Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ultra-Ever Dry-

34btr1907
15-02-2013, 12:50
Bu üründen haberi olan varmı ? boyaya zarar vermiyorsa bunu getiren adam sayılı zenginlerden olur demedi demeyin :)

şöylede bi fiyat listesi buldum...

Ultra Ever Dry - Waterproofing Coating - Industrial - Tools - Clothing (http://www.ultraeverdrystore.com/)

IPM8OR6W6WE

Z-WNb0NLSTI

Gko
15-02-2013, 13:00
şaşkınlıkla izledim çok fena bişey bu ya

Tunacan
15-02-2013, 13:01
Sitedeki "detailingçilerden" açıklama bekliyoruz :D

Low-Rider
15-02-2013, 13:05
Baya iyi bir ürünmüş yahu, her yerde kullanılır.

ruudvan
15-02-2013, 13:10
şaşılacak bi durum yok gözenekleri kapatıp pürüzsüz yüzey elde ederseniz bu durum oluşur normaldir.verniğin elastik hali.

Sezgin
15-02-2013, 13:12
tam anlamıyla şok gecırerek ızledım. Ama bu urun agırlıkla kumas vb urunlerde kullanılıyor sanırım. Arac boyası ıcın uygun olmayabılır.

YavuzNaz
15-02-2013, 13:19
Parlaklık hedeflenen yüzeylerde kullanıma uygun bir ürün değil, boyanın üzerine uygulandığı zaman nasıl bir görüntü oluşuyor :) yada boyalı yüzeye uygulanabiliyormu.? onunla ilgili hiç bir bilgi yok, ancak araç içinde döşeme koltuk gibi yerlere uygulanır gibi.

BARR
15-02-2013, 13:31
Yüksek basınçlı ve diğer temizlik malzemeleri ürünün yüzeyden atıyor, otombilde kullanamayız anlıyacağınız :) En azından kirlenince basınçlı su ve şampuanla yıkanmaz.

__FrK__
15-02-2013, 13:35
teknoloji harikası bence

Seven7
15-02-2013, 14:13
Böyle bir şey varsa ben arabamı mat kullanmaya da razıyım, parlaklıksa sorun. Çok iyiymiş.

Calderon
15-02-2013, 14:31
Çok enteresan bir ürün gerçekten

Gry
15-02-2013, 14:43
Folyo kaplama yapılması durumunda Arac İcin kullanılamazmı :beuj:

ACTPK
15-02-2013, 14:45
Ben bir süre önce getirmek için çalışmalara başladım. Firmayla görüşmelere başladık yakın bir süre içinde sanırım numuneleri getirmiş olurum :) Deneme için gelecek olanlardan hemen isteyen varsa ilk gelişten isteyenede getirebilirim.

Edit: ürün hidrofobik bir ürün. Yüzeyi gerginleştirerek pürüzsüzleştiriyor. Olan bu

onursumer
15-02-2013, 14:50
Ben bir süre önce getirmek için çalışmalara başladım. Firmayla görüşmelere başladık yakın bir süre içinde sanırım numuneleri getirmiş olurum :) Deneme için gelecek olanlardan hemen isteyen varsa ilk gelişten isteyenede getirebilirim.

Edit: ürün hidrofobik bir ürün. Yüzeyi gerginleştirerek pürüzsüzleştiriyor. Olan bu

geldiginde numunelerden almak isterim bende merak ediyorum :)

ACTPK
15-02-2013, 14:55
geldiginde numunelerden almak isterim bende merak ediyorum :)

Valla söyliyeyim çok ucuz bir ürün değil. Kullanımı hakkında tam olarak gelince bilgim olacak. Kaç kat atılır? Ne kadar uzun süre dayanır bilemiyorum. İnşaat işi ile uğraştığımdan inşaat malzemeleri için kullandırmayı düşünüyoruz. Otomotivde nasıl olur bilemiyorum. İlk yıkamada çıkacaksa hiç gerek yok. ABD fiyatı 195$ 1 galonun. Tabi birde inşaatta hangi alanda kullanılabiliyor? Otomotiv dışında Kıyafetlerde kullanılabilirmi? Kanserojen madde ihtiva edermi vs? Bunları öğrenicez

powERS
15-02-2013, 14:56
bu marka deıl ama. benzer bir urunu onurcan

Djhellfires getiriyor. bi kac videosu filan var hatta.. forumdada baslıgı olması lazım gecen gunlerde vardı.

Edt:

ki buyrun topic.

