Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım Bekliyorum !..
Merhabalar dün akşam bir arkadaşım göstermesi üzerine bu grupta aracımın fotografını gördüm. http://www.facebook.com/#!/MODIFIYE.VIDEOLARI
Adminlere cagrıda bulunsamda yanıt alamadım.. Fotograf izinsiz kullanılmış ve nerde ne kadar coluk cocuk saçma sapan insan varsa yorum yapmış gereksiz ve salakça bu sayfayı şikayet edelim kapatalım nasıl yaparız yardımlarınızı bekliyorum olay burda geçiyor..
Chronik-Fotos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151348132167851&set=a.154838212850.115632.115966527850&type=1&comment_id=9530418¬if_t=photo_reply)
lütfen şikayet edelim
Emre Abdik
20-02-2013, 08:40
Kanka bende gördüm tanıyorsun sandım :/
Lütfen şikayet edelim kanka.. tek istedigim bu
b.ustaoglu
20-02-2013, 08:41
kanka hemen el atıyorum ;)
b.ustaoglu
20-02-2013, 08:44
yalnız harun fotoğrafın altında ki yorumlar fenaa haha :D
bu arada şikayet ettim :)
Ula benim face yok biri copy paste yapsın hayrına şuraya:D
Harun sanalda birşey yapamam faceyok ama adam dövülecekse gelem :D :D
:) ey allahım ya yoruma gel a.q
'' yannız paraya kıymış ares tamponu almıs sümbüle ''
şikayet ettim bende. mal dolu pıyasa
b.ustaoglu
20-02-2013, 08:50
bu da yorumlardan biri :D
"sadece encıl far tellli ızgara panjur bide yere yakınlaştırmışlar arabamı bu, bizimkilerin altında 7 öetre mavi let var arabanın içindeki bufıra bagladık muzik vurdukca ledler yanıp sonuyor sen bide bizim arabayı gör"
Harun ne olursa olsun fena beğenmişler kanka :D
Low-Rider
20-02-2013, 08:52
arabası beğenilmeyen gencin dramı
şikayet ettim hacı:D
Kahraman castle
20-02-2013, 08:55
şikayet edildi
yalnız harun fotoğrafın altında ki yorumlar fenaa haha :D
bu arada şikayet ettim :)
eyw kanka
Ula benim face yok biri copy paste yapsın hayrına şuraya:D
Harun sanalda birşey yapamam faceyok ama adam dövülecekse gelem :D :D
hhahaah gel kanka gel :D
Teşekkür ederim onu yapan bizim cocuklardan biriydi galbia :D hazuhauza
bu da yorumlardan biri :D
"sadece encıl far tellli ızgara panjur bide yere yakınlaştırmışlar arabamı bu, bizimkilerin altında 7 öetre mavi let var arabanın içindeki bufıra bagladık muzik vurdukca ledler yanıp sonuyor sen bide bizim arabayı gör"
:D oda bizden :D
Harun ne olursa olsun fena beğenmişler kanka :D
:D aynen kanka fahduahxuha :D
arabası beğenilmeyen gencin dramı
şikayet ettim hacı:D
yaa zevkler renkler farklıdır tabiyki begenen begenmeyen olur ama bunlar mal salak saçma yorumlar ayar oldum saldırıp kapattırıcam burayı ak
emirreis
20-02-2013, 09:00
Yazık yaa mıllet yazmısta yazmıs bılgı sevıyesı malesef cok dusukk :(
gereken yapılacak harunum
b.ustaoglu
20-02-2013, 09:00
oda bizden :D
hadi ya :D güzel yazmış tuttum arkadaşı :D
Low-Rider
20-02-2013, 09:01
O yorumu yapan benim, diğer yorumlara bakarsan Harun ile beraber makara yaptığımı anlarsın..
yaa zevkler renkler farklıdır tabiyki begenen begenmeyen olur ama bunlar mal salak saçma yorumlar ayar oldum saldırıp kapattırıcam burayı ak
Biliyorum be olm takılıyorum :)
b.ustaoglu
20-02-2013, 09:02
ben sayfa duvarına yazıyorum beyler :)
edit. yazdım da olmadı ya :confused:
İbrahim33
20-02-2013, 09:03
Şikayet ettimde , şu arabanın beğenilmeyecek nesi varki , orada yazan angutlarda daha iyisi var sanki...Yada modelini ve gücünü biliyorlar mıdır bu arabanın :) bence kesinlikle bilmiyorlar...
