Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasarayın bu seneki şampyonlugu ???
Arkadaşlar berabere kalsa bile şampyonluğu garantiliyen Galatasaray ve ligdeki rakipleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sizce lig şampyonu kim olur bu sezon ? Lütfen holiganca cevaplamayın fikirlerinizi yazın kim şampyon olur bu sezon okadar ...
bence suan avantajlı olan gs bu sezon lig sampyonudur ... sizin fikirleriniz nedir ?
******BU KONUDA BASKALARINA LAF SOKMAK VE KİŞİSEL YORUM YAPMAK YASAKTIR . LUTFEN SADECE SAMPYON OLUCAK KLUP ISIMLERİNİ YAZINIZ.
amac fikirlerinizi deil tahminlerinizi ogrenmektir .
_cAgdAsH_
05-05-2008, 00:46
Son düdüğe kadar herşeyin oLabiLitesi var ama beraberLiğin Gs'ye yetiyor oLması tabiiki büyük bi avantaj.. Bence de Gs şampiyondur artık...
LightSide
05-05-2008, 00:50
Bir Galatasaraylı olarak takımımın yada Fenerin Turkiye Liginde sampıyon olup olmaması cok onemlı degıl bence. Artık avrupada birşeyler yapabılmek kupa alabılmek onemlı bence.
Serencebey
05-05-2008, 01:09
Bir Galatasaraylı olarak takımımın yada Fenerin Turkiye Liginde sampıyon olup olmaması cok onemlı degıl bence. Artık avrupada birşeyler yapabılmek kupa alabılmek onemlı bence.
diyecek laf bırakmamıs zaten ;)
GS sampiyon olacak, buna inanıyorum ama son dakikaya kadar hicbirsey belli olmaz.
FB de böyle son mac öncesi caddeyi ses sistemleriyle donatmıstı, heryer bayraklarla sarılmıstı, sampiyonluga o sene FB rakibini yenemeyince GS sahip olmustu.
Erken sampiyonluk kutlamasını gecen hafta yaptık, umarım haftaya da gercek sampiyonlugu kutlarız.
Hocası yok, parası yok ama ruhu var, o da herseye yeter ;)
Allah nasip ederse Galatasaray şampiyon :)
:icon_rule :icon_rule :icon_rule
Futbol mevzusu yasak deyilmiydi yavs ?
Bu arada inşallah SİVAS Spor olur :D
Futbol mevzusu yasak deyilmiydi yavs ?
Bu arada inşallah SİVAS Spor olur :D
Olgun insanlar gibi konusabilirsek neden yasak olsun :)
Sivasspor sampiyon olabilirdi ama böyle havalara sokmasalardı...
Cok sisirdiler, pofpofladılar ettiler, sonunda 5 tane golu yedi Galatasaraydan :)
Cok sisirdiler, pofpofladılar ettiler, sonunda 5 tane golu yedi Galatasaraydan :)
İlk golü atan Sivas spordu ve 5 yerken eli boş durmadı oda attı. GS hırs yapmış anlaşılan. Enteresan bi sene oldu bu sene.
İlk golü atan Sivas spordu ve 5 yerken eli boş durmadı oda attı. GS hırs yapmış anlaşılan. Enteresan bi sene oldu bu sene.
Sivassporun basarısını zaten gözardı edemeyiz.
Dedigim gibi Galatasarayı da yenebilirdi diyorum, fazla havaya girdiler o kötü oldu.
4ever_aj
05-05-2008, 02:49
Sezon boyu türlü türlü sorunlarla boguşmuş(feldkamp gibi) ,sakatlıklardan dolayı maca cıkarcak kadroyu zor cıkarmış, cogu macında ya hiç yabancısız yada 1 2 yabancıyla oynamış,ilk evinde seyircili macını 12.haftada oynamış bir takım olarak son 3 maçından ikisi şampiyonluktaki rakipleri olan fenerbahce ve sivası maglup eden son haftaya 3puan farkla giren Galatasaray bu hırs bu istek bu arzuyla şampiyonlugu sonuna kadar haketmiştir diye düşünüyor ve bir galatasaraylı olarak gurur duyuyorum beraberlik bile yetiyor samiyendeki son macta şampiyon Galatasaray olmuştur diye düşünüyorum ve ekliyorum bir not olarak gs son 3 haftaya lider girdigi tüm yıllarda ligi şampiyon olarak bitirmiştir bundan sonrada bir şanssızlık olmamasınu umuyorum ve tebrik ediyorum bu kadar soruna ragmen burada oldugumuz için takımımı...
bu sene gs olmadı fb hediye etti , tr liginde cl deki ciddiyetle çıksalardı son 4-5 hafta şamp. ilan ederdik . ama gs bizi son maç hak ederek yendi adamlar hak etti .
sivaslıyım alayına SİVASSPORLUYUM
yavuz abi cok şişrdiler diyosunda hakan girene kadar gs 3.5 atıyodu 5 tane attıda görende sivas armut topladı sannedecek :D:D:D:D
konu dahilinde objektif olarak GS diyorum...
bu konu amacının dışına çıkar gereksiz mesajlar gelmeye başladı.
bence kilitlensin.
galatasaray şampiyonluğu sonuna kadar hak etmiştir, kimse galatasaraya bedavadan al bu şampiyonluk dememiştir... bileğinin hakkıyla galatasaray şampiyon olacaktır.
ayrıca bu ülkede tek bir cumhuriyet vardır, oda TÜRKİYE CUMHURİYETİ 'dir sülüman :heyoo:
Evet katılıyorum arkadaşa Galatasaray Engelli Basketbol Takımı (Engelsiz aslAnlar) Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuştur...
