PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gösterge için yardım

GTCihad
23-02-2013, 21:49
Arkadaşlar gti a devir,yağbasınç ve hararet 3 lü gösterge podlu olarak bağlamak istiyorum . Benim araçta daha önceden 3lü gösterge varmış ve sökülmüş sadece kabloları duruyor .

Kablolardan hangisinin ne olduğunu nasıl anlayabilirim , hangisi devir , hangisi hararet gibi ?

Büyük devir göstergesi bağlamayacağım ama ayrıca başka bir yere sadece shift light bağlamam lazım bunun için ufak devir saatinden paralel mi alacağım

Birde bu animasyonlu başlangıçta şov yapan saatlerde hangi markalar var ve nereden bulabilirim internette bir türlü bulamadım , uygun fiyatlı alternatifler çıkmış sanırım.

:soru:

GTCihad
24-02-2013, 20:08
Yokmu elektrik isinden anlayan arkadas

boosted_pug
24-02-2013, 23:16
Öncelikle bir adet multimetre lazım

bulman gereken uçlar artı eksi devir hararet basınç

Artı eksi en kolayları muhtemelen kırmızı ve siyahtır daha sonra kontagı ikinci kademeye aç bulduğun şaseyi geriye kalan diğer kablolara hızlı bir şekilde değdir çek bu arada gözün devir saatinde olsun kabloyu değdirdiğinde devir saati ufak bi şekilde hareket etmesi gerekli muhtemelen yeşil olandır

Geriye basınç ve hararet kalıyo onlarıda multimetrenin kısadevre ucuyla bulabilirsin

Kolay gelsin

GTCihad
25-02-2013, 18:36
Eyvallah bilgiler icin tesekkur ederim kablolain hepsi ayni renk malesef :( gostergeleri alip deneyerek bulsam sikinti olmaz degilmi

BthnKrkt
25-02-2013, 18:40
Eyvallah bilgiler icin tesekkur ederim kablolain hepsi ayni renk malesef :( gostergeleri alip deneyerek bulsam sikinti olmaz degilmi

edit yanlış konu.

EREN34
25-02-2013, 18:47

Kablo ve gostergelerdeki sase ucunu ve +12 yi dogru bul dogru bagla gerisi deneme ile bozulmaz.