Orijinalini görmek için tıklayınız : iş yeri ismi yardım.
uzun zamandır sanayide servislerde calıştım artık son noktayı koydum bugün itibariyle işi brakıp iş yeri bakmaya basladım çk şükürde hemen bi yer buldum 1 ay beklemem gereksede oraya geçmek için sonunda hayırlısıyla performans ve tamir bakım üzerine biyer açıcam inş.. malzemelerim hazır 2 tanede lift aldım arıza tespit cihazı ve leptop alıcam bir hafta içinde inş..
sizlerden ricam işyerime nasılbir ism versem. aklımda 2 adet isim var.
1: KinG performance.. lakabımda king dir arkadaşlarım bu isimde ısrarcı
2: RPM Garage sizlerdende fikir almak istedim yrdım eder fikir verirseniz sevinirim saygılar...
mehmetRS
25-02-2013, 19:13
Ordu Garaj. Sade ve şimdilerde bu tarz isimler çok moda.
Ordu Garaj. Sade ve şimdilerde bu tarz isimler çok moda.
ordu garaj isimli ste var zaten yani o isim olmaz :) burda gurubumuzda var odu garaj isimli.
sen kararını verip imzanı atmışsın zaten
KING PERFORMANCE diyerekten : )
Bence de ' king performance ':) Yeni işiniz hayırlı uğurlu olur inşallah bol kazançlar dilerim.
Tarık V.
25-02-2013, 21:25
Secret Performance düşünülebilir şayet İngilizce bir isim arıyorsanız.
eyvallah sagolun ilk tercihim king den yana ama baska isimleride değerledire bilirim :)
Abi bence King Performance gayet iyi :D
maskaran
26-02-2013, 17:54
king çok iddialı olur
Madem kng dıye tanınıyorsunuz bencegelecek musterılerın ve sızı tanıyanların da daha rahat ve kolay bulmaları acısındanda en dogru kararolur ;)
mehmetRS
26-02-2013, 18:35
KingArmy Garage? Hem esprili hemde kingli..
KingArmy Garage? Hem esprili hemde kingli..
:))
bir idaamız yok tanınyoruz çok şükür her ilde bir bilenimiz var.
Strong performance :D
anlamlarınıda yazarsanız sevinirim çeviriye uraşmim ingilicem kıt :)
anlamlarınıda yazarsanız sevinirim çeviriye uraşmim ingilicem kıt :)
ahım şahım bişey yok 'Güçlü performans' diye çevirilebilir :)
Sonu performance ile biterse çok iyi olur. Yeni taşındığım şehirde sanayide ilk gittiğim yer baştaş performance idi. :)
RPM Garage okunuşu daha havalı ::)
King Performance iyi olmuş abi birde isme yakışır bir araba yaparsan reklamında olmuş olur
Hangi markaya yönelik tamir yapıcaksın abi ?
king Perf. gayet güzel fakat isme yakışır geceleri koşturacak 1 tane garaj aracı olması gerekir :)
BuRaK_eFe
26-02-2013, 21:14
+106 katılıyorum :D
King Performance iyi olmuş abi birde isme yakışır bir araba yaparsan reklamında olmuş olur
Hangi markaya yönelik tamir yapıcaksın abi ?
her marka aracı yapıcam ama piyasada genell neyse onlar opel renault fiat peugeot vss her araca bakıcam tabi otomobil cercevesinde minübüs veya çift kabin araçlara girmeyi düşünmüyorum.
king Perf. gayet güzel fakat isme yakışır geceleri koşturacak 1 tane garaj aracı olması gerekir :)
olmazsa olmazım zaten hedefim uygun fiyata bir 106 gti alıp sökük vaziyette motoru atmosferik doldurup kullanmak. inş
estremoo
27-02-2013, 10:00
Bilinen lakabınız king ise king performance mantıklı geliyor banada yeni iş yerişnizde hayırlı olsun samsundaym bende her ay giresuna gidiyorum bir gün uğrarız inşallah ....
Bilinen lakabınız king ise king performance mantıklı geliyor banada yeni iş yerişnizde hayırlı olsun samsundaym bende her ay giresuna gidiyorum bir gün uğrarız inşallah ....
1 ay sonra acılısımız tadılat ve takım eksıklerımı tamamlıyorum herzaman beklerim.