Orijinalini görmek için tıklayınız : Anket sonucu RJH vti EH vti
olum ayıp laa :) bebek uyuyor o saatte camın dıbında tatatat yapıyorsunuz :) yagmur camur hiç durmak yok hep devam :)
Orhan fena koptum ya...gözümün önüne geldin birden :D:D:D
elpadre yollamış ekibi aidatı ödemediğin için ayağına sıkacaklarına kapı önünde arabayla sıkmışlar:D:D
Gorkemim 5 kesici yapariz senle bu hafta hic merak etme:)
Bu hafta yağış var abi herhalde yalan olur, meteoroloji amca öle dio, eğer sıkıntı olmazsa deneriz tabikii :D abi senle ilk denememiz misali basarız otoban polisine denk gelmiştik ya :D
5 kesici mi ? abooooww :D
Orhan fena koptum ya...gözümün önüne geldin birden :D:D:D
elpadre yollamış ekibi aidatı ödemediğin için ayağına sıkacaklarına kapı önünde arabayla sıkmışlar:D:D
kombo yaptım la :D
Sevdiğimiz hareketler bunlar tuğça kardeşşşşşşşşşşşşş
:D
ykavcioglu
27-02-2013, 16:02
umut kanka boşver yazma.
umut kanka boşver yazma.
umut kankası sen yazma sen hedefimdeki değilsin, benim hedefim belli umut kankası ;)
Araban güzel umut kankası, Maaşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun umut kankası ;)
üst üste koyar tost yaparım desem ayıp olur mu ? :D
ykavcioglu
27-02-2013, 16:11
bence olmaz abiiimmmm
bence olmaz abiiimmmm
gözümsün :D
ykavcioglu
27-02-2013, 16:12
üstadlara bak be, bu işin piiriii bunlarr.
camianın eski isimlerii:))
yav istanbul ne güzel cok hareketli harika seviyorum istanbulu sadece uzaktan :D
ykavcioglu
27-02-2013, 16:13
yav istanbul ne güzel cok hareketli harika seviyorum istanbulu sadece uzaktan :D
gel kanka gel taşın buralara, ekşınlara bak..:D
üst üste koyar tost yaparım desem ayıp olur mu ? :D
deme sen edit yap, onların yaptığı ayıbı biz yapmayalım, yakışmaz bize, ilk okul 3 terk çocuklar gibi imzalardan mesaj vermeler falan, gelip yüzüme söyleyemeyeceğini oralara yazmalar ancak çocuk işi olur, gerçi genelleme yapmıyorum bende vazgeçttim Vb vtec in sahibi umutla bi alıp veremediğim yok. o üstüne alınmasın. Sözüm yok ona
ama ben yunustan büyük bi kardeş büyüttüm bi tane dahada büyütürüm sıkıntı yok.:heyoo:
O saatlerde çoluk çocuk oluyo yollarda 200 le giderken önünde frene falan basıyorlar insanın o yüzden çoluk çocuğun olmayacağı saatler sabaha karşı 4-5 iyidir iyi bide adreste vermeyin
Çoluk cocuk dedin ben burda bu lafı direk üstüme aldım o yüzden yazdım gereksiz muhabbet uzar gider kim kimle demeyecekse denesin ilgilenmiyorum boş muhabbetler bunlar benim gözümde senin araban iyi yürüyor bundan sonraki denemelerinde basarılar sana :)
ykavcioglu
27-02-2013, 16:15
editleyin mesajlar gözükmüyor, sistemden komple siliniyor:D:D
deme sen edit yap, onların yaptığı ayıbı biz yapmayalım, yakışmaz bize, ilk okul 3 terk çocuklar gibi imzalardan mesaj vermeler falan, gelip yüzüme söyleyemeyeceğini oralara yazmalar ancak çocuk işi olur, gerçi genelleme yapmıyorum bende vazgeçttim Vb vtec in sahibi umutla bi alıp veremediğim yok. o üstüne alınmasın. Sözüm yok ona
ama ben yunustan büyük bi kardeş büyüttüm bi tane dahada büyütürüm sıkıntı yok.:heyoo:
Benimde senle ilgili bi sıkıntım olmadı olamazda zaten ben sevmiyorum bu olayları konuları burda ki olayları anlamıyorum hata varsa konuşulur halledilir ki o zaman konuşuldu diye hatırlıyorum neyse konu böyle uzar gider adamların konusunu esir aldık burda ki olay eh ve rjh len vb lere döndü :D
O saatlerde çoluk çocuk oluyo yollarda 200 le giderken önünde frene falan basıyorlar insanın o yüzden çoluk çocuğun olmayacağı saatler sabaha karşı 4-5 iyidir iyi bide adreste vermeyin
Çoluk cocuk emilin ben burda bu lafı direk üstüme aldım o yüzden yazdım gereksiz muhabbet uzar gider kim kimle demeyecekse denesin ilgilenmiyorum boş muhabbetler bunlar benim gözümde senin araban iyi yürüyor bundan sonraki denemelerinde basarılar sana :)
kısa bi soru o mevzuda arabayı kullanıyormuydun? olayı senmi yaptın? yok yapmadın ve sen mevzuya o anda benim için dahil değilsin tekrarlıyorum bu konuda benim için devre dışısın. Zaten sen dahil olsan direk sanada yazıyor olurdum çekinmem yani. Sen efendi birisin, forumda takip ediyrum yazılarını güzel güzel yazıyorsun öle devam et ve arabamla ilgili yürüme muhabbetlerini hiç kimse açmazken sen ve yunus açıyorsunuz. bunada dikkatinizi çekerim :)
gel kanka gel taşın buralara, ekşınlara bak..:D
hacım gelicemde yaşanmaz bu memlekette 4 5 kere geldim arabayı almaya ölüm lann ölümm ama ekşını fazlaa memleketın ben faceten atar yapıom 2 kişi yazıo burda yapsam bayıltırlar rahsduahduamkasjdasjd
ykavcioglu
27-02-2013, 16:22
vay be, roll bitti iş bitti dedik, kovalayan çokmuş:D
yunus bi roll gecesi herhangi bi yerde, bana denk gelince Abi Selamun aleyküm veya merhaba yada iyi akşamlar deyip yüzüme bakabilecekmisin? bana onu bi söyle kısaca cevaplayabilirsin, evet yada hayır ;)
orhan_guney
27-02-2013, 16:24
1-Eh vtec
2-AJ vtec
3-KD vtec
alıcam anaktarlarınızı pokemonlar :)
4-vb saxso :P buda bonus olsun hepinizi sırayla öpücem :)
1-Eh vtec
2-AJ vtec
3-KD vtec
zorlama kanka akşam vereyim anahtarı yatıo kuzucuk otoparkta :D gez bin gazla :D
kısa bi soru o mevzuda arabayı kullanıyormuydun? olayı senmi yaptın? yok yapmadın ve sen mevzuya o anda benim için dahil değilsin tekrarlıyorum bu konuda benim için devre dışısın. Zaten sen dahil olsan direk sanada yazıyor olurdum çekinmem yani. Sen efendi birisin, forumda takip ediyrum yazılarını güzel güzel yazıyorsun öle devam et ve arabamla ilgili yürüme muhabbetlerini hiç kimse açmazken sen ve yunus açıyorsunuz. bunada dikkatinizi çekerim :)
Arabayı ben kullanmıyordum ama direk ben yanındaydım olayların ben kimseye saygısızlık yapmam ahlak meselesi o terbiyemden dolayı kimseye saygısızlık yapmam araba muhbetiinde de zaten araban yürüyor alınacak bişey yol benim arabam öyle ahım şahım yürüyen bişey değil sizin arabalarınızdan üç beş gömlek düşük :D yanlış anlama yani bana yazmadıgınıda biliyorum ama benim lafına karsi o lafı söylemen beni kırdı ben bu belirtim
1-Eh vtec
2-AJ vtec
3-KD vtec
o kadar şanslı olamıcaksın orhan abi söz veriyorum sana:)))) :p
ykavcioglu
27-02-2013, 16:27
neden kısa cevap vereyim?
yoktan yere 6 ay sonra konu açan benmiyim??
