PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : alışveriş sitesi

Onurkk06
19-02-2013, 16:33
Stand Alone 9.2'' VGA TFT Lcd Monitor+Touch Button+Touch Screen Free shipping-in Car Radios from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com (http://www.aliexpress.com/item/Stand-Alone-9-2-VGA-TFT-Lcd-Monitor-Touch-Button-Touch-Screen-Free-shipping/536644054.html)

arkadaşlar arkadaşım bu siteden sürekli birşeyler getiriyor bende bi kaç ıvır zıvır getirticem belli bi ücrete kadar gümrük falan var mı istediğimiz fiyatdaki şeyleri getirtebilirmiyiz acaba ?

poseidon
19-02-2013, 16:37
Uluslararası alışverişlerde 75 Eur fatura sınırı var ondan sonrası gümrük vergisi ve kdv'ye tâbi.
Ayrıca ekranlı elektronik ürünü gümrüksüz geçirmek çok zor.
Kesinlikle takılır.

Onurkk06
19-02-2013, 16:40
hmm teşekkürler arkadaşım sürekli birşeyler getiriyor ıvır zıvır mouse olsun acaip değişik şeyler falan limitimiz nedir onu merak etmiştim 20 gün içinde ulaşıyor teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

TigeR
19-02-2013, 17:51
kargo masrafı ne kadar? örneğin bi mouse için?

chatlaxs
19-02-2013, 17:59
dolandırıcı çok burda dikkat edin, kargo ücretsiz

painkller
19-02-2013, 18:34
hopalörlerde falan newıdth denen olay nedir? çakma bir markamı ?

NEWIDTH GTO17T-in Amplifiers from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com (http://www.aliexpress.com/item/NEWIDTH-GTO17T/725971493.html)

TigeR
19-02-2013, 19:00
dolandırıcı çok burda dikkat edin, kargo ücretsiz

nasıl yani ne gibi dolandırıcılık?

Onurkk06
19-02-2013, 19:19
kargo masrafı ne kadar? örneğin bi mouse için?

Kargo ücretsiz free shipping yazar zaten çoğunda arkadaşım 6 7 kere mouse aldı şu ana kadar 20 30 alışveriş yaptı hiç bi dolandııcıılık vakası olmadı

chatlaxs
19-02-2013, 19:26
nasıl yani ne gibi dolandırıcılık?

bizim gittigidiyor sanalpazar sahibinden gibi bireysel kullanıcılar satış yapıyor hepsi için demedim ama arada çıkıyor ürünü göndermeyenler, satıcının yorumlarına falan bakın mutlaka.

freedige
20-02-2013, 00:44
brincisi bu tür alışverişlerde paypal kullanmadan alışveriş yapmak çok mantıklı değil.
ikincisi aldığınız ürün resimdeki gibi gelmeyebiliyor.
üçüncüsü bu sitede toptan satış yapılıyor diye biliyorum.

eğeğr bu şekilde alışveriş yapacaksanız bence paypal ile ödeme yapabileceğiniz başka bir site bulun. en azından paranızı geri alma şansınız olabilir. bu şekilde bir çok site mevcut.

redbaron
20-02-2013, 02:32
boşuna getirmekle uğraşmayın paranızın yanması yüksek ihtimal , paypal ile ödeyip iade istesenizde ürünün tekrar geriye dönmesi için tekrar kargo ücreti isteniyor , hiç ellenmezse , devlet el koyuyor , iadede ürün satıcının eline gelmezse paypal iade yapmıyor.Elektronik ürünleri çok büyük ihtimalle gümrüğe takıyorlar .Çok az bir ihtimal gümrükten geçer o da şansa . Ptt ile gelirse gelme ihtimali daha yüksek ama bir ayda mı gelir yada kayıpmı olur o da muamma.
2 sene çinden bu tarz ürünler getirterek sattım . Gümrük kanunu değiştiğinden beri sürekli ürün takılıyor , alması kendinden daha pahalı . Bu yüzden bu işi bıraktım .Kısacası sirket statüsünde olup vergisini vererek almak gerek.Diğer ihtimaller oldukça zor.
Görünene göre ürün ucuz adi birşey zaten bu fiyatın 30-40 tl üstüne doğubankta benzerlerini bulursun.Hiç uğraşma