Yazık yaa mıllet yazmısta yazmıs bılgı sevıyesı malesef cok dusukk :(
gereken yapılacak harunum
eyvallah :)
hadi ya :D güzel yazmış tuttum arkadaşı :D
hahahaah :D aynen
O yorumu yapan benim, diğer yorumlara bakarsan Harun ile beraber makara yaptığımı anlarsın..
Biliyorum be olm takılıyorum :)
:D aeuhaeuah arada sende kaynadın ughaeduas :D
ben sayfa duvarına yazıyorum beyler :)
edit. yazdım da olmadı ya :confused:
:D devam kanka devam
Şikayet ettimde , şu arabanın beğenilmeyecek nesi varki , orada yazan angutlarda daha iyisi var sanki...Yada modelini ve gücünü biliyorlar mıdır bu arabanın :) bence kesinlikle bilmiyorlar...
aptal yorumlar deli etti saldırıyorum :D yagmurda var iş yok ugraş cıktı :D
çağlarcoskun
20-02-2013, 09:12
Ben sana 15 veriyimde yorum yapma...yazdigin yorumun varya beni bnden aliyooo kanka :D sikayet ediyorum hemen
Ettik bakalım hayırlısı olsn :D
b.ustaoglu
20-02-2013, 09:14
tam gaz devam :D
Önce resmi sonra sayfayı şikayet ettim.
Bir insanın malı hakkında ileri geri yorum yaptırmaya insanın sinirini bozmaya hakları yok.
Burda benim sinirim bozuldu Harun ne yapsın
Ben sana 15 veriyimde yorum yapma...yazdigin yorumun varya beni bnden aliyooo kanka :D sikayet ediyorum hemen
hahahaha :D deli etti beni kanka napıyım
Ettik bakalım hayırlısı olsn :D
hade bakalım yardırmaya devam :D
Önce resmi sonra sayfayı şikayet ettim.
Bir insanın malı hakkında ileri geri yorum yaptırmaya insanın sinirini bozmaya hakları yok.
Burda benim sinirim bozuldu Harun ne yapsın
Cok teşekkür ederim.. Salak insanların gereksiz labali yorumları saçma salak düşünceleri insanın canını sıkıyor hakkatten
tam gaz devam :D
aynen kanka devam
eyvallah teşekkür ederim bakalım sonucumuz ne olacak :)
bende hem resmı hem sayfayı şikayet ettim harbiden sinir bozucu , turuncu ampulmus sadece sport yapışkanıyla sport olmus falan fılan .
sayın zıpzıp, hem fotoğraf hem sayfa şikayet edildi. Hem izinsiz foto yükle, hem de altına atıp tut. Cidden benim bile asabım bozuldu.
b.ustaoglu
20-02-2013, 09:47
sadece sport yapışkanıyla sport olmus falan fılan .
onu yazan benim çaktırma :D
Atakan-A
20-02-2013, 10:01
tamamdır yavrum
Jön Türk
20-02-2013, 10:14
Bende ettim fakat cevap şu şekilde
Modifiye (suç Degil Yaşam Tarzi)'in fotoğrafını tacizden dolayı şikayet ettin.
DurumFotoğraf kaldırılmadı
DetaylarŞikayetin için teşekkür ederiz. Şikayet ettiğin fotoğrafı dikkatlice inceledik ama zorbalık ve taciz hakkındaki topluluk standardımızı ihlal etmediği için kaldırmadık.
