PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hello motorola Razr xt910

yaşar
21-02-2013, 18:39
Kullanan ve bilgi verebilecek varmı ?

Telefonun özelliklerine bakınca pekde yabana atılacak gibi değil gibi :)

http://b1302.hizliresim.com/16/p/kbxkd.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

IM9UJwn_tuo#!
Introducing the DROID RAZR by Motorola - Buy at http://moto.ly/ytRAZR - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IM9UJwn_tuo)

K9JBEQFCmDQ

MOTOROLA RAZR Ad in China - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K9JBEQFCmDQ)

easy_rider
21-02-2013, 18:46
kampaya fiyatlı süper nette ararsan bulabilirsin s3 kadar iyi bir telefon

Rawr
21-02-2013, 18:48
tek eksi yanı "motorola" olması , yazılım güncellemeleri gelir mi gelmez mi belli değil :) Motorola gelecek desede inanma :D

Onun dışında Motorola kasa olarak en kaliteli cihazları üretiyor.

İmkan varsa Razr HD al.

yaşar
21-02-2013, 18:48
kampaya fiyatlı süper nette ararsan bulabilirsin s3 kadar iyi bir telefon

Tamam orada hem fikiriz , ama kullanan varmı diğer forumlarda araştırdım,adam yazmışda yazmış bilmem kaç sayfa gittim adam gibi bir şey yazan olmamış iyi güzel - leri nedir ?

fatihcakin
21-02-2013, 18:50
Hatları çok güzel, yakışıklı telefon :D

yaşar
tek eksi yanı "motorola" olması , yazılım güncellemeleri gelir mi gelmez mi belli değil :) Motorola gelecek desede inanma :D

İmkan varsa Razr HD al.

Başkanım ben samsung d900 kullanıyorum :D Çok fazla yazılıma ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum .

d900 bir anda aklına gelmedi değilmi ? :D :D :D 5 sene önce almıştım ben, modelini unuttum bataryayı çıkarım yazdım modeli :D

Kullanan yokmu ? :(

By_HaNNibaLL

İmkan varsa Razr HD al.

bundan 6 7 sene belki daha uzun süre internetin evlere yeni geldiği zamandi :D

usb kablo ile bağlayip kendi yazilim güncellerdi oyunlari falan download ederdi kendisi :D

easy_rider
21-02-2013, 18:51
Bende almak istiyordum fakat kullandığım telefonu satamadığım için alamadım.Türkiye de motorola desteği çekti. Fakat farklı tarzı diğerlerinde olmayan özellikleriyle tercih sebebim kullanan arkadaşlar olsa bende faydalanırm.

Rawr
21-02-2013, 18:55
Bende Photon 4g var , ondan önce xt720 vardı , sonraki telefonumda Razr HD olacak %90 :)

Dediğim gibi , malzeme kalitesi güzel , hardware olarak güzel , software sıkıntı :) xda dan custom rom atabilirsin elbette , ben motorola orjinal güncellemlerinden bahsediyorum .

yaşar
21-02-2013, 19:10
Yokmu tech turkeyde şu telefonu kullanan arkadaş ? :(

onursumer
21-02-2013, 19:17
aynı ozelliklerde rakiplerine gore fiyatı bedava

ben biraz inceledim ekran boyut kalitesi kasası falan çok başarılı

ayrıca motorolanın google ın bunyesinde olduğunu duşunursek geç de olsa güncellemeleri alıcaktır diye düşünüyorum ben

yaşar
21-02-2013, 19:19
aynı ozelliklerde rakiplerine gore fiyatı bedava

ben biraz inceledim ekran boyut kalitesi kasası falan çok başarılı

ayrıca motorolanın google ın bunyesinde olduğunu duşunursek geç de olsa güncellemeleri alıcaktır diye düşünüyorum ben

Aldım o zaman :icon_tup:

Bu fiyata bulabileceğim bir telefon yok :(

DoganSuper
21-02-2013, 20:55
özelliklere göre fiyat iyi.. ayrıca motorola cd930 ilk telefonumdu :D

Burak K.
21-02-2013, 21:38
Abim kullanıyor aynı telefonu. Çok fazla memnun. iPhone 4'den iyi olduğunu söylüyor bana göre Samsung S3'den daha iyi bi cihaz ekran kalitesi kamerası hızı vs çok iyi. iPhone'dan sonra tavsiye ederim ayfon kullanmasam kullanacağım tek telefon olurdu hatta ama Motorola yazılım desteği vs nasıl olur bilmiyorum o kısmı.

