan gibi bir muamele yokmu bu sektörde ?
2 gün kontak açmayınca olan kime olacak? Vatandaşa olacak binlerce çalışan günlük maaşından olacak, mal sahipleri hasılattan olacak, iett alayına cezayı basacak. Bak karlı olan yine devlet oldu zarar vatandaşın oldu. Böyle bir eylem bu yüzden yapılmıyor işte, bunların hepsi düşünülüyor sözü geçen kişilerce sizden önce. Komünist mantığıyla hareket etsek zaten fazlasıyla alırız istediğimizi.
Ya yazıyoruz çiziyoruzda gerçekten bu muhabbetlerin hepisini çözümü çok çok basit. Devletin elinde ama çözerse ceza gelirleri vs kesilecek büyük oranlar.. Geçen ekim ayında bizim bölge otobüslerinden kesilen toplam ceza, bizim bölge ile ilgili iett personelinin (amir , denetçi vs) maaş toplamının 150 katı kadardı nerdeyse. siz olsanız böyle bir geliri bozmak istermiydiniz?
-özel otobüsler, dolmuşlar kapışıyor, yolcu almak için tehlike yaratıyor.. Getir kardeşim havuz sistemini bütün para ortak havuzda toplansın ordan her araca eşit dağıtılsın..
-muavinler yüksek ücret alıyor, personel kaba davranıyor vs
sertifika uygulamasını adam gibi yap. sivil ekip bindir araçlara denetim amaçlı işini adam gibi yapmayanın sertifikasına el koy geçici yada kalıcı, bak her kes nasıl kibarlaşıyor sonra..
-ulaşım ücretleri bazı hatlarda yüksek
Hattına göre mazotta destek ol arabacıya tek fiyat olsun istanbulun en ucundan en ucu..
O kadar çok madde varki ama bu sıkıntılara kadar çok daha önemli sıkıntılarda var ülkemizde..
SErhat.
Dip not: Metrobüs devletin değil abi. Ayrıca ulaştırma yasalarına uygunda değil. Durdurulması yönünde çıkmış bir mahkeme kararıda var ama ne hikmetse devletin kolluk kuvvetleri mudahalede bulunamıyormuş. Albayraklar diye bir firma var onlara çalışıyor metrobüs. Batmanın eşiğinden zirvelere çıkan firmanın. Metrobüsler hollandadan alıp Türkiyeye satanda kendileri... yoksa metrobüsünde vatandaşı düşündükleri içinmi getririldiğini sanıyodunz?
ellerine sağlık paşam ;)
Şu metrobüsü biraz daha açarmısın sana zahmet bilmeyen arkadaşlar bilgi sahibi olsun ...
SErhat.
Arkadaş metrobüs-İett belediye kurumu değil mi? Sonuçta kamu kurumu?
Belediyenin otobüsü şahıs için mi çalışıyor? Dediğinden bu çıkıyor?
Adını verdiğin kişi/kurum Hollanda malı paselis mi ne haltsa markası, o araçların Türkiye distribütörlüğünü yapmıştır, yapıyordur; normaldir.
Ayrıca metrobüsü savunmuyorum. Sen gece yarımdan sonra kalkan 303'ler için iyidir dedin ya sırf gece o saatte bile çalıştığı için, ben de taa B.düzü'nden kalkıp Kadıköy'e kadar gelen ve 24 saat çalışan sistem de iyidir dedim bu bakış açısıyla bakarsak.
Ayrıca 303'lerin çoğunda yazıyor akbil makinasının yanında şoföre sormadan akbil basmayın diye. Adamlar akbil bastırmıyorlar, minibüs gibi parayla çalışıyorlar. En azından o binmek zorunda kaldığım birkaç araba öyleydi. Ee, kayıt dışı kazanç olmuyor mu bunlar? Akbil basılsa ne kadar kişi iinip binmiş belli olacakken, elden ele para yöntemiyle o da havaya uçuyor(!)
Minibüsçünün dolmuşçunun sorunları beni zerre ilgilendirmiyor.
Trafikte saygılı olsun, milleti essek yerine koymasın, köteği de yemesin. Benim de sorunlarım var, insanlara yansitip onlara zarar veriyor muyum? Hayır. Yapan adam da yaptığının diyetini öder bu kadar basit
İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlügü (http://www.iett.gov.tr/cv.php?cvid=9020)
Soy ismi albayrak olduğu için karıştırmış olabilirmisin kardeşim ?