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!!:cool::cool::cool:
Bu arada Fener birşey hediye etmedi Sivasıda Feneride yenerek Şampiyon oluyoruz kimse gocunmasın
Fenerbahçe gibi esek deilse galatasarayda son haftada bize vermez şampiyonlugu heralde:D:D
Galasaray Şampiyon olur/olacak
sakat konu..
bugünün yarınlarıda var !!!
gokhan07
05-05-2008, 09:30
işallah galatasaray diyorum ama daha hiç birşey belli değil
dragon07
05-05-2008, 09:44
GS şampiyon olacak büyük ihtimalle Allah'ın izniyle yalnız teknik direktör konusunda canım sıkılıyor illaki yabancı mı olacak teknik direktör.takım mis gibi yeni yerine oturdu feldkamp gidince CEVAT GÜLER'e yapılan bi saygısızlık bence.futbolcularla diyaloğuda süper ne gerek var başka teknik direktöre.takımın hepsi türk uzayan kol bizden olsun bizim takımımız böyle daha güzel.bu takım uefa şampiyon takım aklıma geliyor çogu türk ve genç arkadaşlar başarıya aç bu yüzden çok tehlikeli bi takım olabiliriz kaliteli takviyelerle.
Absinthé
05-05-2008, 09:51
Aslen koyu Beşiktaşlıyım :)
Ama gönlüm Sivasspor'dan yanaydı...O da olamayacağına göre...
Galatasaray yönetimide tanıdık...Adnan Polat falan :D
İşime yarayabilir bu durum... bişeyler ısmarlatırım gsli arkadaşlara ahahaha
GS olsun & olacak gibi :D
Dipnot : İnsanlar saygı sevgi çerçevesinin dışına çıkmassa, kendini ve ne söylediğini bilir millete sataşıp gazlayıp fanatikleşmesse futbol konuşmanın yasak olmasına gerek yok bence.
Tabiki Galatasaray şampiyon ;)
Serencebey
05-05-2008, 10:22
İşte zaten insanlar bizim forumumuzda laf sokmak cabasında oldugu icin birbirine yasak boyle konular normalde. Bakalım bu konu kapatılmadan ne kadar devam edecek.
Aslan gibi , Feneri ,Sivası yenen Galatasaray'a bu saatten sonra kimse bişey diyemez :) ŞAMPİYON GALATASARAY
Konuşanda bpş konuşur, hazmedemeyen hazmetmesin no problem :D
ahmetuygur
05-05-2008, 10:41
biz alısıgız kardesim avrupada oynamaya kupaları alıp müzeye koymaya ne olucak türkiye sampiyonlugu biizm için sadece eglence
GS sampiyon olacak, buna inanıyorum ama son dakikaya kadar hicbirsey belli olmaz.
FB de böyle son mac öncesi caddeyi ses sistemleriyle donatmıstı, heryer bayraklarla sarılmıstı, sampiyonluga o sene FB rakibini yenemeyince GS sahip olmustu.
Erken sampiyonluk kutlamasını gecen hafta yaptık, umarım haftaya da gercek sampiyonlugu kutlarız.
O gün tarihe Denizli Faciyası adıyla kara bir leke olarak geçti...Samiyende Adnan Polat ve saat kaç?
Bazı şeyler para ile olmaz... Ben Fenerbahçeyi de tebrik ediyorum ve herzaman söylerim... Fenerbahçe olmasa Galatasaraylı olmanın bir tadı kalmazdı. Galatasaray da olmasa Fenerbahçeli olamanın bir tadı kalmazdı.
şimdi herkez bana laf sokmuş kimse biliyomu benim yavuz abiyle muhabbetimi msn de chelsea macında fln iyi takışmışlıgımız var onunla ben ona alıntı yapmışım .msnede yazmştım tebirikler gs diye .
BÜKEMEDİGİN BİLEGİ ÖPECEKSİN.BENDE ÖPTÜMN
T.C tartısılamaz zaten .espri amaçlı koydum ben onu
şimdi herkez bana laf sokmuş kimse biliyomu benim yavuz abiyle muhabbetimi msn de chelsea macında fln iyi takışmışlıgımız var onunla ben ona alıntı yapmışım .msnede yazmştım tebirikler gs diye .
BÜKEMEDİGİN BİLEGİ ÖPECEKSİN.BENDE ÖPTÜMN
T.C tartısılamaz zaten .espri amaçlı koydum ben onu
ilk mesajda yorum yasak sadece kim şampyon olur fikrinizi yazın diye bbelirtmiştik değilmi ...
neyse oke genel bişi soluyorum sana deil sadece
Arkadaslar alıntı yapmayın cevap yamayın yorum yazmayın kim şampyon olur ismini yazın sizce ???
bu konuda kilide gitmesin oke ...
Valla son maçın sonunda sölicem kimin şampiyon olduğunu :) Ama Galatasaraylı olarak Sivas'ın sampiyon olmasını isterdim. Yıllardır böyle kücük bütceli takımların şampiyon olmasını ligin 4 büyükten öteye gecmesini bekledim :D
BigHunter
05-05-2008, 13:12
Aradaki Çatlak Sesler Hariç Konu İyi Gitmiş Buraya Kadar.
Koyu Bir Fenerli Olarak Galatasaray olur diyorum büyük bir mucize olmassa.
Acayip şişirdiler ve butun anadolu takımları yattı Sİvasa, kanıtıda hiçbir büyük takımı yenemedi sahasında, bence avrupayada gitmesin Türkiye'ye puan lazım
coolvtec
05-05-2008, 15:35
Galatasaray şampiyon olsa bile bunu başarı olarak saymıyorum. Dha önceki bir kaç arkadaşın bahsettiği gibi avrupada başarılı olamadıktan sona napayım ben o şampiyonluğu.
