Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiyatlandırma yardım
Günlerdir araştırdığım egzoz konusunda esa egzoz diye bir yerle görüştüm ve
1 adet Tek giriş çift çıkış özel yapılmış son susturucu
2 adet Sol sağ bağlantı ekipmanları
2 adet Çift taraflı boru
2 adet 90 derecelik dirsek
Würüt mat siyah boya
İşçilik
600 tl istedi fiyat nasıl iyi mi ?
Aşağıda resimdeki belirttiğim sistemin aynısı olucak
http://c1302.hizliresim.com/16/k/k71n2.jpg
131mirafiori
17-02-2013, 19:51
Yok ya bence çok :)
bencede çok para içinde düz boru falan olsa yıne ıyı ama bole cok dıye dusunuyorum.
Esa egzoz diye bir yer videoları falan var internette bütün parçalar araca özel yapılacak diyor
haramidere sanayisindeki esa ise işçilik bakımından çok iyi değiller fiyat olarakta iskenderden aşşa bir para istemiyolar 2 sene önce bi arkadaşımın lancerine bu sistemin aynısını yaptırmıştık 300 tl gibi bişey vermiştik geçenlerde bnm corsaya düz boru için gittim 400 dedi dükkandan nasıl çıktığımı bilmiyorum
fiyat banada yüksek geldi ama işçilikleri temiz gibi gördüm yada bana öyle geldi şimdi ne yapıcam bilemedim...
fıyat asırı cok en fazla yarısı eder hocam
biz en iyisi başka egzozcu arayalım kendimizi birde kampanyalıymış kampanya biter ise 900TL dedi :)
dj_batukaan
17-02-2013, 22:45
İskender de V8 motor için çift çıkış manifolttan son susturucuya 1500 civarı bi rakam aldım.. gayri gerisini sen düşün
böyle bi sistem iskender ustada kaça çıkar acaba tahminen ?
birde egzozcu önerebilecek arkadaşlar varsa seve seve tavsiye alırım...
BuRaK_eFe
17-02-2013, 22:52
karışmak istemezdim ama kazan ortada olmadığı için çıkışda eşit duman olmayacaktır bence
karışmak istemezdim ama kazan ortada olmadığı için çıkışda eşit duman olmayacaktır bence
karışma sen falan dememizi bekleme bu durumu anlattılar sorun olmayacak artık ne yapalım...
BuRaK_eFe
17-02-2013, 22:56
bence orjinal kalsın o paraya araca daha iyi şeyler yapılabilir
cgnozdmr
17-02-2013, 22:57
Fiyat oldukça yüksek..
bence orjinal kalsın o paraya araca daha iyi şeyler yapılabilir
orjinal kalamıyor malesef kesilmiş tamponum ve iğrenç bir işçilik var alt tarafta...
ChtArdARSL
17-02-2013, 23:00
Custın garage en ıyı sekılde yapar.. Gariban nıck pm at mutlk ılgılenır
Fiyat oldukça yüksek..
fiyat yüksek ama işçilik güzel gibi geldi ne yapıcam çok kararsızım
BuRaK_eFe
17-02-2013, 23:01
neyse hayırlısı olsun ama bana kalırsa elinizdeki parçaları kullanmayı deneyin belki maliyeti düşürebilirsiniz sistem aynı şekildeyse sağlam egzosu kullanın vs.
Custın garage en ıyı sekılde yapar.. Gariban nıck pm at mutlk ılgılenır
teşekkürler hemen bakıyorum arkadaşa...
neyse hayırlısı olsun ama bana kalırsa elinizdeki parçaları kullanmayı deneyin belki maliyeti düşürebilirsiniz sistem aynı şekildeyse sağlam egzosu kullanın vs.
aracımda suan oem son susturucu var sadece boru çekilip çift çıkış verilmiş o kadar biraz ses alalım dedik son susturucuyla oynicaz onunda maliyeti 600liraymış hepsi resimdeki gibi bir sistemin...
Boost Up
17-02-2013, 23:05
böyle bi sistem iskender ustada kaça çıkar acaba tahminen ?
birde egzozcu önerebilecek arkadaşlar varsa seve seve tavsiye alırım...
Egzozcu olarak Maslakta Emil usta (garage maslak) öneririm.
