PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pioneet Double Din Radyo Sorunu

BuğraTuna34
24-02-2013, 01:24
Yurtdışından getirdiğim pioneer avh 3300 bt double din'de radyolar amerikadaki gibi tek tek ilerliyor. 93.3 , 95.7 , 103.1 vs gib. Oysa ki biz avrupa radyolarını yani çift çift ilerliyenleri kullanıyoruz. Aldığım üründe bunu değiştirmem gibi bir imkan sözkonusu mudur ?:cool:

yakuza
24-02-2013, 13:41
pek sanmıyorum ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi cevap vereceklerdir

BuğraTuna34
25-02-2013, 00:07
Güncel diyelim o zaman

murat_ileri
26-02-2013, 03:46
ne olarak frekans verebilirmisin, 3-5 tane sıralı olsa yeterli. birde teyp kapalı iken func tuşuna basılı tutunca ayar menüsü çıkar oradan frekans ayarına bir bak istersen (fm step şeklinde yazar)

BuğraTuna34
27-02-2013, 00:04
ne olarak frekans verebilirmisin, 3-5 tane sıralı olsa yeterli. birde teyp kapalı iken func tuşuna basılı tutunca ayar menüsü çıkar oradan frekans ayarına bir bak istersen (fm step şeklinde yazar)

http://f1302.hizliresim.com/16/v/kk32v.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Funch tuşu hangisi oluyor. Ben bilmiyorum bahsettiğin şeyi ?

BuğraTuna34
28-02-2013, 22:58
Günceldir arkadaşlar. Funch tuşu için beni yönlendirebilirseniz iyi olur.

murat_ileri
01-03-2013, 22:19
kumanda üzerinde bulunur yada teyp kapalı iken çıkan menüden ayarlara girersin.

metin
01-03-2013, 22:21
menü yada mode tuşuna basılı tut kapalıyken

BuğraTuna34
02-03-2013, 19:55
Teşekkür ederim arkadaşlar hemen deniyorum , sonucu size bildiririm.

BuğraTuna34
04-03-2013, 19:53
' Function unavailable while drive ' diyor düğmeye basınca.

Translate amcanın bana çevirdiği şu : İşlev kullanılamaz halde sürücü

Ne demek oluyor. Yani bu işlev çalışmıyor demek ki ? Bu menüyü açmanın bir yolu yok mu ?

Şimdi sürüş sırasında izin vermiyor bellide , kontak kapalıyken aynı hata , yarı kontak aynı hata , tam kontak aynı hata ? Teyp zaten kontaktan bağlı. Heralde söküp öbür türlü bağlıcaz öyle mi çalışacak bu melet ?

Schumi
04-03-2013, 20:05
Araç sürerken olmaz diyor. El frenini çekmen lazım. Tabi el freni switch i bağlı ise.

deeperblack
04-03-2013, 20:50
Switch bağlı değil ise cihazın arkasındaki kablolardan sanırım kahverengi olandı üzerinde handbrake yazar ona şase vermen gerekir. Normalde o kablo elfreni için kullanılır. Araç hareket halinde iken tehlike yaratmaması için tasarlanmıştır ama hiç kullanan görmedim.

murat_ileri
04-03-2013, 22:52
Switch bağlı değil ise cihazın arkasındaki kablolardan sanırım kahverengi olandı üzerinde handbrake yazar ona şase vermen gerekir. Normalde o kablo elfreni için kullanılır. Araç hareket halinde iken tehlike yaratmaması için tasarlanmıştır ama hiç kullanan görmedim.

renk olarak mor yada yeşil olur uzun bir kablodur kısa keserek şaseye bağlaman yerli olur. aynı zamanda bu işlem olmadan klip ve videolarda sadece ses gelir görüntü izleyemezsin

BuğraTuna34
10-03-2013, 17:46
renk olarak mor yada yeşil olur uzun bir kablodur kısa keserek şaseye bağlaman yerli olur. aynı zamanda bu işlem olmadan klip ve videolarda sadece ses gelir görüntü izleyemezsin

Sanırım işinin ehli birine söktürüp tekrar bağlatmam gerekecek. Çünkü divx formatı diyor kitapçıkta ama her türlü formatı denedim çalıştıramadım ben videoları.

Funch tuşunuda açmak için belli ki tekrar söktürüp işinin ehli birini bulmam lazım. Çünkü kitapçık 100 khz diye ilerler istenirse 50 khz ayarlanabilir diyor. 50 khz ayarlarsam benim sorunum çözülmüş oluyor zaten.

murat_ileri
13-03-2013, 04:53
Sanırım işinin ehli birine söktürüp tekrar bağlatmam gerekecek. Çünkü divx formatı diyor kitapçıkta ama her türlü formatı denedim çalıştıramadım ben videoları.

Funch tuşunuda açmak için belli ki tekrar söktürüp işinin ehli birini bulmam lazım. Çünkü kitapçık 100 khz diye ilerler istenirse 50 khz ayarlanabilir diyor. 50 khz ayarlarsam benim sorunum çözülmüş oluyor zaten.

yine tam uyku modunda cevap vereceğim kusura bakma, pionner için divx sitesine girip oradan divx player indirerek istediğin formata çevirebiliyorsun. o zaman sıkıntı olmadan %90 kliplerini izleyebilirsin. teyp kapalı konumda iken sadece ekranda saat falan açıkken dokundugunda ayarlara girebilirsin bunun için herhangi bir montaja gerek yok, yada kumanda varsa kumanda üzerinden de bu menüye girebilirsin.

BuğraTuna34
27-03-2013, 16:46
yine tam uyku modunda cevap vereceğim kusura bakma, pionner için divx sitesine girip oradan divx player indirerek istediğin formata çevirebiliyorsun. o zaman sıkıntı olmadan %90 kliplerini izleyebilirsin. teyp kapalı konumda iken sadece ekranda saat falan açıkken dokundugunda ayarlara girebilirsin bunun için herhangi bir montaja gerek yok, yada kumanda varsa kumanda üzerinden de bu menüye girebilirsin.

Siteye giremiyordum bayağı olmuş yazmayalı. Video olayını hallettim sağolasın :icon_tup:

Radyo sorunu içinde şimdilik harici bir aletle aux bağlantısı kurarak geçici çözüm buldum. Senin söylediğini tekrar deneyeceğim.