O da konunun baska bir boyutu...
Avrupada gecmis basarılara yaklasamıyoruz bile artık...
Bence de en önemlisi, avrupadaki basarılar, kazanılacak kupalar...
Ama bu saatten sonra olurmu bilmiyorum.
galatasaray samıpyon olur gıbı duruyor ama bana hıc guven vermıyor takım....her an hersey olabılır....ayrıca galatasaray yada fenerbahce nın artık gercekten cok cıddı bsarılara ımza atmsaı gerekıyor...ama ben o enerjıyı ıkı takımdada goremıyorum...bı chealse yada manchester u. gıbı takımları ızledıkten sonra...cok zor gorunuyorawrupada basarı...
galatasaray samıpyon olur gıbı duruyor ama bana hıc guven vermıyor takım....her an hersey olabılır....ayrıca galatasaray yada fenerbahce nın artık gercekten cok cıddı bsarılara ımza atmsaı gerekıyor...ama ben o enerjıyı ıkı takımdada goremıyorum...bı chealse yada manchester u. gıbı takımları ızledıkten sonra...cok zor gorunuyorawrupada basarı...
son 1.5 senede chealsea yi geriden gelip yenen tek takım fenerbahçe . kendi kalemize golü atmasak belki uzayacak maç hatta uzatmalarda geçicez .. demek istediğim o kadar zor değil bu avrupada başarı bu sene fenerbahçe bunu yeterince kanıtladı kezman ın yerine düzgün bi forvet olsa cska daki Vagner Love gibi çok daha başarılı olurduk eminim.
son 1.5 senede chealsea yi geriden gelip yenen tek takım fenerbahçe . kendi kalemize golü atmasak belki uzayacak maç hatta uzatmalarda geçicez .. demek istediğim o kadar zor değil bu avrupada başarı bu sene fenerbahçe bunu yeterince kanıtladı kezman ın yerine düzgün bi forvet olsa cska daki Vagner Love gibi çok daha başarılı olurduk eminim.
ben ole cok futbol fanatıgı bı adam degılım aslında...ama fener chelsea macını ızledım...bana nedense cok kalıtelı bı futbol ızletmedı fener...yada benım algılarımla ılgılı...ama gonul ıstıyor tabe sole bı sampıyonlar lıgı kupası...kım alısa artık galatasar da olur fenerde....
O da konunun baska bir boyutu...
Avrupada gecmis basarılara yaklasamıyoruz bile artık...
Bence de en önemlisi, avrupadaki basarılar, kazanılacak kupalar...
Ama bu saatten sonra olurmu bilmiyorum.
Sabırsızlanmayın herşey zamanla , o şampiyonluğu alan kadro ile bu kadro birmi arkadaşlar , ozamanın imkanları ile birmi? HAGİnin yanında lincoln bonusu :)
bu takım yeni takım ve maddi sıkıntılarda aşıldığında ve takım oturduğunda bu takımın önü açık, gençler avrupada tecrube kazanıcak daha yolumuz var,
HEPİNİZ METİN OLUN
VE BU ŞAMPİYONLUK ÇOĞUNLUĞU TÜRK VE GENÇLERDEN OLUŞAN GEÇEN SENEDEN 9 OYUNCUYU GÖNDERİP YENİ KADRO KURAN BU TAKIM İÇİN BUYUK BAŞARI BU TAKIM 2. OLSA KİMSE GIK DİYEMEZDİ ODA BAŞARI OLURDU
Istilldo
05-05-2008, 16:30
son maça kadar belli olmaz yinede kimin şampiyon olduğu bence de çok önemli değil
galatasaryın geleceğini çok parlak görmüyorum bi oluşum yok stad para vs. yok
fenerbahçe güzel şeyler yaptı bu sene seneye bi kaç değişiklikle daha iyi olucak bakalım
tünay senin istediğin futbol anlayışı bitti olm çağımız futboluna uzaksın :D
bu arada fenerin şamp. ligi çeyrek finale çıktığında açtığım konuyu silen arkadaşı kınıyorum burdan :) güzel güzel konuşuyoruz işte
hepiniz metin gibi oynayin
yenilmekten sakin korkmayin
ruhunuzu koyun bugun ortaya
aslan gibi cikin sahaya
Fener macındada Sivas macındada ruhlarını koydular azimle savaşarak kazandılar ...Bu genclerle geleceğe umutla bakabiliriz... Umarım şampiyon oluruz emeklerinin karşılığını alırlar
son maça kadar belli olmaz yinede kimin şampiyon olduğu bence de çok önemli değil
galatasaryın geleceğini çok parlak görmüyorum bi oluşum yok stad para vs. yok
fenerbahçe güzel şeyler yaptı bu sene seneye bi kaç değişiklikle daha iyi olucak bakalım
tünay senin istediğin futbol anlayışı bitti olm çağımız futboluna uzaksın :D
bu arada fenerin şamp. ligi çeyrek finale çıktığında açtığım konuyu silen arkadaşı kınıyorum burdan :) güzel güzel konuşuyoruz işte
senın cagdas futbolunu yıyım ben 6 3 1 dıye bı dızılım bı sen var ayu:) ama yınede faketmez cakaraım wınnıngde:)
Istilldo
05-05-2008, 17:13
hahaha olm uzatmada 3 tane atarım bilirsin :D
Fanatik olmasamda kesinlikle cok sevindim FB yerine GS nin şampiyon olmasına..Kutluyorum takımımı gönülden..
