Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbuldan samsuna gidiş hk
Ayrton Senna
16-02-2013, 21:06
Arkadaşlar merhaba;
istanbuldan samsuna yarın hareket edeceğim ve bu güzergahı bilen daha önce tecrübe etmiş arkadaşlara danışmak istediğim konular var..
öncelikle önümde güzergah olarak 2 seçenek var.
1. ve en kısa olan ve sıklıkla kullanılan gerede-çerkeş-tosya-osmancık-merzifon-kavak yolu
2. Ankara-kırıkkale-çorum üzerinden daha temiz ancak 120 km gibi daha uzun olan yol..
Aslında bu konuyu açmamdaki sebep, gidecek oldugum aracım basık (lastige bir parmak gömülü) bir civic ve 1. yol güzergahında çok sıkıntı çekermiyim,yoksa 2. tercih bana dahamı dogru yol olur. zaman sıkıntım yok...
Daha önce aracımın bu haliyle tekirdag-keşan-çanakkale-assos ve köyleri üzerinden akçay yaptım hiç sıkıntı yaşamadım ancak bu güzergahı hiç bilmiyorum tecrübe etmiş bu konuda söyleyecek birşeyleri olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim..
herkese hayırlı pazarlar dilerim
mehmetRS
16-02-2013, 21:15
assos ve köyleri üzerinden bu haliyle gectiyseniz samsun yolu sizi yormayacaktır :)
1. Yolda skinti yok iki ay once kullandik yer yer calismalar var hizin duser ama yollar iyi.gerede kavşagindan samsunu takip ettinmi tamamdir
BthnKrkt
16-02-2013, 21:17
1. yoldan gidin bence yolu uzatmanıza değecek birfark yok
Ayrton Senna
16-02-2013, 21:26
assos ve köyleri üzerinden bu haliyle gectiyseniz samsun yolu sizi yormayacaktır :)
evet assos-behramkale köy yolundan sokakağzı diye bilinen yere bir sürü köy geçip inmiştim zorlayıcıydı ama eki tamponu kırmadan tekrar çıkmıştım akçaya,,tabi şöyle bir durum vardı yolun kötü taraflarında sıksık çapraz yapabilme istediğim kadar yavaşlama imkanım vardı. bakalım hayırlısı :)
teşekkürler
halilcan9455
16-02-2013, 21:29
1. seçenekte tosyadan sonra yani
tosya-osmancık-merzifon-kavak yolunda kavak ile otogar arasında küçük bir bölümde çalışma var sadece onda da yol bozuk değil tek şeritden aktarım sağlanıyor.
1. Yoldan gidip gelmeyeli epey oldu her zmn ikinci yolu tercih etkisimdir. Gece geleceksen yine 2. Yoldan gel derim kavaktan sonra calışma calışma cok var yine haberin olsun
erdemsddk
16-02-2013, 21:35
Kesinlikle İstanbul-Ankara-Samsun. Diğer yolda kaybettiğiniz zamana değmez. Rahat Rahat gelirsiniz.
1 ay önce gittim bende samsuna yollar gayet guzel gönül rahatlıgıyla gidebilirsin ara ara calısmalar var
1. Yoldan yazın geçtim ara ara çalışmalar vardı öyle çok sıkıntı olmuyor. uzatmaya gerek yok bence.
1.yoldan gurcistan sinirina kadar surtmeden gidersiniz gerisini bilmiyorum:)
ben samsunluyum ve istanbulda okuyorum. gidip gelirken 2. yolu kullanıyorum
BthnKrkt
16-02-2013, 22:44
+ olarak sanki 2. yolda daha fazla radar var
+ olarak sanki 2. yolda daha fazla radar var
bilmiyorum belkide benimki alışkanlık 1.yolu hiç kullanmadım ve yarıyılda samsuna giderken hiç radara denk gelmedim nedense:confused:
1 yol bence gayet iyi bazı yerlerde calışmalar ama gayet iyi aralık ayında gidip geldim tokat sonra ordu ordudanda istanbul 1 yolu kullanarak radar dikkat bu arada.
mstfcn28
16-02-2013, 22:51
2. yoldan 1.5 2 ayda bir geçerim yıllardır. Şu an bir sıkıntı yok basık araç için falan gayet iyi bence 2. güzergahı tercih edin.
1.yol tertemiz 1 hafta önce geldim yol yapımı bitmek üzere 1-2 yerde yavaşlarsınız 2.yol kesinlikle bitmiyor
Kesinlikle İstanbul-Ankara-Samsun. Diğer yolda kaybettiğiniz zamana değmez. Rahat Rahat gelirsiniz.
görende her gün gidip geliyosun sanacak saddak yollar tertemiz olm :)
Görkem.Y
17-02-2013, 04:20
Son 3ay icinde 2defa karadenize gittim .
çerkeş-tosya-osmancık-merzifon-kavak yolu
Basik aracla donduk sikinti olmadi ara sira asfaltin kotu oldugu yerler var ama sikinti yasamazsin.
Ayrton Senna
17-02-2013, 05:13
sağolun arkadaşlar,benimde ilk tercihim 1. şıktı ve verilen cevaplardan sonra onu kullanmaya karar verdim. cevap veren herkese teşekkür ederim.
erdemsddk
17-02-2013, 10:30
görende her gün gidip geliyosun sanacak saddak yollar tertemiz olm :)
3 hafta önce gittim geldim kardeşim en son.
abi hayırlı yolculuklar boş dönme :D
Ayrton Senna
18-02-2013, 19:19
abi hayırlı yolculuklar boş dönme :D
Yok len nasi bos donme, ben tek gidis calisiyom biliyon, bosalttim yuku donuyorum sabah iste.. :)
yük derken kamyon şoförü müsünüz ?
:D :D ahh ahha bu soruyo sormycaktın arkadsm :D
Ayrton Senna
18-02-2013, 20:02
:D :D ahh ahha bu soruyo sormycaktın arkadsm :D
Ne var Olm tanimiyor arkadas, hem hangimiz kamyoncu degilizki :D
Ayrton Senna
18-02-2013, 20:09
ciddiydim =)
Yok sevgili kardesim kamyoncu degilim,ama isin kotusu olmaz, bilirsin... :)
Ne var Olm tanimiyor arkadas, hem hangimiz kamyoncu degilizki :D
kamyonu devırmeden gel :D karadenız yolları vırajlıdır dıkkat et :D
ya abi jeton yeni düştü :D
bende diyorum kamyon şoförü bütün yolları bilir yeni mi başladı acaba diye soruyorum :D
meğer mezvu çok farklıymış eyvallah :D
Yok len nasi bos donme, ben tek gidis calisiyom biliyon, bosalttim yuku donuyorum sabah iste.. :)
şu 2 yorumu okuyup okuyup guluyorum ya :D tobe tobe :D
Ayrton Senna
18-02-2013, 20:32
kamyonu devırmeden gel :D karadenız yolları vırajlıdır dıkkat et :D
Konu nereye geldi Olm yaa :) Ama samsun harika bir yer, gercekten cok sevdim. sabah gidecegim ama kalbimde guzel bir yeri olacak..
Musti PoweR
18-02-2013, 20:33
1.yol tertemiz 1 hafta önce geldim yol yapımı bitmek üzere 1-2 yerde yavaşlarsınız 2.yol kesinlikle bitmiyor
tam yazcaktım arda K. iyi bilir diye :D