Ben dosta peşkeş çektiler zannettim.
rebeloghy
16-02-2013, 00:04
Ben nasıl işimi en doğru şekilde yapmak için çalışıyorsam, öğrenciyken adam gibi okuyup çalışırken adam gibi çalışıyorsam Herkes bunu yapacak. Laflarıma dikkat ettim zaten laf ağzımdan çıkar benim laf olsun diye yazmıyorum böyle oluyor böyle demekle oluyor bu işler . Adam gibi çalışıp maaşını hak eden memura, kamu görevlilerine bir lafım yok. Böyle bir azınlığa gerçekten çok büyük saygı duyuyorum. Vergi dairesinden, postahanesine, otobus soforunden , trafik polisine zihniyeti belli bir Hizmet Sektörümüz var. Bu insanlar ve saymadığım bir çok insanın görevi vatandaşa hizmet etmek iken, bir şekilde benim vergimi ya da bu ülkenin ekmeğini yerken ne aldığı parayı hak ediyor ne de adam gibi çalışıyor. Götümün üstünde oturarak yazıyorum tabi siz amuda kalkarak yazıyorsanız tarzınızdır. Götümün üstünde tekrar yazıyorum , o münasip yerin üzerinde en çok oturanlar yine saydığınız sektör oluyor malesef......... Klasik devlet yapmıyor etmiyor yardım göndermiyor da izmir belediyesi yapıyor laflarına girmeyelim boşuna. Kaç yıllık inönü caddesini felç eden, yıl 3 kere aynı yolu yapan 5 kere aynı kaldırımı söken belediyede Hakkını vererek çalısıyor olabilirsiniz saygı duyarım allah bol kazanclar nasip etsin alnınızın teriyle. Ben cogunluktan bahsediyorum.
rebeloghy
16-02-2013, 00:17
Yorum yaptığın videodaki otobüs halk otobüsü...
Soförü de memur falan değil, sen maaşını falan da ödemiyorsun.
Otobüs de özel kurumun malı, adam da özel kurumun personeli.
Videoda halk otobüsü burada belediye otobüsü sonuc değismiyor zihniyetleri davranısları aynı. Hayvan gibi kullanılan araçlar bir şekilde bu ülkenin cebinden çıkıyor mu ? çıkıyor. Hizmet vermek icin calısırken zarar veriyor mu ? veriyor. o zaman az bile diyerek izliyorum kusura bakmayın.
SekoLive
16-02-2013, 00:27
Yalnız bu Halk otobüsleri dolmuşlarda filan kamera sistemi iyi oldu...
Kaza anı kamerada | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/kaza-ani-kamerada/6859682)
Linkteki kazada yola dökülen kaygan madde nasıl 1 cana mal oluyor görebilirsiniz.
Yer: Pendik
abi bu kaza kötü olmus
bugun haberlerde izledim
gerçek o.ç. görmek isteyen izlesin 3 gün önceki kınalı kavşagındaki bmwnin tırın altına girdiği kaza...
allah belalarını versin 2 tane adama sebep olmuşlar
Saniye saniye feci kaza anı! (http://www.haber5.com/teknoloji/saniye-saniye-feci-kaza-ani)
rebeloghy
16-02-2013, 00:31
abi bu kaza kötü olmus
bugun haberlerde izledim
gerçek o.ç. görmek isteyen izlesin 3 gün önceki kınalı kavşagındaki bmwnin tırın altına girdiği kaza...
Saniye saniye feci kaza anı! (http://www.haber5.com/teknoloji/saniye-saniye-feci-kaza-ani)
abi videoyu anlamadım ben niye herkes dönüyor geri yolda mı sıkıntı var yoksa harbiden otoyolda u dönüp ters mi gidiyor bu sığırcıklar ?
Kocaeli'de bu sistem var belediye otobüsünden taksi dolmuşuna kadar tüm araçlar sadece kentkart kullanıyor sistem havuzdan dağılıyor. Başlarda havuzdan dağıldığı için yolcuları duraktan almadan basıp gidenler oldu şimdi kamera sistemi kondu ve ciddi cezalar geliyo durağa girmeden giderse çok iyi oldu sistem.