Futbolda her şey olabilir diyerek hemen havaya girmek istemiyorum bir Galatasaraylı olarak ancak %66 Galatasaray şampiyon.. :)
MUGENPOWE®
05-05-2008, 22:13
tunaYcm zaten 2000 senesınde GALATASARAY cok cıddı basaralıra ımza attı awrupada bu senekı sampıyonlua gelınce toplam 6 macı kendı sahasında seyırcısıs oynıyarak 7-8 maca turk kadrosuyla cıkıp yenılgı almıyarak ve sampıyonlun en buyuk adayları sıwası we fenerı 2 hafta ust uste yenerek bence allah nasıp ederse kesın konusmamak lazım sampıyonlua ımza atıcak GALATASARAY buda bıze yeter zaten :)
SARISIYLA KIRMIZIYLA ANLININ AKIYLA :icon_rule
buraya kadar geldikten sonra şampiyonluğu vermezler
GALATASARAY şampiyon olur
bu arada GALATASARAY maçına bilet bulabilirmiyiz :beuj:
MUGENPOWE®
05-05-2008, 22:26
wardı bı ara kaapalı ust sabrıcm ama fıyatın ıbılmıorm sorarm ıstersen
valla kapalı üst olur yeni açık üst olur sorarsan ii olur
Eray Yümsel
05-05-2008, 23:01
F E N E R B A H Ç E
oturdugunuz yerden kalkmadan "click-to-donate" sistemi sayesinde aclik, cocuk sagligi, yagmur ormanlari gibi konularda bedava bagista bulunabilirsiniz:
http://www.thehungersite.com/
2 Sene önce Parasız Bu Sene Hocasız Seneye Futbolcusuz şampiyonuz:) :) :)
ş A M P I Y O N G A L A T A S A R A Y
CaTLaK_HKO
06-05-2008, 00:40
anadolunun efsane takımlarından eskişehirspor taraftarı olarak sivassporu destekliyordum.mucizeler lazım lige ve eger sivas şamp.olsaydı bi çok anadolu takımına referans olacaktı.yine de gs nin şamp.lugu kesin gibi.
Serencebey
06-05-2008, 00:54
oturdugunuz yerden kalkmadan "click-to-donate" sistemi sayesinde aclik, cocuk sagligi, yagmur ormanlari gibi konularda bedava bagista bulunabilirsiniz:
herkes maalesef senin gibi degil...
ahmetbaha-drs
06-05-2008, 01:08
Kimin Sampiyon olacagı cokta onemli degil aslında nasılsa centilmence,sırayla sampiyon oluyolar FB ve GS,arasırada BJK oluyor:) Bence Avrupa Maclarında daha guzel yerlere gelebilirler,Cunku o takımlardan hic bir eksikleri yok bana kalırsa,fazlaları bile var yanii..İnsallah seneye FB,GS,SS Avrupa Kupaları maclarında cok basarılı olur.FB'ye destegim sonsuz o ayrı konu:D
p.s forumda futbol v.s yasaktı diye hatırlıyorum:D:hahaha:
Eline saglık, tesekkürler :)
DaRkNeSs-
06-05-2008, 10:58
gs li olarak şampiyon olduk sayılır
son dakkada oftaş off dedirtmezse :D:D
olur mu hiç? sizin iman dolu hoca hacı fethullahçı topçularınız var :D :D :D
İmamsaray yoksa Fetosaray mı desek :D :D
bi takım şeylerin parayla pulla değil inançla oldugu ortadır...hakan şükürün söyledikleride inancının bir parçasıdır abartmamak gerekir ;)
bence şampiyon galatasaray...herkes galatasarayın oftaşa puan verebileceğini düşünürken trabzonun fenerbahçeyi zorlayacağını düşünmüyor sanırım ;)
bi takım şeylerin parayla pulla değil inançla oldugu ortadır...
dostum tamam şampiyonluğunuz hayırlı olsun da, bunu abartmanın fakir fukara edebiyatı yapmanın anlamı yok. sizin topçular doğana şahine biniyo, geçen hafta 50'şer bin dolar primi de babam aldı değil mi? geçin bu edebiyatları, güzelce şampiyonluğunuzu kutlayın... hadi bjk liler olsa anlarım. adamlar, tüpçü başkanları sayesinde ayda yılda bir şampiyonluk görür oldular :D :D
DaRkNeSs-
06-05-2008, 12:30
...........
DaRkNeSs-
06-05-2008, 12:33
az önce bi yorum vardı gs şampiyon olmadı fb hediye etti gibi
bu tip yorumlar çok saçma gelio bana
yenemiosan rakiplerini hiç konuşma hakkın yoktur bence
geçen sene biz yenemedik hiç de laf etmedim haketti fb aldı şampiyonluğu,imkanlar da müsait zaten..
ama bu sene de gs haketti bu kadar zorluğa rağmen. para yok hoca yok futbolcu kalitesi olarak fb nin gerisinde ( bana göre böyle )
gerisi teferruattır ;)
yenemiosan rakiplerini hiç konuşma hakkın yoktur bence
geçen sene biz yenemedik hiç de laf etmedim haketti fb aldı şampiyonluğu,imkanlar da müsait zaten..
2006 da 10-0 bitecek maçı şans eseri 4-0 kaybettiniz ama Denizlideki adice maç ile şampiyonluğu biz kaybedince "konuşma hakkımız yoktur" demediniz ne hikmetse.. Çocuklar gibi sevindirik olmuştunuz camia olarak...
