Orijinalini görmek için tıklayınız : turkcell süperonline hız problemi yaşayan varmı?
agresive
14-02-2013, 22:14
ttnet'ten çok çektik turkcell süperonline'a geçtik daha 3 gün oldu ama ttnet'i aratmıyor sağ olsun arıyorum durmadan modeme reset at onu yap bunu yap diyorlar ama sorun hala aynı bir dakikalık video bile ölüm sözüm ona 20 mb hız adil kullanım 100 gb diyorlar kendilerine hızını test et diye bir site açmışlar heralde oradan test edince 19 kusur gb indirme 7 kusur yükleme hızı gözüküyor başka hız tespit sitelerinde bu hızlar hayal bildiğiniz var mı sitede kullanan böyle bir sorun yaşayan?
Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test (http://www.speedtest.net/)
hddsheriff
14-02-2013, 22:46
ben 2-3 aydır kullanıyorum sorun yok
Bayadir kullaniyorum. Bazen cok yavasliyor, musteri hizmetlerini arayip hizi yukselttiriyorum.
yaklaşık 1 haftadır delirtiyor beni ek sekme acarken geç geliyo speed test de fln sıkıntı yok ama galiba bi tek bende değil sorun
Ben 1 gunde nasıl 100gb adil kullanım kotasını aşıyorum anlamıyorum çok pis kavga edicem:)
agresive
15-02-2013, 01:53
kafayı yicem hele dünden beri ip alamıyormuşum falan dediler net kesildi 24 saat süre verdiler allahtan 8 saatte sorun çözüldü
tricky: senin link'ini verdiğin siteden zaten ilk ölçümü mü yaptım 4 gb yükleme hızım çıkmıştı gece tekrar aradım aracı kablolarımda sorun olabilirmiş onların araştırmasına göre sorun yokmuş öyle dediler bende kendi taktıkları kablo olduğunu söyledim ekip göndericeklermiş onu bekliyoruz inşallah düzelir
Ben 1 gunde nasıl 100gb adil kullanım kotasını aşıyorum anlamıyorum çok pis kavga edicem:)
sadece dL değil (bide torrent açık kalıp seedingden) dowload+upload=a.k.k nın ırzına gecmece :D
3 yıldır felan kullanıyorum. belki daha fazla.. şuana kadar sadece 1-2 kere sıkıntı yaşadım : )
fiberi oldukça kalitelidir aslında, tam verim almak için kabloyla bağlanmayı öneriyolar, kablosuzda her şey etkileyebiliyo kaliteyi.
ondertopcu
15-02-2013, 08:01
superonline nin fiberi swcthen dagitiyor yani paylasimli gibi dusunun, bulundugunuz yerde kullanim fazlaysa hiz problemleri yasamaniz normaldlr.
Low-Rider
14-11-2014, 10:22
Bir hort yapayım,
Turkcell superonline kullanan memnun olan var mı ? Aradılar bugün bir teklif sundular, hızımı da 8'den 16'ya çıkartacağım böylelikle ama kararsızım. TT Net'den memnunum
merttepe
14-11-2014, 10:27
2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. 1-2 kere sorun yaşadım. O da türkiye genelinde bir problem olmuş hemen düzeldi.
atakanakdeniz
14-11-2014, 10:49
Speedtest den bakinca cok dusuk degerler vermiyor ancak gunluk kullanimda ve downloadlarda cok düşük. Müşteri hizmetlerini arayıncada operatöre ulaşamıyoruz. Telefondan girmek imkansiz hale gelmeye başladı.
Day Walker
14-11-2014, 10:57
bende yeni aldım ama rezalet yerlerde evde 1 bilgisayar ve ipad bağlansın net bitiyo.
Gazete sayfaları bile açması dakikalar sürüyo.
merttepe
14-11-2014, 11:06
bölgesel kalite bu kadar değişiyormu yav.
Torrentten bir dizi bölümünü birkaç dkda indiriyorum, aynı anda turkcell tv açık, internette gezebiliyorum normal hızda, hatta eşimde kullanıyor aynı anda.
onursumer
14-11-2014, 11:11
Bir hort yapayım,
Turkcell superonline kullanan memnun olan var mı ? Aradılar bugün bir teklif sundular, hızımı da 8'den 16'ya çıkartacağım böylelikle ama kararsızım. TT Net'den memnunum
ozgur kabul etmeden once ttnet ı ara santralın fıber alt yapıya gecıp gecmedıgını sor
eger gecmısse zaten adsl ıle hıc ugrasma dırek yenı uyumlu bımodem al vdsl e gec ttnet ısmı hıpernet
Benim evimde de birkaç gündür hız sorunu var. Adil kullanım kotası aşmamış olmama rağmen hız testlerinde bağlantı hızım 600-700 kbps bandında çıkıyor. Hız testini Dijitürk Portal hizmetinde bulunan hız testi sekmesinden yapıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda pc den hız testi yapmam gerektiğini diğer cihazların güvenilir olmayacağını söyledi. Tabiki işin kılıfı bu çünkü en basit facebook videosunu bile izleyemiyorum :)
Ben kullanıyorum 4 yılım bitiyor hemen hemen önümüzdeki ay.
PES2015'i 1 saat 40dk da çektim, hızım 8 şuan bölgesel altyapıdan dolayı :D
Low-Rider
14-11-2014, 11:49
ozgur kabul etmeden once ttnet ı ara santralın fıber alt yapıya gecıp gecmedıgını sor
eger gecmısse zaten adsl ıle hıc ugrasma dırek yenı uyumlu bımodem al vdsl e gec ttnet ısmı hıpernet
sitesinden baktığımda hipernet gelmiş gözüküyor, arayıp konuşucam birde
onursumer
14-11-2014, 12:35
sitesinden baktığımda hipernet gelmiş gözüküyor, arayıp konuşucam birde
ben direk ona geçtim 35mbit 100gb akk 78 tl oduyorum ama 20mbitlik paket uygun olması lazım
fiber,vdsl destekli bir modem alıyorsun temiz ,yeni sozleşme kontrat vs hiç çekilmez oluyor bu yuzden geçmedim ben başka firmaya
yusuf yılmaz
14-11-2014, 12:38
bendede hız sorunu var
bir film seyretmek olanaksız göyya fiber internet
yalnız bölgede kullanıcı sayısı fazla oda etken hatta büyük etken
arkadaşlar Superonline hız sorunu yaşayan varsa yardımcı olmaya çalışayım, pm'den müşteri no atabilirsiniz.
Nightfish
14-11-2014, 13:33
3 yılı geçti benim de. Hala 3 yıl önce verdikleri Pirelli modemi kullanıyorum. Hız sorunu ben de yaşamaktayım wireless kullandığım için. İdareten başka bir modem ödünç alıp deneme yaptım, modemle birlikte dünyam değişti :)
Benim gibi wireless kullanıyorsanız modem ciddi etkiliyor.