Bende ettim fakat cevap şu şekilde
üstad taciz değil de sahtekarlık/dolandırıcılık tadında bi şikayet seçeneği var, ben direk onu işaretledim. En nihayetinde işin içinde bi sahtecilik var, kişinin rızası dışında, haberi olmadan bir fotoğraf yükleniyor, ve o fotoğraf sanki üyelerden birininmiş gibi bir sahtecilikle gösteriliyor.
üstad taciz değil de sahtekarlık/dolandırıcılık tadında bi şikayet seçeneği var, ben direk onu işaretledim. En nihayetinde işin içinde bi sahtecilik var, kişinin rızası dışında, haberi olmadan bir fotoğraf yükleniyor, ve o fotoğraf sanki üyelerden birininmiş gibi bir sahtecilikle gösteriliyor.
birde öyle deneyelim bakalım
direk sayfayı şikayet edersek sorun olmaz fotografın önemi yok :)
direk sayfayı şikayet edersek sorun olmaz fotografın önemi yok :)
ben işi garantiye alıp hem fotoyu hem sayfayı şikayet ettim, kötü mü ettim :)
10 numara olmuş valla :) sıkıntı yok
İlgili işlem yapılmıştır :icon_tup:
Hem şikayet ettim, hem yorum yaptım. Dengesizlik bende arkadaş.
hem fotoğrafı hem sayfayı şikayet ettim :)
onurgoyunc
20-02-2013, 10:51
Şikayet ettim ama kaldırılmasıyla ilgili olumsuz cevap geldi
destekleyen herkeze teşekkürler
Şikayet ettim ama kaldırılmasıyla ilgili olumsuz cevap geldi
fotografı degil grubu şikayet edersek bu sorun olmaz :) teşekkür ederim sagolun
ben sayfayı beğendim, arada yorumları okuyup gülmeye ihtiyacım var :D
ben sayfayı beğendim, arada yorumları okuyup gülmeye ihtiyacım var :D
cok komik herifler var ama bazıları gerçekten can sıkabiliyor.. adamlar senin resmen emeginle alın terinle ta***k geçiyor
Şikayet ettim bende, yorumlara bakıp sabah sabah enerji topladım vallahi :D
Harun resmi yayınlayanı buldunmu?
sanırım şikayetlerimiz pekde bir işe yaramıyor
Facebooktaki en apaci sayfadir herhalde...
Bu kadar dallamayi bir araya toplamak basari tabi.
Zamaninda germanstyle sayfasindan video calip dururlardi.
Sayfayi sikayet etmek yerine fotoyu sikayet edip kaldirtmak daha mantikli.
Şikayet ettim. Şu yoruma çok güldüm hey Allahım :)
Faceten gelen yazı: "Şikayetin için teşekkür ederiz. Şikayet ettiğin fotoğrafı dikkatlice inceledik ama zorbalık ve taciz hakkındaki topluluk standardımızı ihlal etmediği için kaldırmadık."
Şikayetimiz yaptık kanka :) Sıkıntı yok :)
Geçende Ali K clioyu paylaşmıştı sayfasında bebenin biri yazmış 2-3 senedir satılık hala alan olmamış :D Sanki benle yaşıyor eleman araba daha yeni 1.5 sene oldu sattık :D
Şkayet Ettim ama öncesinde sonuna kadar okudum yorumları karnım ağrıdı ,
Sarı lambalar yakışmış , clio v6 ufff :))
emirhan sph
20-02-2013, 14:36
Arkadas ne kadar mal varsa toplanmislar bi araya bizim sayfadada bazen bole tipler cikiyo deli oluyorum ya yorumlari kaldiriorum yada fotografi makara yapmak falan ayrida mal kotulemek ileri geri yorum senin ne haddine abe liseli ergen.
Uyuz oldum kanka ama ya :D
mert_can 41
20-02-2013, 14:48
Sanırım şikayetler başarılı olmuş sayfaya erişilemiyo diyo:D
Nightfish
20-02-2013, 14:50
Şikayet ettim. Halen erişilebiliyor sayfaya.