DaRkNeSs-
06-05-2008, 12:41
bak 0 4-0 olayında haklısın
6 yediğimiz maçta bile o kadar aciz duruma düşmemiştik orda biz kaçırdıkça siz attınız :D
ama o sene de puanlar kafa kafaya gitti uzun süre o yüzden hak etmedik edebiyatı yapmadık
hem ligde sadece gs-fb yok 18 takım var,bütün rakiplerini yenmen gerek sadece ezeli rakiplerini deil.. ;)
size yenildik ama dier rakipleri yendik,sizse bizi yendiniz ama dier rakiplerinizi yenemediniz. olay bundan ibarettir..
ama bu konu böle giderse kitlenir gibi gelio bana...
darkness kardeşim hangi rakiplerimizi yenemedik allah aşkına? bjk-sivas hepsini yendik üst sırada olanlardan... sadece Ziconun acemiliği yüzünden bursa - ank.gücü ve kezman sayesinde ankaraspor maçlarında kaybedilen 7 puan yüzünden şampiyonluğu kaybettik. size haketmediniz demiyorum, sadece ağlak edebiyatı yapmayın. ha Oftaş size bu hafta bir offf yaparsa şampiyonluk sizin olduğu kadar bizim de hakkımızdır. futbol bu belli olmaz, %1 olsa bile şansımız var...
DaRkNeSs-
06-05-2008, 12:50
ben rakibi yenemediniz derken 2 sene öncesini kasdetmiştim zaten
ama sonuçta biz 1 rakibimizi sizden fazla yenmişiz ki 3 puan öndeyiz :)
ha tabi futbol bu daha 1 hafta var
olur da yenilirsek siz de haketmediniz diyemeyiz
ama kabul edin yaw sizin kadar imkanlarımız rahat deil 3-4 senedir :D:D
Soner hazımsızlığa gazoz iyi gelir... kesmezse beypazarı kızılay akmina vs.vs.
MUGENPOWE®
06-05-2008, 12:53
2006 da 10-0 bitecek maçı şans eseri 4-0 kaybettiniz ama Denizlideki adice maç ile şampiyonluğu biz kaybedince "konuşma hakkımız yoktur" demediniz ne hikmetse.. Çocuklar gibi sevindirik olmuştunuz camia olarak...
nıe sewınmıces oturup aglıyalımmı sampıyon oldk dıe cok sacma tyorum yazmısn bıde adıce mac demısn denızlı macına ewet adıce 16 dk uzaatı hakem orda bıle gol atıp sampıyon olamadınız bıde gelıp GALATASARAYA laf soluyosn bence bıras daha dusun
gazoz + hindi güzel bir menü :heyoo:
Soner hazımsızlığa gazoz iyi gelir...
erken öten horozun kafası da kesilir genç... :icon_tup:
nıe sewınmıces oturup aglıyalımmı sampıyon oldk dıe cok sacma tyorum yazmısn bıde adıce mac demısn denızlı macına ewet adıce 16 dk uzaatı hakem orda bıle gol atıp sampıyon olamadınız bıde gelıp GALATASARAYA laf soluyosn bence bıras daha dusun
yuh ki yuh.. 16 dk neden uzattı maçı hakem? hangi ülkede böyle rezilce bir maç tatil edilmezdi?
yerimiz yurdumuz belli hazmedemiyeceğin laflara girme
yuh ki yuh.. 16 dk neden uzattı maçı hakem? hangi ülkede böyle rezilce bir maç tatil edilmezdi?
appiahın kafası gol olsa gene tatil edilsinmi dicektiniz? bunlar olan şeyler sadece hazmetmek lazım
Beyler forumda uzun zamandır yazıyorsunuz. Yapmayın böyle şeyler.
yerimiz yurdumuz belli hazmedemiyeceğin laflara girme
haha alem adamsın ya, onu sana mı dedim ben? sizin camianız için söylüyorum erken sevinmeyin 1 hafta daha sabredin...
BEN DOGMA BUYUME FENERLİYİM AMA BÖYLE DANGALAKÇA LAF DUYMADIM HOROZUN KAFASINI KESERKEN DİKKAT ETDE SANA BİŞEY OLMASIN AYRICA BU MANTIKTAKİ BİRADAM BİZDEN DEĞİLDİR BİZDEN DEĞİLSEN KİMLERDENSİN :mad:
Neyse madem takım için yazdın bizden zaten sevinen yok demeçleri dinleediysen herkes 1 mac daha diyor. hatta takım direk kampa girdi... neyse 1 hafta sonra hazmedersin o zmn
bir gs li olarak artık şampiyonuz diyebilirim..son maçımızda beraber bile kalsak yetiyor ki fb nin daha ts ile maçı olduğunu vede deplasmanda oynayacaklarını düşünürsek..
gs nin artık şampiyonalr liginde birşeyler yapması gerekiyor gerçi bu kadro ile çok zor ama mutlaka takıma takviyeler yapılacaktır.. umarım alınan oyuncular hem kaliteli vede takıma uyumlu olur.. seneye takımıma hem ligde hemde ş.liginde başarılar dilerim.. gösterdikleri üstün özveri içinde teşekkur ederim..
BEN DOGMA BUYUME FENERLİYİM AMA BÖYLE DANGALAKÇA LAF DUYMADIM HOROZUN KAFASINI KESERKEN DİKKAT ETDE SANA BİŞEY OLMASIN AYRICA BU MANTIKTAKİ BİRADAM BİZDEN DEĞİLDİR BİZDEN DEĞİLSEN KİMLERDENSİN :mad:
arkadaşım siz anlama kıtlığı mı çekiyorsunuz? bunu camiaya söyledim ben. sen fenerli değilsin asıl... :eek:
artık şu birbirinizi kollama koruma olayını bi bıraksanız diyorum... bu sözü senin dostuna değil de başkasına yazsaydım yine aynı tepkiyi verir miydin? :icon13:
senin forumlarda laf sokmakdan başka bir amacın varmı? forumda kullandığın dili reeldede görmek isterim...
darkness kardeşim hangi rakiplerimizi yenemedik allah aşkına? bjk-sivas hepsini yendik üst sırada olanlardan... sadece Ziconun acemiliği yüzünden bursa - ank.gücü ve kezman sayesinde ankaraspor maçlarında kaybedilen 7 puan yüzünden şampiyonluğu kaybettik. size haketmediniz demiyorum, sadece ağlak edebiyatı yapmayın. ha Oftaş size bu hafta bir offf yaparsa şampiyonluk sizin olduğu kadar bizim de hakkımızdır. futbol bu belli olmaz, %1 olsa bile şansımız var...
