Orijinalini görmek için tıklayınız : Efe oto ikitelli
Tanıyan bilen varmıdır arkadaşlar ?
vts sanzımanı yolladık kısa takıp göndericeklerdi 1 haftadır sanzımanımız orda arabamız liftte ne zaman arasak usta yok sanzıman hazır bugun yarın kargo ?
Nasıl çözücez bu işi sanzıman gitti üstünede 500 tl yatırdı arkadas parcalar vs için ...:Deli:
efeyi tanırım yerinide bilirim. ama efe suan askerde.
efeyi tanırım yerinide bilirim. ama efe suan askerde.
dükkandakiler ile aran nasıldır ,sanzımanımız hiç oldu galiba 1 haftadır sallamasyon cevaplar alıyoruz adam gibi muhatap olabilidgimiz kimse yok
Merak etme kardeşim ordaki adamlar o tarzda kişiler değillerdir .
En azından tanıdığımız kadarı ile .
Yakın olanlar ulaşırlar birazdan ;)
Merak etme kardeşim ordaki adamlar o tarzda kişiler değillerdir .
En azından tanıdığımız kadarı ile .
Yakın olanlar ulaşırlar birazdan ;)
Yaşar abi haklısın fakat sadece kısa takıcaklar şanzımana 1 hafta oldu kımınle görüşsek net bilgi yok orda burda kimsede demiyor yogunduk takamadık işimize gelmedi artık neyse bizde elimiz kolumuz baglı bekliyoruz işimiz gücümüz başımızdan askın kafamızı kasıyamıyoruz 2mizde bu işler ugrasıncada can sıkılıyor.
driftboy
22-02-2013, 21:14
Kanka bi büyüğe danışalım bu işi bu gece ?
Kanka bi büyüğe danışalım bu işi bu gece ?
işyerindeyim laa girme kanıma freshop 10 mt ötemde :D
Yaşar abi haklısın fakat sadece kısa takıcaklar şanzımana 1 hafta oldu kımınle görüşsek net bilgi yok orda burda kimsede demiyor yogunduk takamadık işimize gelmedi artık neyse bizde elimiz kolumuz baglı bekliyoruz işimiz gücümüz başımızdan askın kafamızı kasıyamıyoruz 2mizde bu işler ugrasıncada can sıkılıyor.
Biraz bekle pazartesiye kadar olmazsa dükkana gidersin olmazmı ?
Pardon sen edirnedeymişsin :D
Yarın bir daha ara net cevap almadan telefonu kapatma kiminle görüştüğünü sor , ben çok alış veriş yaptım en ufak bir sıkıntı yaşamadım ;)
istek geldimi frif boy :D
Biraz bekle pazartesiye kadar olmazsa dükkana gidersin olmazmı ?
Yaşar abim vaktimiz olsa şimdiye kadar giderdik te şimdi aradı arkadaş farklı bir şekilde olayı çözüp şanzımanı almışız galiba .İlgilenen arkadaslara teşekkürler.
Bakalım içinden ne cıkıcak :)
efe duzgun adamdır sıkıntı olmaz baska seyler vardır aksı gıden muhakkak kafan rahat olsun
Efe askerde kiminle görüşüyordunuz dukkanda ?
efe duzgun adamdır sıkıntı olmaz baska seyler vardır aksı gıden muhakkak kafan rahat olsun
Teşekkür ederim can sağolasın.Şanzımanı almışız bakalım içinden ne cıkıcak dediğiniz gibi esnaf adamlarsa gerekeni yapmışlardır.
Efe askerde kiminle görüşüyordunuz dukkanda ?
Göki abi seni arıcaktım ama rahatsızlık vermek istemedim.Araç sahibi arkadas muhatap oldu genelde abi en son bana dedi kanka sizin siteye konu aç diye.
Yarın ögrenirim buraya yazarım ama sanzıman bizde almışız bu satte dükkanı actırıp nasıl olduğuna dair bir fikrim yok .