4.vites bitmiş şerit daralmış bir yolda, sinyal vererek bir aracın önüne rahatca geçtim diye suçlumu ilan edildim onu anlamadım, neden beni geçmenin imkansız olduğu yerde arka tamponumdan geliniyor?
ben bunların üzerine suçum varsa affola dedim, Mesut abiylede telefonda konuştuk o gün hallettik sorunları, yada ben öyle zannediyorum?
maksat gazlayıp gelmek diyorsunuz ama yolun durumunu bile bile kendinize riske atıyorsunuz.
20 küsür yaşında insanlarız şu muhabbetin çirkinliğine bakın!
orta şeritten 90'la gidiyorum diye suç oldu, neymiş yol vermemişim?
benim gibi giden diğer araç sahiplerinide bulun onlarlada atışın, vtece biniyoruz diye orta şeritte 90 la gitmektemi suç.
anlamıyorum gerçekten anlamıyorum, imzamı siliyorum konuyu uzatmak, tartışmak istemiyorum.
amacın bana zarar vermekse, kindar'ım diyorsan ara akşam görüşelim, rahatlayın.
0532 353 9678
Arabayı ben kullanmıyordum ama direk ben yanındaydım olayların ben kimseye saygısızlık yapmam ahlak meselesi o terbiyemden dolayı kimseye saygısızlık yapmam araba muhbetiinde de zaten araban yürüyor alınacak bişey yol benim arabam öyle ahım şahım yürüyen bişey değil sizin arabalarınızdan üç beş gömlek düşük :D yanlış anlama yani bana yazmadıgınıda biliyorum ama benim lafına karsi o lafı söylemen beni kırdı ben bu belirtim
Sorun şu o lafta sen yoktunki üstüne alındın, sen 0 alakasın o durumda Alınacak bişiy yok :D sana lafım tekrar söylüyorum yok. :icon_tup:
EH be sen nelere kaadirsin:)
Laa sakın olun kadır kızıor :)
1-Eh vtec
2-AJ vtec
3-KD vtec
F/E lu bir araçtan ne istiyorsun orhan başkan ilk 3.sıradayım :D:D:D Başkanlık içinse başkanlık devri bitti sendika gündemde şimdi :D
beni koymamış listeye :D yemedi elllaaaaaam :D :D
F/E lu bir araçtan ne istiyorsun orhan başkan ilk 3.sıradayım :D:D:D Başkanlık içinse başkanlık devri bitti sendika gündemde şimdi :D
orhan abi beni de kestirdi gözüne anlaşıldı... dostluk kazansın :D sonuç belli 2. kim? :)))))):p
seni SR vtec koymuş listeye cıkarımmı listeden kalsın mı:D
seni SR vtec koymuş listeye cıkarımmı listeden kalsın mı:D
kalsın :D :D :D
4.vites bitmiş şerit daralmış bir yolda, sinyal vererek bir aracın önüne rahatca geçtim diye suçlumu ilan edildim onu anlamadım, neden beni geçmenin imkansız olduğu yerde arka tamponumdan geliniyor?
ben bunların üzerine suçum varsa affola dedim, Mesut abiylede telefonda konuştuk o gün hallettik sorunları, yada ben öyle zannediyorum?
maksat gazlayıp gelmek diyorsunuz ama yolun durumunu bile bile kendinize riske atıyorsunuz.
benim gibi giden diğer araç sahiplerinide bulun onlarlada atışın, vtece biniyoruz diye orta şeritte 90 la gitmektemi suç.
anlamıyorum gerçekten anlamıyorum, imzamı siliyorum konuyu uzatmak, tartışmak istemiyorum.