SekoLive
16-02-2013, 00:34
abi videoyu anlamadım ben niye herkes dönüyor geri yolda mı sıkıntı var yoksa harbiden otoyolda u dönüp ters mi gidiyor bu sığırcıklar ?
yolda sıkıntı olması koca kamyonun ters gitmesine haklı sebepmidir?
nolursa olsun temde böyle hareket edilirmi yaw
rebeloghy
16-02-2013, 00:36
haklı sebep diye değil ben sadece merak ettim..
abi bu kaza kötü olmus
bugun haberlerde izledim
yani ne yazsak ne kadar sövsek boş orda durupta ters dönenler dahil hepsini yargılamak lazım cinayetten en korktuğum şey bu :mad:
valla 1. videodaki yarma dayım o kadar iyi yapmışki. içimin yağları eridi. gerçi biraz daha iyi vursaydı demedim de değil. daha geçen hafta benzeri geldi başıma altunizadede. koca otobüs, trafikte sinyal bile vermeden makas atmaya çalışıyor. tepeliyordu az daha. önünü kestim falan ama hem trafik var dursam yol iyice tıkanacak hem de ileride polis var diye vazgeçtim. hıncımı aldım valla videoyu izlerken.
keske yolcular ıyıce bır dovseymıs bu nedır ya
İbrahim33
16-02-2013, 13:23
Dün haberlerde izlerken çok küfür ettim bu ite...Ama şoförde aranmıyor değil yani...Savcılık serbest bırakmış ben olsam , onca kişinin hayatını tehlikeye attı diye mahkemeye sevk ederdim...
milletin canını tehlikeye attığı için söylenenlere hak veriyorum ancakiçi tıklım tıklım olana kadar, dip dibe onlarca adam alırsan ve sonrada bi zahmet çekilde aynayı göreyim dersen adam az bile yapar.
yıllarca eryamandan kızılaya bu durumdan çok daha kalabalık otobüslerde gittim geldim çok daraltıcı ve bunaltıcı bir durum, dalga geçer gibi bi zahmet çekilde aynayı göreyim diyor bide. keşke bi zahmet durdurur musun şu aracı diyip aşağı indirip dövseymiş.
vallahi 2 videoda da otobüs şöförleri haksız , hele ilk videoda o şöför artis artis konuşmuyomu iyi oldu.. nası hoşuma gitti..
M_PROJECT
16-02-2013, 14:57
nasıl ya ne kanı ne kaynaması ? haksız olduğu için bir gram içim cız etmedi ne yapayım ayıp mı ? Hakettiğim yerde aynı dayağı yerim bunu öğrendim ben ne kadar genç olsam kanım kaynasa da ama kac yasında adam ögrenememiş.
Polisin maaşını da ben ödüyorum. Vatandaş ödüyor. Memur dediğin, maaşını devletten alan herkes vatandaşa karşı ekstra dikkatli ve özenli olmak zorundadır çünkü maaşını vatandaş sayesinde alıyor. Bana biber gazı sıkacak yada jopla vuracak polis ile tanışmak isterim gerçekten. Ben kimseye saygısızlık yapmıyorsam evimi çevremi düzeni korusun diye maaş alan polis artislik yapamaz !
İzmir'de eshot'a bağlıdır belediye otobüsleri. Araçları devlet alıyorsa para bizim cebimizden çıkıyor demektir, bakımı bize kaçıyor demektir dolaylı da olsa. Halk otobüsleri ne ile alınıyor devletin ekstra gelir kaynağı mı var otobüs almak için ? Para bizden çıksın, bizim paramızla memur bize gider yapmaya kalksın vatandaşım da bunu izlesin.. Neden böyle çünkü eğitimsiziz. Eğitim diyorum bakın üniversite bitirebilirsiniz bu öğrenimdir, eğitilmemiş insan haklarını bilmez. Maaşını ödediği polis'ten korkan nesiller yetişir.......
haklisin guzel kardesim , maasini odedigi polisten korkan bir nesil yetisecegine , insaligini kaybetmis , hakli da haksiz da olsa bunu siddetle cozmeyi amaclayan , tanik oldugu siddeti savunan bir nesil yetismesi cok cok daha saglikli ulusumuz icin . haklisin ..