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/140918-detayli-temizlik-deneyimi-nanolex.html

Time-R
15-02-2013, 14:58
Arabaya sktiginizda leke yapmiyor mu acaba?

powERS
15-02-2013, 15:08
valla bu topicteki botun ustune sıkınca beyazımsı bı renk bırakıyo sanrım vıdeolarda gozukuyo zaten.

ama onurcanın getırdıgı zaten kendı arabasında denemıs vıdeoda var leke fılan olsa yapmaz heralde :D s2k ya :D

onursumer
15-02-2013, 15:12
Valla söyliyeyim çok ucuz bir ürün değil. Kullanımı hakkında tam olarak gelince bilgim olacak. Kaç kat atılır? Ne kadar uzun süre dayanır bilemiyorum. İnşaat işi ile uğraştığımdan inşaat malzemeleri için kullandırmayı düşünüyoruz. Otomotivde nasıl olur bilemiyorum. İlk yıkamada çıkacaksa hiç gerek yok. ABD fiyatı 195$ 1 galonun. Tabi birde inşaatta hangi alanda kullanılabiliyor? Otomotiv dışında Kıyafetlerde kullanılabilirmi? Kanserojen madde ihtiva edermi vs? Bunları öğrenicez

ciddi pahalıymış ya dediğin gibi kalıcılığı onemli bende farklı sektorlerde kullanmayı duşunuyorum :)

ACTPK
15-02-2013, 15:13
Bu ürün çift kat olarak uygulanıyor. Top coating ve bottom coating olarak

Onrcn
15-02-2013, 15:59
valla bu topicteki botun ustune sıkınca beyazımsı bı renk bırakıyo sanrım vıdeolarda gozukuyo zaten.

ama onurcanın getırdıgı zaten kendı arabasında denemıs vıdeoda var leke fılan olsa yapmaz heralde :D s2k ya :D

: D Yok leke falan yok hatta bazi urunleri tekrar silmeye bile gerek yok.

Djhellfires getiriyor. bi kac videosu filan var hatta.. forumdada baslıgı olması lazım gecen gunlerde vardı.

Edt:

ki buyrun topic.

http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/140918-detayli-temizlik-deneyimi-nanolex.html

Acikcasi ben urunun cok ise yaradigini sanmiyorum, yarasaydi dunyayi sallardi. Sema motorshow da falanda olmadigina gore boyle bir urun, demekki otomotivle alakasi yok yada isin icinde baska seyler var.

Urunun durumuna gelince, transparan degil. Bu tarz hem yag hem su iten kaplamalar parmaginizla dokunsaniz bile etkisini yitirir. Videolara bakin, hic ellemiyorlar dokunmuyorlar :D

Kaplama, insaat vesaire icin bir ihtiyaciniz varsa temin edebilirim zaten. Nanolex in her alanda her yuzeyde kaplamasi ve boyalari da var. Almanya da bizzat devletle calistiklari projelerde duvarlara grafiti sikip sampuan la cikarabiliyorduk ve ayni zamanda uzerine gunlerdir pas akmis yuzeyleri temizleyebiliyorduk. Insaat konusunda bu tarz seylere ihtiyaciniz varsa yardimci olurum. Biraz google da search ettim hic bir user dan kullandim super diye birsey duymadim. Numuneler gelirse bizide bilgilendirirsin ama soyleyeyim yanici maddedir kargosu vs ciddi para tutar ;) gumrugundede bakanliktan izin almaniz gerekir ;)

Onrcn
15-02-2013, 16:02

: D Yok leke falan yok hatta bazi urunleri tekrar silmeye bile gerek yok.

Edt:

ki buyrun topic.

Acikcasi ben urunun cok ise yaradigini sanmiyorum, yarasaydi dunyayi sallardi. Sema motorshow da falanda olmadigina gore boyle bir urun, demekki isin icinde baska seyler var.

Urunun durumuna gelince, transparan degil. Bu tarz hem yag hem su iten kaplamalar parmaginizla dokunsaniz bile etkisini yitirir. Videolara bakin, hic ellemiyorlar dokunmuyorlar :D

Kaplama, insaat vesaire icin bir ihtiyaciniz varsa temin edebilirim zaten. Nanolex in her alanda her yuzeyde kaplamasi ve boyalari da var. Almanya da bizzat devletle calistiklari projelerde duvarlara grafiti sikip sampuan la cikarabiliyorduk ve ayni zamanda uzerine gunlerdir pas akmis yuzeyleri temizleyebiliyorduk. Insaat konusunda bu tarz seylere ihtiyaciniz varsa yardimci olurum. Biraz google da search ettim hic bir user dan kullandim super diye birsey duymadim. Numuneler gelirse bizide bilgilendirirsin ama soyleyeyim yanici maddedir kargosu vs ciddi para tutar ;) gumrugundede bakanliktan izin almaniz gerekir ;)

vj2RUijBT0o

f-dbtNowRzA

imprezaWRC
15-02-2013, 16:04
Özellikle nefes alması gereken (ayakkabı, elbise..vs) ürünlerde bu kadar gözenekleri tıkayan ürünlerin ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır.
Bu ürün otomobil boyası için yapılmamış, daha çok endüstride kullanılabilir.

Ayrıca, uygulanan yüzeyin renginin içine etmeside ayrı bir dezavantaj konusu.
Ord6dTARWfo
Ultra-Ever Dry - Application - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ord6dTARWfo)

Ayakkabının renginin içine ettik ama artık su geçirmez oldu :D :D :D

Onrcn
15-02-2013, 16:46
Özellikle nefes alması gereken (ayakkabı, elbise..vs) ürünlerde bu kadar gözenekleri tıkayan ürünlerin ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır.
Bu ürün otomobil boyası için yapılmamış, daha çok endüstride kullanılabilir.