Egzozcu olarak Maslakta Emil usta (garage maslak) öneririm.
teşekkürler bakıyorum...
emil usta isini güzel yapar maslak dışında başka yerlerde daha uygun fiyata aynı malzemeyi bulabilirsiniz
emil usta isini güzel yapar maslak dışında başka yerlerde daha uygun fiyata aynı malzemeyi bulabilirsiniz
Malzemeden çok ustaya ihyacımız var emil ustayla iskender ustayla görüşücem 600 tl çok fazla araştırmaya devam
denizalpakinci
17-02-2013, 23:45
600 çok fazla bence.Daha kaliteli bi sistem yaptırabilirsin bu paralara.
600 çok fazla bence.Daha kaliteli bi sistem yaptırabilirsin bu paralara.
Aşırı performans ve ses almak istemediğim için sorun yokta sorun fiyatta :) yarın emil usta ve custom garage ile görüşücem iskender usta dedik ama böyle ufak araçlarla ustayı yormayalım :) birde bu fiyat veren yeri aricam kendim egzoz uçlarımla 400 liraya yaparsan yaptırırım dicem
meLaNchoLic
18-02-2013, 00:36
o kadar parayı varex tarzı bi egzoza ver daha iyi
Malzemeden çok ustaya ihyacımız var emil ustayla iskender ustayla görüşücem 600 tl çok fazla araştırmaya devam
emil ustanın işçiliğinde sorun olmaz en iyi şekilde yapar
o kadar parayı varex tarzı bi egzoza ver daha iyi
Çift çıkış verileceği için varex kullanamıyorum malesef
ssdriver
18-02-2013, 09:36
Çift çıkış verileceği için varex kullanamıyorum malesef
paylaştığın fotoda da tek susturucudan çift çıkış var. aslında çift çıkış varex bulsan onunla yapsan daha güzel olur. ama maliyeti daha da artar tabi.
constantine_502
18-02-2013, 09:44
0531 508 80 9 ALTI . bunu ararsanız yardımcı olurlar. benim kendi egsozcum. Abdullah HARMANDAL referans derseniz fiyatta yardımcı olacaktır. işçiliği güzel.
esa egzoz komple son susturucu kelepçeli sistem sağ sol çıkış 550TL
emil ustada aynı sisteme 550-600 bulur dedi ne diyorsunuz
var mı başka egzozcu tavsiyesi....
meLaNchoLic
18-02-2013, 10:26
Cift cikis varex al ortada kalcak sekilde gizle iki tanede uc cikar sago sola varexin ustune 100lira daha koyarsin en fazla. Hemde ayarli falan olur
Cift cikis varex al ortada kalcak sekilde gizle iki tanede uc cikar sago sola varexin ustune 100lira daha koyarsin en fazla. Hemde ayarli falan olur
varex bizi aşar dostum ya varex'i alıp kesmek falan içim gider ya :)
Fiyat için yok mu başka ustasını tavsiye edebilecek biri...
Tayfun-E30
18-02-2013, 16:36
dostum al bir tane 2.el ss 50 liraya kaynattır o egzozuda sağlı sollu çıkartma bence ufacık arabada tek taraftan çıksın tampon kesiksede çok güzel onarırlar hiç fark etmezsin..
ben olsam, aynı fiyata düzgün bi tek çıkış son susturucu alırdım, diğer taraftaki kesik kısmı da plastik işi yapan bi yere gider kapattırırdım. Daha bile ucuza gelebilir hatta bu tarif ettiğim işlem.
dostum al bir tane 2.el ss 50 liraya kaynattır o egzozuda sağlı sollu çıkartma bence ufacık arabada tek taraftan çıksın tampon kesiksede çok güzel onarırlar hiç fark etmezsin..
çift çıkış verilmiş kesilmiş nerede onara bilirim ?
ben olsam, aynı fiyata düzgün bi tek çıkış son susturucu alırdım, diğer taraftaki kesik kısmı da plastik işi yapan bi yere gider kapattırırdım. Daha bile ucuza gelebilir hatta bu tarif ettiğim işlem.
var mı bu işi yapan kesiği kapata bilecek bir yer ?
http://c1302.hizliresim.com/16/l/k7wpg.jpg
bu şekilde aracın arka tarafı oval kesik var
sureyya var bostancida konusabilirsin..custom garage da yardimci olur
sureyya var bostancida konusabilirsin..custom garage da yardimci olur
teşekkürler...
denizalpakinci
18-02-2013, 18:11
Ankarada olsan tampon işi için yardımcı olurdum.Çok güzel işçiliği olan bi abim var.