maasini odedigin polis abilerin de var bu forum da , adini soyadini yazda korkmadigin belli olsun canim benim :D
Onurkk06
16-02-2013, 15:13
abi bu kaza kötü olmus
bugun haberlerde izledim
o yola geri geri ters gelen kamyoncuya adam öldürmekten hakim karşısına çıkarılmalı şerefsizler 2 tane can bunların işgüzarlığından dolayı gitdi
haha. Memura hakaret , sene ıcındekı odenen vergı dılımıne gore degıssın :D damga vergısı 26,25 ona gore hesaplayalım :D Bende sene ıcınde bıton vergı oduyorum fakat otobuste kalk ulan oraya oturma o koltugun sahıbı benım parasını ben oduyorum dıyemedım.
Ya allah askına yok memurun maasını verıyoruz mılletce bılmemne flan fısır. Eee iyi oldu vergi oduyoruz dıye bınelım memurun tepesıne.
Toplumca hem cok gergınız hemde cehaletın onune gecemıyoruz.
Polisin maasini sen oduyosan cevirmelerde de durma o zaman, ceza yazdirma kendine egzos tak sanane ne yuksek sesle muzik dinle sanane de naisl olsa parasini sen veriyosun adamin bide onun lafini mi dinliceksin ?
Bole sacma bahanelerle kendini kucuk dusurme bari.
Sacmaliga bak ak. Sanki o 1 trilyon vergiyi baban kendi verdi bos muhabbette son nokta
huseyinturk
16-02-2013, 17:29
Arkadaş metrobüs-İett belediye kurumu değil mi? Sonuçta kamu kurumu?
Belediyenin otobüsü şahıs için mi çalışıyor? Dediğinden bu çıkıyor?
Adını verdiğin kişi/kurum Hollanda malı paselis mi ne haltsa markası, o araçların Türkiye distribütörlüğünü yapmıştır, yapıyordur; normaldir.
Ayrıca metrobüsü savunmuyorum. Sen gece yarımdan sonra kalkan 303'ler için iyidir dedin ya sırf gece o saatte bile çalıştığı için, ben de taa B.düzü'nden kalkıp Kadıköy'e kadar gelen ve 24 saat çalışan sistem de iyidir dedim bu bakış açısıyla bakarsak.
Ayrıca 303'lerin çoğunda yazıyor akbil makinasının yanında şoföre sormadan akbil basmayın diye. Adamlar akbil bastırmıyorlar, minibüs gibi parayla çalışıyorlar. En azından o binmek zorunda kaldığım birkaç araba öyleydi. Ee, kayıt dışı kazanç olmuyor mu bunlar? Akbil basılsa ne kadar kişi iinip binmiş belli olacakken, elden ele para yöntemiyle o da havaya uçuyor(!)
Aynen öyle rebeloghy arkadaşımızın babasının parasıyla alınan o araçlar, malesef bizim devletimize çalışmıyor. Ama birilerine çalışıyor orası başka..
Bak 303lerin personeli melektir vs demiyorum ben. Ama yolcu potansiyeline göre 5 dakikada bir araç kaldırıyorlar, çok iyi bence. En az para kazanan hatlardan biridir zaten 303ler. Koca otobüs uzun yol aracı gibi ful koltuklu. Yaktıkları yakıta göre, çalışma sıklığına göre ve araçları fazla olduğundan günde 2 sefer ya atıp ya atmamalarına göre iyi çalışıyorlar sefer adedi olarak.. abi 10 dakikada bir çalışşsa o 303ler para basarlar para. Kumburgazdan sonra tek kalemler başka hat yok, ama bu kararı reddeddiler toplantıda, yolcuyu kaldıramamak , mahcup olmak korkusuyla. Sadece çalışan personel olarak düşünmeyin bu araçları. Yanlış gördüğünüzü şikayet edin, bol bol ediyorlarda zaten iett ceza yazıyor ama sadece, önlem almıyor ***** gelir kaynağı.