Sizcefenerbahçenın ovune ovune bıtıremedığız servet değerındekı futbolcularıyla böle ufak hesaplara dusmesı normalmı?? galatasarayın hocesı bıle yok kötu bı sezon gecırdı ve buna sevınmek en doğal hakkımız değilmii?? şampıyonlar lıgınde yoksunuz kupada yoksunuz şampıyonluğu son haftalarda elveda dedınız bence kendı derdınıze yanın :icon_wack
senin forumlarda laf sokmakdan başka bir amacın varmı? forumda kullandığın dili reeldede görmek isterim...
al bir yanlış anlayan daha :) bunların birine bir söz söyle hemen diğerleri yardıma koşuyor :) :) yok mu başka arkadaşınız onlar da yazsın :)
galatasarayın hocesı bıle yok kötu bı sezon gecırdı ve buna sevınmek en doğal hakkımız değilmii??
sevinmek hakkınız tabi buna sözüm yok. benim eleştirdiğim nokta fakir-fukara edebiyatı yapmanız...
arkadaşım siz anlama kıtlığı mı çekiyorsunuz? bunu camiaya söyledim ben. sen fenerli değilsin asıl... :eek:
artık şu birbirinizi kollama koruma olayını bi bıraksanız diyorum... bu sözü senin dostuna değil de başkasına yazsaydım yine aynı tepkiyi verir miydin? :icon13:
Eger beni tanısaydın böyle soru sormazdın ki madem sordun benim kendimi anlatmam olmaz tanıyanlara sorabilirsin ayrıca KORayın benim kollamama ihtiyacı yok herif benden babayiğit yani ayrıca sana karşı kollanmayı eminim oda istemez burda adam bir yorum yapmıs sende cevap vermişssin nedir keserler falan neyi kesiyosun boyundan buyuk laflar etmiyceksin sen fenerli değilsin demişssin e aynı seyi diyoruz egersen fenerliyim diyorsan ben senden DEĞİLİM zaten.
Eger beni tanısaydın böyle soru sormazdın ki madem sordun benim kendimi anlatmam olmaz tanıyanlara sorabilirsin ayrıca KORayın benim kollamama ihtiyacı yok herif benden babayiğit yani ayrıca sana karşı kollanmayı eminim oda istemez burda adam bir yorum yapmıs sende cevap vermişssin nedir keserler falan neyi kesiyosun boyundan buyuk laflar etmiyceksin sen fenerli değilsin demişssin e aynı seyi diyoruz egersen fenerliyim diyorsan ben senden DEĞİLİM zaten.
allahım yarabbim ben ingilizce mi yazıyorumda kimse anlamıyor dediklerimi.. ben katilmiyim kimi kesecem be saçmalıyosunuz iyice... erken öten horozu keserler diye atasözü yok mudur? bu kadar mı bana terssiniz her sözümden bir art niyet arıyosunuz..
kullandığın sıfat tersti İHTİYAR!
sevinmek hakkınız tabi buna sözüm yok. benim eleştirdiğim nokta fakir-fukara edebiyatı yapmanız...
oradakı amaç fakır fukara muhabbetı yapmak değilki mubala ile susleme yaparak bı takım cumle oluşturmak.. her takımın taraftarlarınn yaptığı gıbı;)
kullandığın sıfat tersti İHTİYAR!
hah öyle söyle, sözlerimi farklı mecralara çekme :)
sen de bir gün ihtiyarlayacaksın ;)
ben genç olmanın ne olduğunu bilirim ama sen ihtiyarlığın ne olduğunu bilemezsin :) :)
hah öyle söye :) sözlerimi farklı mecralara çekme :)
sen de bir gün ihtiyarlayacaksın ;)
ben genç olmanın ne olduğunu bilirim ama sen ihtiyarlığın ne olduğunu bilemezsin :) :)
sen post atana kadar topic gayet güzel gidiyordu ... Yaşının olgunluğu gençliğinde kaldı sanırım...
sen post atana kadar topic gayet güzel gidiyordu ... Yaşının olgunluğu gençliğinde kaldı sanırım...
yoo tam tersi sen ve arkadaşların cevap verene kadar gayet güzeldi, kişisel atışma olmadan camiaların durumunu tartışıyorduk..
olur mu hiç? sizin iman dolu hoca hacı fethullahçı topçularınız var
İmamsaray yoksa Fetosaray mı desek
Bumudur senin camiayi tartışman? boşversene
Konuyu Pert etmeyin ...
ilk mesajı okuyun ya adam gibi yorum yapın yada hiçbişi yazmayın ......
Ozel tartışmalarınızla germeyin ortamı PM atın birbirinize ....
bu konuya sen önce büyük galatasaray camiasına, değerli furbolcularına ve en son facia ya laf sokana kadar gayet güzel gidiyordu. ayrıca ben sen faciaya laf sokman yüzünden yazmadım bakınız ( http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=278336#post278336 )
olur mu hiç? sizin iman dolu hoca hacı fethullahçı topçularınız var
İmamsaray yoksa Fetosaray mı desek
Bumudur senin camiayi tartışman? boşversene
yalan mı kardeşim? gördüğüm kadarıyla sen de Atatürkçüsün, H.Şükürün açıklamalarını tasvip ediyo musun? adamın yıllardır sizin camianızda yaptığı tarikatçılığın farkında değil misin? ü.karan ve (kel) volkanın takımdan uzaklaşmasının nedenleri ne idi? fetocu hakanın yüzünden takımdan uzaklaştırıldılar.. bunları benden iyi bilirsin...