BurakUckun
20-02-2013, 14:53
kanka okudumda sana genellikle kızlar gider yapmış heheh :)
BuRaK_eFe
20-02-2013, 14:55
kaynağa gel :)
mert_can 41
20-02-2013, 14:59
Şikayet ettim. Halen erişilebiliyor sayfaya.
Ben cepten verilen linklerden birine tikladiğimda erisilemiyo demisti de:) ozaman bende sikayet edim
BANA VERİLEN CEVP BU OLDU :)
Şikayetin için teşekkür ederiz. Şikayet ettiğin fotoğrafı dikkatlice inceledik ama zorbalık ve taciz hakkındaki topluluk standardımızı ihlal etmediği için kaldırmadık.
şikayet edildi.resmin altındaki yorumlar bitirdi beni..
BuRaK_eFe
20-02-2013, 16:00
yannız paraya kıymış ares tamponu almıs sümbüle
sadece encıl far tellli ızgara panjur bide yere yakınlaştırmışlar arabamı bu, bizimkilerin altında 7 öetre mavi let var arabanın içindeki bufıra bagladık muzik vurdukca ledler yanıp sonuyor sen bide bizim arabayı gör
bu yorumlar çok güldürdü beni :) tmm siteden arkadaşlar ama sümbül çok yakışmış isim olarak :D :D
sanırım elimizden birşey gelmiyor :) adamlara işlemiyor şikayetlerimiz apaçiler kendini savunmaya aldı
ProdriveSTI
20-02-2013, 17:28
O sayfanın kurucusu buraya üyeydi bir ara,nickini hatırlamıyorum.
edit: Muhtemelen buydu.
http://www.techturkey.com/forum/members/19620-corniaryol.html
Buda face adresi,30 yaşında biri gibi gözükmüyor bildiğin liseli ergen.
https://www.facebook.com/hakan.vvardar
MatraX_07
20-02-2013, 17:37
hey allahım yaa bu tarz adamlar bılmeden bırde yorum yapıyorlar yaa kopuyorum ya
bırısı V8 yaptı bırısı clio symbol der
Allahım sen jkoru bizi
Nightfish
20-02-2013, 17:45
Bu arada facebooktan bildirim gelmiş bana, şikayetinizi inceledik ama fotoğrafı kaldıracak bir delil bulamadık diye.
Ne kadar çok boş beleş adam var şu facede beğenen sayısını yükseltmek için bebe beliği toplamışlar hemen şikayet ediyorum
Şimdi şikayet ettim bir de yorum yapalım bari :)
4 bir yandan saldırdık ama :) tık yok facebook bizi umursamadı
ProdriveSTI
20-02-2013, 18:15
4 bir yandan saldırdık ama :) tık yok facebook bizi umursamadı
faceini verdim mesaj at istersen bi kaldirir buyuk ihtimal.
bızım arabamız :D hastayım bu yorumlaraa :D ya sabır dıyorum
faceini verdim mesaj at istersen bi kaldirir buyuk ihtimal.
deneyelim bakalım :) teşekkür ederim bu arada
O sayfanın kurucusu buraya üyeydi bir ara,nickini hatırlamıyorum.
edit: Muhtemelen buydu.
http://www.techturkey.com/forum/members/19620-corniaryol.html
Buda face adresi,30 yaşında biri gibi gözükmüyor bildiğin liseli ergen.
https://www.facebook.com/hakan.vvardar
malesef ilgili arkadaş bu degil miş
makat sahıplenmıs arabayı :D aslan oglumm:D
tunık kelimesi lugata yeni girmiş ):):
bir üstündeki onları yazan:)
plakanın espirisi ne çözemedim :D 3152 :D
senden bahsetmısler :D
biz o tunikleri devirdik neyse...:D
plakanın espirisi ne çözemedim :D 3152 :D
bilmem ama baya eglenmişler :)
Merhabalar dün akşam bir arkadaşım göstermesi üzerine bu grupta aracımın fotografını gördüm. http://www.facebook.com/#!/MODIFIYE.VIDEOLARI
Adminlere cagrıda bulunsamda yanıt alamadım.. Fotograf izinsiz kullanılmış ve nerde ne kadar coluk cocuk saçma sapan insan varsa yorum yapmış gereksiz ve salakça bu sayfayı şikayet edelim kapatalım nasıl yaparız yardımlarınızı bekliyorum olay burda geçiyor..