Bu arada bencede tek çıkışlı güzel bi son susturucu hem aracın duruşunu daha güzelleştirir hem maliyet olarak daha uyguna gelir.
Süreyya usta iyidir hakkı neyse onu alır ama öyle büyük bi kesik yokmuş tamponda bitarafı tamir ettirip orjinal yerine güzel bi egzoz koysanız daha güzel olur bencede hatta hiç gözükmese bile olur aracın arkası gayet güzel duruyor :)
Süreyya usta iyidir hakkı neyse onu alır ama öyle büyük bi kesik yokmuş tamponda bitarafı tamir ettirip orjinal yerine güzel bi egzoz koysanız daha güzel olur bencede hatta hiç gözükmese bile olur aracın arkası gayet güzel duruyor :)
bir araştırıp fiyat alıcam...
Ankarada olsan tampon işi için yardımcı olurdum.Çok güzel işçiliği olan bi abim var.
Bu arada bencede tek çıkışlı güzel bi son susturucu hem aracın duruşunu daha güzelleştirir hem maliyet olarak daha uyguna gelir.
teşekkürler düşünmeniz yeterli...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-supersprint-magnum-ekzoz-100103203/detay
böyle bir egzoz alsam sağ tarafa çıkış verebilir miyim tek uç kesilip dirsek boruyla uzatıla bilir mi sağ tarafa sonrada ikisinede uygun uç takıla bilir mi artık ilginç projeler üretmeye başladım kafamda :D
Esaya gitme ne dediğini dinlemezler bile tavsiye etmem
Esaya gitme ne dediğini dinlemezler bile tavsiye etmem
özelden yazıyorum abi..
Tayfun-E30
18-02-2013, 20:15
Kaportacılar yönlendirir seni plastik kaynagı yapan bir yere ayrica sizin arabada tamponun üstüne gecen siyah difrüzörde kapayabilir.. Yanlıs hatırlamıyosam oyle bir parca vardı.. Kesinlikle cift çıkış yapma derim..
Kaportacılar yönlendirir seni plastik kaynagı yapan bir yere ayrica sizin arabada tamponun üstüne gecen siyah difrüzörde kapayabilir.. Yanlıs hatırlamıyosam oyle bir parca vardı.. Kesinlikle cift çıkış yapma derim..
evet siyah bir parça var ama hala bir egzozcu bulamadık en son alıcam ss egzoz tek giriş çift çıkış sonra çekicem direk boruyla sağ tarafa hiç uğraşmıcam :)
var mı bu işi yapan kesiği kapata bilecek bir yer ?
valla Ankara'da olsan gani gani yer gösterirdim sana da, İstanbul'da kim yapar bilemem :(
valla Ankara'da olsan gani gani yer gösterirdim sana da, İstanbul'da kim yapar bilemem :(
yinede sağol dostum...
Adamların işçilikleri çok başarılı iyi değil diyenler olmuşta yiğidi öldür hakkını ver acıkası arabanın altında ne yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar göstermişler.
Adamların işçilikleri çok başarılı iyi değil diyenler olmuşta yiğidi öldür hakkını ver acıkası arabanın altında ne yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar göstermişler.
gereksiz bence. Emil varken hikaye geliyorlar bana.
3 sene önce basit bi çift çıkış için piyasanın 3 katı fiyat istemişlerdi. Hatta Firuzköy'deki showroomlarını yenı acıyorlardı. DIZAYNVIP' ın yanında. Öyle yaparız böyle yaparız şöyle ederiz dediler. Yarı fiyatına emil'de yaptırmıştım ve sıfır sorunsuz şekilde kullanıp satmıştım aracımı. Alan kişiden de herhangi bir geri dönüş şikayeti almadm.
Topkaya Esa benim için çok iyi bir fiyatlandırma politikasına sahip değil.
esa'nın tanıdığı falansın galiba hazır devirde olurken konuyu hortlatmışsında dünya para isteyip o kadar kaliteli iş yapamayan bir yer 600 lira fiyat verdikleri egzoza 200 lira aldılar ticaretinde bi adabı var valla