MUGENPOWE®
06-05-2008, 13:41
bu fenerlıler ne boyle ya cekemıolar her sene konusmım konusmım dıorm artk tutamıyorm kendımı ayıp ya sızın su okdr paramız stadfımız war dıe owunuosns ya nıe bı ıcratınız yok ben onu anlamıyorm her sene aynı sey oluyo HAFTAYA AZIZ YILDIRIM ISTIFA SHOW PART II Yİ IZLICES HAZIR OLUN
Konuyu Pert etmeyin ...
ilk mesajı okuyun ya adam gibi yorum yapın yada hiçbişi yazmayın ......
Ozel tartışmalarınızla germeyin ortamı PM atın birbirinize ....
Türkçe yazıyorum diye düşünüyorum anlaşılmayan bişeymi var ??
bu fenerlıler ne boyle ya cekemıolar her sene konusmım konusmım dıorm artk tutamıyorm kendımı ayıp ya sızın su okdr paramız stadfımız war dıe owunuosns ya nıe bı ıcratınız yok ben onu anlamıyorm her sene aynı sey oluyo HAFTAYA AZIZ YILDIRIM ISTIFA SHOW PART II Yİ IZLICES HAZIR OLUN
yazılacak çok şey var da, forumu antu.com'a çevirmemek için yazmıyorum. yoksa size verilecek cevap çok bende... :heyoo:
yalan mı kardeşim? gördüğüm kadarıyla sen de Atatürkçüsün, H.Şükürün açıklamalarını tasvip ediyo musun? adamın yıllardır sizin camianızda yaptığı tarikatçılığın farkında değil misin? ü.karan ve (kel) volkanın takımdan uzaklaşmasının nedenleri ne idi? fetocu hakanın yüzünden takımdan uzaklaştırıldılar.. bunları benden iyi bilirsin...
Hakan kişisel görüşlerini dile getirmektedir bunu klübe mal etmeye kalkamazsın...Fetocu Hakan dersin ama fetorsaray diyemezsin!!
you are right buddy :icon_tup:
Abi bu konu ateş barut misali kıvılcım çıktmı söndürmek zor:)Gelip geçici şeyler için gerginliğe gerek yok bu sene gs olur oldu gibide.Seneye BJK olcak:D
Seneye BJK olcak:D
inşallah :) :p
MUGENPOWE®
06-05-2008, 13:47
you are right buddy :icon_tup:
cewırdın zaten merak etme yazmadın sey kalmadı bıde antu.com dan bahsedıyosn yazcak neyın olabılır haftaya otur ızle gor mustakbel cok buyuk baskanınızın ıstıfa show part II sını
Abi bu konu ateş barut misali kıvılcım çıktmı söndürmek zor:)Gelip geçici şeyler için gerginliğe gerek yok bu sene gs olur oldu gibide.Seneye BJK olcak:D
valla su sıkarız o sorun deilde . Benim derdim bu işin ateşle barut haline getirilmesi ....
ucunda ne var anlamıyorum ? yani ben gsliyim ama fenerde bjkde sampyon olsa cıkar arkadaslarımla guzel zaman gecirir stres atar onları tebrik eder evime donerim .
neyin kavgası bu ne tartışılıyor anlayamıyorum hala .. o nedenle ilk mesajdada yazdım
bu konuda sadece kim sampyon olucaksa takım adını yazın fikirlerinizi yazmayın diye ...
cunkü biliyorumki biri bişi yazınca dogru yanlıs baska biride onu baska biyerden anlayıp baska bişey yazıcak ..
gereksiz bunlar ...
cewırdın zaten merak etme yazmadın sey kalmadı bıde antu.com dan bahsedıyosn yazcak neyın olabılır haftaya otur ızle gor mustakbel cok buyuk baskanınızın ıstıfa show part II sını
there are so many things to write about your team, get relax, dont happy be worry :D :D
MUGENPOWE®
06-05-2008, 13:50
there are so many things to write about your team, get relax, dont happy be worry :D :D
burası turk forumu ıngılız deıl ıngılızce yazcakan gıt chealse forumlarında yazzz
türkçe yazdık yanlış anladılar, belki böyle doğru anlarlar diye düşündüm :D :D
Kesinlikle Buğra abi biz burda ne kadar tartışırsak tartışalım birbirimizi kıralım biz hala kavga ederken adamlar milyonları cebine alıp beraber eğlenecekler gerek yok.İnş avrupada başarı getirir takımlarımız zaten hersene bir şampiyon mutlaka oluo sonuçta...
yanlız konunun ratingi bir anda tavan yaptı.. atışmanın olduğunu konular zirve yapıyor nedense :D :D :D
yanlız konunun ratingi bir anda tavan yaptı.. atışmanın olduğunu konular zirve yapıyor nedense :D :D :D
okadar kavgasever bi milletizki adam gibi yazınca konuya bakan olmuyo ondan olabilirmi acaba ...
okadar kavgasever bi milletizki adam gibi yazınca konuya bakan olmuyo ondan olabilirmi acaba ...
olabilir haklısın :)
türkçe yazdık yanlış anladılar, belki böyle doğru anlarlar diye düşündüm :D :D
itinayla laf sokmaya calısıyorsun . çık dışarı 2 nefes al oksijen gitsin beynine.. Got IT?
itinayla laf sokmaya calısıyorsun . çık dışarı 2 nefes al oksijen gitsin beynine.. Got IT?
sende çok alıngan ve sinirlisin be arkadaşım... illa yazmasan olmaz değil mi? :) :) senin verdiğin cevaplarda da laf sokma var ona bakarsan, wakarimas?
sende çok alıngan ve sinirlisin be arkadaşım... illa yazmasan olmaz değil mi? :) :) senin verdiğin cevaplarda da laf sokma var ona bakarsan, wakarimas?
