Orijinalini görmek için tıklayınız : Pc hakkinda yardim acil
S.Özeren
22-02-2013, 02:44
Arkadaslar annem sagolsun benim pc acmis , nasil becerdiyse recovery menusune gelmis ve bilmedigi icin yes demis !!
Suan pc windows u acmiyor hata veriyor
Windows could not complete the insallation diyor
Pcde onemli fotograflarim ve belgelerim vardi kurtarma sansim varmi veya bu islemi geri alma sansim ?
( daha onceden bilincli sekilde yapmistik recorvery islemini )
İsletim sistemi windows 7 makina sony vaio
Telefondan yaziyorum imla hatasi olduysa kusura bakmayin simdiden tesekkur ederim
onursumer
22-02-2013, 02:48
asisten açıp veri kurtamayı denedinmi ?
asistin içerisinde veri yedekleme ile ilgili bir menu olması lazım win açılmadan klasor yedeği alınabiliyordu bayağıdır sony kullanmıyorum ama aklımda kalan bu şekilde
edit
hatta şoyle hatırlıyorm asistte wizart ile kurtarma yaparken yedekleme bilgi kurtamak isteyip istemediğini soruyor olması lazım
S.Özeren
22-02-2013, 02:50
Valla bahsettigin seyi bilmiyorumda makina suan acilmiyor masaustu falan gelmiyor onume hata veriyor ve ok deyince restart atip duruyor
Deepblue
22-02-2013, 02:56
Veriler kurtarılabilir bunun için piyasada bir çok firma dükkan vs. var, hard disci çıkartıp xx firmayla konuşup götürüp kurtarırsın ve gelincede formatlarsınız iş hallolur.
onursumer
22-02-2013, 02:56
sony vaio olduğu için
pc yi kapat asist yazan veya vaio yazan bir tuş varsa 2 sinden birine bas cihaz o tuş ile açılsın
büyük ihtimalle farklı bir kurtarma menusu çıkıcak orda sıfırdan kurulum yapmak istediğini ama yedek almak istediğini seçebiliyorsun
eğer annen birşeyleri silmediyse orda gozukur sildiyse mecbur recovery yapıpı sistemi açılır hale getirip veri kurtarma programlarını denemelisin
eğer asist çalışmazsa açılışta F10 da açar sonylerde
yada elinde masaustu falan varsa sok hard diski bi tak içinde ne gorebiliyorsun bak
S.Özeren
22-02-2013, 03:03
Malesef oyle bi sansim yok f10 ile girdigimde
Edit boot options cikiyor enter submit diyorum
Starting windows diyor ve recorvy menusu geliyor onume , burdan sonraki adim ne olcak ozurluyum pc konusunda :)
S.Özeren
22-02-2013, 12:46
Guncel ....
mannerboy
22-02-2013, 12:49
pcnin hdd sökülüp farklı bi pcye ek olarak takılır ve içindekiler rahatlıkla alınır en garanti yöntem budur.sonrada en temizinden format atılıp eski bilgilerin tekrar aktarılır.onuda herhangi bi pc servisi falan yapabilir.kendin recovery porgramlarıyla vs vs yapabilirsinde yinede risk bence 40-50 neyse bilgisayarcını hakkını ver
Yukarda yazilmis hdd sokup okuyuciyla baska bilgisayara baglandiginda icindekiler gozukuyo ben o selilde icindekileri yedekleyip format atmistim
onursumer
22-02-2013, 14:17
Malesef oyle bi sansim yok f10 ile girdigimde
Edit boot options cikiyor enter submit diyorum
Starting windows diyor ve recorvy menusu geliyor onume , burdan sonraki adim ne olcak ozurluyum pc konusunda :)
şuan elimde sony yok o yüzden hatırlamıyorumda recovery yapar gibi devam etmen lazım ki sana yedekleme yapmak istiyormusun diye sormalı :)
hatta hatırladığım ilk bikaç dil seçeneği soruyor turkce yoksa ingilizce olarak devam et backup tarzı birşeyler olmalı yani :D