Brs_eg
21-02-2013, 21:47
2 tipi var saniyorum.

bir normal
birde max denilen biraz daha kalin olup bataryasi 3300mah olan modeli.normalinde 1780 mah.maxx ın trde resmi satişida yok diye biliyorum

fiyatlar ne alemde suan araştıran arkadaslar vardir.

yaşar
21-02-2013, 21:50
Abim kullanıyor aynı telefonu. Çok fazla memnun. iPhone 4'den iyi olduğunu söylüyor bana göre Samsung S3'den daha iyi bi cihaz ekran kalitesi kamerası hızı vs çok iyi. iPhone'dan sonra tavsiye ederim ayfon kullanmasam kullanacağım tek telefon olurdu hatta ama Motorola yazılım desteği vs nasıl olur bilmiyorum o kısmı.

Yazılım falan çok gerekli değil arada sırada nete girecegim bana kamera ve sağlamlığı önemliydi artık gelince sizinle paylaşırım durumu siparişini verdim 899 tl .

2 tipi var saniyorum.

bir normal
birde max denilen biraz daha kalin olup bataryasi 3300mah olan modeli.normalinde 1780 mah.maxx ın trde resmi satişida yok diye biliyorum

fiyatlar ne alemde suan araştıran arkadaslar vardir.

resimdeki telefon 899 kdv dahil sipariş verdim az önce :)

onursumer
21-02-2013, 22:34
pişman olucağını sanmıyorum o fiyat aralığında başka alabiliceğin duzgun telefon yok

sony xperia serisi var ama kasası falan kişisel goruşum çok kotu ayrıca motorolanın ekranı çok canlı parlak gibi geldi bana diğer alternatiflere gore

boosted_pug
21-02-2013, 23:26
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/146608-motorola-razr-xt910.html

Konu açmadan önce arattirsaydınız aynı konu açılmıştı birkaçgün önce

Ekran ışığı açık internet 3g oyun felan şarjı bir gün gidiyo ilk versiyon 2.3 gelir telefon daha sonra isterseniz 4.0.4 e yükseltebilirsiniz ama wifi da sıkıntı oluyo bazen çekmemezlik yapıyo geçen biraz baktım jelly bean yükseltmesi birkaç aya yayınlanılacakmış sırada yazıyodu onun haricinde genel olarak güzel kamera tatminkar ekran çok çok iyi hız eh işte ama öldürmüyo akıcı, gps vasat yazılımdan ben çok memnun kalmadım arada sırada takılma oyundan çıkma atma vs. Yapıyo root felan yapılamaz yazmıştım geçen xda developers a baktım muhtemelen yapılıyo birkaç başlık gördüm genel olarak iyi bi telefon kasası çok şık günlük kullanıcıyı üzmez hee bi şansım daha olsa alırmıydım muhtemelen aynı paraya s2 veya ayfon 4 alırdım

yaşar
22-02-2013, 09:14
pişman olucağını sanmıyorum o fiyat aralığında başka alabiliceğin duzgun telefon yok

sony xperia serisi var ama kasası falan kişisel goruşum çok kotu ayrıca motorolanın ekranı çok canlı parlak gibi geldi bana diğer alternatiflere gore

sony bizim mezarcıda var :) pek tatmin etmedi kasa olarak sevmedim ben :)

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/146608-motorola-razr-xt910.html

Konu açmadan önce arattirsaydınız aynı konu açılmıştı birkaçgün önce

Ekran ışığı açık internet 3g oyun felan şarjı bir gün gidiyo ilk versiyon 2.3 gelir telefon daha sonra isterseniz 4.0.4 e yükseltebilirsiniz ama wifi da sıkıntı oluyo bazen çekmemezlik yapıyo geçen biraz baktım jelly bean yükseltmesi birkaç aya yayınlanılacakmış sırada yazıyodu onun haricinde genel olarak güzel kamera tatminkar ekran çok çok iyi hız eh işte ama öldürmüyo akıcı, gps vasat yazılımdan ben çok memnun kalmadım arada sırada takılma oyundan çıkma atma vs. Yapıyo root felan yapılamaz yazmıştım geçen xda developers a baktım muhtemelen yapılıyo birkaç başlık gördüm genel olarak iyi bi telefon kasası çok şık günlük kullanıcıyı üzmez hee bi şansım daha olsa alırmıydım muhtemelen aynı paraya s2 veya ayfon 4 alırdım

Konuyu arattım ama çıkmadı konu silinebilir sıkıntı değil .

Bilgiler için ayrıca teşekkür ederim o paralara böyle bir telefon uygun anladığım kadarı ile :)