Orijinalini görmek için tıklayınız : Afyon - Kars ' tan selamlar ...
Herkese merhabalar... İsmim Emre öğretmenim. Kars'ta görev yapıyorum. Memleketim Afyon. Askerlik , mesleğe başlama çabaları , evlilik derken otomobillerden ve ilgili her şeyden uzak kalmıştım. Civic 'i satıp 34 NGZ 44 ü satın aldıktan sonra yeniden bir heyecan sardı ve kendimi burada buldum. Otomobili tanıtmaya gerek yok sanırım o benden daha ünlü :) Herkese keyifli forumlar diliyorum. Saygılar . . .
Aramıza hoşgeldin. Memleketinden selamlar :)
Yılmaz Burak
19-02-2013, 19:20
Herkese merhabalar... İsmim Emre öğretmenim. Kars'ta görev yapıyorum. Memleketim Afyon. Askerlik , mesleğe başlama çabaları , evlilik derken otomobillerden ve ilgili her şeyden uzak kalmıştım. Civic 'i satıp 34 NGZ 44 ü satın aldıktan sonra yeniden bir heyecan sardı ve kendimi burada buldum. Otomobili tanıtmaya gerek yok sanırım o benden daha ünlü :) Herkese keyifli forumlar diliyorum. Saygılar . . .
hoşgeldiniz hemşeriymişiz :)
kadioglu
19-02-2013, 21:04
Emre sen yenimi üye oldun buraya yahu?Şaşırdım bak.Bu arada hoş geldin.Nasıl kar kalktımı ngz yi kurtarabildin mi bari :)
Hosgeldiniz keyifli forumlar :)
Hoşbulduk herkese teşekkürler . . .
Aramıza hoşgeldin. Memleketinden selamlar :)
Bartın'a da çok giderim. Neresindesin ?
Emre sen yenimi üye oldun buraya yahu?Şaşırdım bak.Bu arada hoş geldin.Nasıl kar kalktımı ngz yi kurtarabildin mi bari :)
Hoşbulduk abi ben cjp den beri pek huzur bulamadım. NGZ kurtuldu ama daha kar kalkmadı pek sadece ana yollarda yok. 1 aya kalmaz kışlıkları söker yazlıkları takarız ;)
Karsta Öğretmenlik okudum, Afyonda Radyoloji. Selamlar hoş geldiniz :)
omer_gungor
20-02-2013, 18:45
hosgeldinnn
Hoşbulduk herkese teşekkürler . . .
Bartın'a da çok giderim. Neresindesin ?
Hoşbulduk abi ben cjp den beri pek huzur bulamadım. NGZ kurtuldu ama daha kar kalkmadı pek sadece ana yollarda yok. 1 aya kalmaz kışlıkları söker yazlıkları takarız ;)
Bartın Ulus Kumluca :)
Ama 4 yıldır Afyonda yaşıyorum Merkezde :)
Gimifayf
20-02-2013, 21:26
Hoşgeldiniz, hemşeriyiz :)
NGZ'nin sahibinin Afyonlu olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum :)
::ZaFeR::
20-02-2013, 22:27
Hoşgeldin hocam : ) Ben de VTi 'a almaya niyetlendim ama doğu'da işinin ehli usta bulmak biraz zor oluyor.
Bartın Ulus Kumluca :)
Ama 4 yıldır Afyonda yaşıyorum Merkezde :)
Amasrayı çok seviyorum fırsat buldukça uğrarım oraya ;)
Hoşgeldiniz, hemşeriyiz :)
NGZ'nin sahibinin Afyonlu olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum :)
Hoşbulduk. Araç şimdilik kars 'ta yaza kadar afyon bu zevkten mahrum kalacak :)
Hoşgeldin hocam : ) Ben de VTi 'a almaya niyetlendim ama doğu'da işinin ehli usta bulmak biraz zor oluyor.
hoşbulduk. Çok doğru söylemişsin araçta sıkıntı çıkmasın diye her gün dua ediyorum ;)