Orijinalini görmek için tıklayınız : Ege Turbo ARDA kaza yapmış geçmiş olsun
s.alican
06-05-2008, 14:50
kardeşim kankam ben geldiğimde gezmessin ben yokken gezersin değilmü.:).geçmiş olsun kardeşim.iyi kurtarmışsın
durmu nasıl herhangi birşeyi yoktur inş..
geçmiş olsun kötü bişey yoktur umarım nasıl olduki ?
Absinthé
06-05-2008, 14:53
Geçmiş olsun...
s.alican
06-05-2008, 14:54
agır bişey yokmuş.ufak tefek sıyırıklar.bayanın biri jeeple arkadan girmiş
gokhan035
06-05-2008, 14:58
geçmiş olsun
mertacar
06-05-2008, 15:00
gecmıs olsun...
geçmiş olsun.... 1 nisandan sonra kaza yapmak tam bir dert oldu artık :( :(
Ferhat_V
06-05-2008, 15:05
Geçmiş olsun..
Tholl-ga
06-05-2008, 15:09
geçmiş olsun arda
ehliyeti yoktu sanirim?
evet yok bende oyle biliyorum..gecmis olsun
araci ardami kullaniomus?polis isini ne yapmis arabada n hasar varmis? ardada n gibi ufak tefek siyrik varmis gecmis olsun.tekrardn foto ve ardadan bilgi bekliyoruz.
Mechanix
06-05-2008, 15:34
Arda geçmiş olsun.Anlaşılan ufak bir şey.Genede dikkat et.
geçmiş olsun arda Allah korumuş
SOMEONESPECIAL
06-05-2008, 15:45
Geçmiş Olsun...
Ehliyetsiz araç kullanmanı tasvip etmiyorum !
s.alican
06-05-2008, 16:15
arabayı arda kullanmıyormuş arkadaşı ama arda kafayı cama geçirmiş:S.dedim iyki ölmemişsin allah korusun
gecmıs olsun arda, dikkat et kendine
arabayı arda kullanmıyormuş arkadaşı ama arda kafayı cama geçirmiş:S.dedim iyki ölmemişsin allah korusun
dalga geçer gibi yazmana gerek yok kaza bu herkezin başina gelebilir...
arda geçmiş olsun...
Gemiş olsun kardeşim aman dikkat.
Geçmiş olsun ... Allah beterinden saklasın
Burak Kasim
06-05-2008, 16:42
Gecmis olsun.
coolvtec
06-05-2008, 17:14
geçmiş olsun
Geçmiş Olsun Allah Acil Şifa Versin Kardeşim...
CeSaNCeEm
06-05-2008, 17:24
Çook geçmiş olsun...
egeturbo
06-05-2008, 17:29
Saolun teşekkür ederim .Allah korudu .
İzmirde İkea alışveriş mağazasının ordan arkadaşımla gidiyorduk.Arkadan hızla yaklaşan bi jeep gördüm koptu gelior aracı kullanan arkadaşım kaan a dedim kaan bas gaza arkadan fena araba geliyor o anda bi darbeyi yedik arkadaşım o korkuyla gazada basınca doğru kaldırıma cıktık tamda bariyerlerin başladığı noktada araba bariyere ufaktan bi saplandı.Bende kafayı cama vurdum.Aarkadaşımın bağırışını duyunca indim. Şöförün kapısnı açtım ilk önce neresinde acı olduğunu sordum kolum demeye başlayınca baktımki kolu dreksyonun orda sıkışmış.Hemen yawaş harektlerle kolunu ordan cıkarıp orda kaza yerinden azcık uzaklaştırıp yere yatırdım.Bize çarpan ablada baya alkollüymüş bide kadın bize çantasını fırlatınca iice sinirlerimiz bozuldu hemen ambulans polis derken bi baktım hastanedeyiz.Bende iç kanama şüphesi ile baktılar.Baya bulanık görüyodum azcık uykudna sonra bugun kontrolde birşeyim olmadığını belirttiler.Birazda gözlüklerim yamuldu düzelttik benim angel ları :D Kaldığımız yerden devam edeceğiz.Aracın resimleri suan Kaanda var o suan evde yatıormuş.Fotoları yollarım kanka dedi hala ses seda yok.Aman daha aileme solemedik.Bugun tahlillerim vardı hem oraya gidiyorum diye cıktım.Kaanın arabayıda gördüklerinde dün gece kaza geçirmiş kız arkadaşıyla dedim.
bence sıgrusunu hemen söyle pişman olursun
geçmiş olsun
merttepe
06-05-2008, 17:34
geçmiş olsun Arda.
egeturbo
06-05-2008, 17:38
bence sıgrusunu hemen söyle pişman olursun
geçmiş olsun
abi sölüem solemesinede bu sefer tamda arabayı almaya başladım .Bide babamlar bana araba bakıyordu arba işi yokuşa gitmesin diye uğraşıyorum kazayı yapan cok eski arkadaşım bide aynı kafaız diye bu sefer honda yerine uno almasınlar
Low-Rider
06-05-2008, 17:47
geçmiş olsun
egeturbo
06-05-2008, 17:50
Saolun abiler teşekkür ederim.
Bayana gerekli cezai işlem uygulandı değilmi? şöför değişimi gibi bir şeye musade etmedınız?
egeturbo
06-05-2008, 18:09
Bayana gerekli cezai işlem uygulandı değilmi? şöför değişimi gibi bir şeye musade etmedınız?
