PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : K1 Tech Piston Kolları

Schumi
22-02-2013, 00:32
Bildiğiniz gibi PMI Group (Performance Motorsports Inc) altında JE Piston, Wiseco Piston, K1 Tech ConRods gibi ciddi markalar var. Sanırım Cometic ve Carillio'da bu markalardan.

Şimdi K1 Tech ile yapılmış araçlar gördüm baya fazla. %99.9 kollar Çin üretimi (hangisinin değil ?). Ama sormak istediğim Amerika'da hiç satılmamış hatta Avrupa'da bile çok popüler olmayan bir aracın K1 Tech üretimi forged kolunu uygun fiyatlı olarak buldum. Fiyatı bende kalsın ama bu kadar az satış adedi olan bir motor için K1 markanın taklidi olur mu ? Sonuçta bir Arow yada Carillio felan değil. Sürüncemede kaldım. Taklit olabilir diye Avrupa'dan nerdeyse 2 katına aynı malzemeyide almak istemiyorum şimdi.

Birde SCAT diye bir marka gördüm ilk kez. Belki eskidir ama ben yeni gördüm. Var mı hiç birşey okuyan gören bu marka ile alakalı.

Not : Güç beklentisi olabildiğince linear boost ile silindir başına 100-125 hp.

RCkid
22-02-2013, 07:25
k1 tech amerikanlara calisirken sonradan carillo tarafindan alinan bir firma diye biliyorum.
ayni kollar ilk serilerde carillo diye cikarken k1 tech satin alindiktan sonra k1 texh diye cikmaya basladi
o guclerde sorun yok bence 3-4 arabayiz kullanan problem yok su ana kadar:)

bana gelen kutuda da dev gibi made in china yaziyodu:)

scat 106larda ve 1.8t lerde kullanildigini gordum genellikle

Schumi
22-02-2013, 09:05
Ya ben malın kendisine güveniyorum senden ve başka kullananlardan ama çook ucuz yani acaba sahtesi mi çıktı noldu ne bitti. Fabrikayı değiştirip daha mı ucuza mal ediyorlar nedir yan.

Schumi
22-02-2013, 19:23
Ben soruma cevap aldım kendi yöntemlerim ile. :P

Bulut Y.
22-02-2013, 19:35
Paylasirmisin bizimle ?

dragstar
22-02-2013, 20:39
scat amerikan arabalarına üretim yapan firma genel olarak, forumlardan okuduğum kadarıyla herhangi bir sıkıntı duymadım, fakat üst devirlerde balansının iyi olmamasından dolay problemler oluyormuş amerikan için yüksek devir 8000+ diyebilirim

Schumi
22-02-2013, 21:22
Paylasirmisin bizimle ?

Kısaca K1 Tech'in sahtesi yok diyelim.

ChtArdARSL
22-02-2013, 22:41
Bende Mercedes Turbo yapcagım ıcın parcaları toplamaya baslıycam yavas yavas K1 dusunuyorum bende o kolları cok uygun fıyata buldum aynı sıtedenmı bahsedıyoruz bılmıyorum.