Laf ebeliği yapıp hedef belli ederek laf soylersen bende söylerim... sen susmayı dene bence...
yazmıcaktım dayanamdım
fenerbahçenin vurdum duymaz tavırları sonucu puan kayıpalrından gs şampiyon olmuştur kimse aksini iddia edemez sanırım ama tabiki kazanmak kazanmaktır
ama fenerlinin buna üzülcek bir durumu yok 2-3 gün üzülür geçer,ama ben bir fenerli olarak söylüyorum benim kafam rahat paramız pulumuz stadımız ekonomimiz futbolcularımız saygınlığımız var
şampiyon olmakla bitmio malesef gs liler bunun farkındadır heralde
takim tutmadigima seviniyorum;
takimi elestirildigi zaman dayanamiyor insanlar...
Laf ebeliği yapıp hedef belli ederek laf soylersen bende söylerim... sen susmayı dene bence...
peki pekii anladık... by MFÖ :icon_tup:
peki pekii anladık... by MFÖ :icon_tup:
böyle kendini bilmiş gibi yazınca ne oluyo, boyunmu uzuyo yoksa gençleşiyormusun?
böyle kendini bilmiş gibi yazınca ne oluyo, boyunmu uzuyo yoksa gençleşiyormusun?
yooo, hangi tarzda cevap verilirse aynı şekilde cevap veriyorum... ayrıca ben gencim zaten yaşlı olduğumu kim söyledi :D :D :D
yazmıcaktım dayanamdım
fenerbahçenin vurdum duymaz tavırları sonucu puan kayıpalrından gs şampiyon olmuştur kimse aksini iddia edemez sanırım ama tabiki kazanmak kazanmaktır
ama fenerlinin buna üzülcek bir durumu yok 2-3 gün üzülür geçer,ama ben bir fenerli olarak söylüyorum benim kafam rahat paramız pulumuz stadımız ekonomimiz futbolcularımız saygınlığımız var
şampiyon olmakla bitmio malesef gs liler bunun farkındadır heralde
Aynı salak puanları2. yarının basında GS de kaybetmiştir... ama bir sezonda bunlar olmasa zevki olmaz...
sakat konu..
bugünün yarınlarıda var !!!
:):):) halbuki formda futbol yasaktı en basşdan böyle bir başlık açılmammalıydıki nedense bizim açtıgımız başlıklar sorusuz sualsiz silindi.!!!
Bir Fenerbahçeli olarak şaunda şampiyonluğun önemli olmadığını,Avrupada ses getirmenin daha değerli olacağını düşünüyorum.Son düdük çalınana kadar kesin bir hüküm söylenemez.
Icraat yok ? Orada dur bakalım azıcık :)
Bazı şeyler bir anda gelişmez. Tıpkı gs nin uefa finalini oynayışı ve aslanlar gibi kupayı alışı gibi. Önce altyapı sağlamlaştırılır, özgüven gelişir ve başarı peşisıra gelir.
Fenerbahçe , bir futbol klubü değil ; bütünen bir SPOR klubüdür. Bu sezona gelene kadar voleybol , basketbol , kürek , yüzme v.s bütün alanlarda en iyiye oynamaktadır. Burada bir ayrım başlıyor işte :heyoo:
Aziz başkan, takımı devraldığı dönemden bugüne o kadar çok şey değişti ki, bunu benden çok senin gözlemlemiş olman lazım ;)
Avrupa'da ön elemeyi geçemez denilen takım , 1-2 sene içerisinde takviyelerle çeyrek finale kadar çıkabilmiş vaziyette. Üstelik oynadığımız maçların stresleri , başta nasıl başlayıp nasıl bittiğini tekrar hatırlatmama gerek yok sanıyorum.
Şimdi GS şampiyon olmuş " aaa bak nasıl leverkusen 5tane atmıştı" demem yakışır mı ? Bunu eleştiri olarak yaptığımı söylesem inandırıcı olur muydu? GS nin, chelsea ye karşı, chelseanin güçlü olmadığı dönemde 5-0 yenilgisi vardı yanılmıyorsam Uefa döneminde . Bakın şimdi biz onları dize getiriyoruz bize karşı oynarken dizleri titriyordu deyip saçmalamak mı güzel olacaktı ? TAbi ki de hayır..
Ama siz bunu yapıyorsunuz arkadaşlar!
Hatalardan ders alarak birşeyler yoluna girer ve girecektir. GS da bu maçlarda kaybettiği özgüveni başarılı birşekilde toparlayıp kendini lige adamıştı. Kupada elendi diye gelip birşey dedim mi ? Futbol bu , ölüm kalım meselesi yapmamak lazım ..
Ilk kez bir futbol konusunu kaldırmadık ama pişman ediyorsunuz gerçekten.
Bir de bir yorumu, bütün FBlilere mal etmek ne kadar adilce olur sevgili Muratım söyler misin bana canım :)
SAygılar , sevgiler efendim :)
:):):) halbuki formda futbol yasaktı en basşdan böyle bir başlık açılmammalıydıki nedense bizim açtıgımız başlıklar sorusuz sualsiz silindi.!!!
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
coolvtec
06-05-2008, 17:18
ş A M P I Y O N G A L A T A S A R A Y
Bu da doğru. Galatarayarı beğenmiyoruz ama olayın bir de bu boyutu var.