Polise anlattık oalyı kadın hakkıunda işlem yaptılar.Kadın bize kartını falan verdi ilk ben yaptırırım dedi yok dedim kasko var .Sanayide işler durgun millet azcık çalışsın dedim.Arkadaşı falan geldi zaten o kazayı üstüne almay açalıştı biz anlattık olayı tek tek.Bugun geldi bana vurdu yarın gelir sana vurur
TAM35GNY
06-05-2008, 18:12
Alkol butun kotuluklerin anasi ... Gecmis olsun ...
gökh@n_gr
06-05-2008, 18:51
geçmiş olsun
geçmiş olsun Allah beterinden saklamış.
Geçmiş olsun kardeşim ...
Ancak ailene sole anlat durumu kadının alkollu oldugunu bunun her insanın basına gelebilicegini vs..
ayrıca ehliyetin yoksa bence biraz dişini sık ehliyetsiz kullanma ... mesela bu kazada eyer sen kullanıyor olsaydın aracı suclu duruma duserdin gene kadın ustunuze cıksa bile ....
Aynen ben bi arkadaşımla kaza yaptım okmeydanı perpa önünde bizim salak durması gereken yola attı kendini adam sol sürat sol çamurluk ve kapıdan girdi bizim arabaya. Çocuk suçlu olması gerekirken adam alkollü çıktı ve suçlu durumuna düştü. Polis alkol varsa 1 tarafta kazanın nasıl olduğuna bile bakmıyor. Bariz gözüküyor yola çıkılmaması gereken yerden karşı gidiş istikametine geçmeye çalışıyoruz.
Arda, büyük geçmiş olsun biraderim....
Hondaymış Unoymuş saçmalama ailene anlat durumu, ehliyetsizde trafiğe çıkmamaya dikkat et....
Arkadaşın nasıl olmuş??
nitrO_Oxide
06-05-2008, 19:51
Geçmiş olsun...
arda geçmiş olsun...uygun şekilde annatırım ben sizinkilere ;)
arda geçmiş olsun inş. sende ve arkadaşında önemli bişey yoktur
geçmiş olsun allah kurtarmış
MUGENPOWE®
06-05-2008, 22:07
gecmısolsn kardes...
gokhan07
06-05-2008, 22:09
geçmiş olsun
ALPER-VNS
07-05-2008, 00:13
Polise anlattık oalyı kadın hakkıunda işlem yaptılar.Kadın bize kartını falan verdi ilk ben yaptırırım dedi yok dedim kasko var .Sanayide işler durgun millet azcık çalışsın dedim.Arkadaşı falan geldi zaten o kazayı üstüne almay açalıştı biz anlattık olayı tek tek.Bugun geldi bana vurdu yarın gelir sana vurur
en güzelini yapmışsın arda, geçmiş olsun
DaRkNeSs-
07-05-2008, 01:26
dimi günaycım :hahaha:
sende akıllandın heralde heuehue
arda çok geçmiş olsun yaw walla allah korumuş kaza yaptığınız araba neydi?_
sizin maruti olsadı heralde biras yaralanma durumunuz olabilirdi heralde..
bu arada kadın size çantasını mı fırlattı dedin sen?_ :beuj::icon_wack
o çantayı kadının kafasında parçalardım heralde...
by_hayali
07-05-2008, 08:45
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun ehliyetsizken daha dikkat amman gözünü seveyim... :(
egeturbo
07-05-2008, 09:20
saolun saolun abiler
renç arkadaş kolu kırıldı die okuldan kaytarıp duruor.
bende sabah uyandığımda deli gibi bi bel ağrısı ile kalktım suan dükkanda benim ufak odada uzanıyorum.
Cem abi aman ha anlatmayın.
Kaza yaptığımız araç mitsubishi lancer bize çarpanda nissan pathfinder oda baya dağıldı .Biraz evel aracı ufaktan söktürmeye başladık.Büyük ihtimalle kaskodan parçların parasını almaya çalışıp aracıda kazalı şekilde vereceğiz.Ehliyetede tam 256 günüm kalmış artık ehliyete kadar arabalardan uzak durup sadece gokart kullancaz:D
thunderbirdkaan
07-05-2008, 11:16
gecmıs olsun
saolun saolun abiler
renç arkadaş kolu kırıldı die okuldan kaytarıp duruor.
bende sabah uyandığımda deli gibi bi bel ağrısı ile kalktım suan dükkanda benim ufak odada uzanıyorum.
Cem abi aman ha anlatmayın.
Kaza yaptığımız araç mitsubishi lancer bize çarpanda nissan pathfinder oda baya dağıldı .Biraz evel aracı ufaktan söktürmeye başladık.Büyük ihtimalle kaskodan parçların parasını almaya çalışıp aracıda kazalı şekilde vereceğiz.Ehliyetede tam 256 günüm kalmış artık ehliyete kadar arabalardan uzak durup sadece gokart kullancaz:D
O bel ağrısının sebebi kaza anında kendini kasmandan kaynaklanıyor..korkmana gerek yok :) geçmiş olsun :)
beyazzehir
07-05-2008, 21:10
geçmiş olsun allah beterinden korusun
geçmiş olsn arda emniyet kemerin takılımıydı ?
ana gibi yar olmaz derler :D
geçmiş olsunnn...............
bora1311
08-05-2008, 09:36
gecmıs olsun...
gokhantekin
09-05-2008, 12:40
Geçmiş olsun arda birşey olmadığına sevindim
egeturbo
09-05-2008, 14:10
saolun abiler hala bi bel ağrısı var geçmek bilmedi :(
arada yeni okudum geçmiş olsun..arkadaşın ve sen daha iyisindir umarım