Orijinalini görmek için tıklayınız : Esenyurt Star Towers !
Arkadaşlar Merhaba Zorunlu olarak Esenyurt Star Towers adlı projede yatırım yapmak zorunda kaldık. 3+1 Daire ve ana cephede Dükkan normalde bu tarihlerde teslim yapılması gerekiyordu ama son yapının daha kaba inşaatı duruyor. Burda Yaşayan , proje Hakkında bilgisi olan veya yatırım yapan varmıdır ?
Esenyurt Star Towers evlerinden yeni görüntüler! (Esenyurt) Video (http://www.havadanemlakvideo.com/nerede/rds_enerji_ve_insaat__reform_insaat/esenyurt-star-towers-evlerinden-yeni-goruntuler-8515.html)
Yer ile ilgili görsel
gecen akşam kanal türk te esenyurttaki yapılan bloklarla ilgili esenyurt belediye başkanı çıkmıştı yapılan yolsuzluklarla ilgili konu hakkında açıklamalar yaptı bir kaç firmada yaşanan sıkıntıların belediyeden değil büyükşehirden kaynaklandığını ve başvuruların yapıldığını sonuçların gelmesni bekliyolarmış.
tasfiye ertelemesi isteyen bir firmada varmış. bununla ilgili de nakitte sıkıntı varmış ve projelerin tamamlanması hususunda belediyenin bir sorumluluğunun olmadığı tamamı ile firmanın sorumluluğunda olduğunu açıkladı kısa bir konuşmaydı
yakın zamanda tekrardan program yapılacak program kapanırken tekrardan konuk edileceğini söyledi sunucu .
Belediye Başkanın yazılarını okuyorum , Esenyurt belediye ile İbb arasında bi sıkıntı var ama Başkan; Bu yapılan projeleri etkilemedi devam ediyolar kendi sıkıntıları var ise bilemem diyor
cagri-35
19-02-2013, 23:24
Bazı projelerde katlar ile alakalı problemler çıktı hatta tam hatırlamamakla birlikte zannedersem fiyapı katları yıkıyor emsaller olması gerekenden fazla verilmiş. Yani atıyorum 15 kat imar var 24 kat yapılmış gibi yada sonradan düşürüldü detayını bilemiyorum. Ama bir çok firma zora düştü bundan dolayı. Bu projedede böyle birşey olmasın? İnşaat durdu çalışmıyormu yoksa zamanından geçmi teslim edicekler.
Normalde 2012 Kasım- Aralık teslim etmeleri gerekiyordu. Şimdi Mart Diyorlar ama Video Ocak Ayında Çekilmiş son Gökdelenin Kaba inşaatı bitmiş, cephe ve içi kalmış , bide projenin çevresinin düzenlenip yeşillendirilmesi kalmış. Böyle bi aşamada inşaatı bırakcaklarını zannetmiyorum buraya kadar gelmiş nerdeyse %80'ı tamamlanmış ... Geçen gün ınnovia'da arkadaşa gittim video'da nasıl ise halen öyle uzaktan gördüm bi ilerleme yok Mart'ta zor gözükuyor
cagri-35
19-02-2013, 23:33
Sözleşmede geç teslim ile alakalı sizi koruyucu bir madde var mı hak talep edebileceğiniz?
İnşaatın temel ve ince işçilik kısımları zaten vakit alan. Yani yeni sistemler ile (tünel kalıp vs. ) kat çıkmak çokta zor değil. Diğer bloklar tamam gibi yalnız iç kısımlarını bilmiyorum. Ancak içindede baya daire olacağını düşünürsek iç işçiliğide uzun sürer. Firma tam net bilgi vermiyormu? Yada gidip gezmek isteseniz çalışmaları ile doğru ortanılı olarak zaten üç aşağı beş yukarı ne zaman projenin biteceği hakkında fikriniz oluşur diye düşünüyorum.
Şuan öne sürülen Belediyenin Davası yüzünden deniliyor ama Belediyenin açıklamasına bakıldığında bizde herhangi bir sıkıntı yok diyorlar. Bi çok Esenyurt zede var, Belediye bi şekilde ruhsatları vermiş şimdi sıkıntı çıkarıyor İbb, dolaylıda olsa inşaatların durmasına sebep oluyor
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.