0532 353 9678
Sen sil imzani sil, Boşunada çırpınma kendini haklı göstermek için, roll gecesi vteci varmışmışta 90la gitmek suçmuymuşta ahahahhahaha :D:D:D çok güldüm buna biz mal olduğumuz için roll yapanlardan kaçıp emniyetten gidiyoruz. neyse gelelim zarar ziyan mevzusuna sana zarar vermem sen rahat ol, dengim değilsin :) , ama kindarım yapılanı unutmam, zamanı belli olmaz 1-2 güne 3-5 aya bu konuyu tekrarda açarım, onuda aklında tut kardeşim. Allah yolunu açık etsin :)
kalsın :D :D :D
yakışırr:)
ykavcioglu
27-02-2013, 16:36
benim diyecek birşeyim yok, kalite tartışılmaz..
EH be sen nelere kaadirsin:)
hep senin yüzünden abi :D yoksun ortalarda bak nelerle uğraşıyoruz :D
orhan_guney
27-02-2013, 16:39
specler değişirse denemem bilesiniz. :)
o kadar şanslı olamıcaksın orhan abi söz veriyorum sana:)))) :p
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! olmadı şimdi :)
0532 353 9678
Görkem gerçekten kincisin belli...yunusun dediği gibi mesut ile konuştular anlaştılar aralarında sıkıntı kalmadı...ALLAH'a şükür kaza belada olmadı...yunusta spor arabada yok uzun süre görmezsin zaten piyasalarda ortamı germeyin bence...savaşmayın sevişin:D:D:D rolling sendikası...
vayy şimdi ayrı gayrı mı düştük:)))))) malzemeler satılığa çıkartılmak zorunda kaldı ***** arabada bende değil sıkıntılardan dolayıı.. olsa olsa beyin olur ondan da herkesin haberi olur gizli specle arabam şöyle gider böyle gider dicek adam değilim..:icon_tup:
orhan_guney
27-02-2013, 16:44
olmadıysa 1 numara büyük vericeğiz hacı :)
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! olmadı şimdi :)
Görkem gerçekten kincisin belli...yunusun dediği gibi mesut ile konuştular anlaştılar aralarında sıkıntı kalmadı...ALLAH'a şükür kaza belada olmadı...yunusta spor arabada yok uzun süre görmezsin zaten piyasalarda ortamı germeyin bence...savaşmayın sevişin:D:D:D rolling sendikası...
Mesut öle demio ama kadir abi işin başka yönleride var herşey burdan okuduğun gibi değil maalesef. Boşverin siz, o zamanda abileri yardımcı oldu baki yine abileri araya giriyo, kıymet bilsin yunusta biraz :) neyse yunus benle denk gelecek bi akşam o zaman tartışmasız kaliteli bi ortamda sohbet ederim kendisiyle eğer, konuşmak isterse benimle :) kusura bakmasın bu akşamki nazik davetini kabul edemedim kendisine zarar vermek istemediğim için :)
Tuğça seni rolling'e Honda Accord 3.0 V6'la gelmeni bekliyorum :p
orhan_guney
27-02-2013, 16:49
sen niye bana karşı atarlandınkı ben ne dedim şimdi sana ? kısa aldınız beyınde var bende dıyorum kısa veya baska bısey varsa denemem cunku denememe gerek yok zaten yürüdüm sizle aynı gidiyoruz eklemeleri yaparsan gecersın zaten ee denemenin amacıda kalmıyor . sanki ben sana gizli spec yaptın dıyorum başkalarıyla karıştırma kaan seviyorum seni bilirsin :)
vayy şimdi ayrı gayrı mı düştük:)))))) malzemeler satılığa çıkartılmak zorunda kaldı ***** arabada bende değil sıkıntılardan dolayıı.. olsa olsa beyin olur ondan da herkesin haberi olur gizli specle arabam şöyle gider böyle gider dicek adam değilim..:icon_tup:
kadir abi o 200+ sıkıntı çıkarıyo gelmesin :D
ykavcioglu
27-02-2013, 16:50
evet olayın başka yönleride var, arabada silah varmış çekip beni vuracaklarmış o gece.
silah ağza alınmaz, o kendi konuşur.
isterseniz konuşturursunuz;)
erkeklik bu değil, isterseniz konuşuruz sıkıntı değil, artistlik yapmıyorum ukalalıkta yapmıyorum.
HÂLA DAHA adam gibi yazıyorum.
Anlayana..
sen niye bana karşı atarlandınkı ben ne dedim şimdi sana ? kısa aldınız beyınde var bende dıyorum kısa veya baska bısey varsa denemem cunku denememe gerek yok zaten yürüdüm sizle aynı gidiyoruz eklemeleri yaparsan gecersın zaten ee denemenin amacıda kalmıyor . sanki ben sana gizli spec yaptın dıyorum başkalarıyla karıştırma kaan seviyorum seni bilirsin :)
höö:confused: ne atarı abi anlamadım:) yazışma dilinden nemden rutubet kaptın abi:))))) zevkine de mi basmıcaz yani:) zaten beyni de koymıcam büyük ihtimalle bikaç güne belli olur:icon_tup:
abi accord otomatik ya ama büyük sıkıntı söliyim mermi mermiii :D :D
Arkadaslar iki araba denedi
Ve videosuda var yorumlarinizi bina gore yapin lutfen
Konu hic oldu ileriye donukte yazdiklariniz silinmiyor
Atismalarinizi lutfen kendi aranizda yapin gercekten
orhan_guney
27-02-2013, 16:54
ben seviyorum seni gerisini siktiret :)
höö:confused: ne atarı abi anlamadım:) yazışma dilinden nemden rutubet kaptın abi:))))) zevkine de mi basmıcaz yani:) zaten beyni de koymıcam büyük ihtimalle bikaç güne belli olur:icon_tup:
ykavcioglu
27-02-2013, 16:55
Tuncay abi kendi adıma özür dilerim.
evet olayın başka yönleride var, arabada silah varmış çekip beni vuracaklarmış o gece.
silah ağza alınmaz, o kendi konuşur.
isterseniz konuşturursunuz;)
erkeklik bu değil, isterseniz konuşuruz sıkıntı değil, artistlik yapmıyorum ukalalıkta yapmıyorum.
HÂLA DAHA adam gibi yazıyorum.
Anlayana..
Tamam yunus sen olmuşsun ben daha bişiy demiyorum sana, denk gelince içini dökersin bana bol bol :) öptüm seni :)
ykavcioglu
27-02-2013, 16:57
benim içimi dökecek birşeyim yok, siz abarttınız neyse konuyu kirletmiyorum daha fazla.
Atışmıyoruz be reyisss başka türlü yazacağınız yok, muhabbet ediyoruz vakit geçiyor. zaten 2 başkan suçlusunuz kaçaksınız siz susun bakiiiim :D açtırmayın ağzımı :D
kadir abi o 200+ sıkıntı çıkarıyo gelmesin :D
Adım metin görkem :)
abi accord otomatik ya ama büyük sıkıntı söliyim mermi mermiii :D :D
RJH yi geçemez ama :D
RJH yi geçemez ama :D
206 yeter abi ona :D
Abi çok özür dilerim büyük ayıp ettim yaaa kusura bakma, bizim kadirle ismini karıştırdım valla kusura bakma utandım şimdi yaa. Bile bile lades oldum :(
orhan_guney
27-02-2013, 17:22
don lastiği yapacam :) catttt diye e:))))))))
206 yeter abi ona :D
don lastiği yapacam :) catttt diye e:))))))))
orhan nbr nan :D
kapinin onunde iyi catlattim :D
ne olmus la burda giderler plakalar havalarda ucusuyor neyin kafasini yasiyorsunuz mekanik bu iyi olan kazanir teneke parcasi icin birbirinizi kirmayin gecmekte gecilmekte hep geceriz diye bi kaide yok isin girgirindayiz cunki biz sendikaliyiz ayik olun :D
ben denerim isterse sebastien loeb kullansın :D
200 hp altı ise denemeyelim tabi :D :D :D
Benim listemde sen varsın obeyyy Bilendim sana :D :D
1-Eh vtec
2-AJ vtec
3-KD vtec
benide yaz listeye EH GTİ
sen bile bilmeyeceksin AJ'de ne oldğunu
