Orijinalini görmek için tıklayınız : EVO 9 vs E46 M3
ROLLDE 70 230 mesela nasıl olur 2 arac tamamen stock olucak denıyen vardır ıllaki etrafımızda..
kobeanil11
04-05-2008, 18:06
valla denemedim, deneyende görmedim şahsen ama, bence m3 kolay kolay geçilmeyecektir..
2. viteste baslıyan denemelerde evo9 200e kdr cok rahat önde oluyor,200-230 arasını hatırlıyamıorum ama:)bu arada bu dedıgım coupe arac icin gecerli cunku cabrio m3 ler baya yavas kalıyor.
Serkan.S
04-05-2008, 18:33
İkiside zır standart olunca m3 geçiyor 1 2 boy
biz 80 220 denedik 2 vites te m3 smg idi ilk başlarda 150 lilere kadar evo alıyo sonra hacim farkı hissetiriyor...
ben denedım otobanda karsılasmıstık, 210 a kdr ben aldım sora geldı gectı 240 tan sora mı ne kafa kafaya gıttk
tabi vites atma fln filan da etkili
kanka zaten 200 den sonra m3 gelmeye başlıyor bir de zaten evo kopup gitmiyo ama manuel m3 alır gibi gibi sankim :)
kanka zaten 200 den sonra m3 gelmeye başlıyor bir de zaten evo kopup gitmiyo ama manuel m3 alır gibi gibi sankim :)
stock evo gecılsin cokda fifi :D yok mu delikanlı yuklu m3 :D
khan'ın daha önce de dediği gibi evo'lara impreza'lara da stock binilmezki :) bi egzoz modifiyesiyle 30 ps alınan bir arabayla stock gezilmez...
stock evo gecılsin cokda fifi :D yok mu delikanlı yuklu m3 :D
burda varda bıraz uzak kalırsın:D:D
burda varda bıraz uzak kalırsın:D:D
uzak kalırsın derkennn? uzarım giderim ben anlamında ddııımı ?:D
tunbullah
07-05-2008, 10:55
bence 200e kadar yakın gıderler ama bu hızdan sonra m3 hacmını konusturacaktır..
hani pist dışında çıkarmıyodun arabayı şimdiden bastırdı otoban denemeleri heyecanı :)
hani pist dışında çıkarmıyodun arabayı şimdiden bastırdı otoban denemeleri heyecanı :)
Kanka dragdan wazgectm o yuzdn:)haha
Maxiboost
07-05-2008, 17:24
Kanka dragdan wazgectm o yuzdn:)haha
ahahhah [R]
demiştim ben sana :D
her zaman her yerde :) rehberimiz ismail abi.. :)
her zaman her yerde kankaa:) rehberimiz ismail abi.. :)
adana istanbul arası bi rolling gerekebilir anlamında:D
adana istanbul arası bi rolling gerekebilir anlamında:D
vallla ben gecerım dıyorum inanmıyorsanız gelin bakın :P evet baya bi uzakk :D nse illa m3 ün istanbula bi işi düşer :rolleyes: