PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İç Mimarlık Staj + Extra İş Arıyorum

furkane
16-02-2013, 00:12
Arkadaşlar Merhaba; İstanbul Kültür Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde Tam Burslu İkinci Sınıf Öğrencisiyim. İlk önce kendi alanım ile ilgili iş aramaktayım, tanıdığınız yada kendinizin direk bağlantısı varsa bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim, eğer böyle bi bağlantınız olmayıp başka alanlarda'da yardımcı olabilme imkanınız olursa, benim için çok iyi olur...
İstanbul Avrupa Yakası_Yeşilyurt'ta İkamet etmekteyim.
Teşekkürler

Ahmet Saraçoğlu
16-02-2013, 00:15
iş - staj maddi kazanç elde etmek için değil ise ve kafan boşsa kesinlikle 3dmax e kas.Hiçbi stajda öğretilmeyecek bilgi edinirsin , ciddi farkın olur ileride.

furkane
16-02-2013, 00:19
Tabiki maddi kazanç şu aşamada arka planda , ofis hayatını - proje sürecini yaşamak için bu tarz birşey arıyorum, program eksikliğimi gün geçtikçe gidermekteyim

ssdriver
16-02-2013, 15:51
max öğrenmen önemli bu işte. eğer adam gibi bir şeyler çizer hale gelirsen dışardan iş yapabilirsin. eskiye göre ödenen fiyatlar düştü ama yine de dışardan modelleme yaptıran birçok firma var.

çalışma hayatı olarak da bence önünde 2 yol var. ya ofis adamı olursun ya da şantiye. şantiyenin kazancı daha iyidir. ama fiziksel oalrak daha yorucu ve sorumluluk gerektiren bir iştir. ofiste de sabahlama dönemlerin olur ama daha rahat koşullarda çalışırsın. bence hangisi sana daha hitap ediyor ona karar ver. ofiste masa başında 15dk oturamayan arkadaşım vardı. şantiye içmimarı oldu şimdi çok keyifli çalışıyor.

fthdrn
16-02-2013, 18:13
biz istiklal caddesinin göbeğinde otel yapıyoruz şu sıralar binayı yıkmadan restore edicez ilgilenirseniz mimar arkadaşlarla konuşurum ?