Chronik-Fotos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151348132167851&set=a.154838212850.115632.115966527850&type=1&comment_id=9530418¬if_t=photo_reply)
lütfen şikayet edelim
Bu yoruma uyuz oldum ve gerekli cevabı vermekten kendimi alıkoyamadım saygılar..
"ya bir de su kanalına koymuş maksat düşük görünsün diye ayıp bu kadar sahtekarlık olmaz"
Chronik-Fotos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151348132167851&set=a.154838212850.115632.115966527850&type=1&offset=0&total_comments=197)
Bu yoruma uyuz oldum ve gerekli cevabı vermekten kendimi alıkoyamadım saygılar..
"ya bir de su kanalına koymuş maksat düşük görünsün diye ayıp bu kadar sahtekarlık olmaz"
Chronik-Fotos | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151348132167851&set=a.154838212850.115632.115966527850&type=1&offset=0&total_comments=197)
Yoruma bakmadım ama forumda yeni olmanın zararları işte ;) benim o kardeşim ne yazdıysan geri sil
MazdaSpeed
20-02-2013, 19:43
Beyler bu sayfa şikayet etmekle kapanmaz.
Şikayet ettim bende. Umarım en kısa sürede gereken yapılır.
Yoruma bakmadım ama forumda yeni olmanın zararları işte ;) benim o kardeşim ne yazdıysan geri sil
kronik bir liseli vakası takma kafana :D
Confvseed
20-02-2013, 19:49
yorumlar fena ya :D
şikayet edildi abi :)
EmRe_RxT
20-02-2013, 22:18
şikayet edildi :icon_tup: abuk subuk boş beleş yorum yapmışlar kanka neyin kafasıdır bu çocuklardaki :D
M.degirmen
20-02-2013, 23:33
abi yorumları okuyunca facebook hesabı kapattım bu nedir ya nasıl bir sosyal platformdur bu :( yoruma gel "ahahahahahah fıskiyelerde doğan fıskiyesi tamponda ki sözde modifiye yapmış"
-şikayet edildi
Bir parkla bir far boyamayla mod mu olurmuş zaten su oluğuna girmişsin, zaten hiç güzel de değsadasfsdgfdg (ÇARPILDI.)
" pooff sade bu araba dostm sadece farlar felan mat film bide spor yay anlamıyorm ama şık ama modfye 0 nasl resm atılıyo bi bilsemde bzm punto görücüye cıksa biiii "
yorum yapan arkadasin araci.oylesine meraktan baktim. :) Daha ne desem bilemedim ki.. :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/385628_409688122420446_339196274_n.jpg
Sikayetle sayfa kapanmasi zor biraz.Ama sikayet ettim bende..
lethaldoze
21-02-2013, 00:16
Ne kadar cahil var toplanmış. Tamam bilgisiz olabilirsiniz terimleri yanlış telaffuzda ediyor olabilirsiniz ama daha araç sahibini niye çektiğini, resmin nerden geldiğini bilmeden abuk subuk mesaj yazmak ta nedir.
Bence kusursuz güzellikkte bir araç ama beğenmeyebilirsin *** atmakta nesi...
Neyse şikayet ediyorum bende aynen.
Yardımlarınızdan dolayı herkeze teşekkürler
haha valla canım sıkıldıkca yorumları okuyup gülüyorum bir yorumda ben patlattım :D şikayet ettim.
kronik bir liseli vakası takma kafana :D
Ahaha yarıldim cihan her yerde karşıma çıkıyorsun sağlam egon var +1