Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabanın içine gelen ses sorunu
Aracımla giderken farkettim gaza basıp hızlandıkça arabanın içine pervaneli uçaktan çıkan pervane sesi gibi ses geliyor ama rolantide dururken falan gelmiyor bu ses nedeni ne olabilir? Araç Audi TT 1.8T bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
hddsheriff
16-02-2013, 22:28
Aracımla giderken farkettim gaza basıp hızlandıkça arabanın içine pervaneli uçaktan çıkan pervane sesi gibi ses geliyor ama rolantide dururken falan gelmiyor bu ses nedeni ne olabilir? Araç Audi TT 1.8T bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
aks bilyalarını kontrol ettir , en az 1 tanesi gitmiş.
aks bilyalarını kontrol ettir , en az 1 tanesi gitmiş.
Teşkkürler bunu not ettim başka ne olabilir? Sorunu yaratabilecek şeyler yazılırsa bi liste yapıp öyle gitmeyi düşünüyorum
hddsheriff
16-02-2013, 22:30
Teşkkürler bunu not ettim başka ne olabilir? Sorunu yaratabilecek şeyler yazılırsa bi liste yapıp öyle gitmeyi düşünüyorum
başka bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Fan dan geliyor olabilir mi diye düşündüm pervane çatlagı falan olmuş olabilir mi?
radyo acıkken mı geliyo ses ?
radyo acıkken mı geliyo ses ?
Radyo açıkkende kapalıykende farketmiyor
hddsheriff
16-02-2013, 22:34
Fan dan geliyor olabilir mi diye düşündüm pervane çatlagı falan olmuş olabilir mi?
tarifine göre fan olamaz , araba hareket halindeyken yapıyor diyorsun , fan sürekli devrede olmaz ki.
tarifine göre fan olamaz , araba hareket halindeyken yapıyor diyorsun , fan sürekli devrede olmaz ki.
Evet frene basıp yavaşlamaya başladıgım an azalıyor durunca susuyor
hddsheriff
16-02-2013, 22:36
Evet frene basıp yavaşlamaya başladıgım an azalıyor durunca susuyor
dediğim gibi, bilyalarda :)
dediğim gibi, bilyalarda :)
:) teşekkürler bilgi için.Peki bu bana uzun vadede ne gibi sorunlar çıkarır ve bunu tamir ettirmek bana tahmini ne kadara gelir call center mi yine :)
driftboy
16-02-2013, 22:38
benim taunusun birindede var, şaft yamuk ondan geliyo benimkisi :)
hddsheriff
16-02-2013, 22:40
:) teşekkürler bilgi için.Peki bu bana uzun vadede ne gibi sorunlar çıkarır ve bunu tamir ettirmek bana tahmini ne kadara gelir call center mi yine :)
biran önce değiştir , hangi bilya olduğu belli olmadığından büyük bir sorun da çıkabilir, ufak bir sorunda. Ücret için bişey diyemem , yetkiliye gideceksen zaten geçirecekler :D
benim taunusun birindede var, şaft yamuk ondan geliyo benimkisi :)
Bunu duyunca umarım bilyalardır demek geldi içimden :)
biran önce değiştir , hangi bilya olduğu belli olmadığından büyük bir sorun da çıkabilir, ufak bir sorunda. Ücret için bişey diyemem , yetkiliye gideceksen zaten geçirecekler :D
Teşekkürler kendimi psikolojik olarak hazırlayıp gideyim :)
Aracı boşa attığında ses devam ediyor mu yoksa viteste iken gaza basarken mi geliyor ?
Aracı boşa attığında ses devam ediyor mu yoksa viteste iken gaza basarken mi geliyor ?
Boştaykende geliyor sadece durdugumda kesiliyor
mehmetRS
16-02-2013, 23:28
Boştaykende geliyor sadece durdugumda kesiliyor
o halde arkadaşında dediği gibi bilya olma ihtimali cok yüksek
edit, bu arkada olan tekerlek bilyaları var..onlarda olabilirmi acaba? gerçi onlar daha cok ıslık gibi ugultu yapıyorlar
BuRaK_eFe
16-02-2013, 23:30
Bende bilyada yaşadım aynı sorunu bi baktırın isterseniz
viteste gaza basarken gelince ne oluyor ki?
Bence turbodan geliyor gaza basınca geliyormus durunca yokmuss
bende yeni konu açmadan sorim benzer bir ses olduğu için şu sıralar olmuyor ama merak ettim.Sanki bir janta kağıt sürter gibi her lastik dönüşünde tık diye bir ses geliyordu.Taş vs olmadığındanda eminim bi kaç hafta sürdü son zamnlarda olmuyor.Hızlandıkçada artıyor.Bunun sebebi ne olabilir?
Teşekkürler hepinizin cevapları için pazartesi hemen baktırıcam
Bence turbodan geliyor gaza basınca geliyormus durunca yokmuss
Onuda düşündüm ama belirttiğim gibi araç boşta hareket ederkende ses geliyor
Onuda düşündüm ama belirttiğim gibi araç boşta hareket ederkende ses geliyor
o zaman dediğiniz gibi siz bi baktırın inşallah önemli bişey cıkmaz :)
Rulman olabilir dediler yapabilir mi sizce ordan
hddsheriff
17-02-2013, 13:55
Rulman olabilir dediler yapabilir mi sizce ordan
rulman ve bilya aynı şey :)
rulman ve bilya aynı şey :)
Tamam o halde bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler :) Bugün bi tecrübeye çıktım sağ önden geliyor ses,usta yarın getir bakalım dikkatli kullan gelirken dedi