6 farklı tarifesi var silivri hattının o yüzden sormadan basmayın yazıyor. İnsanlar paraya öyle düşkün hale geldiki (kendimde dahilim buna istanbulda öğrenci akbili ile gezmeyince canım yanıyor toplu taşıma kullandığımda :) ) 6,5 Tl olan yenibosna silivri arasında akbilde 1,95lik tarifeyi görünce basıyor , sonra aa bastım artık bu seferlik böyle olsun oluyor.. Kayıt dışı çoook paralar kesiliyor bizden ayrıca onu merak etme sen. Misal bu ay 850 llira ruhsat bedelimi ne kestiler, zaten 300-15-175 lirada her ay iett tarafından kesilen bedeller var. Keyfe yazılan cezaların dışında.
Kocaeli'de bu sistem var belediye otobüsünden taksi dolmuşuna kadar tüm araçlar sadece kentkart kullanıyor sistem havuzdan dağılıyor. Başlarda havuzdan dağıldığı için yolcuları duraktan almadan basıp gidenler oldu şimdi kamera sistemi kondu ve ciddi cezalar geliyo durağa girmeden giderse çok iyi oldu sistem.
Kamerayada gerek yok, duraklara bir numara yazılır, durağa girmeyenin kodunu vatandaş arar şikayet eder. İstanbulda zaten uydu takip sistemi var yan yola girip girmediğimizi bile anlayıp ceza yazabiliyorlar, durakta durmamanında önüne geçilir illaki.
rebeloghy
16-02-2013, 22:09
Polisin maasini sen oduyosan cevirmelerde de durma o zaman, ceza yazdirma kendine egzos tak sanane ne yuksek sesle muzik dinle sanane de naisl olsa parasini sen veriyosun adamin bide onun lafini mi dinliceksin ?
Bole sacma bahanelerle kendini kucuk dusurme bari.
Sacmaliga bak ak. Sanki o 1 trilyon vergiyi baban kendi verdi bos muhabbette son nokta
Dogru düzgün yorum yazarsan sevinirim. Ben polisin maaşını vatandaş ödüyor o zaman çayımı polis koysun mu dedim ? Niye illa geyiğe vuruyorsunuz ki. Görevini tabi ki yapacak polis. Ama bu ülkedeki gibi haklı bir vatandaşı azarlamayacak, artislik yapmayacak diyorum. Neresi yanlıs bunun ? Babam cebinden cıkardı vergi verdi 5 tane otobüs aldık inin onlardan mı yazmısım ben ? elinde imkan varken vergi kaçırmayıp ödetmiş şirkete yani işini doğru yapmış ? o zaman memur da işini doğru yapsın diyorum.
rebeloghy
16-02-2013, 22:15
haklisin guzel kardesim , maasini odedigi polisten korkan bir nesil yetisecegine , insaligini kaybetmis , hakli da haksiz da olsa bunu siddetle cozmeyi amaclayan , tanik oldugu siddeti savunan bir nesil yetismesi cok cok daha saglikli ulusumuz icin . haklisin ..
maasini odedigin polis abilerin de var bu forum da , adini soyadini yazda korkmadigin belli olsun canim benim :D
İnsanlıgımızı kaybedip her yerde her konuda saldıralım keselim doğrayalım mı demişim güzel abim. Hakkı yenip de susan bir nesildense , fazla da olsa haddini de aşsa hakkını yedirmeyen nesilden yanayım.
Tek şahıs olarak 129838 numaralı polis memurunun maaşını babam ödedi ben ne dersem onu yapcak mı demisim ben ? Memurun maaşı vatandaşın vergisinden ödeniyor. Memurun işi görevini yapmak diyorum. Kamuda çalısıp memur olmayan insanlar için de geçerli bu. Polis'ten korkmamak demek polise saygısızlık sacma sapan hareket yapmak mıdır ? Hakkını bilip kanuna saygı duyan kurallara uyan vatandaşa fırça atan polislerden bahsediyor olabilir miyim acaba?
Adım : Fırat Abraş
İzmir üniversitesi İşletme 1.sınıf öğrencisiyim
35 eru 76 plakalı uzun dönem kiralık babamların şirket aracını kullanıyorum genelde. Hatay- güzelyalı- balçova-alsancak tarafındayım genelde.
Görevini doğru şekilde yapan polise tek kelime lafım yoktur. Diğerlerine ise her daim söylencek lafım çoktur :)