yaptığın yanlış abi.. deneyeceksin o kadar yoksa RJH yakarım :D :D :D
ben seviyorum seni gerisini siktiret :)
Benide sev Topraaamm.. :D :D
Enişte be karı varmı :D
sendikayi 10 gunlugune orhan guneye birakiyorum vekilimdir :D
Orhan her akşam rolling mi yapıyor yoksa alıştırma turlarımı atıyorsun? dün akşam kavacık yolunda PR VTI ı görmüş...buda demek oluyor ki... gizli spec mi yapıyon doğru söyle yoksa senden korkulur :D:D:D
orhan_guney
28-02-2013, 08:26
evet beyler aidatları vericeğim hesap numaralarına yatırın :)
sendikayi 10 gunlugune orhan guneye birakiyorum vekilimdir :D
dün akşam canım pilav cekdi kavacıga gittim hemde biraaz hayvanı hava aldırım dedim :) pr gördüm kavacıkdalardı . gizli spec yok bende var diyen gelir kullanırr bu arada sen onu bunu boşver benden nasıl kacıcaksın sen onu düşünü hafta sonu bişey kalmadı takdım goproyu :)
Orhan her akşam rolling mi yapıyor yoksa alıştırma turlarımı atıyorsun? dün akşam kavacık yolunda PR VTI ı görmüş...buda demek oluyor ki... gizli spec mi yapıyon doğru söyle yoksa senden korkulur :D:D:D
dün akşam canım pilav cekdi kavacıga gittim hemde biraaz hayvanı hava aldırım dedim :) pr gördüm kavacıkdalardı . gizli spec yok bende var diyen gelir kullanırr bu arada sen onu bunu boşver benden nasıl kacıcaksın sen onu düşünü hafta sonu bişey kalmadı takdım goproyu :)[/QUOTE]
Bizde kaçma yok sendikanın başkanı :) bükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim :icon_tup:
ykavcioglu
28-02-2013, 08:33
salih abi gerekenleri yap çık dene,zc kapıda yakarız abi:D
salih abi gerekenleri yap çık dene,zc kapıda yakarız abi:D
KaDir en sonunda bizi yakacak :) uğraşma ZC ile :D
orhan_guney
28-02-2013, 08:42
Seni ayrı severim bilirsin metinim yerin farklıdır :)
Bizde kaçma yok sendikanın başkanı :) bükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim :icon_tup:[/QUOTE]
Seni ayrı severim bilirsin metinim yerin farklıdır :)
Bizde kaçma yok sendikanın başkanı :) bükemediğimiz eli öperiz...seni geçemezsem helal olsun orhanım derim :icon_tup:[/QUOTE]
sağol başkanım bende seni severim :) ama baştan söylüyeyim transparan elbise veya araya kaçan slip don giymek yasak, giyen olursa gizli spec yapmış olur:D:D:D
orhan_guney
28-02-2013, 08:47
vallaha rollere don giymiyip kendini hafifleten arkadaşlar var :)
sağol başkanım bende seni severim :) ama baştan söylüyeyim transparan elbise veya araya kaçan slip don giymek yasak, giyen olursa gizli spec yapmış olur:D:D:D[/QUOTE]
ykavcioglu
28-02-2013, 08:49
KaDir en sonunda bizi yakacak :) uğraşma ZC ile :D
deli kadir'e tikkat:D
AslanMustafa
28-02-2013, 11:02
vallaha rollere don giymiyip kendini hafifleten arkadaşlar var :)
sağol başkanım bende seni severim :) ama baştan söylüyeyim transparan elbise veya araya kaçan slip don giymek yasak, giyen olursa gizli spec yapmış olur:D:D:D[/QUOTE]
Orhan abi Oda iyiymiş specler gizli olmasın herşey şefaf olsun :)
bir sendikali slip don giymez :D