Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul / Boya koruma ve Detailing

Firat.M3
23-02-2013, 23:52
Selamlar,

Arabamı ay başında döşemelerini yenilemek, fren upgrade ve supercharger yapmak üzere İstanbul'a getireceğim. Getirmişken aracımın üzerinde bulunan taş izlerini özenerek rütuşlayabilecek, taban halımı makinayla yıkayabilecek kısacası iç dış ciddi bir detailing yapabilecek yer aramaktayım. swissvax kaliteli fakat çıkarttıkları araçlar hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. yaptıkları araçların yeni araçlar olmasından dolayı da gözle görünür net birşey yok gibi. en azından buradan bakınca..

Bu işlemleri yaptırabileceğim, işi bitsin diye değil, gerçekten olsun diye yapabilecek nereler vardır? 3 kuruş fazla olsun ama adam gibi olsun istiyorum.

OmeR-FE
24-02-2013, 00:42
Avrupa yakasi - Autojoy - harun ( zipzip )
Anadolu yakasi - goztepe sonax butik

ruudvan
24-02-2013, 02:23
bıreysel olarak ben yapabılırım.
acıkcası rutus denılen olay ole yaptım oldu denıcek bıseyy deıl .
taban halınızında yıkanması ıcın once buyuk bır makıne ardından komple dosemelerın cıkması gerekır.
sanırım halı yıkama makınesınden bahsettınız konuda.

Yılmaz Burak
24-02-2013, 09:25
Avrupa yakası Florya Meguiar's Yetkili bayisi Hakan abi çok çok iyi işçiliği var. Fiyat alırım isterseniz

douu
24-02-2013, 10:40
Fırat biz yapacaktık ?

Tholl-ga
24-02-2013, 10:45
Autojoy avcilar
Autoplus bahcesehir

Frid
24-02-2013, 11:00
markalara para kaptırmak deilse derdiniz ruudvan size derman olur

Firat.M3
24-02-2013, 12:40
Fırat biz yapacaktık ?

dou istanbulda araç komple sökülecek. sökülmüşken orada halledeyim dedim. koltukları falan çıkacak komple döşemeler yenilenecek o fırsattan yararlanmak gerek.

520 yi getirecektim yanına adana'da sabahtan akşama kadar eşlik edecek adam yok nasıl işse. E60'ı satmaktan vazgeçtim yanıma bi arkadaş bulursam getirecem direk. 2 haftadır da gelecem güya..

Firat.M3
24-02-2013, 12:42
bıreysel olarak ben yapabılırım.
acıkcası rutus denılen olay ole yaptım oldu denıcek bıseyy deıl .
taban halınızında yıkanması ıcın once buyuk bır makıne ardından komple dosemelerın cıkması gerekır.
sanırım halı yıkama makınesınden bahsettınız konuda.

döşeme yapılacak araca komple. bu sırada halının yıkanması uygun olacaktır zaten. Sizin belli bir yeriniz var mı ? Nasıl yaparız yapalım desek ?

ruudvan
24-02-2013, 17:38
yerimiz var kapalı mekan olarak zaten ben maltepede otomobil servisinde çalışıyorum.

Yılmaz Burak
24-02-2013, 21:42
Autojoy avcilar
Autoplus bahcesehir

Autoplus kıraçta var unutmadan :) Alkent 2000 karşısı. Berkan abi