Ayrıca, uygulanan yüzeyin renginin içine etmeside ayrı bir dezavantaj konusu.
Ord6dTARWfo
Ultra-Ever Dry - Application - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Ord6dTARWfo)

Ayakkabının renginin içine ettik ama artık su geçirmez oldu :D :D :D

Yabanci sitelerde en bomba yorum kicima sursem tuvalet kagidi kullanmama gerek kalmaz : DD

MuratCan07
15-02-2013, 18:30
araba boyası içinde bu tarz ürünler var. nasiol ın metalcoat ürünü var Türk malı.. onun dışında aquartz - caquartz gibi markaların nano ürünleri var hepside güzel işini yapıyor ama nanoda önemli olan yüzeyin çok güzel hazırlanması..
araba için çiziksiz pamuk gibi bir yüzey lazım ki nano güzelce tutunup işini yapabilsin.. yağ-kir-toz-çizik hiçbirşey olmaması gerekiyor.. hatta opticoat yada f1 araçlarında uygulanan seramik kaplama tarzı ürünler varki sormayın :)

furkane
15-02-2013, 18:35
Kalıcılığını bilmiyorum ama vernik üzerine uygulanamıyacağını biliyorum. Boyaya zararı olmasa kesinlikle bunu video'da gösterirlerdi. Belki folyo kaplı araçlarda uygulanabılır şahsı fikrim

Onrcn
15-02-2013, 18:43
araba boyası içinde bu tarz ürünler var. nasiol ın metalcoat ürünü var Türk malı.. onun dışında aquartz - caquartz gibi markaların nano ürünleri var hepside güzel işini yapıyor ama nanoda önemli olan yüzeyin çok güzel hazırlanması..
araba için çiziksiz pamuk gibi bir yüzey lazım ki nano güzelce tutunup işini yapabilsin.. yağ-kir-toz-çizik hiçbirşey olmaması gerekiyor.. hatta opticoat yada f1 araçlarında uygulanan seramik kaplama tarzı ürünler varki sormayın :)

Murat yukari koyduk videolari iste araba boyasi icin de var :D ama ayni sey degil, ketcap falan dokersen akmaz. Zaten cogu iyi urunu arabaya uygularsan bu sonuclari elde edersin fakat olay kalicilik, kimyasallara dayaniklilik vs. Nasiol konusunda tecrubesi olan arkadaslar var guzel girisim ama piyasadaki kaliteli urunlerle simdilik karsilastirmamak lazim.

Ceramic coatinglerde cok inanilmaz farkli olmamasini dusunursek fiyatlari cok yuksek. Kald ki insanlar NXT kullaniyor kalkipta bu urunlere bu kadar para vermezler :D

imprezaWRC
15-02-2013, 19:09

Nasiol'ün biraz daha geliştirilmesi lazım. Metal coat ve Glass shield'i denemiştim, uygulanabilirlik kolaylığı dışında şimdilik performansını açıkçası pek beğenmedim.

MazdaSpeed
15-02-2013, 19:19
Parası da iyidir.

Derman
15-02-2013, 19:33
yuhh sasırdım yaaa

ANCAMARO
15-02-2013, 19:45
Otomobiller için olsa kesin videolara koyarlardı sonuçta çok daha büyük bir pazar demek oluyo es geçmiş olamazlar

denizalpakinci
15-02-2013, 20:00
Parlaklık beklenen yüzeylere uygulanmıyor bildiğim kadarıyla.Araçların üstünde kullanılamasada mucize birşey bence.

OMTech
15-02-2013, 20:26
Eğer insan bünyesine bir zararı yoksa her türlü tabak çatal bıçak kaplanarak bulaşık zahmetinden, harcanan sudan hatta elektrikten bile tasarruf edilebilir :) Yararlı bir teknoloji..

Onrcn
15-02-2013, 23:00
Arkadaslar bu urun %99 ise yaramiyor yer yerinden oynardi gercek olsa gozunuzu seveyim :D %25 yakit tasarrufu saglayan zimbirtilar gibi birsey. Evet kisa vadede olma ihtimali var gercekten, bu mesela bir insan eli dokunana kadar bunlari denedik gorduk fakat daha uzun surelisi ciksa hakikaten piyasayi sallardi.

Bu urunu ne Nanolex in sahibi, ne Dodo Juice ne Koch Chemie nede bilimum detailingciler duymus ki bunlarin kimyagerleri sadece detailingci degil yuzey kaplama alaninda ilerlemeye calisan insanlar. Search edin Never wet de var, ben aklimi yitirmistim ve bir ayakkabici olarak hemen almak istedim fakat urun hazir degil geldi geliyor oldu olacak falan diye aylarimi yediler.

Bu tarz kimyasallarda; deneyenin oldugu seyleri almazsaniz paraniz bosa gider. V-pillz alip cukunuzu buyutmeye calissaniz daha fazla sansiniz var :D

Ranthor
15-02-2013, 23:02
sevgili kullanici konuyu sohbet yerine, ilgili bolumde acmaliydiniz.